!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι έφαγα έξω, το νήμα του μπεκιάρη.
Re: Τι έφαγα έξω, το νήμα του μπεκιάρη.
Βρήκα σουβλάκι πολύ τρου παλιακο στην Καλλιθέα.
Λευτέρης.
Μόνο καλαμάκι χοιρινό η μπιφτέκι.
Πατάτες δε βάζει.
Λευτέρης.
Μόνο καλαμάκι χοιρινό η μπιφτέκι.
Πατάτες δε βάζει.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιουν 2024, 00:37
Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
σε καβάντζα καφε ρεστοραντ του κέντρου που τείνει να γίνει στέκι.
ημασταν μεγάλη παρέα, φάγαμε και ήπιαμε τον πάτο μας.
Αυτό που μου έκανε όμως τη μεγαλύτερη εντύπωση αυτή τη φορά είναι πως δένει το νεγκρόνι με το μοσχαρίσιο ταρταρ.
Ο τύπος που το έχει παίζει μπάλα άλλου επιπέδου και επειδή είναι παγκόσμια βραβευμένος μιξολοτζιστ σου κάνει κάτι πέρινγκ που σου φέυγει το κλαπέτο.
ημασταν μεγάλη παρέα, φάγαμε και ήπιαμε τον πάτο μας.
Αυτό που μου έκανε όμως τη μεγαλύτερη εντύπωση αυτή τη φορά είναι πως δένει το νεγκρόνι με το μοσχαρίσιο ταρταρ.
Ο τύπος που το έχει παίζει μπάλα άλλου επιπέδου και επειδή είναι παγκόσμια βραβευμένος μιξολοτζιστ σου κάνει κάτι πέρινγκ που σου φέυγει το κλαπέτο.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Communio Sancta
Γυρνώντας απ΄το γραφείο πήρα μια πατάτες τηγανητές fast food με κέτσαπ και μαγιονέζα.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
ΕXODUS!
ΕXODUS!
ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιουν 2024, 00:37
Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση