!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Γιατι καποιοι προσπαθουν να τρομοκρατησουν τους επιβατες του metro Θεσσαλονικης;

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
enaon

Re: Γιατι καποιοι προσπαθουν να τρομοκρατησουν τους επιβατες του metro Θεσσαλονικης;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

SeaHawk έγραψε: 30 Οκτ 2024, 22:26
enaon έγραψε: 30 Οκτ 2024, 21:57 καλα καταλαβα, δεν την εχεις βρει και εσύ, μια σκιά του εαυτου σου εισαι.
Αρχισες παλι τους εμμονικους μονολογους;
Οταν καταλαβεις γιατι δεν υπαρχει πορισμα της κατασκευαστριας εταιρειας των μπαταριων,το μονο που μπορει να ακυρωσει το πορισμα των πραγματογνωμονων ξαναπερνα.Μην χαθεις.
δηλαδή δεν θα καταφέρεις να βρεις την εκθεση του ΕΜΠ; Οκ οι δαιμόνιοι δημοσιογράφοι που απο την δευτερη μερα μα ελεγαν οτι η σιλικόνη κανει μπουμ, σιγα μην την βρουνε. Αλλα εσύ, ο γγ μας, ο ανθρωπος που τα βρίσκει ολα; Γέρασες;

να βαλουμε αμοιβή σε οποιον την βρει μέχρι το τελος της δεκαετίας;
Άβαταρ μέλους
SeaHawk
Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Re: Γιατι καποιοι προσπαθουν να τρομοκρατησουν τους επιβατες του metro Θεσσαλονικης;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SeaHawk »

Δεν χρειαζεται καμια εκθεση του ΕΜΠ
Γιατι;
Γιατι δεν εχει καταρριφθει το πορισμα
Πως μπορει να καταρριφθει;
Με γνωμοδοτηση της κατασκευαστριας εταιρειας
Άβαταρ μέλους
enaon

ναι βρε δεν χρειαζεται οκ αφου το λες εσυ σε πιστευω, αλλα την εβγαλαν οι ανθρωποι, κριμα δεν ειναι να μην την διαβασουμε, τους πήρε και 5 μηνες παραπάνω να την τελειώσουν, θα ειναι πολυ καλή.

Μηπως την εχεις βρει, ή δεν εισαι πλεον αυτος που ήσουν καποτε και σε πληγώνω που σε ρωτάω;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 30 Οκτ 2024, 22:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

SeaHawk έγραψε: 30 Οκτ 2024, 14:46
Lord Brum έγραψε: 30 Οκτ 2024, 13:37

όταν βάζεις αποτυχημένους πολιτευτές σαν τον ταχιάο υπεύθυνους για έργα τα οποία δεν καταννούν καλά κα΄νει ο κόσμος και δυσπιστεί
Φυσικα και δεν χρειαζεται να καταννοει εις βαθος τα εργα ο αρμοδιος υπουργος
Δεν ξέρω γιατί έχωσες την έκφραση "εις βάθος" που δεν υπάρχει στο ποστ που σχολιάζεις, αλλά είσαι γνωστός μαλάκας.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
SeaHawk

Αν θελει να το συζητησουμε ο Lord Burn τον οποιο αφορα κανενα προβλημα.
Αλλα δεν θα το συζητησω με εναν μπακαλη που πεταχτηκε απο το πουθενα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος SeaHawk την 30 Οκτ 2024, 22:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
enaon

διαφωνω, δεν ειναι ο γνωστός γιαννης, αυτος δεν μπορει να βρει πως να δεσει τα κορδόνια του. Κριμα.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Πτολεμαίος έγραψε: 30 Οκτ 2024, 15:10 Δεν μπορείς να συγκρίνεις το ένα με το άλλο απλά επειδή έχουν και τα 2 ράγες.

Ατυχήματα συμβαίνουν σε όλον τον πλανήτη καθημερινά.
Αυτή είναι η δικαιολογία-πασπαρτού των ΝΔ. Δεν ξέρω γιατί την χρησιμοποιείς αλλά το φονικότερο δυστύχημα με τραίνο στην Ευρώπη ήταν ο εκτροχιασμός Εσέντε, στην Γερμανία, το 1998, με 108 νεκρούς.

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Επειδή και τα δυο τα ονομάζουμε ατυχήματα δεν σημαίνει ότι είναι το ίδιο πράγμα. Ο εκτροχιασμός στο Εσέντε συνέβη από σπάνια κατασκευαστική αστοχία. Δεν έφταιγε κανείς που σχετίζεται με τους σιδηροδρόμους, ήταν κατασκευαστικό ελάττωμα ενός τροχού.

