Νομίζω κόσμος και κοσμάκης έβγαλε μεροκάματο στην Ελλάδα μιλώντας καμιά εικοσαριά χρόνια για το περίφημο πέναλτι του Παπουτσέλη. Σήμερα αν δείξεις τη φάση αυτή σε ένα ξένο, ένα άνθρωπο που δεν γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα στην Ελλάδα, θα σου πει ότι ο διαιτητής πιθανότατα την πάτησε, ότι η περίφημη ανατροπή είναι μάλλον εκτός περιοχής, αλλά όλα γίνονται γρήγορα κι ο διαιτητής μπορεί να κάνει και λάθος.
και συνεχιζει για τον καημενο γρυλο που εμεινε χωρις πρωταθλημα 9 χρονια με το ετσι θελω
Μετά μπορεί να του πεις ιστορίες για το Θωμά, το θείο, το Γουρούνι, τον Ολυμπιακό που τον αφήσανε χωρίς πρωτάθλημα εννιά χρόνια με το έτσι το θέλω κτλ κι ο άνθρωπος να γελάσει ή να μας σιχαθεί
alekhine έγραψε: 04 Δεκ 2018, 13:29
προσωπικα απολαμβανω κλαμα καρπετ αλλα του δινω λογο οτι ειναι απο τους λιγους που εχουν καλο λογο να κλαινε με την αλλαγη του status της επο
τι νακανει κι αυτος
επισημος υπαλληλος του χοντρου στο βημα γραφει πρεπει να βγει το μεροκαματο
Νομίζω κόσμος και κοσμάκης έβγαλε μεροκάματο στην Ελλάδα μιλώντας καμιά εικοσαριά χρόνια για το περίφημο πέναλτι του Παπουτσέλη. Σήμερα αν δείξεις τη φάση αυτή σε ένα ξένο, ένα άνθρωπο που δεν γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα στην Ελλάδα, θα σου πει ότι ο διαιτητής πιθανότατα την πάτησε, ότι η περίφημη ανατροπή είναι μάλλον εκτός περιοχής, αλλά όλα γίνονται γρήγορα κι ο διαιτητής μπορεί να κάνει και λάθος.
και συνεχιζει για τον καημενο γρυλο που εμεινε χωρις πρωταθλημα 9 χρονια με το ετσι θελω
Μετά μπορεί να του πεις ιστορίες για το Θωμά, το θείο, το Γουρούνι, τον Ολυμπιακό που τον αφήσανε χωρίς πρωτάθλημα εννιά χρόνια με το έτσι το θέλω κτλ κι ο άνθρωπος να γελάσει ή να μας σιχαθεί
Κατάλαβα. Είκοσι χρόνια έπαιρνε ο γαύρος πρωταθλήματα με κάθε τρόπο, αλλά η ευθύνη για την κατάντια του Ελληνικού ποδοσφαίρου είναι συλλογική!
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Rocco Siffredi έγραψε: 05 Δεκ 2018, 11:24
αφου εσυ εισαι 1ος με ποιονε θα ασχοληθουνε
Και αυτοί ήταν τόσα χρόνια πρώτοι αλλά αυτό το καθημερινό κλάμα στα φύλλα δεν ξανάγινε ποτέ
Παίζουν αγώνα και ψάχνεις με μεγεθυντικό φακό πόσο έληξε, τα 4/5 του φύλλου τους είναι για τον Σαββιδη
Το κλάμα έχει φτάσει σε next level, μούγκα όλες οι φυλλάδες για το πώς κέρδισαν ατρομητο και παναιτωλικο