!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ahoo Daryaei: Το «ελάφι της θάλασσας» που έδειξε τη «γύμνια» του καθεστώτος στο Ιράν
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Re: Ahoo Daryaei: Το «ελάφι της θάλασσας» που έδειξε τη «γύμνια» του καθεστώτος στο Ιράν
Ο Μαρουραίος αν θυμάμαι καλά, ήταν αυτός που πριν 2-3 χρόνια είχε ανοίξει νήμα για "το λαό του Ιράν που ξυπνησε από το μεσαίωνα που τον έριξε το παπαδαριό" κάπως έτσι.
Και δωσ'του πόνο προοδευτικό και σωστό και ωραίο όλες οι ψευταριστερούτζες (μαζί τους κι εγώ) και μέσα στους τελευταίους μήνες, από τότε που το Ιράν έγινε το "αντίπαλο δέος" (που λέει ο λόγος) του Ισραήλ, όλες αυτές οι ψευταριστερούτζες έχουν μετατραπεί στις μεγαλύτερες πεορουφήχτρες και βαλανογλείφτρες των μουλοάδων.
Ρε πως τα φέρνει η ζωή.
Και δωσ'του πόνο προοδευτικό και σωστό και ωραίο όλες οι ψευταριστερούτζες (μαζί τους κι εγώ) και μέσα στους τελευταίους μήνες, από τότε που το Ιράν έγινε το "αντίπαλο δέος" (που λέει ο λόγος) του Ισραήλ, όλες αυτές οι ψευταριστερούτζες έχουν μετατραπεί στις μεγαλύτερες πεορουφήχτρες και βαλανογλείφτρες των μουλοάδων.
Ρε πως τα φέρνει η ζωή.
- Καραμελίτσα
Re: Ahoo Daryaei: Το «ελάφι της θάλασσας» που έδειξε τη «γύμνια» του καθεστώτος στο Ιράν
Στα γραφεία σύνταξης των δυτικών μμε, ναι σαφώς είχαν άλλη αντιμετώπιση. Όχι "θα είχαν", "είχαν".ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Νοέμ 2024, 20:45Θα είχε πολύ ενδιαφέρον κάτι τέτοιο.Καραμελίτσα έγραψε: 05 Νοέμ 2024, 20:24Ναι, αλλωστε ο αμερικανικός Τύπος έχει κάνει βαιραλ τα ονόματα των γυναικών ακτιβιστριών που έφαγαν 20 χρόνια στην Σαουδία. Τόσο που ανοίγουν νήματα με το όνομα τους στο φόρουμ.Ναύτης έγραψε: 05 Νοέμ 2024, 13:56
Η αξιοπιστία των μίντια βασίζεται στη γενικότερη ελευθερία που έχει ο τύπος σε κάθε χώρα, στην εγνωσμένη σοβαρότητα του κάθε μέσου και στη δυνατότητα των πολιτών να ενημερώνονται από διαφορετικές, ανεξάρτητες πηγές, Πράγμα που στις ΗΠΑ ισχύει σε ικανοποιητικό βαθμό, ενώ στο Ιράν καθόλου.
Έστω λοιπόν ότι γίνεται κάτι αντίστοιχο στη Σαουδική Αραβία ή τα Εμιράτα μέσω άλλων δίκτυων ενημέρωσης και γίνεται βάιραλ
Πιστεύεις ότι όσοι στηρίζουν σήμερα τη στάση της κοπέλας στο Ιράν, θα είχαν διαφορετική αντιμετώπιση;
Εγώ νομίζω πως όχι.
Αναρωτιέμαι απλώς για τις προσεγγίσεις των φραπεζιτών κλπ
Z
-
Εμπεδοκλής
Τα αποκαλούμενα γραφεία σύνταξης των δυτικών μμε έχουν μετόχους. Διότι είμαι πολύ σίγουρος ότι λίγοι γνωρίζουν ότι το έγκριτο euronews έχει μετόχους τους πρίγκηπες των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, το Μαρόκο και παλαιότερα και την Τουρκία...Καραμελίτσα έγραψε: 05 Νοέμ 2024, 21:51Στα γραφεία σύνταξης των δυτικών μμε, ναι σαφώς είχαν άλλη αντιμετώπιση. Όχι "θα είχαν", "είχαν".ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Νοέμ 2024, 20:45Θα είχε πολύ ενδιαφέρον κάτι τέτοιο.Καραμελίτσα έγραψε: 05 Νοέμ 2024, 20:24
Ναι, αλλωστε ο αμερικανικός Τύπος έχει κάνει βαιραλ τα ονόματα των γυναικών ακτιβιστριών που έφαγαν 20 χρόνια στην Σαουδία. Τόσο που ανοίγουν νήματα με το όνομα τους στο φόρουμ.
Έστω λοιπόν ότι γίνεται κάτι αντίστοιχο στη Σαουδική Αραβία ή τα Εμιράτα μέσω άλλων δίκτυων ενημέρωσης και γίνεται βάιραλ
Πιστεύεις ότι όσοι στηρίζουν σήμερα τη στάση της κοπέλας στο Ιράν, θα είχαν διαφορετική αντιμετώπιση;
Εγώ νομίζω πως όχι.
Πέφτετε από τα σύννεφα;
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Μια τρελλη ξεβρακωθηκε και την κανατε μαρτυρα ,προδεξτε οτι κανεις δεν τις δινει σημαδια
Α όλα κι όλα.... μπορεί εγώ το σιωνιστομποτ ο georgebi να υποστηρίζω Ιρανη
αλλά τη γνωμη του Βουλαρινου την ακούω