Παρ' όλα αυτά, σ' αυτήν την υπόθεση έπεσαν πρόστιμα, έγιναν δίκες, κτλ. Σε εμάς ο υπεύθυνος υπουργός ξανακατέβηκε υποψήφιος.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
hellegennes

SeaHawk έγραψε: 30 Οκτ 2024, 22:37 Αν θελει να το συζητησουμε ο Lord Burn τον οποιο αφορα κανενα προβλημα.
Αλλα δεν θα το συζητησω με εναν μπακαλη που πεταχτηκε απο το πουθενα.
Δεν σου ζήτησα να συζητήσεις τίποτα. Δεν μ' αρέσει να ζητάω πράγματα που ξέρω ότι ο άλλος δεν μπορεί να κάνει.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
hellegennes

πατησιωτης έγραψε: 30 Οκτ 2024, 15:18 Εάν πράγματι τα Τέμπη είναι και δείκτης της ασφάλειας του μετρό τότε θα έπρεπε να μας πουν και να μη μπαίνουμε στο μετρό της Αθήνας.
Το μετρό της Θεσσαλονίκης είναι αδικαιολόγητα υπό κατασκευή εδώ και 2 δεκαετίες. Τώρα, επειδή έχουν αθετήσει μέχρι στιγμής τουλάχιστον 10 φορές την ημερομηνία των εγκαινίων, επισπεύδουν τις διαδικασίες για να το ανοίξουν όπως-όπως μέσα στην προθεσμία που έθεσαν.

Θα έλεγα ότι δεν ξέρω γιατί δεν βλέπεις ότι είναι άσχετα μεταξύ τους πράγματα, αλλά όλοι ξέρουμε.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
SeaHawk

hellegennes έγραψε: 30 Οκτ 2024, 23:18 Τώρα, επειδή έχουν αθετήσει μέχρι στιγμής τουλάχιστον 10 φορές την ημερομηνία των εγκαινίων, επισπεύδουν τις διαδικασίες για να το ανοίξουν όπως-όπως μέσα στην προθεσμία που έθεσαν.
πηγη;
Ασε ξερω
Άβαταρ μέλους
enaon

Θα πάει κανεις απο την Κυβερνηση στα εγκαίνια του μετρό;

Νιώθω ασχημα που προτρέπω κόσμο να μπει τελευταιο βαγόνι.

Φαντασου να είσαι μεσα , πίσω πίσω, ακουμπάς παράθυρο και κοιτάς χαλαρός πως θα το ξεκολλησεις αν γινει κατι, χαρουμενος που εισαι ασφαλής, και ξαφνικα βλεπεις τον Κυριακο να έρχεται με τον μηχανοδηγό παρέα. Το νιώθεις εκεινη την ωρα, θα βαλει οπισθεν χαζογελώντας, εχεις τελειώσει.
Άβαταρ μέλους
Libre arbitre
Phorum.gr user: Βασίλης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Libre arbitre »

Beria έγραψε: 30 Οκτ 2024, 14:56
Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 30 Οκτ 2024, 13:59
Scouser έγραψε: 30 Οκτ 2024, 13:58
Ενω στο Τσερνομπιλ, ε; :smt005: :smt005: :smt005:
Ναι αλλά ο Στάλιν;

Έλα στον 21ο αιώνα.
είπε ο κουκουές
Έλα στον 21ο αιώνα

:smt005: :smt005: :smt005:
Πολλές φορές προσπάθησα να καταλάβω σε ποιον αιώνα βρίσκεται το ΚΚΕ. Ακόμα δεν έχω βγάλει άκρη.
:a0452: Οι Ρώσοι αφαίμαξαν την Ευρώπη ανεβάζοντας το φυσικό αέριο 20 φορές μέσα σε 2 χρόνια!!!
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Άβαταρ μέλους
Πτολεμαίος
Phorum.gr user: Last Veteran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πτολεμαίος »

hellegennes έγραψε: 30 Οκτ 2024, 23:14
Πτολεμαίος έγραψε: 30 Οκτ 2024, 15:10 Δεν μπορείς να συγκρίνεις το ένα με το άλλο απλά επειδή έχουν και τα 2 ράγες.

Ατυχήματα συμβαίνουν σε όλον τον πλανήτη καθημερινά.
Αυτή είναι η δικαιολογία-πασπαρτού των ΝΔ. Δεν ξέρω γιατί την χρησιμοποιείς αλλά το φονικότερο δυστύχημα με τραίνο στην Ευρώπη ήταν ο εκτροχιασμός Εσέντε, στην Γερμανία, το 1998, με 108 νεκρούς.

