Scouser έγραψε: 03 Νοέμ 2024, 10:42
Πτολεμαίος έγραψε: 03 Νοέμ 2024, 10:31
Scouser έγραψε: 03 Νοέμ 2024, 10:26
Για να είμαι ειλικρινής, δεν προκύπτει από το άρθρο ότι ευθύνεται ο Ρομά για το τροχαίο.
Τις τελευταίες μέρες είναι εντυπωσιακή η υποστήριξη που δείχνεις για τα παράσιτα.
Εύγε Σκάουζερ.
ΥΓ αν τα βάλεις κάτω (δηλαδή ασφάλεια/δίπλωμα που σίγουρα δεν θα είχε ένα από ή και τα 2) τότε σίγουρα ο γύφτος δεν θα έπρεπε να βρίσκεται εκεί που βρέθηκε.
Έδειξα υποστήριξη στην ιδέα ότι το να θες να πεταξεις παιδάκια, ανεξαρτήτως καταγωγής, σε θαλάμους αερίων δε συμβιβάζεται με ένα στοιχειωδώς ψυχικά υγιές άτομο. Εσύ που δε συμφωνείς όμως τι κάνεις για αυτο; Πόσα παιδάκια Ρομά εχεις σκοτώσει μέχρι σήμερα; Are you doing your part για να καθαρίσει η κοινωνία από τα παράσιτα ή όλο λόγια στα φόρουμ είσαι;
Ζούμε σε έναν παρανοϊκό κόσμο όπου αυτά τα παραβατικά παράσιτα θεωρούνται όχι απλά ισάξια με τους ανθρώπους, θεωρούνται "πολιτιστική κληρονομιά της Ευρώπης" και έχουν προνόμια που ούτε καν τα ονειρευόμαστε.
Θεωρείς λοιπόν ότι θα θυσιάσω την ελευθερία μου ή ότι θα δώσω το δικαίωμα σε ψυχοπαθεις κατοίκους μιας παρανοϊκής κοινωνίας να με λοιδωρουν σαν φασίστα και κακό άνθρωπο και να παρατήσω την κατά 18 χρόνια νεότερη σύντροφο μου απλά για να καθαρίσω μισό γραμμάριο κουράδας από ολόκληρο βόθρο;
Σε ενημερώνω ότι θεωρείς λάθος λοιπόν.
Τις ίδιες κουταμαρες (να αρχίσω να σφάζω σαν τον παπά που ακολουθούσε τον Κονδύλη ) μου τις έλεγε και μια ψυχωτικη κυρατσα από δω μέσα που θίχτηκε κιολας.
Εγώ προσωπικά δεν θα έπραττα τίποτα, διότι θέλω να είμαι ήρεμος στη ζωή μου και όχι να έχω δίκιο, απλά αν είχα την δυνατοτητα θα έπρατταν άλλοι με εντολές μου.
Υπάρχουν πάρα πολλά ατομα που με λίγο σπρώξιμο/πλύση εγκεφαλου (δεν λέω προπαγάνδα διότι αυτά που θα τους πεις για τους γύφτους θα είναι όλα αλήθεια ούτως ή άλλως) θα μεταμορφωθούν σαν τον Λαρισαίο του Κονδύλη.
Δεν έχετε ιδέα καν από γύφτους, δεν τους έχετε ζήσει στο ελαχιστο. Στη δουλειά μου τους συναντώ καθημερινά και ξέρω το ποιόν τους.
Αυτό που λέμε "ο δαίμων του τυπογραφείου" , αντικατάστησε το τυπογραφείο με "κοινωνία".
Αυτό ακριβώς είναι. Ένα glitch της κοινωνίας, ένα error 52 της ανθρώπινης φύσης.
Όποτε κάτσε εκεί στου Παπάγου που (μάλλον) μένεις, απόλαυσε τον παχυλό μισθό/σύνταξη που παίρνεις και άσε τις κατηγορίες για "ψυχωτικα άτομα και θαλάμους αερίων".
Είσαι παντελώς άσχετος στο θέμα γύφτοι.