αλλά τη γνωμη του Βουλαρινου την ακούω

看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Τι λες, βρε άνθρωπε; Μη τα βάζεις αυτά τα πράγματα μέσα σου, πρόκειται για ΝΑΡ-ΚΩ-ΤΙ-ΚΑ! Δε σου κάνουν καλό.perseus έγραψε: 06 Νοέμ 2024, 09:37 Μια τρελλη ξεβρακωθηκε και την κανατε μαρτυρα ,προδεξτε οτι κανεις δεν τις δινει σημαδια
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Επέστρεψαν και οι τραμπικοί που ειχαν να πατησουν ποδι στο πχορουμ απο τον καιρο του Νώε. Αυτά ειναι τα αποτελεσματα.
- perseus
Ρε σεις πατε καλα ? Μια μουρλεγκω ξεβρακωθηκε ,δεν την πειραξε κανεις ,δεν ασχοληθηκε κανενας μαζι της ,που τα βρίσκετε ολα αυτα τα μουσια ? Αν καποια εβγαινε ετσι στο Σύνταγμα στο τρρελλαδικο δεν θα την βαζανε
Σε πανεπιστημιακό campus ήτανε. Εκανε διαμαρτυρία.perseus έγραψε: 06 Νοέμ 2024, 14:17Ρε σεις πατε καλα ? Μια μουρλεγκω ξεβρακωθηκε ,δεν την πειραξε κανεις ,δεν ασχοληθηκε κανενας μαζι της ,που τα βρίσκετε ολα αυτα τα μουσια ? Αν καποια εβγαινε ετσι στο Σύνταγμα στο τρρελλαδικο δεν θα την βαζανε
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- perseus
Καμμια διαμαρτυρια δεν εκανε απλα φλιπαρε
Αυτό.AlienWay έγραψε: 06 Νοέμ 2024, 14:19Σε πανεπιστημιακό campus ήτανε. Εκανε διαμαρτυρία.perseus έγραψε: 06 Νοέμ 2024, 14:17Ρε σεις πατε καλα ? Μια μουρλεγκω ξεβρακωθηκε ,δεν την πειραξε κανεις ,δεν ασχοληθηκε κανενας μαζι της ,που τα βρίσκετε ολα αυτα τα μουσια ? Αν καποια εβγαινε ετσι στο Σύνταγμα στο τρρελλαδικο δεν θα την βαζανεAlienWay έγραψε: 06 Νοέμ 2024, 14:06
Τι λες, βρε άνθρωπε; Μη τα βάζεις αυτά τα πράγματα μέσα σου, πρόκειται για ΝΑΡ-ΚΩ-ΤΙ-ΚΑ! Δε σου κάνουν καλό.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Ωωωωωχχχχχ...ανεπιθύμητη και η Μποφλιου στη Καισαριανή 
memberlist.php?mode=viewprofile&u=3498 memberlist.php?mode=viewprofile&u=2278 τι λέει η Νατασσα ρε; υποστηρίζει το πορνίδιο πράκτορα των Εβραιοναζι;

https://www.ladylike.gr/women-today/nat ... -tragoudi/
''Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας άνθρωπος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας άνθρωπος που τον αλυσοδένουνε''
memberlist.php?mode=viewprofile&u=3498 memberlist.php?mode=viewprofile&u=2278 τι λέει η Νατασσα ρε; υποστηρίζει το πορνίδιο πράκτορα των Εβραιοναζι;
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Και στο φινάλε, τί περιμένατε; Να τρώει σκατά σε μια κοινωνία που οι απαγορεύσεις και η όποια διαμαρτυρία, σημαίνει θάνατο; Όντως δεν πάτε καλά.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Θα απαντήσεις και για τις προσεγγίσεις των φραπεζιτών κλπ που μιλούν στο χαλαρό κι ανερυθρίαστο για "ξεβρακώματα";Καραμελίτσα έγραψε: 05 Νοέμ 2024, 21:51Στα γραφεία σύνταξης των δυτικών μμε, ναι σαφώς είχαν άλλη αντιμετώπιση. Όχι "θα είχαν", "είχαν".ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Νοέμ 2024, 20:45Θα είχε πολύ ενδιαφέρον κάτι τέτοιο.Καραμελίτσα έγραψε: 05 Νοέμ 2024, 20:24
Ναι, αλλωστε ο αμερικανικός Τύπος έχει κάνει βαιραλ τα ονόματα των γυναικών ακτιβιστριών που έφαγαν 20 χρόνια στην Σαουδία. Τόσο που ανοίγουν νήματα με το όνομα τους στο φόρουμ.
Εγώ νομίζω πως όχι.
Γιατί εγώ ήδη έγραψα ότι όσοι βλέπουν ως διαμαρτυρία και όχι ως φλιπάρισμα (που γράφει και ο Περσέας) τις αντιδράσεις των γυναικών στο Ιράν, θα αντιμετώπιζαν με τον ίδιο τρόπο και κάτι αντίστοιχο στη Σαουδική Αραβία και στα Εμιράτα. Για "ξεβράκωτες" δεν θα μιλούσε κανείς.
Και κάπου έχω την αμυδρά εντύπωση ότι αυτό το μένος για την συγκεκριμένη δεν οφείλεται μόνον σε μισογυνισμό αλλά κυρίως στην αντιδυτική συμμαχία Ρωσίας και Ιράν, έχει δηλαδή αμιγώς πολιτικό ιδεολογικό υπόβαθρο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Και τηλεδιαγνώσεις κάνομεν
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.