Πολυ καλη κριτικη παντως
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Controller για PC
- Space_Passenger
Re: Controller για PC
Ολόκληρο θέμα για να καταλήξεις σε μια κινεζιά των 15 ευρώ.
Έλεος ρε φίλε,μπες στο Πάμπλικ ή το Πλαίσιο και πάρε κάτι αντίστοιχο στην ίδια τιμή ή στα 20.
Έλεος ρε φίλε,μπες στο Πάμπλικ ή το Πλαίσιο και πάρε κάτι αντίστοιχο στην ίδια τιμή ή στα 20.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
- Space_Passenger
ωραιο σχολιο χαχα γελασα.Στύξ έγραψε: 01 Νοέμ 2024, 17:33 Ολόκληρο θέμα για να καταλήξεις σε μια κινεζιά των 15 ευρώ.
(Δεν εχω καταληξει ακομα)
Space_Passenger έγραψε: 01 Νοέμ 2024, 19:39ωραιο σχολιο χαχα γελασα.Στύξ έγραψε: 01 Νοέμ 2024, 17:33 Ολόκληρο θέμα για να καταλήξεις σε μια κινεζιά των 15 ευρώ.
Έλεος ρε φίλε,μπες στο Πάμπλικ ή το Πλαίσιο και πάρε κάτι αντίστοιχο στην ίδια τιμή ή στα 20.![]()
![]()
(Δεν εχω καταληξει ακομα)
Φιλοσόφησέ το λίγο ακόμα.
Μλκ μου , πέταξα αυθεντικό ελαττωματικό μελανάκι εκτυπωτή προχτές των 17 ευρώ και δεν καταδέχτηκα να πάω να μου το αλλάξουν.
Πήρα άλλο σε διαφορετικό μαγαζί.
- Space_Passenger
πσσσ εσυ το φυσας το χρημα.Στύξ έγραψε: 01 Νοέμ 2024, 19:47 Φιλοσόφησέ το λίγο ακόμα.
Μλκ μου , πέταξα αυθεντικό ελαττωματικό μελανάκι εκτυπωτή προχτές των 17 ευρώ και δεν καταδέχτηκα να πάω να μου το αλλάξουν.
Πήρα άλλο σε διαφορετικό μαγαζί.