Η μόνη μαλακία που μπορεί να δημιουργήσουν είναι να μην τελειώνεις. Καλή εμπειρία γίνεσαι ρεζίλι.vantono έγραψε: 25 Απρ 2018, 22:59![]()
Ρε κωλοπαιδα, δεν εχω θεμα προωρης φασης,για την εμπειρια τα πηρα. Δε με νοιαζει αν δεν λειτουργει το επιβραδυντικο τους ή ειναι μουφα, αλλα μην ειναι τιποτα επικινδυνα και μου προκαλεσουν καμια μαλακια. Ειτε σε μενα ειτε σε αυτην.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
προφυλακτικά με βενζοκαίνη
Re: προφυλακτικά με βενζοκαίνη
the end
τι να παθεις; ειναι ενα τοπικο αναισθητικο οπως η ξυλοκαινη για της αιμορροιδες
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
περισσότερο ρεζίλι προσωπικά θεωρώ το ακριβώς αντίθετο,αλλά και πάλι δεν έχω ούτε το ενα πρόβλημα ουτε το άλλο. Αυτό το βενζινοκαδαλλακανανίνη 5τοιςεκατό με τρομάζει!Πάνας έγραψε: 25 Απρ 2018, 23:05 Η μόνη μαλακία που μπορεί να δημιουργήσουν είναι να μην τελειώνεις. Καλή εμπειρία γίνεσαι ρεζίλι.
κανα' κνησμό(το λιγότερο), εξάνθημα κτλ ή το χειρότερο, προβλημα στυτικό εστω και παροδικό,γιατι απ' οτι διαβασα μειώνει τον ερεθισμό/αίσθηση προκειμενου να αυξησει τη διάρκεια.lolek1 έγραψε: 25 Απρ 2018, 23:05 τι να παθεις; ειναι ενα τοπικο αναισθητικο οπως η ξυλοκαινη για της αιμορροιδες
εντιτ: κι αν κανω τη μαλακία και το περάσω ανάποδα, μην προκαλέσω τίποτα σε εκείνη.
Σώπα ρε νέο παιδί είσαι, καπάκι και δεύτερο και τρίτο και τέταρτο αν χρειαστεί!
the end
- Cecily Anne
Εγώ θα στο βαφτίσω.vantono έγραψε: 25 Απρ 2018, 23:10
εντιτ: κι αν κανω τη μαλακία και το περάσω ανάποδα, μην προκαλέσω τίποτα σε εκείνη.
Αλλιώς κράτα μου ένα κανελλί.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- vantono
ρε τους πούστηδες, θα παω να το δοκιμάσω μονος μου σε λίγο αναγκαστικά,μου φαίνεται. 
- Cecily Anne
Στην είπε ο Νάνος τη λύση παραπάνω. Βάλτο ανάποδα και τράβα μία, για να τσεκάρεις.vantono έγραψε: 25 Απρ 2018, 23:23 ρε τους πούστηδες, θα παω να το δοκιμάσω μονος μου σε λίγο αναγκαστικά,μου φαίνεται.![]()
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Μη το βάλεις ανάποδα πάλι ρεζίλι θα γίνεις... ίσως χειρότερο από το να μην τελειώσεις. Για σκέψου το.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Πάνας την 25 Απρ 2018, 23:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
the end
- Cecily Anne
Καλά ρεζίλι θα γίνει έτσι και αλλιώς στην παλάμη του που θα βάλει προφυλακτικό εξ αρχής.
Πιστεύω θα του δώσει μούτζα.
- vantono
αναποδα μόνος μου το βάζω και παλινδρομώ, αλλα ανάποδα με την άλλη πώς να το βαλω, να της περάσει όλη η βενζινοτέτχοια εκεί μέσα?
Στην εσωτερική μεριά του το έχει το καύσιμο,γράφει. Στην απ εξω εχει απλως λιπαντικο. Και παλι δεν ειναι το θεμα μου να κρατησω 5 λεπτα παραπάνω ή παρακατω. Την ποιότητα στύσης μη μου πειράξει,μια και λέει ότι μειωνει την αίσθηση για να αυξηθει η διάρκεια.
Πού είστε ρε έμπΥροι? Που είναι ο Άγις, ο ντάτζες?

Πού είστε ρε έμπΥροι? Που είναι ο Άγις, ο ντάτζες?
Cecily Anne έγραψε: 25 Απρ 2018, 23:27 Καλά ρεζίλι θα γίνει έτσι και αλλιώς στην παλάμη του που θα βάλει προφυλακτικό εξ αρχής.
Πιστεύω θα του δώσει μούτζα.
Στην Καλλιθέα της μετεφηβείας μου κυκλοφορούσε ο θρύλος για τον τύπο που έβαλε ξυλοκαΐνη στο πουλί του (με το κιλό) για να εντυπωσιάσει το κορίτσι,
Αυτή όμως προτίμησε να ξεκινήσει με πίπα,
και κυκλοφορούσε δυο μέρες με το στόμα στραβό, σαν να είχε πάθει εγκεφαλικό
και κυκλοφορούσε δυο μέρες με το στόμα στραβό, σαν να είχε πάθει εγκεφαλικό
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Αν δεν το σκεφτοσουν συνεχεια κατα 99% δεν θα επηρεαζε τη στυση
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Πάρε την απόδειξη αγοράς και άλλαξέ τα, αγόρι μου, να τελειώνουμε (διπλής ανάγνωσης)
enterprise-psi έγραψε:Το κράτος, θα έπρεπε να ενθαρρύνει το σεξ, μπας και μειωθεί ο ενιαίος συντελεστής κομπλεξικότητας.
Beria έγραψε: 25 Απρ 2018, 23:34 Στην Καλλιθέα της μετεφηβείας μου κυκλοφορούσε ο θρύλος για τον τύπο που έβαλε ξυλοκαΐνη στο πουλί του (με το κιλό) για να εντυπωσιάσει το κορίτσι,
και κυκλοφορούσε δυο μέρες με το στόμα στραβό, σαν να είχε πάθει εγκεφαλικό![]()
enterprise-psi έγραψε:Το κράτος, θα έπρεπε να ενθαρρύνει το σεξ, μπας και μειωθεί ο ενιαίος συντελεστής κομπλεξικότητας.
- vantono
Αν την είχα ακομα, θα το έκανα.Hope έγραψε: 25 Απρ 2018, 23:40 Πάρε την απόδειξη αγοράς και άλλαξέ τα, αγόρι μου, να τελειώνουμε (διπλής ανάγνωσης)