μπάουγκ-άρης εννοείς.Ασέβαστος έγραψε: 05 Δεκ 2018, 08:17 με βαση το ιστορικο του μπουμπη, κρινω ως πιθανοτερο σεναριο να πλακωθηκαν γιατι ο ενας ηταν γαβρος και ο αλλος βαζελος.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εργοδότης ξυλοκόπησε (με σιδερογροθια) εργαζόμενο επειδή δήλωσε ασθένεια
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Εργοδότης ξυλοκόπησε (με σιδερογροθια) εργαζόμενο επειδή δήλωσε ασθένεια
- hellegennes
Από ποτέ. Το φιλοδώρημα που δίνεται χωρίς απόδειξη υποτίθεται ότι το δηλώνει αυτοβούλως ο ευεργετούμενος.under έγραψε: 05 Δεκ 2018, 13:02 Τι σημαινει μαυρα πουρμπουαρ ; Απο ποτε κοβεται αποδειξη για το πουρμπουαρ που σου αφηνει ο πελατης στο σπιτι του ;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Στο μεταξύ ο άνθρωπος δηλώνει ότι τον συνάντησε τυχαία στον δρόμο ο πρώην εργοδότης του και τον χτύπησε γιατί παραιτήθηκε. Εκτός κι αν είναι ψυχοπαθής ο εργοδότης, προφανώς για κάποιον άλλον λόγο θα έπεσε το ξύλο. Αλλά ο Μπούμπυς έχει βγάλει και το δικαστικό πόρισμα ήδη.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Η επιχειρηση ειχε την επωνυμια "Μαφιοζο"

για να μη χρειαστει να ξαναδουλεψει ενας 35ρης με οικογενεια, ποσα να χρειαζεται; κανα μυριο;ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 05 Δεκ 2018, 14:57 Να σαπισει στη φυλακη ο εργοδοτης!! Και αποζημιωση γερη στο παλικαρι να μη χρειαστει να ξαναδουλεψει.
εσεις οι κομμουνιστες εχετε μια μαλλον στρεβλη εικονα για το ποσα κονομαει μια πιτσαρια.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- ΜπλεΜπουμπυς
Η βία φέρνει βία και όποιοι δεν το αντιλαμβάνονται ζουν σε άλλο πλανήτη ... όσοι καταπιέζουν αδυνάτους να περιμένουν αντίδραση και όσο περισσότερο αργεί τόσο περισσότερο άγρια θα είναι ... όσο και αν αναγκάζεσαι να ανεχθείς το άδικο και το ανήθικο κάποτε θα επαναστατήσεις ...
Εκαναν «γυαλιά καρφιά» το μαγαζί του εργοδότη που ξυλοκόπησε τον ντελιβερά [εικόνες]
Εκαναν «γυαλιά καρφιά» το μαγαζί του εργοδότη που ξυλοκόπησε τον ντελιβερά [εικόνες]
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
όπως τα λέει εδώ πέρα καμμία σχέση με δήλωση ασθένειας και τις υπόλοιπες μπουμπολογίες.ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 06 Δεκ 2018, 10:45 Εκαναν «γυαλιά καρφιά» το μαγαζί του εργοδότη που ξυλοκόπησε τον ντελιβερά [εικόνες]
Είναι προφανές ότι κάποιος εκβιασμός έπαιζε, για καταγγελία στην επιθεώρηση ή κάτι τέτοιο
και ούτε ήταν τυχαία η συνάντηση που λέει ο ντελίβερ,
ραντεβού θα είχαν να καθαρίσουν και γι αυτό ο άλλος έφερε τη σιδερογροθιά.
Το σπάσιμο του μαγαζιού δε θέλει ανάλυση ποιοι το έκαναν..
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
Και γιατί δεν αρκούσε μία μήνυση από την πλευρά του ντελιβερά και να αποφασίσει το δικαστήριο για την ποινή; Δικαιολογούμε τα αντίποινα τώρα; Την αυτοδικία; Τι;ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 06 Δεκ 2018, 10:45 Η βία φέρνει βία και όποιοι δεν το αντιλαμβάνονται ζουν σε άλλο πλανήτη ... όσοι καταπιέζουν αδυνάτους να περιμένουν αντίδραση και όσο περισσότερο αργεί τόσο περισσότερο άγρια θα είναι ... όσο και αν αναγκάζεσαι να ανεχθείς το άδικο και το ανήθικο κάποτε θα επαναστατήσεις ...
