!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Βελόπουλος/Φαήλος/Καρατζαφερης/Δ.Καμμενος

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Re: Βελόπουλος/Φαήλος/Καρατζαφερης/Δ.Καμμενος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

oldjedi έγραψε: 05 Δεκ 2018, 10:52
Leporello έγραψε: 05 Δεκ 2018, 10:23
Uppercut έγραψε: 05 Δεκ 2018, 00:58Οι επιστολές του Ιησού που πουλούσε είναι αληθινές;
Ποιές επιστολές του Ιησού. Εδώ του ανεβάζω βίντεο όπου ο Βελόπουλος εμφανίζει μία σημαία που γράφει "Ελευθερία ή Θάνατος" και αυτός ψευδόμενος λέει πως γράφει "Μαχαίρι και πιστόλι στους Ελληνες". Ο oldjedi δεν θεωρεί ότι αυτό είναι ψέμμα, γιατί αυτή είναι η αντιληπτικότητά του και έτσι τον έκανε η φύση. (Δικά του λόγια, εγώ δεν θα μπορούσα να διανοηθώ ότι θα τον έβριζα τόσο πολύ).
:)

Το τι γραφει και το τι εννοει η σημαια , ειναι η δικη σου ερμηνεια .... Δεν ξερω βουλγαρικα , για να εχω αμεση γνωμη ...Δεν ειναι θεμα αντιληπτικοτητας ... Αλλα που να το καταλαβεις αυτο εσυ ...

:wave:
περί των επιστολών του Ιησού έχεις ερμηνεία;
ή δεν ξέρεις Αραμαϊκά;
:003:
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
oldjedi
Phorum.gr user: oldjedi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από oldjedi »

aspergillus έγραψε: 04 Δεκ 2018, 23:15 Στο 1:33 λέει ''εγώ έχω δουλειά, δεν είμαι καθηγητής πανεπιστημίου, δικηγόρος ή γιατρός''
Τι άλλο θα ακούσουμε ρε πστ μου....

Πολυ καλα τα λεει ... Επιχειρηματιας ειναι ... τιποτα αλλο ...

Εξεστι , αριστεροις , ασχημονειν
Άβαταρ μέλους
oldjedi

Beria έγραψε: 05 Δεκ 2018, 10:56

περί των επιστολών του Ιησού έχεις ερμηνεία;
ή δεν ξέρεις Αραμαϊκά;

Οχι δεν εχω ... μηχανικος ειμαι , οχι παππας ...
Εσυ ξερεις Αραμαϊκα ;; Κανε μας μια ερμηνεια ...
Και τελος παντων , απο πολιτικη εχεις καποιο ερωτημα ;;

Άβαταρ μέλους
Leporello
Phorum.gr user: Leporello

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Leporello »

Leporello έγραψε: 05 Δεκ 2018, 10:23
Uppercut έγραψε: 05 Δεκ 2018, 00:58Οι επιστολές του Ιησού που πουλούσε είναι αληθινές;
Ποιές επιστολές του Ιησού. Εδώ του ανεβάζω βίντεο όπου ο Βελόπουλος εμφανίζει μία σημαία που γράφει "Ελευθερία ή Θάνατος" και αυτός ψευδόμενος λέει πως γράφει "Μαχαίρι και πιστόλι στους Ελληνες". Ο oldjedi δεν θεωρεί ότι αυτό είναι ψέμμα, γιατί αυτή είναι η αντιληπτικότητά του και έτσι τον έκανε η φύση. (Δικά του λόγια, εγώ δεν θα μπορούσα να διανοηθώ ότι θα τον έβριζα τόσο πολύ).

Το τι γραφει και το τι εννοει η σημαια , ειναι η δικη σου ερμηνεια .... Δεν ξερω βουλγαρικα , για να εχω αμεση γνωμη ...Δεν ειναι θεμα αντιληπτικοτητας ... Αλλα που να το καταλαβεις αυτο εσυ ...

Ξέρεις, δεν χρειάζεται να εμπιστευθείς εμένα. Υπάρχουν και λεξικά, αν τα έχεις ακουστά. Μπορείς μάλιστα να βρείς και στο internet.
1.
hellegennes έγραψε: 13 Οκτ 2022, 21:35Γνωρίζω πολύ καλύτερα στατιστική από σένα
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Άβαταρ μέλους
Leporello

oldjedi έγραψε: 05 Δεκ 2018, 11:02
Beria έγραψε: 05 Δεκ 2018, 10:56περί των επιστολών του Ιησού έχεις ερμηνεία;
ή δεν ξέρεις Αραμαϊκά;

