ουπς
Ποιος τελικά μάλλον είχε δικιο το 20 για την νοθεία ο τραμπ, ποιος ξερει τι έγινε και τον άφησαν τωρα, ίσως αλλαξαν άλογο οι chosens επειδή τ απήραν με τα river to the sea που συμμετείχαν οι της αριστερής πτέρυγα των δημοκρατικων.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dorian την 06 Νοέμ 2024, 16:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αυτό το αρχίδι πως μου κάθεται στο στομάχι... και τολμά να μιλά για δυτικές αξίες ο γαμιόλης υπονομευτής πεμπτοφαλαγγίτης!
και λιγα λες, κριμα που το άλλο το Ελληνώνυμο τρωκτικό δεν έχει ανεβάσει ακόμα το πήξιμό του στο χ
μαργαρίτη σχοινα εκδηλώσου
κλαψε να μαζέψουμε δακρυα πονου
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Αυτό το ντερέκι δίπλα στον Τραμπ είναι ο μικρός γιος του με την Μελάνια;
Ο Barron, το 2016 ήταν έτσι
Πλέον παραμένει mega-autist αλλά είναι και το mastermind πίσω από τις podcast εμφανίσεις του Ντόναλντ.
1,80+ στα 13
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
aljawn έγραψε: 06 Νοέμ 2024, 16:43
Προσωπικά Καμάλα θα ψήφιζα και γενικά θεωρώ μεγάλη μαλακία την επανεκλογή Περουκίνη (ευκαιρία πάντως να ξεφορτώσουν τα χάλια της οικονομίας καθόσον ο τύπος είναι τελείως loose canon) αλλά για να είμαι ειλικρινής απ' όλους τους χαμένους πραγματικά λυπάμαι ουκρανούς και φεμινίστριες (όχι τέταρτο κύμα, αυτές ούτε γτπ δεν είναι, τις προηγούμενες γενιές γιατί γυναίκα Πρόεδρος μετά απ' αυτό βλέπω να βγαίνει μόνο αν κατεβάσουν υποψήφιες και τα δύο κόμματα).
E, εδώ που τα λέμε η Καμάλα δεν ήταν και κάποια στοιχειωδώς ενδιαφέρουσα φυσιογνωμία, ώστε να εμπνεύσει τις φεμινίστριες. Η λογική είμαι φεμινίστρια -> ψηφίζω γυναίκα είναι ψιλοχαζή.
Και κάποια στιγμή πρέπει να ξεπεραστεί αυτή η λογική.
Αυτό το αρχίδι πως μου κάθεται στο στομάχι... και τολμά να μιλά για δυτικές αξίες ο γαμιόλης υπονομευτής πεμπτοφαλαγγίτης!
και λιγα λες, κριμα που το άλλο το Ελληνώνυμο τρωκτικό δεν έχει ανεβάσει ακόμα το πήξιμό του στο χ
μαργαρίτη σχοινα εκδηλώσου
κλαψε να μαζέψουμε δακρυα πονου
Ο Σχοινάς ετοιμάζεται για χαρτοφυλάκιο στην κυβέρνηση Μητσοτάκη
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
περιμενω τα κουoτ για να τα αντιγραψω στην υπογραφη μου οπως και συμφωνηθηκε. Δεν θα εχω προσωπο να βγω οξω στην κενωνια αλλα αυτα τα εχει η ζωη.
Άσε τα σάπια και βάλε το σωστό...
ο λογος μου ειναι συμβολαιο, οτι συμφωνηθηκε εκανα. Αμα θελατε και πορνο φωτο θα την εβαζα αλλα επρεπε να το ειχατε προβλεψει στο στοιχημα. Ποσο μαλακες δλδ ειστε;;;
Προσωπικά Καμάλα θα ψήφιζα και γενικά θεωρώ μεγάλη μαλακία την επανεκλογή Περουκίνη (ευκαιρία πάντως να ξεφορτώσουν τα χάλια της οικονομίας καθόσον ο τύπος είναι τελείως loose canon) αλλά για να είμαι ειλικρινής απ' όλους τους χαμένους πραγματικά λυπάμαι ουκρανούς και φεμινίστριες (όχι τέταρτο κύμα, αυτές ούτε γτπ δεν είναι, τις προηγούμενες γενιές γιατί γυναίκα Πρόεδρος μετά απ' αυτό βλέπω να βγαίνει μόνο αν κατεβάσουν υποψήφιες και τα δύο κόμματα).
τους Ουκρανους πολυ βιαζεσαι να τους λυπηθεις γιατι δεν ειδαμε ολο το εργο ακομη ... οσο για τις φεμινιστριες σωθηκαν απο τη μαντηλα αλλα δεν το ξερουν ακομη
E, εδώ που τα λέμε η Καμάλα δεν ήταν και κάποια στοιχειωδώς ενδιαφέρουσα φυσιογνωμία, ώστε να εμπνεύσει τις φεμινίστριες. Η λογική είμαι φεμινίστρια -> ψηφίζω γυναίκα είναι ψιλοχαζή.
Και κάποια στιγμή πρέπει να ξεπεραστεί αυτή η λογική.
Μαλακίες στο πάτερο αν μου επιτρέπεις. Ο Τράμπ έχει ένα 20-25% φανατικών και το υπόλοιπο εκλογικό σώμα ούτε να τον χέσει.
Η διαφορά δημοφιλίας παίζει να είναι μεγαλύτερη από του 2008 που έβγαλε Ομπάμα.
Ελπίζω να μην αλλάξουν την Roe και πάρουν στο λαιμό τους τον φεμινισμό τα πεντηκοστιανά βλήτα.
Αν είναι να κατεβαίνουν γυναίκες σαν την τσιμπουκλου του Ντιντι και τη θεομουρλη, μη σώσουμε ποτέ να βγάλουμε γυναίκα πουθενά.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”