giotis2005 έγραψε: 05 Νοέμ 2024, 16:13
Εγώ μεγάλωσα στη δύση και πληρώνω φόρους σε αυτή και υπηρέτησα και φαντάρος σε αυτή κι επίσης πιστεύω στα ιδανικά της. Και φυσικά στα ιδανικά της ειρήνης.
Εσύ βρε μπαγλαμά που ανεβάζεις συνέχεια ουκρανούς να σκοτώνονται? Τι είσαι?
985 μέρες αποτυχίας για το πούτι και μια ολόκληρη ζωή αποτυχία για σένα λοιπόν
η δύση έπαψε να πιστευει στα ιδανικά της ή τα ιδανικά της πάντα αυτά ήτανε, διαλέγεις
επίσης πολεμο προπαγάνδας κανεις και εσύ, να βλέπεις και κανένα βιντεο με τις συνέπειες των ιδανικών σου δεν πειράζει
Ρε συ μποτακι, οι γονεις του κολλητου μου (που ειναι Ρωσος) ηθελαν να δουν τα εγγονια τους μετα απο 3 χρονια και επρεπε να ταξιδεψουν ολοι μεχρι το Καζακσταν για να συναντηθουν. Κανα ψεκοβιντεακι που θιγει τετοια θεματα εχεις να μας βαλεις?
Ρε συ μποτακι, οι γονεις του κολλητου μου (που ειναι Ρωσος) ηθελαν να δουν τα εγγονια τους μετα απο 3 χρονια και επρεπε να ταξιδεψουν ολοι μεχρι το Καζακσταν για να συναντηθουν. Κανα ψεκοβιντεακι που θιγει τετοια θεματα εχεις να μας βαλεις?
Έβαλες τον φεηκάρα; Από τον τίτλο και μόνο κάνει μπαμ η πσεκίλα. Κανένας δεν πατάει Ρωσία. Δουλεύει ξάδελφος μου σε τουριστικό γραφείο στην Βόρεια Ελλάδα. Πιο πολύ για την Μολδαβία υπάρχει ζήτηση που είναι μικροσκοπική χώρα.
Οι Ρώσοι αφαίμαξαν την Ευρώπη ανεβάζοντας το φυσικό αέριο 20 φορές μέσα σε 2 χρόνια!!!
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι... https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
giotis2005 έγραψε: 05 Νοέμ 2024, 16:13
Εγώ μεγάλωσα στη δύση και πληρώνω φόρους σε αυτή και υπηρέτησα και φαντάρος σε αυτή κι επίσης πιστεύω στα ιδανικά της. Και φυσικά στα ιδανικά της ειρήνης.
η δύση έπαψε να πιστευει στα ιδανικά της ή τα ιδανικά της πάντα αυτά ήτανε, διαλέγεις
επίσης πολεμο προπαγάνδας κανεις και εσύ, να βλέπεις και κανένα βιντεο με τις συνέπειες των ιδανικών σου δεν πειράζει
giotis2005 έγραψε: 05 Νοέμ 2024, 15:39
Εσύ έχεις εκφράσει την αστείρευτη χαρά σου όταν σκοτώνεται κάποιος, όχι μόνο ουκρανός αλλά οποιος δεν γουστάρει τον Πούτιν και το έχεις δείξει πολλές φορές εδώ μέσα. Επίσης είσαι ο ιδανικός πολεμιστής για τον πούτι. IQ χρυσαυγίτη με μίσος για την δύση και στρατοκαυλίαση που είναι απαραίτητο προσόν.
Αλλά που να αφήσεις την δύση που σε ταίζει βρε κακομοίρη και βολεψάκια.
985 μέρες αποτυχίας λοιπόν.
Εσύ έχεις εκφράσει την αστείρευτη χαρά σου όταν σκοτώνεται κάποιος, όχι μόνο ουκρανός αλλά οποιος δεν γουστάρει τον Πούτιν και το έχεις δείξει πολλές φορές εδώ μέσα.
Ποτέ δεν έχω κάνει κάτι τέτοιο, ψεύδεσαι.
Όσο για το IQ, άτομο που πιστεύει οτι οι Ρώσοι κλέβουν τσιπάκια από πλυντήρια για να τα βάλουν στους πυραύλους τους, δε δικαιούται να ομιλεί. Τουλάχιστον 5 πράγματα για στρατιωτικά θέματα τα γνωρίζω.
Αλλά που να αφήσεις την δύση που σε ταίζει βρε κακομοίρη και βολεψάκια.
Δείξε μας εσύ πόσο πολύ αγαπάς τη Δύση με το να πάς να πολεμήσεις εκεί. Αλλά πού αρχίδια. Γιατί κατά βάθος ξέρεις οτι μια χαρά πηγαίνουν οι Ρώσοι, και όποιον φουκαρά βρεθεί στο δρόμο τους τον εξαϋλώνουν. Και φυσικά δε θέλεις να φάς μια βόμβα 3 τόνων στο κεφάλι.