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Επειδή και τα δυο τα ονομάζουμε ατυχήματα δεν σημαίνει ότι είναι το ίδιο πράγμα. Ο εκτροχιασμός στο Εσέντε συνέβη από σπάνια κατασκευαστική αστοχία. Δεν έφταιγε κανείς που σχετίζεται με τους σιδηροδρόμους, ήταν κατασκευαστικό ελάττωμα ενός τροχού.

Παρ' όλα αυτά, σ' αυτήν την υπόθεση έπεσαν πρόστιμα, έγιναν δίκες, κτλ. Σε εμάς ο υπεύθυνος υπουργός ξανακατέβηκε υποψήφιος.
Ε εντάξει, δεν το λες και κατασκευαστικό ελάττωμα ενός τροχού.
Inspection με φακούς έκαναν σε τροχούς οι οποίοι ήταν διπλοί με λάστιχο ενδιάμεσα και όχι μονομπλοκ.

Μόλις έκαναν σωστά inspection ανακάλυψαν και άλλους τροχούς με παρόμοια cracks και επέστρεψαν στα μονομπλοκ.

Δεν ξέρω αν είναι δικαιολογία πασπαρτου των ΝΔ, δεν υπάρχουν δικαιολογίες για τα δυστυχήματα γενικως και λόγω της ενασχόλησης μου τα κοιταω ψυχρά και "αντικειμενικά".
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Άβαταρ μέλους
Ληστοσυμμορίτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης »

Scouser έγραψε: 30 Οκτ 2024, 22:12
Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 30 Οκτ 2024, 14:07
Scouser έγραψε: 30 Οκτ 2024, 14:04
Στον 21ο αιώνα δεν έχουν κυβερνήσει οι κομμουνιστές, οπότε για να κρίνουμε τα σοσιαλιστικα κριτήρια σε σχέση με τα καπιταλιστικα, πάμε υποχρεωτικά στον 20ο. Λοιπόν στο Τσερνομπιλ που εφαρμόστηκαν τα σοσιαλιστικα κριτήρια λειτουργιας και τα σοσιαλιστικα προτυπα ασφάλειας, πήγε καλά το πράγμα;
Αν σε πονάει η σοβιετικη ένωση φτιάξε ένα αντικομμουνιστικο νήμα, δε θα αλλάξω το θέμα του νήματος για να πάμε σε πηγαδες και γραμμους
Ρε μπαγλαμά, εσύ ανέφερες τα καπιταλιστικά λειτουργίας ως παράγοντες που δήθεν υπονομεύουν την ασφάλεια των επιβατών στα τραίνα κτλ. Οπότε κατευθείαν διερωτάται κανείς, ποια είναι τα εναλλακτικά κριτήρια λειτουργίας που προτείνει αυτός που γράφει για καπιταλισμό ως αιτία όλων των δεινών; Κομμουνιστής ισχυρίζεσαι ότι είσαι, άρα λογικά προτείνεις τα σοσιαλιστικά κριτήρια, δηλαδή το Τσέρνομπιλ. Με τέτοιους έμμισθους προπαγανδιστές της πλάκας δεν είναι να απορείς που χρεωκόπησε ο 902.
Ας αφήσουμε τα μουσικά όργανα και την εμπάθεια στην άκρη και ας επικεντρωθουμε στην ουσία. Το να γράψω και γω μπάσταρδος, γαμημενε και λοιπές λέξεις μπορώ κι εγω αλλά δεν προσφέρει και τίποτα εκτός από εκτόνωση, το προσπερνάμε αυτό.

Είναι η ασφάλεια δυσβασταχτο κόστος για τις επιχειρήσεις, ακόμα και για το κράτος που λειτουργεί με ιδιωτικοοικονονικα κριτήρια δηλαδή της καπιταλιστικής οικονομίας; ειδικά ασφάλεια υψηλού επιπέδου αφού τα συστήματα αυτά είναι ιδιωτική ιδιοκτησία και μπαίνουν ως εμπορεύματα στην αγορά.

Εγώ λέω ότι είναι, και οι ίδιες οι επιχειρήσεις το λένε αλλά περιμένω να δω αν το αρνείσαι ή το αποδέχεσαι. Φαντάζομαι το αποδέχεσαι σιωπηλά αφού αποφεύγεις να το αρνηθεις.

