vantono έγραψε: 08 Νοέμ 2024, 16:45
Αν εγώ ήμουν ο Μπίμπαρος πάντως, θα έστελνα τα ισραηλινά ΕΜΑΚ για ανθρωπιστική βοήθεια στην Ισπανία, και θα άφηνα την κυβέρνηση των χαμασοχεζμπολαχικων σπανιολων μετά να γίνονται όσο ρόμπες θέλουν.
δεν μπορει ,τα εβραικα εμακ προσπαθουν να βγαλουν την πουτσα που του εχει χωσει Χεζμπολαχ ,προχθες καταφεραν και την εβγαλαν απο τον υπουργο αμυνας.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 08 Νοέμ 2024, 11:17
Χτες κομμάτιασαν οι Ισραηλινοί άλλους 100 αμάχους αλλά ας φτιάξω νήμα επειδή έφαγαν ξύλο κάτι αργοσχολοι χουλιγκανοι που πάνε ταξίδια ενώ η χώρα τους είναι σε πόλεμο για αγώνες που δεν έπρεπε να γίνονται για να βγάλει ο κάθε κρετινος που την παίζει με νεκρά παιδιά που θυσιάζονται για τον εκλεκτο λαό την ευαισθησία του. Παραφορουμ στα χειρότερα του. Σβήστε το.
Αυτό ρε τύπε, δεν το έχω καταλάβει ακόμα.
Έχει η χώρα τους πόλεμο και αυτοί πάνε να δούνε ποδόσφαιρο; Στην Θεσσαλονίκη βλέπεις συνέχεια Ισραηλινούς τουρίστες. Το καλοκαίρι έβλεπα αυτοκίνητα με ουκρανικές πινακίδες σε παραλίες και στόριζ στο ίνσταγκραμ από πάρτι στην Ουκρανία.
Τι είδους πόλεμοι είναι αυτοί; Όποιος θέλει πάει στο μέτωπο; Όποιος δεν έχει βύσμα; Οι άλλοι που μένουν πίσω είναι τελείως γιούχου;
Σε ποιους αναφέρεσαι; Στους ισραηλινούς ή ισραηλίτες, στους Παλαιστίνιους ή στους Μαροκινούς;
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 08 Νοέμ 2024, 11:17
Χτες κομμάτιασαν οι Ισραηλινοί άλλους 100 αμάχους αλλά ας φτιάξω νήμα επειδή έφαγαν ξύλο κάτι αργοσχολοι χουλιγκανοι που πάνε ταξίδια ενώ η χώρα τους είναι σε πόλεμο για αγώνες που δεν έπρεπε να γίνονται για να βγάλει ο κάθε κρετινος που την παίζει με νεκρά παιδιά που θυσιάζονται για τον εκλεκτο λαό την ευαισθησία του. Παραφορουμ στα χειρότερα του. Σβήστε το.
Αυτό ρε τύπε, δεν το έχω καταλάβει ακόμα.
Έχει η χώρα τους πόλεμο και αυτοί πάνε να δούνε ποδόσφαιρο; Στην Θεσσαλονίκη βλέπεις συνέχεια Ισραηλινούς τουρίστες. Το καλοκαίρι έβλεπα αυτοκίνητα με ουκρανικές πινακίδες σε παραλίες και στόριζ στο ίνσταγκραμ από πάρτι στην Ουκρανία.
Τι είδους πόλεμοι είναι αυτοί; Όποιος θέλει πάει στο μέτωπο; Όποιος δεν έχει βύσμα; Οι άλλοι που μένουν πίσω είναι τελείως γιούχου;
Οι Ουκρανοί δεν ενοχλούν, η χώρα τους είναι υπό εισβολή, αλλά ένα μέτωπο είναι ανατολικά, λογικό είναι να υπάρχουν και πρόσφυγες η οικογένειες που θέλουν να ξεφύγουν η διάφοροι που ψάχνουν αλλού καλύτερη ζωή από αυτό το μπουρδέλο. Αυτά τα εθνικιστικά χουλιγκανια που γυρνάνε την Ευρώπη ενώ η χώρα τους διαπράττει γενοκτονίες και πουλάνε και τσαμπουκα, ας κάτσουν εκεί στην σιχαμενη τους χώρα, αλλιώς το μόνο που τους περιμένει είναι βρωμοξυλο. Και βέβαια ας έτρωγαν ξύλο αντίστοιχοι Ρώσοι εθνοχούλιγκαν που πήγαιναν να πουλήσουν μαγκιά στην Πολωνία πχ και σε Ουκρανούς προσφυγες, θα ήταν το ανάλογα δίκαιο.
Μάλλον έχω αλλιώς τον πόλεμο στο μυαλό μου, τύπισσα και τύπε.