!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μπορει η Καμαλα Χαρρις να κερδισει τον Τραμπ?
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Re: Μπορει η Καμαλα Χαρρις να κερδισει τον Τραμπ?
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
ΚLAMA

με τους κουλήθιους/καμαλήθιους του ΣΚΑΙ
2.0
tags hellegennes
2.0
tags hellegennes
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Orion22 την 02 Νοέμ 2024, 17:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Ναι, νομίζω... έχω διαβάσει αρκετά. Όσο ήθελα τέλος πάντων.Scouser έγραψε: 02 Νοέμ 2024, 14:44Κατάλαβες τι πραγματικά συνέβη με τις εκτρώσεις και τη Roe v. Wade;Imperium έγραψε: 02 Νοέμ 2024, 14:12Για εμένα πάντως, το τεράστιο σφάλμα των Ρεπουμπλικάνων είναι αυτό με τις αμβλώσεις και τα παρεμφερή του Roe v. Wade.
Δεν μπορείς κύριε να λες οτι είσαι το κόμμα της ελευθερίας, που το κράτος δεν επεμβαίνει στις προσωπικές ζωές των πολιτών, και κοίτα τι Κουθμουνιστές είναι οι Dems, και μετά να πηγαίνεις κόντρα σε όλες τις γυναίκες της χώρας για να ικανοποιήσεις ένα τσούρμο μουρλο-Χριστιανούς (που ούτως ή άλλως θα σε στήριζαν).
Σου φαίνεται να μου διέφυγε κάτι; Αν ναι, πες.
Το εξετάζω σαν συνολικό image. Δεν πολυασχολούμε με λεπτομέρειες.
Αν το '75, που έβγαζα το σχολείο, μου έλεγες ότι στα 2020ς θα ανατραπεί, ούτε για γέλιο δεν θα άξιζε.
Μπορεί να υπάρχει κάποιο argument οτι το ξαναδίνουν σε κάθε πολιτεία να αποφασίσει, αλλά ευχαριστώ, δεν θα πάρω.
Ουσιαστικά σιγοντάρεται ο φονταμενταλισμός σε ομοσπονδιακό επίπεδο.
Και αυτό δεν είναι δουλεια του GOP. Αυτά είναι που κάνουν οι Dems... υποτίθεται.
Να θέσεις της μισές γυναίκες ψηφοφόρυς εναντίον σου για μια μαλακία, για να πουλήσεις μούρη, μπορεί να μη σου βγεί καθόλου σε καλό.
-
Κλεομένης Γ
- Phorum.gr user: Κλεομένης Γ
Έχει κλειδώσει η νικη Τραμπ, απομένει η επικύρωση την Τετάρτη το πρωί.
Πατριωτική πανστρατιά με την Ελληνική Λύση
-
phorumaster
Οι υποστηρικτές του Τραμπ και το 2020 έλεγαν ότι θα κερδίσει. Η αλήθεια είναι ότι οι εκλογές την τελευταια δεκαετία κρίνονται σε κάποιες δεκάδες χιλιάδες ψήφους σε 2-3 πολιτείες από τους 150 εκατομμύρια που ψηφίζουν συνολικά και πραγματικά μου κάνει εντύπωση πώς ισορροπεί τόσο πολύ η ζυγαριά ενώ τα κόμματα αλλάζουν ακροατηρια. Εμένα δε μου φαίνεται πειστικό ότι μπορεί να κάνει σοβαρή πρόβλεψη για ένα τέτοιο αποτέλεσμα οποιοσδήποτε. Εντάξει προφανώς στο τέλος κάπου θα κάτσει η μπίλια και θα υπάρχει κάποιο αποτέλεσμα-ο νικητης είναι ένας (Τραμπ/Χίλαρι, Τραμπ/Μπάιντεν, Τραμπ/Καμαλα), αλλά όχι επειδή είχε βασιμοτητα η πρόβλεψη.Scouser έγραψε: 02 Νοέμ 2024, 14:43Το 2020 είχαν τον κόβιντ που έσκασε στα χέρια του Τραμπ. Στις δημοσκοπήσεις προηγούνταν πανεθνικά κατά μέσο όρο πάνω από 7 μονάδες το ανοϊκό ζόμπι και στις swing states της Rust Belt με πάνω από 4. Δεν βλέπω να υπάρχει κάποια αναλογία με τη σημερινή κατάσταση. Σε όλα τα κρίσιμα ζητήματα που παραδοσιακά επηρεάζουν τους εκλογείς, ο Τραμπ προηγείται, και όλα δείχνουν ότι θα πάρει ρεκόρ ψήφων μαύρων και λατίνων. Στις swing states προηγείται ή είναι neck and neck με την αλκοολική και ακόμα και σε εθνικό επίπεδο είναι οριακά. Αν πράγματι έγινε νοθεία το 2020 (που για να είμαι ειλικρινής, παρατυπίες διαπιστώθηκαν διάφορες, αλλά αποδείξεις για μεγάλης έκτασης νοθεία που αλλοίωσε το αποτέλεσμα όχι) αυτή τη φορά θα πρέπει να γίνουν πραγματικά σημεία και τέρατα για να αλλάξει το αποτέλεσμα. Πάντα με βάση την κοινή λογική.Otto Weininger έγραψε: 02 Νοέμ 2024, 13:33Απλά θυμήσου πόσα θετικά ρεκόρ έσπασε ο Τράμπ στις εκλογές του 2020 που δεν είχαν ξανασυμβεί.Scouser έγραψε: 02 Νοέμ 2024, 10:24
Όλοι οι δείκτες τους οποίους χρησιμοποιουμε παραδοσιακα για να προβλεψουμε ένα εκλογικό αποτέλεσμα, συν οι αμερικανικές ιδιαιτεροτητες, υποδεικνύουν εδώ και καιρο άνετη νίκη Τραμπ. Αν τελικά πέσω έξω, θα δεχτώ φυσικά την καζούρα, αλλά δεν πρόκειται.
Και έχασε. Όπως έχασε τέλος πάντων. Γιατί αυτά φοβάμαι.
Πρόσεξε τώρα τα swing states: Arizona, Georgia, Nevada, Pennsylvania είναι τέτοιες οι διαφορές που είναι αδύνατον να χάσει κάποιο από αυτά χωρίς τρελή νοθεία και τίτλους "miraculously turned Blue".
Κανονικά δεν χάνει με τίποτα.
ΥΓ: τι καζούρα να σου κάνω σε ενδεχόμενη ήττα ; λες να έχω όρεξη;![]()
- Dwarven Blacksmith
απίθανο = low probability, θεωρητικά πιθανό = possible. Οπότε δεν είναι λάθος ελληνικά.Orion22 έγραψε: 02 Νοέμ 2024, 17:08 ΚLAMA![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
2.0
tags hellegennes
λολDwarven Blacksmith έγραψε: 02 Νοέμ 2024, 18:01απίθανο = low probability, θεωρητικά πιθανό = possible. Οπότε δεν είναι λάθος ελληνικά.Orion22 έγραψε: 02 Νοέμ 2024, 17:08 ΚLAMA![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
2.0
tags hellegennes
την επικεφαλίδα (a tie)
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
- Dwarven Blacksmith
ΑαααααOrion22 έγραψε: 02 Νοέμ 2024, 18:06λολDwarven Blacksmith έγραψε: 02 Νοέμ 2024, 18:01απίθανο = low probability, θεωρητικά πιθανό = possible. Οπότε δεν είναι λάθος ελληνικά.Orion22 έγραψε: 02 Νοέμ 2024, 17:08 ΚLAMA![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
2.0
tags hellegennes
την επικεφαλίδα (a tie)
Για κάποιο λόγο υπέθεσα ότι τα σενάρια απλώς είχαν τσαχπίνικα ονόματα.
- Cecily Anne
Orion22 έγραψε: 02 Νοέμ 2024, 18:06λολDwarven Blacksmith έγραψε: 02 Νοέμ 2024, 18:01απίθανο = low probability, θεωρητικά πιθανό = possible. Οπότε δεν είναι λάθος ελληνικά.Orion22 έγραψε: 02 Νοέμ 2024, 17:08 ΚLAMA![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
2.0
tags hellegennes
την επικεφαλίδα (a tie)
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Cecily Anne
Εγώ εν τω μεταξύ διάβαζα εσένα, διάβαζα τη γραβάτα και προσπαθούσα να καταλάβω που στον π κολλάνε όσα λες με τις γραβάτες.Dwarven Blacksmith έγραψε: 02 Νοέμ 2024, 18:10ΑαααααOrion22 έγραψε: 02 Νοέμ 2024, 18:06λολDwarven Blacksmith έγραψε: 02 Νοέμ 2024, 18:01
απίθανο = low probability, θεωρητικά πιθανό = possible. Οπότε δεν είναι λάθος ελληνικά.
την επικεφαλίδα (a tie)![]()
![]()
![]()
Για κάποιο λόγο υπέθεσα ότι τα σενάρια απλώς είχαν τσαχπίνικα ονόματα.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Dwarven Blacksmith
Ρε το απίθανο αλλά θεωρητικά πιθανό είχε μπλε φόντο που συνήθως σημαίνει ότι πριν βγάλει το screenshot το έκανε highlight για να δέιξει που να δώσουμε βάση.Cecily Anne έγραψε: 02 Νοέμ 2024, 18:17Εγώ εν τω μεταξύ διάβαζα εσένα, διάβαζα τη γραβάτα και προσπαθούσα να καταλάβω που στον π κολλάνε όσα λες με τις γραβάτες.Dwarven Blacksmith έγραψε: 02 Νοέμ 2024, 18:10Αααααα![]()
![]()
![]()
Για κάποιο λόγο υπέθεσα ότι τα σενάρια απλώς είχαν τσαχπίνικα ονόματα.νταξ ευθυμήσαμε !!!!!
- Cecily Anne
Μπα εγώ σκανάρω επικεφαλίδα θέματος , τίτλο βίντεο, εικόνα , σχόλιο … κάπως έτσι διαβάζω τα νήματα, διότι υπήρχαν κατά καιρούς κάτι βαρεμένοι που βάζανε τεράστια γράμματα, υπογραμμίζανε, σβήνανε και τέτοια, όποτε έχω μάθει να τα προσπερνάω.Dwarven Blacksmith έγραψε: 02 Νοέμ 2024, 18:25Ρε το απίθανο αλλά θεωρητικά πιθανό είχε μπλε φόντο που συνήθως σημαίνει ότι πριν βγάλει το screenshot το έκανε highlight για να δέιξει που να δώσουμε βάση.Cecily Anne έγραψε: 02 Νοέμ 2024, 18:17Εγώ εν τω μεταξύ διάβαζα εσένα, διάβαζα τη γραβάτα και προσπαθούσα να καταλάβω που στον π κολλάνε όσα λες με τις γραβάτες.Dwarven Blacksmith έγραψε: 02 Νοέμ 2024, 18:10
Αααααα![]()
![]()
![]()
Για κάποιο λόγο υπέθεσα ότι τα σενάρια απλώς είχαν τσαχπίνικα ονόματα.νταξ ευθυμήσαμε !!!!!
![]()
Mitharadir έγραψε: 02 Νοέμ 2024, 09:19 Όσο πάει μειώνονται όλο και περισσότερο στις στοιχηματικες οι αποδόσεις του Τραμπ και αυξάνονται οι αποδόσεις της Χάρρις. Ζητημα χρόνου να περάσει η Χάρις μπροστά σε απόδοση και στην Πενσυλβάνια. Το παιχνίδι τελείωσε. Ηδη διάσημη Καλλιτέχνης Πουερτορικανης καταγωγής απέσυρε στήριξη από τον Τραμπ λόγω του δήθεν αστείου. Ο Τραμπ πρέπει να μουτζωνει τον εαυτό του την επαύριο των εκλογών που προκάλεσε τον συγκεκριμένο κωνικό (που ούτε αστείος δεν είναι) στην εκδήλωση του στην Νέα Υόρκη. Ηθικο δίδαγμα: προσέχουμε ποιόν καλούμε σε πολιτικές συγκεντρώσεις.
Η Καμαλα Χάρις από αυτό το αστείο που πρόσβαλε τους Λατίνους κέρδισε ήδη τις εκλογές.Να τον ακούτε τον θείο Mitharadir.Η ανακοίνωση του επόμενου Προέδρου είναι τυπική διαδικασία πλέον μόνο.Ολοι ξέρουνε από Αμερική με τους οποίους μιλάω πως θα είναι η Καμαλα.
Τζένιφερ Λόπεζ εναντίον Ντόναλντ Τραμπ: «Προσέβαλε την ανθρωπότητα και όποιον έχει αξιοπρέπεια».
02.11.2024
Φωτό-σοκ: Η Τζένιφερ Λόπεζ που υποστηρίζει Καμάλα Χάρις εμφανίζεται γυμνή στα πάρτι παιδόφιλων του Ντίντι που δολοφόνησε τον Τούπακ.
Κτύπημα στην Κ.Χάρις λίγα 24ωρα πριν τις εκλογές στις ΗΠΑ.

Η διάσημη Αμερικανή τραγουδίστρια και ηθοποιός Τζένιφερ Λόπεζ που δήλωσε την υποστήριξή της στην Καμάλα Χάρις, υποψήφια των Δημοκρατικών, αποκαλύπτεται ότι συμμετείχε στα πάρτι παιδόφιλων του δολοφόνου του Τούπακ, Sean «Diddy» Combs.

https://www.pronews.gr/kosmos/diethnis- ... ou-ntinti/
- Libre arbitre
Κάτι φαίνεται να αλλάζει στην Πενσυλβάνια. Λέτε να έχει δίκιο ο Μιθριδάτης;
https://kalshi.com/markets/prespartypa/ ... ial-winner
...
https://kalshi.com/markets/prespartypa/ ... ial-winner
...
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
- Libre arbitre
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 11 Απαντήσεις
- 747 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saturn
-