Το ότι ο Τραμπ είναι πολύ λιγότερο αντιγουόκ από όσο νομίζει ο μέσος ελληνούτσος δεξιός τσιρλίντερ του και ο μέσος αριστερός εχθρός του, είναι αλήθεια. Δεν γίνεται άλλωστε να είναι αντιγουόκ ο τύπος που εισήγαγε τις τρανς στα Miss Universe.student έγραψε: 07 Νοέμ 2024, 17:28Μένει να δούμε και το τι θα κάνει...Jolly Roger_ έγραψε: 07 Νοέμ 2024, 17:20 Δεν λέει κάτι διαφορετικό εδώ από ό,τι είπε ο σύντροφος Μάκης Παπαδόπουλος στο σεντόνι του Κόμματος για το γκαίη κουλονομοσχέδιο. Ξανά Kudos Δονάλδε.
ΥΓ Έχει πάντως ένα ενδιαφέρον το πως γυρίζουν ήδη κάποιοι, από λίγο λίγο έως απότομα, και από φανατικοί αντιτραμπικοί αρχίζουν να (εφε?)βρίσκουν καλά στον τρομπέτα.
Για κάποιους έχει σχεδόν ήδη γίνει ο μεγαλύτερος υπέρμαχος της woke ατζέντας![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
νεοφιλ Οργισμένε ΠΟΝΑΣ ;;;;;;
-
Jolly Roger_
Re: νεοφιλ Οργισμένε ΠΟΝΑΣ ;;;;;;
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Φουκαρακο είμαι 48 και είναι 30 μουναρος.Οργισμένος έγραψε: 07 Νοέμ 2024, 16:30τα καταπιε ή προλαβες να ξυπνησεις;;;Πτολεμαίος έγραψε: 07 Νοέμ 2024, 15:52Ας μην έχει καταφερθεί ενάντια. Στα παπάρια μας.Οργισμένος έγραψε: 07 Νοέμ 2024, 09:33 το περιεργο με τους ψεκες εδω μεσα ειναι οτι εχουν συνδεσει μεσα στο φτωχο μυαλο τους την καποια δηθεν γουοκ δικτατορια με τον Τραμπ. Εντωμεταξυ ο τραμπας ουδεποτε εχει καταφερθει εναντια στα lbgtm καθως ειναι ψηφουλακια αυτα.
Ειναι τοσο βλαμενα τα εγχωρια τεκνα. Πιο τραμπες και απο τον τραμπα;;;
Το κλάμα (κυριολεκτικά) που ρίχνει στα σοσιαλ όλος αυτός ο βόθρος (ότι θα φύγουν από την χώρα - ότι φοβούνται για την ζωή τους - η άλλη υποχρέωσε την κόρη της να ακυρώσει τις σπουδές στην Αμερική - η άλλη θα πάρει την τρανς γκόμενα/ο και θα πάει Αυστραλία) δίνει απίστευτη ηδονή
Όλος αυτός ο πόνος μου προσφέρει κ-υ-ρ-ι-ο-λ-ε-κ-τ-ι-κ-α σηκωμαρες τέτοιες που για να είμαι αληθής τσιμπουκωσα την κυρά μου σήμερα δις.
Στα αρχιδια μου για τον Τραμπ και την πολιτική του. Ούτε κρύο ούτε ζέστη προσωπικά αλλά και μόνο ότι κάτι βόθροι σαν και του λόγου σου πονάνε είναι Η-Δ-Ο-Ν-Η.
Πήξε γυφτολαγνε.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Lugozzi έγραψε: 07 Νοέμ 2024, 17:28Έχω αναλύσει το φαινόμενοstudent έγραψε: 07 Νοέμ 2024, 17:28Μένει να δούμε και το τι θα κάνει...Jolly Roger_ έγραψε: 07 Νοέμ 2024, 17:20 Δεν λέει κάτι διαφορετικό εδώ από ό,τι είπε ο σύντροφος Μάκης Παπαδόπουλος στο σεντόνι του Κόμματος για το γκαίη κουλονομοσχέδιο. Ξανά Kudos Δονάλδε.
ΥΓ Έχει πάντως ένα ενδιαφέρον το πως γυρίζουν ήδη κάποιοι, από λίγο λίγο έως απότομα, και από φανατικοί αντιτραμπικοί αρχίζουν να (εφε?)βρίσκουν καλά στον τρομπέτα.
Για κάποιους έχει σχεδόν ήδη γίνει ο μεγαλύτερος υπέρμαχος της woke ατζέντας![]()
Δώσε ρε συ κι ένα λινκ
- Πτολεμαίος
Μου ξανασηκωθηκεstudent έγραψε: 07 Νοέμ 2024, 17:04Ε όλο και κάτι γενικόλογα λέει, απ έξω απ έξω, καμιά φορα...Πτολεμαίος έγραψε: 07 Νοέμ 2024, 15:52Ας μην έχει καταφερθεί ενάντια. Στα παπάρια μας.Οργισμένος έγραψε: 07 Νοέμ 2024, 09:33 το περιεργο με τους ψεκες εδω μεσα ειναι οτι εχουν συνδεσει μεσα στο φτωχο μυαλο τους την καποια δηθεν γουοκ δικτατορια με τον Τραμπ. Εντωμεταξυ ο τραμπας ουδεποτε εχει καταφερθει εναντια στα lbgtm καθως ειναι ψηφουλακια αυτα.
Ειναι τοσο βλαμενα τα εγχωρια τεκνα. Πιο τραμπες και απο τον τραμπα;;;
https://twitter.com/HazelAppleyard_/sta ... 0907138092
και η γυναίκα είναι στη δουλειά
γιατί θέλουν να κερδάνεstudent έγραψε: 07 Νοέμ 2024, 17:49Lugozzi έγραψε: 07 Νοέμ 2024, 17:28Έχω αναλύσει το φαινόμενοstudent έγραψε: 07 Νοέμ 2024, 17:28
Μένει να δούμε και το τι θα κάνει...
Δώσε ρε συ κι ένα λινκ
βρήκαν νέο αφήγημα τώρα: τραμπ δεν είναι και τόσο κακός, οι οπαδοί του είναι οι κακοί
κλασικό παράδειγμα εδώ μέσα ο συμπαθέστατος βαντόνταρος
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
μισό να φωνάξω τον όργιΠτολεμαίος έγραψε: 07 Νοέμ 2024, 17:53Μου ξανασηκωθηκεstudent έγραψε: 07 Νοέμ 2024, 17:04Ε όλο και κάτι γενικόλογα λέει, απ έξω απ έξω, καμιά φορα...
https://twitter.com/HazelAppleyard_/sta ... 0907138092![]()
και η γυναίκα είναι στη δουλειά![]()
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
- Οργισμένος
Δεν γαμαω πσεκεςLugozzi έγραψε: 07 Νοέμ 2024, 18:35μισό να φωνάξω τον όργιΠτολεμαίος έγραψε: 07 Νοέμ 2024, 17:53Μου ξανασηκωθηκεstudent έγραψε: 07 Νοέμ 2024, 17:04
Ε όλο και κάτι γενικόλογα λέει, απ έξω απ έξω, καμιά φορα...
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ε χμ, δεν κατάλαβεςΟργισμένος έγραψε: 07 Νοέμ 2024, 19:34Δεν γαμαω πσεκες
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
- Πτολεμαίος
Lugozzi έγραψε: 07 Νοέμ 2024, 18:35μισό να φωνάξω τον όργιΠτολεμαίος έγραψε: 07 Νοέμ 2024, 17:53Μου ξανασηκωθηκεstudent έγραψε: 07 Νοέμ 2024, 17:04
Ε όλο και κάτι γενικόλογα λέει, απ έξω απ έξω, καμιά φορα...
- Πτολεμαίος
Lugozzi έγραψε: 07 Νοέμ 2024, 19:35ε χμ, δεν κατάλαβες![]()
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
ρε μαλακες παπστε πχια αφηστε τον ανθρωπο στον πονο του.
Τώρα τι να σου πω, θα σκάσει από την ζήλια. Αντί να την έχεις 30, την γυναίκα, έπρεπε να έχεις 30, την τσαπου, εκεί ναι, τα σάλια από τα γρυλίσματα θα έρεαν στα πληκτρολόγια.Πτολεμαίος έγραψε: 07 Νοέμ 2024, 17:41Φουκαρακο είμαι 48 και είναι 30 μουναρος.Οργισμένος έγραψε: 07 Νοέμ 2024, 16:30τα καταπιε ή προλαβες να ξυπνησεις;;;Πτολεμαίος έγραψε: 07 Νοέμ 2024, 15:52
Ας μην έχει καταφερθεί ενάντια. Στα παπάρια μας.
Το κλάμα (κυριολεκτικά) που ρίχνει στα σοσιαλ όλος αυτός ο βόθρος (ότι θα φύγουν από την χώρα - ότι φοβούνται για την ζωή τους - η άλλη υποχρέωσε την κόρη της να ακυρώσει τις σπουδές στην Αμερική - η άλλη θα πάρει την τρανς γκόμενα/ο και θα πάει Αυστραλία) δίνει απίστευτη ηδονή
Όλος αυτός ο πόνος μου προσφέρει κ-υ-ρ-ι-ο-λ-ε-κ-τ-ι-κ-α σηκωμαρες τέτοιες που για να είμαι αληθής τσιμπουκωσα την κυρά μου σήμερα δις.
Στα αρχιδια μου για τον Τραμπ και την πολιτική του. Ούτε κρύο ούτε ζέστη προσωπικά αλλά και μόνο ότι κάτι βόθροι σαν και του λόγου σου πονάνε είναι Η-Δ-Ο-Ν-Η.
Πήξε γυφτολαγνε.
“Success is not about winning every battle, but about having the strength to keep fighting”?
- Οργισμένος
ωχ ωχ ωχ ετουτος εχει αναχωρρησει προ πολλου.βοθρατζης έγραψε: 07 Νοέμ 2024, 20:24 οταν τελειώσετε εσείς με τον οργι λέω να του ρίξω κι εγώ ένα έτσι για να του γίνει συνήθειο
[img]https://i.postimg.cc/DwVYvxV1/Gbo8 ... .jpg[/img]
Ενα γιατροοοοοοο, το παιδι ειναι αρρωστο!!!
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 303 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-
- 4 Απαντήσεις