Αν θεωρείται κόστος και συμφωνούμε δεν πρέπει να πετσοκόπει για να εφαρμοστεί η βασική καπιταλιστική οικονομική αρχή όσο το δυνατόν μικρότερο κόστος με όσο το δυνατόν μεγαλύτερο κέρδος; Όλη η οργάνωση και σχεδιασμός των επιχειρήσεων δεν υποτασσονται ται σε αυτήν την αρχή; Άρα σχεδιασμένα πετσοκοβεται η ασφάλεια και όχι ως τυχαίο τεχνικό γεγονός.

Όσον αφορά το Τσερνομπιλ, μην παραβλέπεις πως η περίοδος της περεστροικα ήταν ακόμα ένας αναβαθμός στο να μειωθούν τα σοσιαλιστικα κριτήρια, δηλαδή ακόμα και η αρνητική πείρα της σοσιαλιστική οικοδομισης δείχνει πως όσο απομακρύνεις από τα σοσιαλιστικα κριτήρια αυξάνει ο βαθμός καταστροφής.
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει

Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 31 Οκτ 2024, 08:23
Scouser έγραψε: 30 Οκτ 2024, 22:12
Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 30 Οκτ 2024, 14:07
Αν σε πονάει η σοβιετικη ένωση φτιάξε ένα αντικομμουνιστικο νήμα, δε θα αλλάξω το θέμα του νήματος για να πάμε σε πηγαδες και γραμμους
Ρε μπαγλαμά, εσύ ανέφερες τα καπιταλιστικά λειτουργίας ως παράγοντες που δήθεν υπονομεύουν την ασφάλεια των επιβατών στα τραίνα κτλ. Οπότε κατευθείαν διερωτάται κανείς, ποια είναι τα εναλλακτικά κριτήρια λειτουργίας που προτείνει αυτός που γράφει για καπιταλισμό ως αιτία όλων των δεινών; Κομμουνιστής ισχυρίζεσαι ότι είσαι, άρα λογικά προτείνεις τα σοσιαλιστικά κριτήρια, δηλαδή το Τσέρνομπιλ. Με τέτοιους έμμισθους προπαγανδιστές της πλάκας δεν είναι να απορείς που χρεωκόπησε ο 902.
Ας αφήσουμε τα μουσικά όργανα και την εμπάθεια στην άκρη και ας επικεντρωθουμε στην ουσία. Το να γράψω και γω μπάσταρδος, γαμημενε και λοιπές λέξεις μπορώ κι εγω αλλά δεν προσφέρει και τίποτα εκτός από εκτόνωση, το προσπερνάμε αυτό.

Είναι η ασφάλεια δυσβασταχτο κόστος για τις επιχειρήσεις, ακόμα και για το κράτος που λειτουργεί με ιδιωτικοοικονονικα κριτήρια δηλαδή της καπιταλιστικής οικονομίας; ειδικά ασφάλεια υψηλού επιπέδου αφού τα συστήματα αυτά είναι ιδιωτική ιδιοκτησία και μπαίνουν ως εμπορεύματα στην αγορά.

Εγώ λέω ότι είναι, και οι ίδιες οι επιχειρήσεις το λένε αλλά περιμένω να δω αν το αρνείσαι ή το αποδέχεσαι. Φαντάζομαι το αποδέχεσαι σιωπηλά αφού αποφεύγεις να το αρνηθεις.

Αν θεωρείται κόστος και συμφωνούμε δεν πρέπει να πετσοκόπει για να εφαρμοστεί η βασική καπιταλιστική οικονομική αρχή όσο το δυνατόν μικρότερο κόστος με όσο το δυνατόν μεγαλύτερο κέρδος; Όλη η οργάνωση και σχεδιασμός των επιχειρήσεων δεν υποτασσονται ται σε αυτήν την αρχή; Άρα σχεδιασμένα πετσοκοβεται η ασφάλεια και όχι ως τυχαίο τεχνικό γεγονός.

Όσον αφορά το Τσερνομπιλ, μην παραβλέπεις πως η περίοδος της περεστροικα ήταν ακόμα ένας αναβαθμός στο να μειωθούν τα σοσιαλιστικα κριτήρια, δηλαδή ακόμα και η αρνητική πείρα της σοσιαλιστική οικοδομισης δείχνει πως όσο απομακρύνεις από τα σοσιαλιστικα κριτήρια αυξάνει ο βαθμός καταστροφής.
Η περεστρόικα ξεκίνησε τον Απρίλιο του 85 και έναν χρόνο μετά έγινε το Τσερνομπίλ
Αυτά τα σοσιαλιστικά κριτήρια δεν ήταν και πολύ στερεα για να καταρρεύσουν μέσα σε ένα χρόνο

αφού δεν ντρέπεσαι εσύ να γράφεις ανοησίες
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”