Τι να πρωτοσχολιάσω. Αν βρεις ένα σχόλιο μου για τσιπάκια θα σου δώσω το χέρι, αλλά το ανεπαρκες μυαλό σου μπερδεύεται.
E, τα ιδανικά της Δύσης απειλούνται στην Ουκρανία. Χρειάζονται "φαντάρους" και βλήματα. Πήγαινε εκεί, ή θα σε βάλουν σε χαράκωμα, ή θα σε βάλουν μέσα σε κανένα κανόνι.
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 05 Νοέμ 2024, 17:46
Φιλε πως ειναι να εισαι ηλιθιος?
Τι θα κάνεις τώρα που θα βγει ο Τραμπ;
Εγώ δεν μπορώ να δω πως θα καταφέρει να σταματήσει τον πόλεμο πάντως παρόλο που το θέλει. Κάποιοι λένε ότι απλά θα κόψει την χρηματοδότηση στην Ουκρανία και θα την αφήσει να καταρρεύσει αλλά δεν γίνεται να πάρεις στα σοβαρά κάτι τέτοιο. Σίγουρα θα κάνει κάποια διαπραγμάτευση και σίγουρα έχει κάποιο σχέδιο και κάποιες προτάσεις αλλά δεν μπορώ να φανταστώ τι το τόσο πειστικό θα παρουσιάσει στους Ρώσους για να σταματήσουν την επίθεση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Green Dragon την 06 Νοέμ 2024, 07:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εγώ δεν μπορώ να δω πως θα καταφέρει να σταματήσει τον πόλεμο πάντως παρόλο που το θέλει. Κάποιοι λένε ότι απλά θα κόψει την χρηματοδότησησ την Ουκρανία και θα την αφήσει να καταρρεύσει αλλά δεν γίνεται να πάρεις στα σοβαρά κάτι τέτοιο. Σίγουρα θα κάνει κάποια διαπραγμάτευση και σίγουρα έχει κάποιο σχέδιο και κάποιες προτάσεις αλλά δεν μπορώ να φανταστώ τι το τόσο πειστικό θα παρουσιάσει στους Ρώσους για να σταματήσουν την επίθεση.
Εγώ δεν μπορώ να δω πως θα καταφέρει να σταματήσει τον πόλεμο πάντως παρόλο που το θέλει. Κάποιοι λένε ότι απλά θα κόψει την χρηματοδότηση στην Ουκρανία και θα την αφήσει να καταρρεύσει αλλά δεν γίνεται να πάρεις στα σοβαρά κάτι τέτοιο. Σίγουρα θα κάνει κάποια διαπραγμάτευση και σίγουρα έχει κάποιο σχέδιο και κάποιες προτάσεις αλλά δεν μπορώ να φανταστώ τι το τόσο πειστικό θα παρουσιάσει στους Ρώσους για να σταματήσουν την επίθεση.
Υπαρχει τροπος να τελειωσει ο Τραμπ τον πολεμο στην Ουκρανια. Να σταματησει την βοηθεια στην Ουκρανια και να αναγκασει ετσι την Ουκρανικη κυβερνηση να αποδεχθει του Ρωσσικους ορους.
Η να μαθετε οτι για να εκλεγειται δεν ειναι απαραιτητα τα λαικιστικα ψεματα.
Green Dragon έγραψε: 06 Νοέμ 2024, 07:10
Υπαρχει τροπος να τελειωσει ο Τραμπ τον πολεμο στην Ουκρανια. Να σταματησει την βοηθεια στην Ουκρανια και να αναγκασει ετσι την Ουκρανικη κυβερνηση να αποδεχθει του Ρωσσικους ορους.
Έχεις σκεφτεί ότι αν το κάνει αυτό μπορεί να το δουν σαν ευκαιρία οι Ρώσοι να πάρουν όλη την Ουκρανία; Στις ΗΠΑ πάντως σίγουρα το έχουν σκεφτεί.
Green Dragon έγραψε: 06 Νοέμ 2024, 07:10
Έχεις σκεφτεί ότι αν το κάνει αυτό μπορεί να το δουν σαν ευκαιρία οι Ρώσοι να πάρουν όλη την Ουκρανία; Στις ΗΠΑ πάντως σίγουρα το έχουν σκεφτεί.
Και ολη να μην την παρουνε η ειρηνη με τους ορους της Ρωσσιας ειναι μια συντριπτικη ηττα των συμφεροντων των ΗΠΑ. Παντως μην ξεκινατε απο τωρα τις κωλοτουμπες περιμενετε να παει πρωτα στον Λευκο οικο.
Σας το ειχα γραψει καιρο τωρα οτι ο Τραμπ ελεγε συνειδητα ψεματα για την Ουκρανια.