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Και λιγα εκαναν κανονικα επρεπε να του το καψουν το ρημαδι του.ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 06 Δεκ 2018, 10:45 Η βία φέρνει βία και όποιοι δεν το αντιλαμβάνονται ζουν σε άλλο πλανήτη ... όσοι καταπιέζουν αδυνάτους να περιμένουν αντίδραση και όσο περισσότερο αργεί τόσο περισσότερο άγρια θα είναι ... όσο και αν αναγκάζεσαι να ανεχθείς το άδικο και το ανήθικο κάποτε θα επαναστατήσεις ...
Γέλασα απλά με τη φράση "ασπάστηκες το μητσοτακισμο;", ήταν σαν να με ρωτάς αν συμμετέχω σε κάποιο death cult.-71 έγραψε: 05 Δεκ 2018, 18:05 Ρε αδερφέ σοβαρά σε ρωτάω,όχι για αυτή τη δημοσίευση συγκεκριμένα.Έτυχε να παραθέσω την τελευταία λόγω ευκολίας.Θυμάμαι ότι είσαι αντι-πασόκος,απλά δε θυμάμαι αν είσαι κοντά σε νδ.Αυτό ρωτάω.Και πάλι ειλικρινά.
Καλά θυμάσαι φίλε, αλλά όχι δεν είμαι νδουλος,κεντρωος είμαι. Ότι κι αν σημαίνει αυτό στην Ελλάδα, το 2018
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Απόλυτα σεβαστό.Ευχαριστώ για την απάντηση.elchav έγραψε: 06 Δεκ 2018, 11:08Γέλασα απλά με τη φράση "ασπάστηκες το μητσοτακισμο;", ήταν σαν να με ρωτάς αν συμμετέχω σε κάποιο death cult.-71 έγραψε: 05 Δεκ 2018, 18:05 Ρε αδερφέ σοβαρά σε ρωτάω,όχι για αυτή τη δημοσίευση συγκεκριμένα.Έτυχε να παραθέσω την τελευταία λόγω ευκολίας.Θυμάμαι ότι είσαι αντι-πασόκος,απλά δε θυμάμαι αν είσαι κοντά σε νδ.Αυτό ρωτάω.Και πάλι ειλικρινά.![]()
Καλά θυμάσαι φίλε, αλλά όχι δεν είμαι νδουλος,κεντρωος είμαι. Ότι κι αν σημαίνει αυτό στην Ελλάδα, το 2018![]()
Πέφτω απ'τα σύννεφα
Γραμματέας του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
-
Γραφικός
Μια τζαμαρία του σπάσανε, αυτό δεν είναι γυαλιά-καρφιά.
-
brb και tyt
- Μέλη που αποχώρησαν
Δεν ξέρω τι λέει ο νόμος αλλά έχει λογική αυτό. Σου δίνω λεφτά όχι για την αξία της υπηρεσίας που πρόσφερες αλλά σαν αναγνώριση και ευγνωμοσύνη για τον κόπο σου.sys3x έγραψε: 05 Δεκ 2018, 15:32Όλα σωστά γιάνννη εκτός από το φιλοδώρημα, αυτά τα χρήματα είναι κάτι σαν δωρεά και δεν εμπίπτουν.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 05 Δεκ 2018, 08:22 Υπαρχει ενα κενο στην ιστορια
Ποτε και γιατι συναντηθηκαν εργοδοτης και πρωην εργαζομενος;
Συμφωνα παντα με την ιστορια ο εγαζομενος επαιρνε μαυρα χρηματα και μαυρα πουρμπουαρ
Δεν θα μου πρκαλεσει εκπληξη αν παιρνει και κοινωνικο μερισμα,ελαχιστο εγγυημενο εισοδημα,επιδοτηση ενοικιου,επιδομα θερμανσης και ειναι και στον νομο Κστσελη
Να μπει το μαχαιρι στο κοκκαλο
Ο Λεωνίδας, ο Κολοκοτρώνης και οι Ταγματασφαλίτες
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση