σιγα μην πας στο εξωτερικό, παρότι σε εχουμε παρει στο ψιλό γαζί εσύ δεν μασάς, την κρίσιμη ώρα θα τρέξεις στην πρώτη γραμμη και θα πέσεις άδοξα, για το καπρίτσιο του τραμπ. Πολυ κρίμα.vantono έγραψε: 06 Νοέμ 2024, 12:04Εγω μια χαρα εχω και τη δυνατοτητα να την κανω για εξωτερικο, α λα Χανίγια με αστακούς και καραβιδες. Εσας λυπάμαιenaon έγραψε: 06 Νοέμ 2024, 12:00 σιγα μην επιτεθουν οι τουρκοι οταν μας προστατεύει ο βαντόνο, που εχει γνωστούς στο ναυτικό και αν εσκαγε αμιτα θα τα ισοπέδωναν ολα. Είμαστε θωρακισμένοι.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μπορει η Καμαλα Χαρρις να κερδισει τον Τραμπ?
Re: Μπορει η Καμαλα Χαρρις να κερδισει τον Τραμπ?
- Eθνικοκοινωνιστης
θα μας ερθεις ντανε μου στην Μεγαλη Πατριδα?vantono έγραψε: 06 Νοέμ 2024, 12:04Εγω μια χαρα εχω και τη δυνατοτητα να την κανω για εξωτερικο, α λα Χανίγια με αστακούς και καραβιδες. Εσας λυπάμαιenaon έγραψε: 06 Νοέμ 2024, 12:00 σιγα μην επιτεθουν οι τουρκοι οταν μας προστατεύει ο βαντόνο, που εχει γνωστούς στο ναυτικό και αν εσκαγε αμιτα θα τα ισοπέδωναν ολα. Είμαστε θωρακισμένοι.![]()
ασε εχουμε και κατι κουκλακια εδω,πως θα το παρει η συζηγος?
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Η Χαρις σε ούτε μια κομητεία σε όλη την Αμερική δεν ξεπέρασε το ποσοστό που χε πάρει ο Μπάιντεν το 2020 Μιλάμε για απίστευτο χουνέρι για την Καμάλα και τους υποστηρικτές της Ούτε σε μια κομητεία
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
Δε λέω, έχει πλάκα να πήζουν Λιμπρουληδες και Φιλιππες λόγω τραμπ, απο εκεί και πέρα όμως τι φάση λες και κέρδισε άνοδο κατηγορίας η ομας της γειτονιάς σας;
Ανέλυε τώρα ο άλλος πως επειδή πήρε μια κομητεια στο Αμερικάνικο Σουφλι η Δαμάλα , πως αυτο δειχνει πράματα.
Ρε χαλαρώστε λίγο.
Ανέλυε τώρα ο άλλος πως επειδή πήρε μια κομητεια στο Αμερικάνικο Σουφλι η Δαμάλα , πως αυτο δειχνει πράματα.
Ρε χαλαρώστε λίγο.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Πάντα πρέπει να παίρνουμε υπόψιν και την φθορά της εξουσίας, δεν είναι το ίδιο.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
student έγραψε: 05 Νοέμ 2024, 17:29 Αν έπαιζα θα πόνταρα τρομπέτας... με πολύ.
Ίσως και σοκαριστικά πολύ....
Σαρωτικός τελικά ο τρομπέτας παντού.
Εκλέκτορες, κονγκρέσο, γερουσία...+5 μύρια στη λαική ψήφο...
Ποιος τον πιάνει...
καβάλα στο λευκό άλογο του άλογο σαλπίζει ότι ήρθε η ώρα να επιτελέσει τη θεϊκή αποστολή του.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Καβάλα στο λευκό άλογο ο ενας, στην καφε αρκουδα ο άλλος. Να πατησουν κόρνα οταν ειδωθουν, για χαιρετίσματα.
Εντωμεταξύ το cnn και λοιπά παραρτήματα έχουν μείνει ακόμα στο 266 - 219
Γιατί ρε συ, ανθελ είσαι, διασκέδασε τοvantono έγραψε: 06 Νοέμ 2024, 12:04Εγω μια χαρα εχω και τη δυνατοτητα να την κανω για εξωτερικο, α λα Χανίγια με αστακούς και καραβιδες. Εσας λυπάμαιenaon έγραψε: 06 Νοέμ 2024, 12:00 σιγα μην επιτεθουν οι τουρκοι οταν μας προστατεύει ο βαντόνο, που εχει γνωστούς στο ναυτικό και αν εσκαγε αμιτα θα τα ισοπέδωναν ολα. Είμαστε θωρακισμένοι.![]()
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- vantono
Αν επιβεβαιωθούν οι φόβοι μου και βρεθουμε μέτωπο πάντως, ειστε μονοι σας. Εγω θα κοιτάξω την παρτη μου.enaon έγραψε: 06 Νοέμ 2024, 12:07σιγα μην πας στο εξωτερικό, παρότι σε εχουμε παρει στο ψιλό γαζί εσύ δεν μασάς, την κρίσιμη ώρα θα τρέξεις στην πρώτη γραμμη και θα πέσεις άδοξα, για το καπρίτσιο του τραμπ. Πολυ κρίμα.vantono έγραψε: 06 Νοέμ 2024, 12:04Εγω μια χαρα εχω και τη δυνατοτητα να την κανω για εξωτερικο, α λα Χανίγια με αστακούς και καραβιδες. Εσας λυπάμαιenaon έγραψε: 06 Νοέμ 2024, 12:00 σιγα μην επιτεθουν οι τουρκοι οταν μας προστατεύει ο βαντόνο, που εχει γνωστούς στο ναυτικό και αν εσκαγε αμιτα θα τα ισοπέδωναν ολα. Είμαστε θωρακισμένοι.![]()
Ολη η ευρωπη ακροδεξιά, τραμπ ΗΠΑ, καλά ανατολή δεν συζητάμε, ο τελευταίος στην "σωστή πλευρά της ιστορίας" ο Κούλης.Unique έγραψε: 06 Νοέμ 2024, 12:06 https://twitter.com/PrimeministerGR/sta ... 7995897204
Η γλώσσα του οσο πιο βαθιά γίνεται στην κωλοτρυπίδα του πορτοκαλί
Αντε να βγαλουμε και τον πολάκη να συμπληρωθεί το παζλ.
https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra
- Eθνικοκοινωνιστης
σειρα του εφιαλτακη Ερμη μου,πρωτοι εδω το διαβασατεΕρμής έγραψε: 06 Νοέμ 2024, 12:14 Δε λέω, έχει πλάκα να πήζουν Λιμπρουληδες και Φιλιππες λόγω τραμπ, απο εκεί και πέρα όμως τι φάση λες και κέρδισε άνοδο κατηγορίας η ομας της γειτονιάς σας;
Ανέλυε τώρα ο άλλος πως επειδή πήρε μια κομητεια στο Αμερικάνικο Σουφλι η Δαμάλα , πως αυτο δειχνει πράματα.![]()
Ρε χαλαρώστε λίγο.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- vantono
Οι δε αντιγουοκατζήδες/slept εχουν μεγάλη φαση, μου θυμίζουν αυτους που ελεγαν κατι του τύπου "τερμα η παραβατικότητα των Ρομά και η λαθρομετανάστευση τωρα που βγηκε η ΝΔ" 
Το οτι θα εβλεπα εθνι και νανο να φανατιζονται για τον βαψομαλλια,δεν το περιμενα.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 11 Απαντήσεις
- 747 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saturn
-
- 44 Απαντήσεις