Exω εγώ ένα ερώτημα: έχεις κάποιον ιδιαίτερο λόγο να πιστεύεις πως ένας άνθρωπος ο οποίος έχει πιαστεί να λέει ψέμματα σε κάθε θέμα το οποίο έχουμε ερευνήσει, θα λέει αλήθεια ειδικά γιά την πολιτική; :o
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Άβαταρ μέλους
Leporello

ή δεν ξέρεις Αραμαϊκά;
Νομίζω ότι οι επιστολές του Ιησού είναι γραμμένες στα Ελληνικά.
1.
Άβαταρ μέλους
oldjedi

Leporello έγραψε: 05 Δεκ 2018, 11:12
oldjedi έγραψε: 05 Δεκ 2018, 11:02
ή δεν ξέρεις Αραμαϊκά;

Exω εγώ ένα ερώτημα: έχεις κάποιον ιδιαίτερο λόγο να πιστεύεις πως ένας άνθρωπος ο οποίος έχει πιαστεί να λέει ψέμματα σε κάθε θέμα το οποίο έχουμε ερευνήσει, θα λέει αλήθεια ειδικά γιά την πολιτική; :o

Αφελες ερωτημα ...Απαντατε με ενα αλλο ερωτημα ... Εσυ ξερεις καποιον πολιτικο ο οποιος να λεει ΜΟΝΟ αληθειες ;;
Αλλωστε δεν κρεμομαι απο τα χειλη του και δεν κανω Ευαγγελιο τα οσα λεει ... Ταυτοχρονα διαβαζω κειμενα γεωπολιτικης που τα γραφουν καθηγητες πανεπιστημιων , οποτε μπορω να διακρινω τις υπερβολες του...

Άβαταρ μέλους
oldjedi

Leporello έγραψε: 05 Δεκ 2018, 11:08
Leporello έγραψε: 05 Δεκ 2018, 10:23 Ποιές επιστολές του Ιησού. Εδώ του ανεβάζω βίντεο όπου ο Βελόπουλος εμφανίζει μία σημαία που γράφει "Ελευθερία ή Θάνατος" και αυτός ψευδόμενος λέει πως γράφει "Μαχαίρι και πιστόλι στους Ελληνες". Ο oldjedi δεν θεωρεί ότι αυτό είναι ψέμμα, γιατί αυτή είναι η αντιληπτικότητά του και έτσι τον έκανε η φύση. (Δικά του λόγια, εγώ δεν θα μπορούσα να διανοηθώ ότι θα τον έβριζα τόσο πολύ).

Ξέρεις, δεν χρειάζεται να εμπιστευθείς εμένα. Υπάρχουν και λεξικά, αν τα έχεις ακουστά. Μπορείς μάλιστα να βρείς και στο internet.

Ναι , σωστα ... Τα λεξικα τα χρησιμοποιω για οτι με ενδιαφερει ... Για οτι με αφηνει σαφως αδιαφορο , δεν κανω τον κοπο ...

Άβαταρ μέλους
Leporello

oldjedi έγραψε: 05 Δεκ 2018, 13:43Ναι , σωστα ... Τα λεξικα τα χρησιμοποιω για οτι με ενδιαφερει ... Για οτι με αφηνει σαφως αδιαφορο , δεν κανω τον κοπο ...
Aρα, δεν σε ενδιαφέρει αν ο Βελόπουλος λέει ψέμματα ή όχι. Δεν είχα αμφιβολία.
1.
Άβαταρ μέλους
oldjedi

Leporello έγραψε: 05 Δεκ 2018, 15:01
oldjedi έγραψε: 05 Δεκ 2018, 13:43Ναι , σωστα ... Τα λεξικα τα χρησιμοποιω για οτι με ενδιαφερει ... Για οτι με αφηνει σαφως αδιαφορο , δεν κανω τον κοπο ...
Aρα, δεν σε ενδιαφέρει αν ο Βελόπουλος λέει ψέμματα ή όχι. Δεν είχα αμφιβολία.

Οπως εχω πει και στον Νορθενερ , τον Βουλγαρο , δεν με ενδιαφερει η ιστορια της Βουλγαριας , η της περιοχης των Σκοπιων ...
Ο Βελοπουλος που προφανως ενδιαφερεται τα εχει διαβασει τα εχει επεξηγησει και τα λεει ... Δεν με ενδιαφερει να αποδειξω , αν λεει ψεμματα , η οχι ... Ακομα και το ΑΝ λεει ψεμματα , για το Ιλιντεν , μου ειναι σαφως αδιαφορο...Δεν με αφορα ...
ΔΕΝ θα τον ψηφισω , για τις ερμηνευτικες του ικανοτητες , αλλα για τις πολιτικες του αναλυσεις ...
Σε ρωτησα και σενα και οποιονδηποτε αλλον ... Ξερετε καποιον πολιτικο που να λεει ΜΟΝΟ αληθειες ;; Κανεις δεν απαντησε ...

talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

στις χειρογραφες σημειωσεις του Ιησου που κατεχει ο βελοπουλος κρυβεται το μυστικο συνελληνες
talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

aspergillus έγραψε: 04 Δεκ 2018, 23:15
Leporello έγραψε: 29 Νοέμ 2018, 23:35
Στο 1:33 λέει ''εγώ έχω δουλειά, δεν είμαι καθηγητής πανεπιστημίου, δικηγόρος ή γιατρός''
Τι άλλο θα ακούσουμε ρε πστ μου....

