ολες οι γυναικες ειναι αξιογαμητες φτανει να ειναι πλυμενες
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Θρίλερ στη Ρόδο με το πτώμα φοιτήτριας – Ποιος την ήθελε νεκρή;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Θρίλερ στη Ρόδο με το πτώμα φοιτήτριας – Ποιος την ήθελε νεκρή;
ολες οι γυναικες ειναι αξιογαμητες φτανει να ειναι πλυμενες
+1. Ούτε εγώ βλέπω ρεαλιστικό τρόπο να ξεφύγεις από τέτοια κατάσταση. Ίσως αν έπαιρνε πολλές στροφές να κέρδιζε χρόνο του στυλ να πάω λίγο τουαλέτα και να έπαιρνε κάποιο τηλέφωνο. Δεν μπορείς να απαιτείς τέτοια ψυχραιμία όμως. Κρίμα την κοπέλα. Καλή δύναμη στους δικούς της.Cecily Anne έγραψε: 05 Δεκ 2018, 23:43Πρώτον δεν παίζανε μπιρίμπα, για να κάνει το μαλάκα. Δεύτερον, έστω ότι καταφέρνεις να τον κάνεις, μου φαίνεται αδιανόητο το πως, αλλά ας πάρουμε το ενδεχόμενο ότι γίνεται σε ένα παράλληλο σύμπαν, έτσι όπως είναι η νομοθεσία, την άλλη μέρα το πρωί της καταγγελίας, το πιο πιθανό να πουν ότι τα ήθελε ο πωπός σου και να μην τιμωρηθεί ποτέ κανείς.perseus έγραψε: 05 Δεκ 2018, 22:12 ας μην παρεξηγηθω αλλα τελικα μηπως ειναι καλυτερα να κανεις τον μαλακα σε αυτες τις καταστασεις ? μετα πας στην αστυνομια.
- Μετανάστρια
- Phorum.gr user: Μετανάστρια
Δηλαδή εσύ τώρα μας λες ότι (υποθέτωντας ότι δεν είσαι γκέυ) αν βρισκόσουν στον ίδιο χώρο με μία γυναίκα που δε μοιάζει με τη Βασιλειάδου θα τη βίαζες;
Νομίζεις ότι το αφεντικό σου σ'αγαπάει;
Υπερβολές. Από το λίγο που παρακολούθησα δελτία δεν νομίζω ότι υπήρξε τέτοια παρουσίαση. Στο facebook γράφτηκαν πολύ προσβλητικά πράγματα ως συνήθως.dna replication έγραψε: 05 Δεκ 2018, 23:46 Από Yannis Androulidakis:
“Από την ιστορία της απόπειρας βιασμού μετά φόνου στη Ρόδο, θέλω να σταθώ σε δύο πολύ σημαντικές λεπτομέρειες που ορθά αναδεικνύονται σε επανάληψη από τα ρεπορτάζ των συναδέλφων μου δημοσιογράφων και οι οποίες είναι κεφαλαιώδεις για να καταλάβουμε τι ακριβώς συνέβη.
Το πρώτο είναι ότι το θύμα η κοπέλα, ήταν -όπως τονίζουν τα ρεπορτάζ- ήσυχο κορίτσι, δεν προκαλούσε, δεν είχε πολλές σχέσεις με αγόρια και δεν έβγαινε πολύ. Αυτό είναι πάρα πολύ σπουδαίο, γιατί μας δείχνει ότι βιάστηκε κάποια αθώα, έτσι; Όχι καμιά σαν αυτές που βγαίνουν και έχουν σχέσεις με αγόρια και όσο να 'ναι εκ των πραγμάτων τα θέλει ο κώλος τους. Βιασμός από βιασμό διαφέρει και καλά κάνουν και το διευκρινίζουν οι συνάδελφοι, για να το έχουμε υπόψη μας.
Το δεύτερο είναι ότι οι δολοφόνοι βιαστές είναι ένας Έλληνας και ένας Αλβανός, αλλά ανάμεσα στους δύο ο Έλληνας έμπλεξε ουσιαστικά χωρίς να το καταλάβει. Αυτό βέβαια ήταν αυτονόητο, αλλά ακόμα και τα αυτονόητα πρέπει να λέγονται μερικές φορές. Αν δεις Έλληνα να βιάζει, Αλβανός τον παρέσυρε -αυτό το ξέρουν και οι πέτρες.
Δηλαδή, και να βιάσει ο Έλληνας, θα το κάνει σε κάποια που να βγαίνει και να έχει σχέσεις με αγόρια, δεν θα πάει έτσι στα κουτουρού σε κάποια που δεν προκαλούσε. Έτσι πιστεύω εγώ τουλάχιστον.
