Feindflug έγραψε: 01 Νοέμ 2024, 16:24
Μην την πολυψάχνετε ρε τύποι. Ανεξαρτήτως μεταβολισμού και αντίστασης στην ινσουλίνη, στην τελική όλα είναι θερμίδες που τρως - θερμίδες που καταναλώνεις.
Οι bodybuilders την εποχή του Σβαρτσενέγκερ δεν ήταν τρελαμένοι με το να μετράνε μακροθρεπτικά συστατικά, ούτε είχαν τις επιστημονικές γνώσεις που έχει τώρα ο κάθε gym bro. Ξέρανε κάποια βασικά πράγματα και πήγαιναν ενστικτωδώς. Όταν θέλανε να αδυνατίσουν - γραμμώσουν, μειώνανε τις θερμίδες, έκαναν και λίγη αεροβική παραπάνω και όλα καλά. Με milkshakes και ντόνατς μετά την προπόνηση την βγάζανε. Και όμως είχανε θεαματικά αποτελέσματα.
Τα ψυχοφάρμακα, οι διαβήτες και οι θυρεοειδείς είναι δικαιολογίες. Ίσα ίσα, είναι ένας λόγος για να προσέχει κάποιος παραπάνω, όχι για να αποδεχτεί την παχυσαρκία του.
Ο,τι σου αυξάνει την όρεξη, δεν είναι αστείο. Γι αυτό και αδυνάτισε το σύμπαν με τις οζεμπικ. Εγώ όταν έκανα σοβαρή δίαιτα με διαιτολόγο , για να χάσω τα κιλά από τη μαλακια μου στις πανελλήνιες, κατανάλωνα τον πρώτο χρόνο ένα κουβα σαλάτα την ημέρα , μέχρι που κάποια στιγμή το στομάχι μου έκλεισε και άρχισα να τρώω φυσιολογικές μερίδες.
Κάνε λίγο εικόνα την ποσότητα του φαγητού. Έτρωγα 1500 ξέρω γώ θερμίδες σε διαιτολόγιο νορμαλ και έξτρα, γιατί πείναγα αδιανόητα, κάνε εικόνα ένα κουβα τεράστιο μαρούλια, λάχανα, πιπεριές, μπρόκολα και τέτοια. Κι αυτό κάθε μέρα. Αν για να παχύνω έφαγα το Μίνι μάρκετ του Χέλη, για να αδυνατίσω έφαγα το θεσαλικο κάμπο.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”