Έρωτας είναι και αυτό ρε χαζούλι. Και καρδούλες βγάζουν τα μάτια μας όταν βλέπουμε το αντικείμενο του πόθου μας. Του εκάστοτε πόθου μας.Αγις έγραψε: 31 Οκτ 2024, 22:15ακριβως - αλλα γιατι μας ζαλιζεις τα αρχιδια με ερωτες κ καρδουλες ;Fata_Morgana έγραψε: 31 Οκτ 2024, 22:13Ε καλά έτσι είναι αυτά. Μη νομίζεις και για την γυναίκα, κρέας μπαίνει, κρέας βγαίνει. Σιγά τον πολυέλαιο.Αγις έγραψε: 31 Οκτ 2024, 22:11
κανα μπουτζο θα ριξει κ οταν ξεκαυλωσει θα βαρεθει κ θα παει για αλλες
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πώς αισθάνεσαι τώρα;
- Fata_Morgana
Re: Πώς αισθάνεσαι τώρα;
καυλα ειναι - αντε τωρα να διαβασεις κανα αρλεκιν να φτιαχτειςFata_Morgana έγραψε: 31 Οκτ 2024, 22:23Έρωτας είναι και αυτό ρε χαζούλι. Και καρδούλες βγάζουν τα μάτια μας όταν βλέπουμε το αντικείμενο του πόθου μας. Του εκάστοτε πόθου μας.Αγις έγραψε: 31 Οκτ 2024, 22:15ακριβως - αλλα γιατι μας ζαλιζεις τα αρχιδια με ερωτες κ καρδουλες ;Fata_Morgana έγραψε: 31 Οκτ 2024, 22:13
Ε καλά έτσι είναι αυτά. Μη νομίζεις και για την γυναίκα, κρέας μπαίνει, κρέας βγαίνει. Σιγά τον πολυέλαιο.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Fata_Morgana
Κι η άσβεστη κάβλα για ένα συγκεκρινο άτομο έρωτας είναι babe. Δε χρειάζεται να διαβάσω αρλεκιν για να φτιαχτώ, μου αρκεί ένα ψυθιρισμα στο αυτί "θέλω να σε γαμήσω " του συντρόφου μουΑγις έγραψε: 31 Οκτ 2024, 22:27καυλα ειναι - αντε τωρα να διαβασεις κανα αρλεκιν να φτιαχτειςFata_Morgana έγραψε: 31 Οκτ 2024, 22:23Έρωτας είναι και αυτό ρε χαζούλι. Και καρδούλες βγάζουν τα μάτια μας όταν βλέπουμε το αντικείμενο του πόθου μας. Του εκάστοτε πόθου μας.Αγις έγραψε: 31 Οκτ 2024, 22:15
ακριβως - αλλα γιατι μας ζαλιζεις τα αρχιδια με ερωτες κ καρδουλες ;
Θελετε να σας πω τι ειναι αγαπη; Αγαπη ειναι να θυσιαζεσαι για τον ανθρωπο που αγαπας. Η δικη του ευτυχια να ειναι πιο σημαντικη απο την δικη σου. Να πονας τριπλα οταν ποναει και να χαιρεσαι με τις χαρες του. Να μην σε νοιαζει αν δεν εχεις μια για να ζησεις, να σε νοιαζει μονο το πως θα ειναι χαρουμενος. Αγαπη ειναι και να εξεφευτιζεσαι, να ριχνεις τον εγωισμο σου και τελικα να μην αντεχετε πανω απο 3 ωρες τσακωμενοι ή κρατωντας μουτρα ο ενας απο τον αλλο. Αγαπη ειναι να σκεφτεσαι 10 φορες πως θα πραξεις για να μην πληγωσεις τον ανθρωπο σου και τις στιγμες που γινεται αναποφευκτα, να μετανιωνεις και να ζητας συγγνωμη και να προσπαθεις να μην το επαναλαβεις. Αγαπη ειναι να συγχωρεις, ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ. Αγαπη ειναι να κατανοεις, να μπαινεις στην θεση του αλλου, και αν δεν τα καταφερνεις, να προσπαθεις συνεχως για να το κανεις.
