Έχει λεφτά αλλά τα χρησιμοποιεί προς την σωστή κατεύθυνση σε αντίθεση με κάτι άλλους μεγαλοεργολάβους.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 02 Νοέμ 2024, 06:20με τα λεφτα του πουτλερ?Annibas έγραψε: 02 Νοέμ 2024, 06:12 Σε κάθε περίπτωση ο Μαρινάκης προσφέρει στην ομάδα και τους οπαδούς της οι οποίοι είναι πολύ ευχαριστημένοι μαζί του, το ίδιο και στον Δήμο που εκλέγεται με μεγάλα ποσοστά.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
the system
Re: Τρομερές καταγγελίες Καρυπίδη για Μαρινάκη για στημένα παιχνίδια
Re: the system
Τα ίδια έλεγε ο περιπτεράς της γειτονιάς μου για την Γιούβε στην Ιταλία.Space_Passenger έγραψε: 01 Νοέμ 2024, 22:48Ξερεις τι κοστος θα εχει αυτο που λες????? Ποιος θα το παρει??? Μονο τρελος.Daje έγραψε: 01 Νοέμ 2024, 22:26 Τα έχω πει εδώ και καιρό ότι ο γαύρος θα πέσει κατηγορίες και θα του αφαιρεθούν οι κλεμμένοι τίτλοι (πάνω από τους μισούς δηλαδή).
Εδώ είμαστε και θα το δούμε.
Όταν όμως έγινε πράξη, δεν ξαναμίλησε.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Annibas έγραψε: 02 Νοέμ 2024, 06:29Έχει λεφτά αλλά τα χρησιμοποιεί προς την σωστή κατεύθυνση σε αντίθεση με κάτι άλλους μεγαλοεργολάβους.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 02 Νοέμ 2024, 06:20με τα λεφτα του πουτλερ?Annibas έγραψε: 02 Νοέμ 2024, 06:12 Σε κάθε περίπτωση ο Μαρινάκης προσφέρει στην ομάδα και τους οπαδούς της οι οποίοι είναι πολύ ευχαριστημένοι μαζί του, το ίδιο και στον Δήμο που εκλέγεται με μεγάλα ποσοστά.![]()
Ποια ειναι η σωστη κατευθυνση;
Να παιρνει φεικ τιτλους και να στηριζει μια διεφθαρμενη κυβερνηση με τα μιντια του;
.
Ο Κόκκαλης έπαιρνε τους fake τίτλους, όσο για την διεφθαρμένη κυβέρνηση δεν την στηρίζει πλέον.
Μετά από όλα αυτά θα συνεχίσετε να θεωρείται τις δημοσκοπήσεις των ΜΜΕ του Μαριδάκης αξιόπιστες?
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Έρχεται να δέσει η υπόθεση με τη δολοφονία του αστυνομικου απο τους δολοφόνους της 7. Ήθελε να κάνει πλάτες στους ζαίους ο μεσιέ πρεζέ. Χειροπόδαρα με βραχιολάκια τον βλέπω.
Ας πρόσεχε. Τα λέγαμε 10 χρόνια τώρα.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
Ανοίχτηκε το παχύδερμο γιατί νόμιζε ότι είναι κάποιος με τα λεφτά του μπαμπά.Daje έγραψε: 02 Νοέμ 2024, 06:30Τα ίδια έλεγε ο περιπτεράς της γειτονιάς μου για την Γιούβε στην Ιταλία.Space_Passenger έγραψε: 01 Νοέμ 2024, 22:48Ξερεις τι κοστος θα εχει αυτο που λες????? Ποιος θα το παρει??? Μονο τρελος.Daje έγραψε: 01 Νοέμ 2024, 22:26 Τα έχω πει εδώ και καιρό ότι ο γαύρος θα πέσει κατηγορίες και θα του αφαιρεθούν οι κλεμμένοι τίτλοι (πάνω από τους μισούς δηλαδή).
