!!! DEVELOPMENT MODE !!!
νεοφιλ Οργισμένε ΠΟΝΑΣ ;;;;;;
Re: νεοφιλ Οργισμένε ΠΟΝΑΣ ;;;;;;

"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Πλήρωσε ρε πεπόνι το στοίχημα κι άσε τις πίπες.
πράγματι, ειναι και μόδα του ιντερνετ, ειναι μερικοι που το εχουν δει γουοκολόγοι και μας εχουν ταράξει στην διδασκαλία, το γουοκ ειναι ετσι , ειναι αλλιως, αν δεν γραψουν 10 φορες την λεξη την ημερα δεν πανε για υπνο. Εχουμε και εδω εναν, τον AlienWay
Εν τω μεταξύ ο Κουρδισμένος πουστάρει, εεεε, ποστάρει σα τρελλός. Ε, ρε ΠΟΝΟΣ, ΠΟΝΟΣ!!!
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
Νετο Γκουερινο
Πάντως ο οργισμένος είναι εδώ
Ο άλλος που μας είχε πρήξει ταρχιδια με την νίκη της γυφτισας και το έπαιζε και αναλυτής εξαφανίστηκε
Ο άλλος που μας είχε πρήξει ταρχιδια με την νίκη της γυφτισας και το έπαιζε και αναλυτής εξαφανίστηκε
ε ο οργισμένος ειναι ψυχάκι, σιγα μην αντεχε να φυγει, ο αλλος ηρθε, επιασε μερικά κορόιδα, και γεια σας.
-
Νετο Γκουερινο
Ο άλλος ήταν μεγαλύτερος ψυχακιαςenaon έγραψε: 07 Νοέμ 2024, 09:49 ε ο οργισμένος ειναι ψυχάκι, σιγα μην αντεχε να φυγει, ο αλλος ηρθε, επιασε μερικά κορόιδα, και γεια σας.
Ένα μήνα τουλάχιστον ήταν εδώ και το έπαιζε αναλυτής,δεν τρολαρε
Εκατό μηνύματα έγραφε την ημέρα
οκ το διαβασα και απο αλλους οτι δεν τρολαρε, δεν μπορω να καταλαβω γιατι το λεμε, μου μοιαζει πιο πιθανό να υπαρχει αι βασίλης, τρολαρε απροκαλυπτα. Την μερα πριν τς εκλογες νομιζω προσπαθουσε να μας πει και συγνώμη που ειμαστε ψαρια, καλο παιδακι μοιαζει.
-
Νετο Γκουερινο
Άσε την τελευταία μέραenaon έγραψε: 07 Νοέμ 2024, 09:54 οκ το διαβασα και απο αλλους οτι δεν τρολαρε, δεν μπορω να καταλαβω γιατι το λεμε, μου μοιαζει πιο πιθανό να υπαρχει αι βασίλης, τρολαρε απροκαλυπτα. Την μερα πριν τς εκλογες νομιζω προσπαθουσε να μας πει και συγνώμη που ειμαστε ψαρια, καλο παιδακι μοαιζει.
Ήταν πολύ καιρό εδώ.
- Esperos
- Phorum.gr user: Esperos
Φίλε σύντροφε συναγωνιστή Οργισμένε, σε κατανοώ.
Πρόκειται για τον σημαιοφόρο των ψεκ. Πρόκειται για ένα θρίαμβο της ψεκιάς.
Εδώ, σε αυτό το νήμα, θα κάνουν μια παρέλαση όλοι οι ψεκ του φορουμ.
Όποιος θέλει να κάνει μια λίστα με τους ψυχή και σώματι ψεκ του φορουμ, θα τους βρει όλους εδώ.
Η μόνη παρηγοριά, η καμαλα, δεν ξέρω μήπως ήταν ακόμη πιο ψεκ.
Κοτζαμ ΗΠΑ, να μην μπορεί να βρει ένα σοβαρό υποψήφιο...
Εδώ στην εκπομπή αυτή, η καλύτερη ανάλυση στο φαινόμενο των ψεκ θριαμωευτών, Βουλαρίνος "οτι ναναι".
https://www.skairadio.gr/o-ti-na-nai/episode-2024-11-06
υγ
Συμφωνούμε στα περισσότερα, μόνο που εγώ είμαι ΑΕΚ, Με τους παοκ, απλώς έχουμε διαχρονικά κοινούς εχθρούς
και δε γουστάρουμε προέδρους ρώσους πόντιους που δεν μιλάνε ελληνικά και είναι πουτινότρολ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Esperos την 07 Νοέμ 2024, 09:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ένας δεν είμαι, μα χιλιάδες! Όχι μονάχα οι ζωντανοί — κι οι πεθαμένοι μ’ ακλουθάνε ,σε μιαν αράδα σκοτεινή.
ναι τον εχω διαβασει και πιο παλια, δεν το λεω για εκεινη την μερα μονο, απλα τότε το παράκανε, γελαγε νομιζω σε καθε ποστ.
Paotaris της πολιτικης ΛΑΙΜΑΙ.enaon έγραψε: 07 Νοέμ 2024, 09:57ναι τον εχω διαβασει και πιο παλια, δεν το λεω για εκεινη την μερα μονο, απλα τότε το παράκανε, γελαγε νομιζω σε καθε ποστ.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Καλως σας βρηκα
ε ναι, ρομπα μας εκανε, θελαμε οπωσδήποτε να βαλουμε στοιχημα τα αβαταρ για τις αμερικάνικες εκλογες, ηταν πολυ σημαντικό.
Aν έφυγε απλώς πρέπει να αφήσει το άβαταρ του αλλαγμένο όπως συμφώνησε και όποτε θέλει ξανάρχεται ... 
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 304 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-
- 4 Απαντήσεις