Ρήση κλασσικής πχορουμικής κότας.
ΑΡΧΕΟΠΡΑΙΠΙΣ ΔΕΙΚΕΟΣΙΝΙ και στο their style.
Δίκασες.
Ρήση κλασσικής πχορουμικής κότας.
Το ντύσιμο στους άνδρες είναι τραγικό. Πλήρης απουσία γούστου και προσωπικης πινελιας. Ρούχα από τον σωρό, ίδιος τύπος, ίδια αξεσουάρ.Ερμής έγραψε: 28 Οκτ 2024, 23:26 Αυτό που παρατήρησα και σήμερα στην πάρελαση είναι πως παρά πολλοί άνδρες είναι πολύ κακοντυμένοι. Και μιλάμε για ευγενές προάστιο και καλά. Οι γυναίκες είναι οκ σε μεγαλύτερα ποσοστά.
Ρε πστ μου τζιν φαρδουλο με αθλητικό παπούτσι και τσαντάκι στη μέσα; ρε Ήμαρτον που έλεγε μια πσυχη και ξανάμανα ήμαρτον ρε πστ μου
Η πιτσιρικαρια πες το κάνει γιατί έτσι ντύνεται ο φίλος άρα έτσι θα ντυθώ και εγώ οπότε πάει λίγο ντόμινο. Και στην τελική είναι πιτσιρικαρια.Σέρπικο έγραψε: 03 Νοέμ 2024, 17:07Το ντύσιμο στους άνδρες είναι τραγικό. Πλήρης απουσία γούστου και προσωπικης πινελιας. Ρούχα από τον σωρό, ίδιος τύπος, ίδια αξεσουάρ.Ερμής έγραψε: 28 Οκτ 2024, 23:26 Αυτό που παρατήρησα και σήμερα στην πάρελαση είναι πως παρά πολλοί άνδρες είναι πολύ κακοντυμένοι. Και μιλάμε για ευγενές προάστιο και καλά. Οι γυναίκες είναι οκ σε μεγαλύτερα ποσοστά.
Ρε πστ μου τζιν φαρδουλο με αθλητικό παπούτσι και τσαντάκι στη μέσα; ρε Ήμαρτον που έλεγε μια πσυχη και ξανάμανα ήμαρτον ρε πστ μου
Όπως και η πιτσιρικαρια, λες και ντύνονται όλοι από ίδιο μαγαζί.
Έχω την κόρη μου που είναι 14,5 χρόνων και όταν είναι να πάει σε πάρτι ή χοροεσπερίδα, σχεδιάζουν με τις φίλες της, μια εβδομάδα το τί θα φορέσουν.
Και την πάω στο μέρος και βλέπω τα αγόρια, όλα τα ίδια ρούχα, καρμπόν. Ό,τι φοράνε το πρωί στο σχολείο, φοράνε και στο πάρτι.
Τραγικό.
Αν κρίνω από τον ανιψιό μου, καταδέχεται να φορέσει μόνο μπλε και μαύρο χωρίς σχέδια. Όποτε η αδερφή μου από το να πετάει λεφτά δεξιά αριστερά και να μην τα βάζει (δηλαδή αυτό συνέβαινε για καιρό), μπαίνει ένα Ζάρα στις εκπτώσεις και ψωνίζει ο,τι μαύρο και μπλε έχει στο νούμερο του και άντε γεια.Ερμής έγραψε: 03 Νοέμ 2024, 17:20Η πιτσιρικαρια πες το κάνει γιατί έτσι ντύνεται ο φίλος άρα έτσι θα ντυθώ και εγώ οπότε πάει λίγο ντόμινο. Και στην τελική είναι πιτσιρικαρια.Σέρπικο έγραψε: 03 Νοέμ 2024, 17:07Το ντύσιμο στους άνδρες είναι τραγικό. Πλήρης απουσία γούστου και προσωπικης πινελιας. Ρούχα από τον σωρό, ίδιος τύπος, ίδια αξεσουάρ.Ερμής έγραψε: 28 Οκτ 2024, 23:26 Αυτό που παρατήρησα και σήμερα στην πάρελαση είναι πως παρά πολλοί άνδρες είναι πολύ κακοντυμένοι. Και μιλάμε για ευγενές προάστιο και καλά. Οι γυναίκες είναι οκ σε μεγαλύτερα ποσοστά.
Έχω την κόρη μου που είναι 14,5 χρόνων και όταν είναι να πάει σε πάρτι ή χοροεσπερίδα, σχεδιάζουν με τις φίλες της, μια εβδομάδα το τί θα φορέσουν.
Και την πάω στο μέρος και βλέπω τα αγόρια, όλα τα ίδια ρούχα, καρμπόν. Ό,τι φοράνε το πρωί στο σχολείο, φοράνε και στο πάρτι.
Τραγικό.
Δε καταλαβαίνω σαρανταρηδες όμως που βάζουν ότι βρίσκουν μπροστά τους.
Ασύνδετα όλα.
Και μη πει κανείς ότι είναι απλά ακομπλεξαριστοι. Έλλειψη αισθητικής λέγεται.
Πιστεύω, τύπε, ότι πρέπει να κινηθείς σε avant garde κοινό, όχι όμως σε τύπους με ψευτοφιλοζωικές τάσεις και τέτοια κουραφέξαλα, αλλά σε σουρρεαλιστές και λοιπούς τολμηρούς καλλιτέχνες.ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 03 Νοέμ 2024, 15:48
.
