!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Εχετε ξενερώσει και εσείς με τα ταξίδια;

Ταξίδια, εκδρομές, περιγραφές, αναμνήσεις, πληροφορίες και νέες οργανώσεις!
Άβαταρ μέλους
Κόκκορας
Phorum.gr user: Κόκορας

Re: Εχετε ξενερώσει και εσείς με τα ταξίδια;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Κόκκορας »

Feindflug έγραψε: 31 Οκτ 2024, 19:48
Κόκκορας έγραψε: 31 Οκτ 2024, 19:12 ξερω το εχουμε βγαλει εκτος εξισωσης,αλλα οι Αγιοι,που προσπαθουν με λεξεις να εξηγησουν αυτο που ζουν λενε πως ο ανθρωπος εχει ενα κενο μεσα του,αυτο προσπαθει ο ανθρωπος ματαιως να το γεμισει με πολλες ασχολιες
αλλα μονο ενας ειναι ο τροπος...
Εννοείς το φαγητό, τύπε;
:lol:
Άβαταρ μέλους
micmic
Phorum.gr user: micmic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από micmic »

enterprise-psi έγραψε: 31 Οκτ 2024, 19:53θα πας στην Trattoria Della Stampa . Θα ζητήσεις τον fabio. Όταν έρθει , είναι ψήλος αδύνατος, ξανθός, θα του πεις "Teo mi ha detto che lo prendi" , θα καταλάβει. :lol:
Μετά μπορεί να έρθει κι άλλος ένας, ψηλός, γεροδεμένος και μαύρος. Μην ανησυχήσεις, θα καταλάβει κι αυτός. Γενικώς, όλοι που θα έρθουν μετά θα καταλάβουν. Στο τέλος θα καταλάβεις κι εσύ.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Άβαταρ μέλους
Κόκκορας

Πασιφάη έγραψε: 31 Οκτ 2024, 19:55
Feindflug έγραψε: 31 Οκτ 2024, 19:50
Nandros έγραψε: 31 Οκτ 2024, 19:27
Αν έχεις παιδιά αναγκαστικά κάνεις διακοπές μαζί με το υπόλοιπο κοπάδι και τρως στην μάπα τους κάφρους που καφρίζουν και στις μεγάλες πόλεις, μαζί και τους υπερπληθείς τουρίστες.
Ο πατέρας μου αγόρασε καινούργιο αυτοκίνητο το '67 και του άρεσαν τα ταξίδια. Όμως λόγω επαγγέλματος (ΕΕ) δεν είχε άδειες και μπορούσαμε να ταξιδεύουμε μόνο στις αργίες+ΣΚ. Μπορεί οι δρόμοι τότε να ήταν χάλια, αλλά είχε λιγότερα αυτοκίνητα. Κάναμε μεγάλα ταξίδια και γνωρίσαμε μεγάλο μέρος της Ελλάδας.
Εγώ δεν έχω παιδιά, πάντα έπαιρνα άδεια Μάιο και Σεπτέμβρη, γλίτωνα από τους κάφρους και έβρισκα φθηνότερη διαμονή+φαγητό.
Μου αρέσει η οδήγηση και ακόμα συνεχίζω να κάνω μεγάλα ταξίδια, παρά την ηλικία μου.
.
Τον νου σου, τύπε, γιατί έρχεται και το πιο μεγάλο ταξίδι της ζωής σου.
Έλα τώρα ρε Φέιν, καθόλου ωραίο αυτό που του είπες.
ε ναι,πηρε φορα
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Feindflug έγραψε: 31 Οκτ 2024, 19:52
sharp έγραψε: 31 Οκτ 2024, 19:42 Όλοι συνέχεια μάσα και ταξίδια. Ξενερώσαμε πια. Ότι τους ρωτήσεις θα σου απαντήσουν που πήγαν και τι φάγαν.
Σωστός, δικέ μου.

Ελάχιστοι θα σου πούνε για μια μουσική που άκουσαν, μια σκέψη που είχαν, έναν άνθρωπο που γνώρισαν, μια φάση που έγινε, κάτι διαφορετικό.

Το Instagram αντιγράφει την ζωή ή ή ζωή αντιγράφει το Instagram;
Αυτό πρέπει να το αναρωτηθούν οι έμπΥροι ταξιδιώτες, πριν την επέλαση του ίνσταγκραμ.

Για πείτε.

Προσωπικές ή γονεϊκές/παιδικές ταξιδιώτικες εμπειρίες (για τα νιούδια) δεκτές. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Άντε μπράβο, γιατί κάπου το έχουμε χάσει με το ποιοι είναι οι τρέντυ "ξενέρωμένοι". :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

Μικρή ειδικευόμενη μου, μου λέει θα πάει Ιταλία 6 μέρες.
Ρώμη, Φλωρεντία, Μιλάνο, Βενετία.

Της λέω ρε συ, 6 μέρες ούτε μια γεύση από μια από αυτές τις πόλεις δεν προλαβαινεις να πάρεις.
Λέει, α δε με πειραζει, έχω βρει ακριβώς τα σημεία που πρέπει να βγάλω φωτο για το ινσταγράμ.