Πιστεύω επίσης ότι ένα κανονικό συνδικάτο Τύπου θα έπρεπε από καιρό να κηρύξει απεργία ως διαμαρτυρία για τον τρόπο που καλύπτονται οι ειδήσεις στην Ελλάδα. Αλλά δεν έχουμε τέτοιο, οπότε δεν ξέρω κιόλας. Δεν θέλω να προκαλώ.”
- Cecily Anne
Εν τω μεταξύ, βγαίνει ο δικηγόρος του Έλληνα να κάνει δηλώσεις και λέει "σήμερα μίλησα με τον πελάτη μου, αρνείται την κάθε συμμετοχή σε έγκλημα, παρά μόνο ότι παρεβρέθηκε. Έχουμε πάρει 48ωρη προθεσμία για απολογία, για να δούμε τα στοιχεία που θα παρουσιάσει το λιμενικό".ST48410 έγραψε: 05 Δεκ 2018, 23:47
+1. Ούτε εγώ βλέπω ρεαλιστικό τρόπο να ξεφύγεις από τέτοια κατάσταση. Ίσως αν έπαιρνε πολλές στροφές να κέρδιζε χρόνο του στυλ να πάω λίγο τουαλέτα και να έπαιρνε κάποιο τηλέφωνο. Δεν μπορείς να απαιτείς τέτοια ψυχραιμία όμως. Κρίμα την κοπέλα. Καλή δύναμη στους δικούς της.
Άντε και γαμήσου μαλάκα αρχίδα, το ξέρουμε ότι η δικηγορική γραμμή των πάντων είναι αυτή, πρέπει να βγεις και να μας το πεις και από πάνω ότι περιμένεις να δεις τι θα βρουνε, για να πεις την παραμύθα;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
User_601
Ε ναι βρε παιδι μου.Θα σου πει ο αλλος,ας κανουμε ενα τριο και εσυ θα πεις οκ,ας κανω τον μαλακα,και αυριο παω στην αστυνομια.
Οω ρε..ποσο μυαλο;παιδι κουμπι ενα πραμα.
Κατα τα αλλα.Αφηστε τα με ποιον τα ειχε,αν τα ειχε..διοτι ολα αυτα βγαινουν απο τους μαλακες και τους δικηγορους τους.
Το δεδομενο ειναι οτι δεν εκανε ωτοστοπ και ηταν 2 νταγλαραδες μεσα,αγνωστοι παντελως,βραδυ στα βουνα και λαγκαδια,οποτε εκει ναι,θα σκεφτεις ρε γμτ...πως ειναι δυνατον να μπαινει στο αμαξι μαζι με 2 αγνωστους.κλλ,κλπ.
Φαινεται οτι καποιον απο τους 2 ηξερε,αν ειχαν δεσμο η οχι καθολου δεν μπορουμε να το ξερουμε,και οποιος/α λεει οτι σ εναν γνωστο,που τον ξερεις καπως...αν σου πει να βγειτε για ποτακι,σουβλακια και οτιδηποτε αλλο,παει το μυαλο σου οτι θα σε βιασει και σκοτωσει,η θα σου φερει και εναν αλλον για παρτουζα,να κατσει να το ξανασκεφτει.
Ολοι μας ,και σαν φοιτητες/τριες γνωρισαμε ατομα,βγηκαμε μαζι τους,τα ειχαμε η δεν τα ειχαμε...βγηκαμε παντως,να φανταστουμε δηλαδη οτι θα φερει και τον κολλητο,θα ζητησουν τριο και θα μας βιασουν και σκοτωσουν,ε οχι.
Μην ειπωνονται μαλακιες λοιπον.
Οω ρε..ποσο μυαλο;παιδι κουμπι ενα πραμα.
Κατα τα αλλα.Αφηστε τα με ποιον τα ειχε,αν τα ειχε..διοτι ολα αυτα βγαινουν απο τους μαλακες και τους δικηγορους τους.
Το δεδομενο ειναι οτι δεν εκανε ωτοστοπ και ηταν 2 νταγλαραδες μεσα,αγνωστοι παντελως,βραδυ στα βουνα και λαγκαδια,οποτε εκει ναι,θα σκεφτεις ρε γμτ...πως ειναι δυνατον να μπαινει στο αμαξι μαζι με 2 αγνωστους.κλλ,κλπ.
Φαινεται οτι καποιον απο τους 2 ηξερε,αν ειχαν δεσμο η οχι καθολου δεν μπορουμε να το ξερουμε,και οποιος/α λεει οτι σ εναν γνωστο,που τον ξερεις καπως...αν σου πει να βγειτε για ποτακι,σουβλακια και οτιδηποτε αλλο,παει το μυαλο σου οτι θα σε βιασει και σκοτωσει,η θα σου φερει και εναν αλλον για παρτουζα,να κατσει να το ξανασκεφτει.