πλακα πλακα αυτο ειναι το μπρεξιτ και ο συριζα και σε κατι τετοια στηριζεται ολος ο λαικιστικος εσμος
Uppercut

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Uppercut »

oldjedi έγραψε: 05 Δεκ 2018, 10:47
Uppercut έγραψε: 05 Δεκ 2018, 00:58

Οι επιστολές του Ιησού που πουλούσε είναι αληθινές;

Δεν με ενδιαφερει η επαγγελματικη του ζωη ... ΔΕΝ αγοραζω οτι πουλαει ... Ειμαι επιλεκτικος στο που σπαταλαω τα λιγα χρηματα που διαθετω ...

Δε σ' ενδιαφέρει δηλαδή άμα είναι ψεύτης κι απατεώνας αυτός που ψηφίζεις.
Άβαταρ μέλους
oldjedi

Uppercut έγραψε: 05 Δεκ 2018, 23:17
oldjedi έγραψε: 05 Δεκ 2018, 10:47
Uppercut έγραψε: 05 Δεκ 2018, 00:58

Οι επιστολές του Ιησού που πουλούσε είναι αληθινές;
Δεν με ενδιαφερει η επαγγελματικη του ζωη ... ΔΕΝ αγοραζω οτι πουλαει ... Ειμαι επιλεκτικος στο που σπαταλαω τα λιγα χρηματα που διαθετω ...
Δε σ' ενδιαφέρει δηλαδή άμα είναι ψεύτης κι απατεώνας αυτός που ψηφίζεις.

Απο οτι ξερω , δεν διωκεται για κανενα πολιτικο η μη αδικημα ...Ουτε χρωσταει σε κανενα αυτος η το κομμα του ...
Οπως ειπα και πιο πανω , ΟΛΟΙ οι πολιτικοι ειναι ψευτες ... οποτε ο καθε ενας μας διαλεγει το ψεμμα που του ταιριαζει ... Εσυ πιστευεις τον Κουλη , που σου λεει οτι μολις βγει στην κυβερνηση , η Ελλαδα θα απογειωθει στην αναπτυξη ... Αφου γυεισει πισω τα δανεικα της ΝΔουλας ...
Προβλημα σου ...
Οπως ειπα και πιο πανω , υποστηριζω την Λεπεν , τον Κρανιδιωτη , τον Δημητρη Καμμενο , τον Ουρμπαν , τον Σαλβινι , τα Κιτρινα Γιλεκα , την ΑΝΤΙ-παγκοσμιοποιηση ...
Δυχτυχως εχω μονο μια ψηφο , την δικη μου και θα την ριξω στον Βελοπουλο ... Και σε οποιον αρεσει ... Σε οποιον δεν αρεσει ... Να και ξανα Να ...
Συννενοηθηκαμε ;;

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος oldjedi την 05 Δεκ 2018, 23:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Uppercut

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Uppercut »

oldjedi έγραψε: 05 Δεκ 2018, 23:24

Απο οτι ξερω , δεν διωκεται για κανενα πολιτικο η μη αδικημα ...
Οπως ειπα και πιο πανω , ΟΛΟΙ οι πολιτικοι ειναι ψευτες ... οποτε ο καθε ενας μας διαλεγει το ψεμμα που του ταιριαζει ... Εσυ πιστευεις τον Κουλη , που σου λεει οτι μολις βγει στην κυβερνηση , η Ελλαδα θα απογειωθει στην αναπτυξη ...
Προβλημα σου ...
Οπως ειπα και πιο πανω , υποστηριζω την Λεπεν , τον Κρανιδιωτη , τον Δημητρη Καμμενο , τον Ουρμπαν , τον Σαλβινι , τα Κιτρινα Γιλεκα , την ΑΝΤΙ-παγκοσμιοποιηση ...
Δυχτυχως εχω μονο μια ψηφο , την δικη μου και θα την ριξω στον Βελοπουλο ... Και σε οποιον αρεσει ... Σε οποιον δεν αρεσει ... Να και ξανα Να ...
Συννενοηθηκαμε ;;

Εγώ δε συμφωνώ ότι όλοι είναι ψεύτες. Κρατάω ότι ψηφίζεις έναν εν γνώσει σου ψεύτη.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”