Πριν ρωτήσω το έβαλα στο γκουγκλ, μια περσική μορταδέλλα μου έβγαλε. Ε να τον έχεσε πάνω στη μορταδέλλα μου κάνει για πολύ βίτσιο, κάτι άλλο θα'ναι.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η Χειρότερη εμπειρία που είχα στο σεξ: Τα έκανα παντού
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Cecily Anne
Re: Η Χειρότερη εμπειρία που είχα στο σεξ: Τα έκανα παντού
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Όλα αυτά με τη μια;blackpaint έγραψε: 23 Απρ 2018, 11:40 μου χερι συμβει να κατουρηθει γυναικα πανω μου την ωρα που εχυνε, οπως μου χει συμβει και να χεστει λιγακι, οπως και να ξερασει και να ματωσει. Σε καμια περιπτωση δεν ξενερωσα, σταματησα ομως οταν μου το ζητησαν, αλλα δεν το ζητησαν παντα
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
- Νταρνάκας
- Phorum.gr user: Νταρνάκας
Η Φρύνη ήταν ή η Θαΐδα;Saliveros έγραψε: 23 Απρ 2018, 17:51Η χειρότερη εμπειρία ήταν μια φορά που, ενώ τελειώναν τα προκαταρκτικά, συνειδητοποίησα πως η γκόμενα δεν είχε έρθει ακόμα
![]()
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
Δεν ξέρω. Δεν ήρθε τελικά.
Πάνος Σκουρλέτης
εσύ μη γελάς παλιόπαιδο! Την έχεις χεσμένη την ψωλιά σου!
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Της τον εβαλες απο πισω?killzone έγραψε: 24 Απρ 2018, 00:42 Εμενα μου ετυχε να με χεσει επανω στο καλμπας γεματο διαρροια με φακες
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Εννοει το εργαλειο του.Καλμπας στα ρουσικα λενε το λουκανικο.Cecily Anne έγραψε: 24 Απρ 2018, 00:54Πριν ρωτήσω το έβαλα στο γκουγκλ, μια περσική μορταδέλλα μου έβγαλε. Ε να τον έχεσε πάνω στη μορταδέλλα μου κάνει για πολύ βίτσιο, κάτι άλλο θα'ναι.
- Νταρνάκας
Μπορεί και να κυριολεκτεί όμως με το "κάλμπας".plouf έγραψε: 25 Απρ 2018, 23:18Εννοει το εργαλειο του.Καλμπας στα ρουσικα λενε το λουκανικο.Cecily Anne έγραψε: 24 Απρ 2018, 00:54Πριν ρωτήσω το έβαλα στο γκουγκλ, μια περσική μορταδέλλα μου έβγαλε. Ε να τον έχεσε πάνω στη μορταδέλλα μου κάνει για πολύ βίτσιο, κάτι άλλο θα'ναι.![]()
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
- Νταρνάκας
Αληθεύει ότι η Λαΐδα ήταν η καλύτερη;
Κι επίσης, αληθεύει ότι η Θαΐδα ξεσήκωσε τον Αλέκο να κάψει την Περσέπολη; Είχε πάρει τίποτα τ' αφτί σου τότε;
Εγώ μόνο μια Σουλάρα ήξερα, που δούλευε στην οδός Φυλής. Τέτοια πράματα δε μού'χε πει, ήταν σοβαρό κορίτσι.Νταρνάκας έγραψε: 25 Απρ 2018, 23:55 Αληθεύει ότι η Λαΐδα ήταν η καλύτερη;
Κι επίσης, αληθεύει ότι η Θαΐδα ξεσήκωσε τον Αλέκο να κάψει την Περσέπολη; Είχε πάρει τίποτα τ' αφτί σου τότε;
Αυτές που λες, τίποτις παστρικιές θα ήντουστε.
Πάνος Σκουρλέτης
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Πριν ή μετά τον εξοστρακισμό; 
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
εγώ πάλι απορώ, πως κατάφερνε η ανθρωποτητα και πηδιοταν τοσες χιλιαδες χρόνια χωρίς να γνωριζει όλες αυτές τις άγνωστες λέξεις.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
Όχι ρε συ, ποιός τα λέει αυτά;
Ένα απλό σκουλαμέντο ήτουνα, πήγα στο θείο μου τον αφρολόγο και μου το έγιανε.
Πάνος Σκουρλέτης
- blackpaint
παρολ αυτα, η χειροτερη εκκριση που μπορει να συμβει στο σεξ ειναι τα δακρυα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση