!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Χειρότερο φαγητό
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Re: Χειρότερο φαγητό
Αυτο το κριτσι κριτσι που κανουνε ειναι υπεροχο,σημερα εχω μελιτζανες μπλουμ ,αυριο θα ζητησω μπαμιες
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Antares έγραψε: 04 Δεκ 2018, 22:18Δεν είναι ωμός. Καπνιστός ή βραστός. Πολύ ωραίο με κρεμμυδάκι, αλάτι και πιπέρι. Για υγιεινό δεν ξέρω. Όπως και η Black Forest αλλά πρέπει να πετύχεις να την φτιάχνουν καλά, κανονικά δεν είναι γλυκιά, να την τιγκάρουν στη ζάχαρη.BILLO έγραψε: 04 Δεκ 2018, 20:58 Γερμανικη λιχουδια. Ωμος κιμας απανω στο ψωμι. ΜΜΜμμμμμ....γουντερμπαρ....
![]()
Ωμός είναι. Ο χοιρινός, αντίθετα απο τον μοσχαρίσιο, είναι νοστιμότατος. Εάν πας σε γερμανικό κρεοπωλείο, ζητήσεις met και δεν έχουν, θα σου προτείνουν να σου ετοιμάσουν ένα στα πρόχειρα, απο τον κανονικό κιμά που έχουν για πούλημα. Καπνιστός ή βραστός κιμάς είναι το συσκευασμένο μετ, λόγω νόμου.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Τρώω όλα τα φαγια της λίστας από τα 25 μου και μετά. Από μικρός, θυμάμαι να τρώω μόνο μελιτζάνες και αρακά. Τα υπόλοιπα προστηθονταν στο μενού ενα-ενα, με τα χρόνια. Πλέον τρώω σχεδόν τα πάντα. Ακόμα κι αν δεν μου αρέσει κάποιο φαγητό π.χ. σαλιγκάρια, θα ξαναδοκιμάσω αν τα βρω σε τραπέζι (όχι του ίδιου μάγειρα
).
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Ο συσκευασμένος είναι καπνιστός και υφίσταται κάποια επεξεργασία. Ωμό κιμά δεν έχω φάει, ούτε θα έτρωγα. Δεν ήξερα ότι στα κρεοπωλεία σου δίνουν ωμό κιμά για mettwurst. Αν ήταν έτσι θα το έκαναν και στα δικά μας κρεοπωλεία. Αυτό δεν είναι επικίνδυνο; Ακόμη και το σούσι δεν πρέπει να είναι τελείως ωμό. Δεν αγοράζω κομμένη σαλάτα σε σακούλα γιατί λόγω της υγρασίας μπορεί να έχει αναπτύξει σαλμονέλα (για ευκολία αγόραζα κάποτε, ώσπου διάβασα τι συμβαίνει) οπότε ούτε ωμό κιμά θα έτρωγα.
Ωμός είναι. Ο χοιρινός, αντίθετα απο τον μοσχαρίσιο, είναι νοστιμότατος. Εάν πας σε γερμανικό κρεοπωλείο, ζητήσεις met και δεν έχουν, θα σου προτείνουν να σου ετοιμάσουν ένα στα πρόχειρα, απο τον κανονικό κιμά που έχουν για πούλημα. Καπνιστός ή βραστός κιμάς είναι το συσκευασμένο μετ, λόγω νόμου.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Α ναι ξέχασα να αναφέρω και τις μπλεζες. Με τπτ κ αυτό.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
stergiosbik
Tι εστι μπλεζες;
Απορώ γιατί κάποιος να φάει μπλεζες(κουκιά για τους μη μανιατες)
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
stergiosbik
Να χω τον νου μου δηλαδη!
-
stergiosbik
Δεν ειχα ιδεα οτι τα κουκια τα λενε και μπλεζε.
Ναι, αν τα δεις να σε πλησιαζουν, πετα τους καμια πετρα.
Προσοχή οι χορτοφάγοι και ιδίως αυτοι που τους αρέσουν ωμα τα χορταρολαχανικά - ακόμα και το μποστάνι τους είναι επικίνδυνο για καποιους και μονο με την εισπνοή.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 10 Απαντήσεις
- 1011 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
-