Ποντάρησε στον αστραχάν της πολιτικής, Τσίπρα
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Και να έχει πάλι δεν είναι εξασφαλισμένος. Επίσης είμαι 100% σίγουρος ότι ο Μαρινάκης είναι απλά ένας κρίκος διεθνούς καρτέλ και όχι από τους πιο σημαντικούς. Τις δολοφονίες για το Noor 1 δεν πιστεύω καν ότι τις έστησε αυτός, απ' έξω τις κανόνισαν. Δεν υπάρχει στην Ελλάδα μαφιόζος αρκετά ισχυρός που να μπορεί να δράσει τόσο 'κολομβιανά'.zteo έγραψε: 01 Νοέμ 2024, 16:54Διότι εάν δεν έχει πλάτες σύντομα θα έχει χαλασμένα φρένα στο αμάξι τουhades έγραψε: 01 Νοέμ 2024, 16:45Όσο για το σκηνικό.Πιστεύω ο Καρυ έχει πλάτες από την κυβέρνηση που είναι σε ανοικτή κόντρα με τον ΒαγγέλαΕρμής έγραψε: 01 Νοέμ 2024, 16:15 Ρε σεις τι γινεται με την Καρυπίδη και τον Μαρινάκη
Αυτά είναι πολύ σοβαρά
https://www.nytimes.com/athletic/587924 ... -campaign/
https://www.newsbreak.gr/athlitika/7524 ... omada-moy/
- Eθνικοκοινωνιστης
ειδες πως εκβιαζει η πρεσβεια?Green Dragon έγραψε: 02 Νοέμ 2024, 08:05Και να έχει πάλι δεν είναι εξασφαλισμένος. Επίσης είμαι 100% σίγουρος ότι ο Μαρινάκης είναι απλά ένας κρίκος διεθνούς καρτέλ και όχι από τους πιο σημαντικούς. Τις δολοφονίες για το Noor 1 δεν πιστεύω καν ότι τις έστησε αυτός, απ' έξω τις κανόνισαν. Δεν υπάρχει στην Ελλάδα μαφιόζος αρκετά ισχυρός που να μπορεί να δράσει τόσο 'κολομβιανά'.
ετσι εκβιαζει και ο μελισσουργος μεσω σαμαρα τον εφιαλτακη ενω σε εσας φαινεται οτι αντιτιθεται δηθεν για το αιγαιο
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Eθνικοκοινωνιστης
πως μιλατε ετσι για τον κουμπαρο της αδελφης του Πρωθυπουργου?Unique έγραψε: 02 Νοέμ 2024, 07:47 Έρχεται να δέσει η υπόθεση με τη δολοφονία του αστυνομικου απο τους δολοφόνους της 7. Ήθελε να κάνει πλάτες στους ζαίους ο μεσιέ πρεζέ. Χειροπόδαρα με βραχιολάκια τον βλέπω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Eθνικοκοινωνιστης την 02 Νοέμ 2024, 08:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Rocco Siffredi
Ελλάδα είσαι δεν πρόκειται τπτ να γίνει τοχουμε ξαναδεί το εργοDaje έγραψε: 02 Νοέμ 2024, 06:30Τα ίδια έλεγε ο περιπτεράς της γειτονιάς μου για την Γιούβε στην Ιταλία.Space_Passenger έγραψε: 01 Νοέμ 2024, 22:48Ξερεις τι κοστος θα εχει αυτο που λες????? Ποιος θα το παρει??? Μονο τρελος.Daje έγραψε: 01 Νοέμ 2024, 22:26 Τα έχω πει εδώ και καιρό ότι ο γαύρος θα πέσει κατηγορίες και θα του αφαιρεθούν οι κλεμμένοι τίτλοι (πάνω από τους μισούς δηλαδή).
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Rocco Siffredi έγραψε: 02 Νοέμ 2024, 08:46Ελλάδα είσαι δεν πρόκειται τπτ να γίνει τοχουμε ξαναδεί το εργοDaje έγραψε: 02 Νοέμ 2024, 06:30Τα ίδια έλεγε ο περιπτεράς της γειτονιάς μου για την Γιούβε στην Ιταλία.Space_Passenger έγραψε: 01 Νοέμ 2024, 22:48
Ξερεις τι κοστος θα εχει αυτο που λες????? Ποιος θα το παρει??? Μονο τρελος.
Μέχρι να μη γίνει τίποτα, έχουμε πολύ ποπ κορν να φάμε.Rocco Siffredi έγραψε: 02 Νοέμ 2024, 08:46Ελλάδα είσαι δεν πρόκειται τπτ να γίνει τοχουμε ξαναδεί το εργοDaje έγραψε: 02 Νοέμ 2024, 06:30Τα ίδια έλεγε ο περιπτεράς της γειτονιάς μου για την Γιούβε στην Ιταλία.Space_Passenger έγραψε: 01 Νοέμ 2024, 22:48
Ξερεις τι κοστος θα εχει αυτο που λες????? Ποιος θα το παρει??? Μονο τρελος.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 1817 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBzi