Στη λαϊκή ψήφο είναι αυτόKRAKEN έγραψε: 06 Νοέμ 2024, 00:53 Το exit poll της Edison δείχνει προβάδισμα 48-44 της Χάρις.
https://www.parapolitika.gr/diethni/art ... 8-trab-44/
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μπορει η Καμαλα Χαρρις να κερδισει τον Τραμπ?
Re: Μπορει η Καμαλα Χαρρις να κερδισει τον Τραμπ?
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Καλά μπορεί να είναι μεσοσταθμικά και για τα 2 φύλα.KRAKEN έγραψε: 06 Νοέμ 2024, 00:44 Διαφορετική εικόνα από το exit poll του fox news
2024 Fox News Exit Poll Top 3 Issues for Voters:
Economy: 39%
Immigration: 20%
Abortion: 11%
Αν η Roe μπορεί να κρίνει έστω και το 10% του αποτελέσματος, έκαναν μεγάλη μαλακία οι δημοκρατικοί που δεν το πήγαν με identity politics.
My Life had stood, a Loaded Gun
Σε επίπεδο κρίσιμων πολιτειών έχουν μετρήσει θετικές απόψεις για κάθε υποψήφιοLugozzi έγραψε: 06 Νοέμ 2024, 00:55Στη λαϊκή ψήφο είναι αυτόKRAKEN έγραψε: 06 Νοέμ 2024, 00:53 Το exit poll της Edison δείχνει προβάδισμα 48-44 της Χάρις.
Πρώτη είναι η χάρις σε Ουισκόνσιν, Μίσιγκαν, Τζόρτζια, βόρεια Καρολίνα
Πρώτος ο Τραμπ σε Πενσυλβάνια, Νεβάδα
Ισοπαλία σε Αριζόνα.
Δεν είναι ακριβώς εξιτ πολ αυταKRAKEN έγραψε: 06 Νοέμ 2024, 00:58Σε επίπεδο κρίσιμων πολιτειών έχουν μετρήσει θετικές απόψεις για κάθε υποψήφιοLugozzi έγραψε: 06 Νοέμ 2024, 00:55Στη λαϊκή ψήφο είναι αυτόKRAKEN έγραψε: 06 Νοέμ 2024, 00:53 Το exit poll της Edison δείχνει προβάδισμα 48-44 της Χάρις.
Ισοπαλία σε Αριζόνα.
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
- Philip Mortimer
Άρχισε πάλι τα Νοθεια νοθεία ο Τραμπας. 
Έχουμε εικόνα που πάει η Φλόριντα;
My Life had stood, a Loaded Gun
Προς το παρόν αυτά έχουμε από στοιχεία, τα πράγματα θα αρχίσουν να ξεκαθαρίζουν όταν αρχίσουμε να βλέπουμε αποτελέσματα από Τζόρτζια και Βόρεια Καρολίνα που είναι οι πρώτες πολιτείες που θα αρχίσουν να μετράνε. Πάντως μου φαίνεται περίεργο να τα πηγαίνει καλύτερα η Χάρις εκεί σε σχέση με την Πενσυλβάνια και τη Νεβάδα.Lugozzi έγραψε: 06 Νοέμ 2024, 01:02Δεν είναι ακριβώς εξιτ πολ αυταKRAKEN έγραψε: 06 Νοέμ 2024, 00:58Σε επίπεδο κρίσιμων πολιτειών έχουν μετρήσει θετικές απόψεις για κάθε υποψήφιο
Ισοπαλία σε Αριζόνα.
οι κουβανοι κοκκινίζουν και το μαιαμι
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Κρίνοντας από τα ποιοτικά στοιχεία τόσο του early voting όσο και της σημερινής ψηφοφορίας λογικά θα πάει ακόμη πιο έντονα υπέρ των Ρεπουμπλικάνων αν και έτσι κι αλλιώς δεν λειτουργεί πλέον σαν swing state.
-
Mitharadir
Τα exit polls δίνουν νίκη Καμαλα και διαψεύδουν Παπαχελά.Παλι έξω θα πέσει ο Παπαχελάς να μου το θυμηθείτε.Ο Τραμπ δεν παίζει να νικήσει, ήδη μιλάει για πιθανή νοθεία και Ρεπουμπλικάνοι γράφουν ότι ήλπιζαν σε καλύτερα αποτελέσματα.Αυτα συνιστούν απόλυτη παραδοχή ήττας.Ερμής έγραψε: 06 Νοέμ 2024, 00:31 Πάντως για να πω και εγώ την παρόλα μου.
Το στοίχημαν το πρωί έδινε 1.60 τράμπ με Μαξ ποντάρισμα 6000€ και τώρα δίνει 1.47 με Μαξ ποντάρισμα 500€
Υγ. Ο παπαχελας τώρα στον σκαι είπε για μικρό προβάδισμα τράμπ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Orion22 την 06 Νοέμ 2024, 01:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
Άρχισαν να εμφανίζονται οι πρώτες καταμετρήσεις. Κεντάκυ και ιντιάνα από κάποια πρώτα τμήματα που έκλεισαν 01:00. Ο χάρτης στο παρακάτω λινκ
https://www.reuters.com/graphics/USA-EL ... pqnemxwvx/
https://www.reuters.com/graphics/USA-EL ... pqnemxwvx/
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος student την 06 Νοέμ 2024, 01:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Golden Age
Ο Τραμπ νίκησε, πάρτο απόφαση και δες καμμιά ταινία.Mitharadir έγραψε: 06 Νοέμ 2024, 01:09Τα exit polls δίνουν νίκη Καμαλα και διαψεύδουν Παπαχελά.Παλι έξω θα πέσει ο Παπαχελάς να μου το θυμηθείτε.Ο Τραμπ δεν παίζει να νικήσει, ήδη μιλάει για πιθανή νοθεία και Ρεπουμπλικάνοι γράφουν ότι ήλπιζαν σε καλύτερα αποτελέσματα.Αυτα συνιστούν απόλυτη παραδοχή ήττας.Ερμής έγραψε: 06 Νοέμ 2024, 00:31 Πάντως για να πω και εγώ την παρόλα μου.
Το στοίχημαν το πρωί έδινε 1.60 τράμπ με Μαξ ποντάρισμα 6000€ και τώρα δίνει 1.47 με Μαξ ποντάρισμα 500€
-
Mitharadir
Αν είχε νικήσει δεν θα φώναζε τώρα για νοθεία.Golden Age έγραψε: 06 Νοέμ 2024, 01:11Ο Τραμπ νίκησε, πάρτο απόφαση και δες καμμιά ταινία.Mitharadir έγραψε: 06 Νοέμ 2024, 01:09Τα exit polls δίνουν νίκη Καμαλα και διαψεύδουν Παπαχελά.Παλι έξω θα πέσει ο Παπαχελάς να μου το θυμηθείτε.Ο Τραμπ δεν παίζει να νικήσει, ήδη μιλάει για πιθανή νοθεία και Ρεπουμπλικάνοι γράφουν ότι ήλπιζαν σε καλύτερα αποτελέσματα.Αυτα συνιστούν απόλυτη παραδοχή ήττας.Ερμής έγραψε: 06 Νοέμ 2024, 00:31 Πάντως για να πω και εγώ την παρόλα μου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 11 Απαντήσεις
- 730 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saturn
-
- 44 Απαντήσεις