!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μέσα σε τόσο θάνατο και πόνο...μια προσευχή!
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Μέσα σε τόσο θάνατο και πόνο...μια προσευχή!
Whatever guys... δεν φτάνει εκεί ο νους μου...ταβανώνει νωρίτερα.
Μια ευχούλα να προτείνω για όσους υποφέρουν όταν τους συμπονούμε....μέχρι εκεί μπορώ νομίζω να φτάσω...
και πολύ μου είναι.
Μια ευχούλα να προτείνω για όσους υποφέρουν όταν τους συμπονούμε....μέχρι εκεί μπορώ νομίζω να φτάσω...
και πολύ μου είναι.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Δηλαδή αν ήταν μισάνθρωπος ο Παντοδύναμος, θα ήταν συνετό να τον βρίζουμε;Ασέβαστος έγραψε: 31 Οκτ 2024, 22:19 η προσευχη θα φερει μηδεν αποτελεσμα. δεν υπαρχει θεος.
κι αν υπηρχε, γαμωσταυριδια και καταρες θα ηθελε, που επιτρεπει να γινονται τετοιες καταστροφες.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Τυχεροί όσοι βρίσκουν στην προσευχή τη γαλήνη.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
student έγραψε: 31 Οκτ 2024, 20:06Θα μπορούσες να μην είσαι ειρωνικός, αλλά και πάλι, δικό σου το τι έχεις στην ψυχή σου, δικός σου και ο τρόπος να το εκφράσεις.ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 31 Οκτ 2024, 19:46 .
Κύριε Θτούντεντ.....
Κάθε μέρα πρέπει να έχουμε 300.000 θανάτους και 100.000.000 (εκατο εκατομμύρια) το χρόνο.....![]()
Τι ζητάτε δηλαδή απο το θεό σας ;;; .![]()
.
Από το Θεό μου ζητάω πρώτα απ όλα να έλθει γρήγορα.
.
Καταλαβαίνεις οτι την ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΛΕΥΣΗ του θεού ( και επακόλουθο την καταστροφή του κόσμου )
και την Κρίση μετά της ΚΟΛΑΣΕΩΣ.....και Αιώνια βασανιστήρια και διάφορα αλλα Πέη.....
την επιθυμούν κάτι Θεόμουρλοι Μοναχοί , κάτι τριμάλακες Ευαγγελιστές και άλλοι ΣχιζοΨυχασθενείς ε ;;;
Εχεις συνείδηση ότι αυτό το λές και σε όλους όσους σαφτό τον Πλανήτη δεν είναι Χριστιανομαθημένοι ε ;;;
Καταλαβαίνεις πως θα νοιώθει ενα παιδί 7-10-14 χρονών οταν ακούει καποιον να ΕΥΧΕΤΑΙ τέτοιες Σχιζοειδείς επιθυμίες ε ;;; .
Για φτές τις Προσευχές μιλάς ε ;;;
Παρεμπιπτώντος πες μου και τι ΑΚΡΙΒΩΣ σου φάνηκε ειρωνικο.....το Κύριε Θτούντεντ ;;; .
Γαμώ το χιούμορ σας γαμώ.....
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
- Σιχαμερίων Αθλιοζήλευτος
Το αποφεύγω.
Νομίζω οτι οι ευχές είναι ενας τρόπος για να μην νιώθεις ενοχές που καταστράφηκαν αυτοί και όχι εσυ..
Βούτυρα-Έλαια-Λίπη
αν υπηρχε, και ηταν, να τον βριζουμε θα ηταν ασκοπο. να προσπαθουμε να τον καταστρεψουμε θα ηταν συνετο.Ζενίθεδρος έγραψε: 31 Οκτ 2024, 22:36Δηλαδή αν ήταν μισάνθρωπος ο Παντοδύναμος, θα ήταν συνετό να τον βρίζουμε;Ασέβαστος έγραψε: 31 Οκτ 2024, 22:19 η προσευχη θα φερει μηδεν αποτελεσμα. δεν υπαρχει θεος.
κι αν υπηρχε, γαμωσταυριδια και καταρες θα ηθελε, που επιτρεπει να γινονται τετοιες καταστροφες.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Δηλαδή οι ...... Σατανιστές οι οποίοι μισούν έναν όχι τόσο δημοκρατικών πεποιθήσεων και όχι τόσο ανθρωπιστή Χριστιανικο Θεό (με τα δεδομένα της Βίβλου) ....Ασέβαστος έγραψε: 01 Νοέμ 2024, 06:06αν υπηρχε, και ηταν, να τον βριζουμε θα ηταν ασκοπο. να προσπαθουμε να τον καταστρεψουμε θα ηταν συνετο.Ζενίθεδρος έγραψε: 31 Οκτ 2024, 22:36Δηλαδή αν ήταν μισάνθρωπος ο Παντοδύναμος, θα ήταν συνετό να τον βρίζουμε;Ασέβαστος έγραψε: 31 Οκτ 2024, 22:19 η προσευχη θα φερει μηδεν αποτελεσμα. δεν υπαρχει θεος.