Ολοι μας ,και σαν φοιτητες/τριες γνωρισαμε ατομα,βγηκαμε μαζι τους,τα ειχαμε η δεν τα ειχαμε...βγηκαμε παντως,να φανταστουμε δηλαδη οτι θα φερει και τον κολλητο,θα ζητησουν τριο και θα μας βιασουν και σκοτωσουν,ε οχι.
Μην ειπωνονται μαλακιες λοιπον.
-
User_601
Ρε α παγενε απο δω χαμο.dna replication έγραψε: 05 Δεκ 2018, 23:46 Από Yannis Androulidakis:
“Από την ιστορία της απόπειρας βιασμού μετά φόνου στη Ρόδο, θέλω να σταθώ σε δύο πολύ σημαντικές λεπτομέρειες που ορθά αναδεικνύονται σε επανάληψη από τα ρεπορτάζ των συναδέλφων μου δημοσιογράφων και οι οποίες είναι κεφαλαιώδεις για να καταλάβουμε τι ακριβώς συνέβη.
Το πρώτο είναι ότι το θύμα η κοπέλα, ήταν -όπως τονίζουν τα ρεπορτάζ- ήσυχο κορίτσι, δεν προκαλούσε, δεν είχε πολλές σχέσεις με αγόρια και δεν έβγαινε πολύ. Αυτό είναι πάρα πολύ σπουδαίο, γιατί μας δείχνει ότι βιάστηκε κάποια αθώα, έτσι; Όχι καμιά σαν αυτές που βγαίνουν και έχουν σχέσεις με αγόρια και όσο να 'ναι εκ των πραγμάτων τα θέλει ο κώλος τους. Βιασμός από βιασμό διαφέρει και καλά κάνουν και το διευκρινίζουν οι συνάδελφοι, για να το έχουμε υπόψη μας.
Το δεύτερο είναι ότι οι δολοφόνοι βιαστές είναι ένας Έλληνας και ένας Αλβανός, αλλά ανάμεσα στους δύο ο Έλληνας έμπλεξε ουσιαστικά χωρίς να το καταλάβει. Αυτό βέβαια ήταν αυτονόητο, αλλά ακόμα και τα αυτονόητα πρέπει να λέγονται μερικές φορές. Αν δεις Έλληνα να βιάζει, Αλβανός τον παρέσυρε -αυτό το ξέρουν και οι πέτρες.
Δηλαδή, και να βιάσει ο Έλληνας, θα το κάνει σε κάποια που να βγαίνει και να έχει σχέσεις με αγόρια, δεν θα πάει έτσι στα κουτουρού σε κάποια που δεν προκαλούσε. Έτσι πιστεύω εγώ τουλάχιστον.
Πιστεύω επίσης ότι ένα κανονικό συνδικάτο Τύπου θα έπρεπε από καιρό να κηρύξει απεργία ως διαμαρτυρία για τον τρόπο που καλύπτονται οι ειδήσεις στην Ελλάδα. Αλλά δεν έχουμε τέτοιο, οπότε δεν ξέρω κιόλας. Δεν θέλω να προκαλώ.”
Δεν κατάλαβες. Άστο.Μετανάστρια έγραψε: 05 Δεκ 2018, 23:50Δηλαδή εσύ τώρα μας λες ότι (υποθέτωντας ότι δεν είσαι γκέυ) αν βρισκόσουν στον ίδιο χώρο με μία γυναίκα που δε μοιάζει με τη Βασιλειάδου θα τη βίαζες;
Ειρωνικά τα γράφειΕσθήρ έγραψε: 05 Δεκ 2018, 23:56Ρε α παγενε απο δω χαμο.dna replication έγραψε: 05 Δεκ 2018, 23:46 Από Yannis Androulidakis:
- Μετανάστρια
- Phorum.gr user: Μετανάστρια
Για εξήγησέ το μου να το καταλάβω.Kostis έγραψε: 05 Δεκ 2018, 23:56Δεν κατάλαβες. Άστο.Μετανάστρια έγραψε: 05 Δεκ 2018, 23:50Δηλαδή εσύ τώρα μας λες ότι (υποθέτωντας ότι δεν είσαι γκέυ) αν βρισκόσουν στον ίδιο χώρο με μία γυναίκα που δε μοιάζει με τη Βασιλειάδου θα τη βίαζες;
Νομίζεις ότι το αφεντικό σου σ'αγαπάει;
-
User_601
Χωρις λινκ,και 100 φορες λεμε οτι πρεπει να μπαινουν λινκ σε κοπυ,και χωρις να ξερω αυτον που το γραφει,τιποτα ειρωνικο δεν φαινεται απο το κειμενο,σορυ κιολας.Kostis έγραψε: 05 Δεκ 2018, 23:57Ειρωνικά τα γράφειΕσθήρ έγραψε: 05 Δεκ 2018, 23:56Ρε α παγενε απο δω χαμο.dna replication έγραψε: 05 Δεκ 2018, 23:46 Από Yannis Androulidakis:
Ο πατέρας του Αλβανού μίλησε στην τηλεόραση.Του είχε μιλήσει και τους είπε ότι γνώρισε μία κοπέλα.Η αδερφή του Αλβανού ίσως άκουσε κι αυτή για την κοπέλα.ritzeri έγραψε: 05 Δεκ 2018, 14:51 Τελικά, την πέταξαν στα βράχια ενώ ήταν ζωντανή και τους παρακαλούσε να την πάνε στο νοσοκομείο....