:102:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Τζιτζιμιτζιχότζιρας την 31 Οκτ 2024, 20:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Οκτ 2024, 20:02 Άντε μπράβο, γιατί κάπου το έχουμε χάσει με το ποιοι είναι οι τρέντυ "ξενέρωμένοι". :lol:
Για ελαμπορεητ λίγο.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

Τεσπα, στο θέμα του νήματος.
Έχουμε ταξιδέψει άπειρα μαζί με τον συμβίο και ξεχωριστά. Σε όλη την Ευρώπη σχεδόν. Το έτερον ήμισυ έχει επισκεφθεί τη μισή Αφρικανική Ήπειρο με τη δουλειά του και με αγώνες σαν team διοργάνωσης.
Γενική κουβέντα, το ζητούμενο στα ταξίδια είναι να μην πηγαίνεις ''γκρουπαριστός'', αλλά να μπορείς να δεις πράγματα αφού τα οργανώσεις εκ των προτέρων.
Η ουσία αυτή είναι. Έτσι βλέπεις και ''αγγίζεις'' ευκολότερα τη ζωή των ανθρώπων απ'τις χώρες στις οποίες φιλοξενείσαι.
Τα υπόλοιπα μπας κλας, φέρστ κλας από τις περσόνες που γουστάρουν να κοκκορεύονται, μ'αφήνουν παγερά αδιάφορη.
Γελοιότητες για το θεαθήναι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Πασιφάη την 31 Οκτ 2024, 20:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Ερμής έγραψε: 31 Οκτ 2024, 20:03
ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Οκτ 2024, 20:02 Άντε μπράβο, γιατί κάπου το έχουμε χάσει με το ποιοι είναι οι τρέντυ "ξενέρωμένοι". :lol:
Για ελαμπορεητ λίγο.
Σε μένα το λες; :lol:

Που είχα άμεσες οικογενειακές αναφορές για τα ταξίδια;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 31 Οκτ 2024, 20:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Οκτ 2024, 20:05
Για ελαμπορεητ λίγο.
Ναι.
Τι εννοείς με τον όρο "τρέντυ" ξενέρωμένος.
Άβαταρ μέλους
Κόκκορας

για μενα ταξιδι ειναι να ζησεις μερικους μηνες εκει που θα πας...τα αλλα ειναι περασμα
ακριβως οπως καναν την εποχη του ρομαντισμου οι ευγενεις,καλλιτεχνες που ακολουθουσαν στρατηλατες ή ετσι επειδη γουσταραν,μας χαρισαν και την υπεροχη οριενταλ ζωγραφικη
εντωμεταξυ ο βυρωνας μεχρι που σκοτωθηκε για ξενους...παιχταρα...

παρεμπιπτοντως ενας ευγενης ειχε τετοια κουστωδια οταν κατεβηκε σε μια χωρα που τον νομιζαν για βασιλια! :lol:

στα 90ς μιλουσαμε για την παθητικοτητα του τροπου ζωης ,γραφαν και δοκιμια(ακομα τοτε,τωρα γραφουν διστιχα) και τσααακ ηρθε το smartphone
και φυσικα οταν ερχεται κατι τετοιο παντα εχει το Manual του

δηλαδη ->μα ειναι απλα θεμα αυτοπειθαρχιας,με ορια ειναι τελεια,παει ενα βημα μπροστα η ανθρωποτητα(Ελπιζω χωρις κινητο για σελφι γιατι θα βρεθει στον γκρεμο)
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Ερμής έγραψε: 31 Οκτ 2024, 20:06

Για ελαμπορεητ λίγο.
Ναι.
Όπως το αντιλαμβάνεται ο κάθε σημερινός "οικογενειάρχης" που δεν έχει την παραμικρή σχέση με τις τουριστικές εμπειρίες ως τέκνο της δικής του οικογένειας. Τί άλλο;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Οκτ 2024, 20:13
Ερμής έγραψε: 31 Οκτ 2024, 20:06

Ναι.
Όπως το αντιλαμβάνεται ο κάθε σημερινός "οικογενειάρχης" που δεν έχει την παραμικρή σχέση με τις τουριστικές εμπειρίες ως τέκνο της δικής του οικογένειας. Τί άλλο;
Αυτό που λες δεν απαντά στο "ξενερωμενος" βέβαια. Εκτός και αν θες να πεις κάτι που το φτωχό μου το μυαλό δεν αντιλαμβάνεται.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Οκτ 2024, 19:57
Feindflug έγραψε: 31 Οκτ 2024, 19:52
sharp έγραψε: 31 Οκτ 2024, 19:42 Όλοι συνέχεια μάσα και ταξίδια. Ξενερώσαμε πια. Ότι τους ρωτήσεις θα σου απαντήσουν που πήγαν και τι φάγαν.
Σωστός, δικέ μου.

Ελάχιστοι θα σου πούνε για μια μουσική που άκουσαν, μια σκέψη που είχαν, έναν άνθρωπο που γνώρισαν, μια φάση που έγινε, κάτι διαφορετικό.

Το Instagram αντιγράφει την ζωή ή ή ζωή αντιγράφει το Instagram;
Αυτό πρέπει να το αναρωτηθούν οι έμπΥροι ταξιδιώτες, πριν την επέλαση του ίνσταγκραμ.

Για πείτε.

Προσωπικές ή γονεϊκές/παιδικές ταξιδιώτικες εμπειρίες (για τα νιούδια) δεκτές. :lol:
Εγώ Θα ήθελα να μου πείτε πώς ακριβώς ξεκουραζεστε , διότι εγώ μέχρι τώρα σε διακοπές τέτοιου είδους μόνο κουράζομαι.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
νύχτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα »

Cecily Anne έγραψε: 31 Οκτ 2024, 20:18 Εγώ Θα ήθελα να μου πείτε πώς ακριβώς ξεκουραζεστε , διότι εγώ μέχρι τώρα σε διακοπές τέτοιου είδους μόνο κουράζομαι.
το ταξίδι δεν σημαίνει απαραίτητα διακοπές, ούτε το αντίστροφο
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ταξίδια”