Μιας και πέφτουμε στή περίσταση δικέ μου σκέφτομαι να εισάγω αυτά τα Πολωνέζικα Κοκόρια.....ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ .OANNHSEA
Ποιό πιστεύεις οτι είναι το κοινό που πρέπει να απευθυνθώ ;;;
.
.
o άντρας ο σωστός, ο μη μετροσέξουαλ, ο ίσιος, ντύνεται όπως να 'ναι. σαν παρτάλι.Σέρπικο έγραψε: 03 Νοέμ 2024, 17:07Το ντύσιμο στους άνδρες είναι τραγικό. Πλήρης απουσία γούστου και προσωπικης πινελιας. Ρούχα από τον σωρό, ίδιος τύπος, ίδια αξεσουάρ.Ερμής έγραψε: 28 Οκτ 2024, 23:26 Αυτό που παρατήρησα και σήμερα στην πάρελαση είναι πως παρά πολλοί άνδρες είναι πολύ κακοντυμένοι. Και μιλάμε για ευγενές προάστιο και καλά. Οι γυναίκες είναι οκ σε μεγαλύτερα ποσοστά.
Τραγικό.
Cecily Anne έγραψε: 03 Νοέμ 2024, 17:45
Η δικιά μου βάζει φούστα τούτου και κάνει πόζες για να τις πεις ότι είναι ωραία και αν δεν το ακούσει τη σηκώνει και τη και κάνει στροφές. Και καλά καλά δεν μιλάει.
Καλά εννοείται. Και για μένα χέστηκε, ο μπαμπάς πάνω απ’ολα!Πασιφάη έγραψε: 04 Νοέμ 2024, 12:05Cecily Anne έγραψε: 03 Νοέμ 2024, 17:45
Η δικιά μου βάζει φούστα τούτου και κάνει πόζες για να τις πεις ότι είναι ωραία και αν δεν το ακούσει τη σηκώνει και τη και κάνει στροφές. Και καλά καλά δεν μιλάει.
![]()
Αυτό το μωρό ξέρει πολύ καλά τι κάνει. Σας χορεύει από τώρα στο ταψί. Μόρτισσα.
Να φανταστώ οτι του παίρνεις κι αυτουνού πάνες.Cecily Anne έγραψε: 04 Νοέμ 2024, 12:06Καλά εννοείται. Και για μένα χέστηκε, ο μπαμπάς πάνω απ’ολα!Πασιφάη έγραψε: 04 Νοέμ 2024, 12:05Cecily Anne έγραψε: 03 Νοέμ 2024, 17:45
![]()
Αυτό το μωρό ξέρει πολύ καλά τι κάνει. Σας χορεύει από τώρα στο ταψί. Μόρτισσα.
Όχι συνήθως βριζόμαστε , για να μην τον κάνει ο,τι θέλει. Εγώ δεν ήμουν έτσι με τους γονείς μου, ούτε είχα προτίμηση. Βέβαια δεν ήμουν μοναχοπαίδι , ίσως φταίει αυτό.Πασιφάη έγραψε: 04 Νοέμ 2024, 12:11Να φανταστώ οτι του παίρνεις κι αυτουνού πάνες.Cecily Anne έγραψε: 04 Νοέμ 2024, 12:06Καλά εννοείται. Και για μένα χέστηκε, ο μπαμπάς πάνω απ’ολα!Πασιφάη έγραψε: 04 Νοέμ 2024, 12:05
![]()
Αυτό το μωρό ξέρει πολύ καλά τι κάνει. Σας χορεύει από τώρα στο ταψί. Μόρτισσα.![]()
Κι εγώ μικρή είχα τρελλή αδυναμία στον πατέρα μου. Καψούρα.
καλό αυτό, θα καταλάβει η μικρή οτι η κακία μαμά μαλώνει τον καλό μπαμπά γιατί την αγαπάει πολυ, και θα τον αγαπάει ακόμα περισσότερο, εκείνος θα λιώσει οποτε θα τον κανει ο,τι θελει.
Κάπως έτσι το φαντάζομαι.enaon έγραψε: 04 Νοέμ 2024, 12:20καλό αυτό, θα καταλάβει η μικρή οτι η κακία μαμά μαλώνει τον καλό μπαμπά γιατί την αγαπάει πολυ, και θα τον αγαπάει ακόμα περισσότερο, εκείνος θα λιώσει οποτε θα τον κανει ο,τι θελει.
ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιουν 2024, 00:37
Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
Ναι. Το ότι δεν ήσουν μοναχοπαίδι, έχει μια σημασία. Αλλά η μπέμπα, έχει πιάσει το νόημα. Και αδέρφια να της κάνετε αργότερα, πάλι θα είναι κυρίαρχη στο σπίτι και στον πατέρα της. Που να γυρίσει ο κόσμος τούμπα.Cecily Anne έγραψε: 04 Νοέμ 2024, 12:17Όχι συνήθως βριζόμαστε , για να μην τον κάνει ο,τι θέλει. Εγώ δεν ήμουν έτσι με τους γονείς μου, ούτε είχα προτίμηση. Βέβαια δεν ήμουν μοναχοπαίδι , ίσως φταίει αυτό.Πασιφάη έγραψε: 04 Νοέμ 2024, 12:11Να φανταστώ οτι του παίρνεις κι αυτουνού πάνες.Cecily Anne έγραψε: 04 Νοέμ 2024, 12:06
Καλά εννοείται. Και για μένα χέστηκε, ο μπαμπάς πάνω απ’ολα!![]()
Κι εγώ μικρή είχα τρελλή αδυναμία στον πατέρα μου. Καψούρα.