Η αγαπη δεν πρεπει να πληγωνει. Δεν ειναι καταρα, σαν τον ερωτα. Η αγαπη ειναι αυτη που στο τελος θα σε κρατησει ζωντανο, ο,τι και αν συμβαινει γυρω σου, οπως και να καταληξετε…
Η αγαπη δεν πρεπει να πληγωνει. Δεν ειναι καταρα, σαν τον ερωτα. Η αγαπη ειναι αυτη που στο τελος θα σε κρατησει ζωντανο, ο,τι και αν συμβαινει γυρω σου, οπως και να καταληξετε…
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
- Andromachi
- Phorum.gr user: Andromachi
όχι βρε σεις... απλά πρωτη φορά μαλλν εχει πεσει με τα μουτρα....Fata_Morgana έγραψε: 31 Οκτ 2024, 22:23Έρωτας είναι και αυτό ρε χαζούλι. Και καρδούλες βγάζουν τα μάτια μας όταν βλέπουμε το αντικείμενο του πόθου μας. Του εκάστοτε πόθου μας.Αγις έγραψε: 31 Οκτ 2024, 22:15ακριβως - αλλα γιατι μας ζαλιζεις τα αρχιδια με ερωτες κ καρδουλες ;Fata_Morgana έγραψε: 31 Οκτ 2024, 22:13
Ε καλά έτσι είναι αυτά. Μη νομίζεις και για την γυναίκα, κρέας μπαίνει, κρέας βγαίνει. Σιγά τον πολυέλαιο.
Ανδρομάχη: (ανήρ + (μάχη) μάχομαι) – πρόμαχος
Και ειναι κακο αυτο ρε συ; Αστο παιδι να το ζησειAndromachi έγραψε: 01 Νοέμ 2024, 08:41όχι βρε σεις... απλά πρωτη φορά μαλλν εχει πεσει με τα μουτρα....Fata_Morgana έγραψε: 31 Οκτ 2024, 22:23Έρωτας είναι και αυτό ρε χαζούλι. Και καρδούλες βγάζουν τα μάτια μας όταν βλέπουμε το αντικείμενο του πόθου μας. Του εκάστοτε πόθου μας.Αγις έγραψε: 31 Οκτ 2024, 22:15
ακριβως - αλλα γιατι μας ζαλιζεις τα αρχιδια με ερωτες κ καρδουλες ;![]()
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Ε, σε λίγο θα αρχίσεις να κλαις για τα εγγόνια, όλα καλά.Andromachi έγραψε: 31 Οκτ 2024, 21:28 Είσαι 22 πάρα κάτι, κάνεις παιδί, καθως το μεγαλώνεις, κλαις μαζι του οταν ποναει και αρρωσταίνει, κλαις σε κάθε σχολική παράσταση, κλαις σε κάθε αλλαγή εκπαίδευσης, κλαις όταν παίρνει πτυχίο, κλαις όταν ορκίζεται φαντάρος,στεναχωριέσαι όταν φεύγει μακριά για δουλειά....
Και φτάνει μια μέρα που σου λεει:
Μαμά δε μπορώ να μιλήσω άλλο,πάω να πάρω τη ...... να πάμε για καφέ...
Είναι αυτή συμπεριφορά στη μανούλα??????
Εεεεεεε?????
![]()
![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Fata_Morgana
Καλό είναι αυτό, αν δε πέσει τώρα με τα μούτρα πότε θα πέσει;Andromachi έγραψε: 01 Νοέμ 2024, 08:41όχι βρε σεις... απλά πρωτη φορά μαλλν εχει πεσει με τα μουτρα....Fata_Morgana έγραψε: 31 Οκτ 2024, 22:23Έρωτας είναι και αυτό ρε χαζούλι. Και καρδούλες βγάζουν τα μάτια μας όταν βλέπουμε το αντικείμενο του πόθου μας. Του εκάστοτε πόθου μας.Αγις έγραψε: 31 Οκτ 2024, 22:15
ακριβως - αλλα γιατι μας ζαλιζεις τα αρχιδια με ερωτες κ καρδουλες ;![]()
- Cecily Anne
Ήθελες να είσαι στη θέση της …… για καφέ ;Andromachi έγραψε: 31 Οκτ 2024, 21:28 Είσαι 22 πάρα κάτι, κάνεις παιδί, καθως το μεγαλώνεις, κλαις μαζι του οταν ποναει και αρρωσταίνει, κλαις σε κάθε σχολική παράσταση, κλαις σε κάθε αλλαγή εκπαίδευσης, κλαις όταν παίρνει πτυχίο, κλαις όταν ορκίζεται φαντάρος,στεναχωριέσαι όταν φεύγει μακριά για δουλειά....
Εεεεεεε?????
![]()
![]()
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
Αυτό που επισημαίνω χρόνια τώρα: τα παιδιά κάνουν παιδιά...
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
Ο γιος μου πάντως, μου δήλωσε ότι δεν θέλει να πηγαίνουμε μαζί σινεμά γύρω στα 11.
Μόνον με τον πατέρα του πήγαινε.
Μόνον με τον πατέρα του πήγαινε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ναι, είναι.Andromachi έγραψε: 31 Οκτ 2024, 21:28 Είσαι 22 πάρα κάτι, κάνεις παιδί, καθως το μεγαλώνεις, κλαις μαζι του οταν ποναει και αρρωσταίνει, κλαις σε κάθε σχολική παράσταση, κλαις σε κάθε αλλαγή εκπαίδευσης, κλαις όταν παίρνει πτυχίο, κλαις όταν ορκίζεται φαντάρος,στεναχωριέσαι όταν φεύγει μακριά για δουλειά....
Εεεεεεε?????
![]()
![]()
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Ο Ορφέας σήμερα μου είπε πως θα μου κάνει δώρο το τατουάζ που γουστάρω, συν ένα ταξίδι για τα Χριστούγεννα.
Στον πατέρα του θα πάρει ένα ρολόι..
Κερδισμενη βγαίνω, όπως και να το δεις. Γύρω στο κατοστάρικο το ''κόσμημα''. Απλό, λιτό..
Κερδισμενη βγαίνω, όπως και να το δεις. Γύρω στο κατοστάρικο το ''κόσμημα''. Απλό, λιτό..
Τι τατουάζ θα κάνεις;Πασιφάη έγραψε: 01 Νοέμ 2024, 12:35 Ο Ορφέας σήμερα μου είπε πως θα μου κάνει δώρο το τατουάζ που γουστάρω, συν ένα ταξίδι για τα Χριστούγεννα.Στον πατέρα του θα πάρει ένα ρολόι..
Κερδισμενη βγαίνω, όπως και να το δεις. Γύρω στο κατοστάρικο το ''κόσμημα''. Απλό, λιτό..![]()
Yippie Kay Yay
Μια φράση. Όχι από Μόρισον πάντως.Airman68 έγραψε: 01 Νοέμ 2024, 13:08Τι τατουάζ θα κάνεις;Πασιφάη έγραψε: 01 Νοέμ 2024, 12:35 Ο Ορφέας σήμερα μου είπε πως θα μου κάνει δώρο το τατουάζ που γουστάρω, συν ένα ταξίδι για τα Χριστούγεννα.Στον πατέρα του θα πάρει ένα ρολόι..
Κερδισμενη βγαίνω, όπως και να το δεις. Γύρω στο κατοστάρικο το ''κόσμημα''. Απλό, λιτό..![]()
Από την Ορφική θεοσοφία. Την είχα παλαιότερα σαν υπογραφή. Μην με ρωτήσεις γιατί. Είναι πολύπλοκο.