Η κοπέλα είχε "δεσμο" με τον Αλβανό, αφού όπως λέει ο ίδιος είχαν συνευρεθει ξανά.
Εκείνη την μέρα την πάσαρε στον φίλο του, εκείνη κάπου τσινισε και ακολούθησε όλο αυτό.
https://www.newsit.gr/egklhma/egklima-r ... a/2672071/
Τάδε έφη Αρίστος:
ΧΑ και ΚΚΕ θα παρουν μαζι 20%.
Συριζα και ΝΔ θα παρουν μαζι 65%.
Θα μεινουν εκτος Βουλης κομματα που πηραν ψηφους 15%.
ΧΑ και ΚΚΕ θα παρουν μαζι 20%.
Συριζα και ΝΔ θα παρουν μαζι 65%.
Θα μεινουν εκτος Βουλης κομματα που πηραν ψηφους 15%.
- Otto Weininger

Let them make the first mistake. We make the last move.
- Cecily Anne
Pam έγραψε: 06 Δεκ 2018, 00:00Ο πατέρας του Αλβανού μίλησε στην τηλεόραση.Του είχε μιλήσει και τους είπε ότι γνώρισε μία κοπέλα.Η αδερφή του Αλβανού ίσως άκουσε κι αυτή για την κοπέλα.ritzeri έγραψε: 05 Δεκ 2018, 14:51 Τελικά, την πέταξαν στα βράχια ενώ ήταν ζωντανή και τους παρακαλούσε να την πάνε στο νοσοκομείο....
Η κοπέλα είχε "δεσμο" με τον Αλβανό, αφού όπως λέει ο ίδιος είχαν συνευρεθει ξανά.
Εκείνη την μέρα την πάσαρε στον φίλο του, εκείνη κάπου τσινισε και ακολούθησε όλο αυτό.
https://www.newsit.gr/egklhma/egklima-r ... a/2672071/
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Να σου πω το περίμενα ωστόσο δεν βλέπω πόσο μακρυά θα τον πάει αυτή η υπερασπιστική γραμμή. Πρώτον γιατί και έτσι να ήταν θα έπρεπε μετά το χτύπημα να βοηθήσει την κοπέλα και να μην την πετάξουν στη θάλασσα. Εκτός αυτού έτσι και εμφανιστεί άλλη κοπέλα και καταθέσει ότι αυτοί το είχαν σύστημα να πιέζουν κοπέλες για σεξ από κοινού, δεν θα τον πιστεύει κανείς σε τίποτε μετά. Πολλά ρίσκα παίρνει ο δικηγόρος.Cecily Anne έγραψε: 05 Δεκ 2018, 23:53Εν τω μεταξύ, βγαίνει ο δικηγόρος του Έλληνα να κάνει δηλώσεις και λέει "σήμερα μίλησα με τον πελάτη μου, αρνείται την κάθε συμμετοχή σε έγκλημα, παρά μόνο ότι παρεβρέθηκε. Έχουμε πάρει 48ωρη προθεσμία για απολογία, για να δούμε τα στοιχεία που θα παρουσιάσει το λιμενικό".ST48410 έγραψε: 05 Δεκ 2018, 23:47
+1. Ούτε εγώ βλέπω ρεαλιστικό τρόπο να ξεφύγεις από τέτοια κατάσταση. Ίσως αν έπαιρνε πολλές στροφές να κέρδιζε χρόνο του στυλ να πάω λίγο τουαλέτα και να έπαιρνε κάποιο τηλέφωνο. Δεν μπορείς να απαιτείς τέτοια ψυχραιμία όμως. Κρίμα την κοπέλα. Καλή δύναμη στους δικούς της.
Άντε και γαμήσου μαλάκα αρχίδα, το ξέρουμε ότι η δικηγορική γραμμή των πάντων είναι αυτή, πρέπει να βγεις και να μας το πεις και από πάνω ότι περιμένεις να δεις τι θα βρουνε, για να πεις την παραμύθα;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 326 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saturn
-
- 3467 Απαντήσεις