Θεός με τα δεδομένα των θρησκευτικών μαλλον ΔΕΝ υπάρχειΑλιόσα έγραψε: 31 Οκτ 2024, 21:11εμ βέβαια ο άθεος που σκατά να προσευχηθείΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 31 Οκτ 2024, 19:26 θα καθόμαστε να κάνουμε προσευχές για φυσικά φαινόμενα σαν τίποτα βαρεμενοι θρησκαμενοι. Άι ρε.![]()
Το θρησκευτικό συναίσθημα όμως στους ανθρώπους υπάρχει
Ακόμη και αν όλες οι σημερινές θρησκείες εξαφανιστούν θα δημιουργηθούν στην θέση τους άλλες καινούργιες οι οποίες θα εξυπηρετούν τις ίδιες ανθρώπινες ψυχολογικές ανάγκες
Αν δούμε την πράξη της προσευχής σαν μια άσκηση τύπου γιόγκα, χωρίς μεταφυσικές προεκτάσεις η οποία σε βοηθάει ψυχολογικά και συναισθηματικά (εκτονώνεις και βάζεις σε τάξη τα συναισθήματα σου ) εκεί ΔΕΝ χρειάζεται να πιστεύεις σε Θεό η να είσαι θρησκευόμενος για να προσευχηθείς
Δεν έχει σημασία το που προσεύχεσαι αλλά το ότι προσεύχεσαι
Δεν σε βοηθά κάποιος Θεός αλλά το μυαλό σου (κατά μία άποψη η προσευχή ενεργοποιεί δυνάμεις του δικού μας νου πως λέμε η πίστη σου σε έσωσε)
(για να τρολαρω λίγο)Αλιόσα έγραψε: 31 Οκτ 2024, 21:11εμ βέβαια ο άθεος που σκατά να προσευχηθείΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 31 Οκτ 2024, 19:26 θα καθόμαστε να κάνουμε προσευχές για φυσικά φαινόμενα σαν τίποτα βαρεμενοι θρησκαμενοι. Άι ρε.![]()
ΕΓΏ Ό ΑΙΝΕΊΑΝ προσεύχομαι στον εαυτό μου μπροστά στον καθρέφτη και παίρνω ψυχολογική δύναμη από αυτό
Σημ
Όσο και εάν είναι τρελή και παράλογη μια τέτοια ενέργεια δεν έχει σημασία, εάν αυτό με βοηθήσει ψυχολογικά
Οι προσευχές μας βοηθούν να εκτονωθουμε ψυχολογικάΓΑΛΗ έγραψε: 31 Οκτ 2024, 19:31 Ενιγουέι, προς τί οι προσευχές, από τη στιγμή που υπάρχει ο άμεσος υπεύθυνος για τον θάνατο και τον πόνο;
Αυτό άσχετα με μεταφυσικές προεκτάσεις η θρησκευτικές δογματικές απόψεις
Και άσχετα με το που προσεύχεσαι
Όπως είχα πει και πιο πριν τρολαροντας
Ας προσεύχομαι στον.... Εαυτό Μου
Κάπου θεωρώ διαφορετικό πράγμα την προσευχή και την θρησκευτική λατρευτική πράξη από την ίδια την θρησκεία και το μεταφυσικό της σκέλος και από το εάν υπάρχει Θεος η όχι
Αυτό άσχετα με το εάν συνδέονται στο μυαλό του κάθε πιστού
Αυτό άσχετα με το εάν συνδέονται στο μυαλό του κάθε πιστού
Οι προσευχές είναι στην ουσία δόσεις οπίου για να ξεχάσει ο λαός πόσο ασήμαντος και αναλωσιμος απέναντι στα κέρδη μιας ελίτ.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Ναιzteo έγραψε: 01 Νοέμ 2024, 07:28 Οι προσευχές είναι στην ουσία δόσεις οπίου για να ξεχάσει ο λαός πόσο ασήμαντος και αναλωσιμος απέναντι στα κέρδη μιας ελίτ.
Η Θρησκεία είναι το όπιο του λαού
Ποιος όμως ποτέ είπε ότι το όπιο δεν είναι χρήσιμο φάρμακο στην φαρμακευτική τουλάχιστον;
Ναι
Το θρησκευτικό συναίσθημα οφείλεται στον φόβο του θανάτου
Ποιος όμως ποτέ είπε ότι ο φόβος του θανάτου είναι ασήμαντο ανθρώπινο συναίσθημα;
-
Δημοκράτης
Οι ολλανδοι δεν έλυσαν το πρόβλημα του να έχουν νεκρούς από πλημμύρες με προσευχές αλλά κάνοντας αντιπλημιρικα έργα
Για κάποιο λόγο μάλλον ούτε οι Ισπανοί, ούτε εμείς θα το λύσουμε με προσευχές. Ο Θεός δεν σε έφτιαξε ούτε να κλαψομουνιαζεις , ούτε να τα ξύνει και να λες "βάλε το χέρι σου"
Για κάποιο λόγο μάλλον ούτε οι Ισπανοί, ούτε εμείς θα το λύσουμε με προσευχές. Ο Θεός δεν σε έφτιαξε ούτε να κλαψομουνιαζεις , ούτε να τα ξύνει και να λες "βάλε το χέρι σου"
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση