όλα αυτά είναι θεωρητικά. Και τα Β52 ήταν θεωρτηικά αόρατα μέχρι που οι σέρβοι κατέρριψαν ένα. όχι οι ρώσοι με την παράδοση στα πυραυλικά συστήματα, οι σέρβοι με σαπάκια. Μέχρι να καταρριφθεί έστω και ένα f35 δεν πιστεύω ότι το βλέπει το S400 τουλάχιστον όχι σε απόσταση μεγαλύτερη από αυτήν στην οποία το f35 μμπορεί να αφήσει τον harmzteo έγραψε: 29 Οκτ 2024, 11:18Τα s400 ανιχνεύουν τα F35 όχι τα s300. Και σε λίγο καιρό θα αρχίσει η παραγωγή των s500.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ισραηλινή επίθεση στο Ιραν
Re: ισραηλινή επίθεση στο Ιραν
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Ε άμα το λένε multiple sources ότι τα χάλασαν όλα έτσι θα ναι.
Πιστεύετε δηλαδή ότι μπορούν να τους ισοπεδώσουν αλλά για κάποιο λόγο δεν το κάνουν.
Πιστεύετε δηλαδή ότι μπορούν να τους ισοπεδώσουν αλλά για κάποιο λόγο δεν το κάνουν.
Είσαι κρετίνος.Unique έγραψε: 29 Οκτ 2024, 10:37Στόκε πρώην συντονιστή, στο είχαν πεί και στο λέφτερο, όταν καπνίζεις μπάφο μέσα στο σπίτι να ανοιγεις κανά παράθυρο.Kauldron έγραψε: 29 Οκτ 2024, 10:20 https://twitter.com/searchthetruth_/sta ... 8239250663
Σημείωση για τους διάφορους Δρούγους του βόθρουμ: Εκρήξεις στον αέρα=ΑΝΑΧΑΙΤΙΣΕΙΣ.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Δεν υπάρχουν απόλυτα αόρατα μαχητικά είναι απλά αεροπλάνα χαμηλής ανιχνευσιμοτητας. Έχει αποδειχθεί ότι οι s400 μπορούν να τα ανιχνεύσουν το ερώτημα είναι εάν μπορούν να τα ακολουθήσουν. Σίγουρα θα μπορούν οι s500.Lord Brum έγραψε: 29 Οκτ 2024, 11:23όλα αυτά είναι θεωρητικά. Και τα Β52 ήταν θεωρτηικά αόρατα μέχρι που οι σέρβοι κατέρριψαν ένα. όχι οι ρώσοι με την παράδοση στα πυραυλικά συστήματα, οι σέρβοι με σαπάκια. Μέχρι να καταρριφθεί έστω και ένα f35 δεν πιστεύω ότι το βλέπει το S400 τουλάχιστον όχι σε απόσταση μεγαλύτερη από αυτήν στην οποία το f35 μμπορεί να αφήσει τον harmzteo έγραψε: 29 Οκτ 2024, 11:18Τα s400 ανιχνεύουν τα F35 όχι τα s300. Και σε λίγο καιρό θα αρχίσει η παραγωγή των s500.
Τα B2 αποδείχτηκαν μουφα. Ουσιαστικά οι Σέρβοι το κατέρριψαν επειδή πέταξε με συννεφιά και η επαφή του με τα σύννεφα ακυρωνε την χαμηλή σνιχνευσιμοτητα τους.
Τα F35 ουσιαστικά είναι στην δύση τους. Είδη ΗΠΑ, Ρωσία, Κίνα και κάποιοι άλλοι έχουν μπει στην διαδικασία να φτιάξουν μαχητικά 6 γενιάς που θα μπουν στην παραγωγή το 2030.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
λες να έχει προβλημα η μαμά Ρωσία να ανοίξει άλλο ένα μέτωπο στην παγκόσμια συγκρουση που θα υπερτεντώσει περισσότερο τις ΗΠΑ για να σώσουν το ισρηλινό μόρφωμα ?Οργισμένος έγραψε: 29 Οκτ 2024, 10:41ποναει η μαμα ρωσσια που ξαντεριαζουν τον σουλτανο της;;;dna replication έγραψε: 29 Οκτ 2024, 00:12 φαίνεται πως θέλει να ξαναδοκιμάσει να προκαλέσει πόλεμο
Zlatti71
@Zlatti_71
- "The Israeli cabinet has decided to conduct another response against Iran soon due to the earlier drone attack on Netanyahu's residence." - Channel 13
zteo έγραψε: 29 Οκτ 2024, 13:03Δεν υπάρχουν απόλυτα αόρατα μαχητικά είναι απλά αεροπλάνα χαμηλής ανιχνευσιμοτητας. Έχει αποδειχθεί ότι οι s400 μπορούν να τα ανιχνεύσουν το ερώτημα είναι εάν μπορούν να τα ακολουθήσουν. Σίγουρα θα μπορούν οι s500.Lord Brum έγραψε: 29 Οκτ 2024, 11:23όλα αυτά είναι θεωρητικά. Και τα Β52 ήταν θεωρτηικά αόρατα μέχρι που οι σέρβοι κατέρριψαν ένα. όχι οι ρώσοι με την παράδοση στα πυραυλικά συστήματα, οι σέρβοι με σαπάκια. Μέχρι να καταρριφθεί έστω και ένα f35 δεν πιστεύω ότι το βλέπει το S400 τουλάχιστον όχι σε απόσταση μεγαλύτερη από αυτήν στην οποία το f35 μμπορεί να αφήσει τον harmzteo έγραψε: 29 Οκτ 2024, 11:18
Τα s400 ανιχνεύουν τα F35 όχι τα s300. Και σε λίγο καιρό θα αρχίσει η παραγωγή των s500.
Τα B2 αποδείχτηκαν μουφα. Ουσιαστικά οι Σέρβοι το κατέρριψαν επειδή πέταξε με συννεφιά και η επαφή του με τα σύννεφα ακυρωνε την χαμηλή σνιχνευσιμοτητα τους.
Τα F35 ουσιαστικά είναι στην δύση τους. Είδη ΗΠΑ, Ρωσία, Κίνα και κάποιοι άλλοι έχουν μπει στην διαδικασία να φτιάξουν μαχητικά 6 γενιάς που θα μπουν στην παραγωγή το 2030.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
- Οργισμένος
OXI RE GAMOTO!!!Bazoomba έγραψε: 29 Οκτ 2024, 13:34zteo έγραψε: 29 Οκτ 2024, 13:03Δεν υπάρχουν απόλυτα αόρατα μαχητικά είναι απλά αεροπλάνα χαμηλής ανιχνευσιμοτητας. Έχει αποδειχθεί ότι οι s400 μπορούν να τα ανιχνεύσουν το ερώτημα είναι εάν μπορούν να τα ακολουθήσουν. Σίγουρα θα μπορούν οι s500.Lord Brum έγραψε: 29 Οκτ 2024, 11:23
όλα αυτά είναι θεωρητικά. Και τα Β52 ήταν θεωρτηικά αόρατα μέχρι που οι σέρβοι κατέρριψαν ένα. όχι οι ρώσοι με την παράδοση στα πυραυλικά συστήματα, οι σέρβοι με σαπάκια. Μέχρι να καταρριφθεί έστω και ένα f35 δεν πιστεύω ότι το βλέπει το S400 τουλάχιστον όχι σε απόσταση μεγαλύτερη από αυτήν στην οποία το f35 μμπορεί να αφήσει τον harm
Τα F35 ουσιαστικά είναι στην δύση τους. Είδη ΗΠΑ, Ρωσία, Κίνα και κάποιοι άλλοι έχουν μπει στην διαδικασία να φτιάξουν μαχητικά 6 γενιάς που θα μπουν στην παραγωγή το 2030.![]()
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Με ποιο από όλα γελάς?Bazoomba έγραψε: 29 Οκτ 2024, 13:34zteo έγραψε: 29 Οκτ 2024, 13:03Δεν υπάρχουν απόλυτα αόρατα μαχητικά είναι απλά αεροπλάνα χαμηλής ανιχνευσιμοτητας. Έχει αποδειχθεί ότι οι s400 μπορούν να τα ανιχνεύσουν το ερώτημα είναι εάν μπορούν να τα ακολουθήσουν. Σίγουρα θα μπορούν οι s500.Lord Brum έγραψε: 29 Οκτ 2024, 11:23
όλα αυτά είναι θεωρητικά. Και τα Β52 ήταν θεωρτηικά αόρατα μέχρι που οι σέρβοι κατέρριψαν ένα. όχι οι ρώσοι με την παράδοση στα πυραυλικά συστήματα, οι σέρβοι με σαπάκια. Μέχρι να καταρριφθεί έστω και ένα f35 δεν πιστεύω ότι το βλέπει το S400 τουλάχιστον όχι σε απόσταση μεγαλύτερη από αυτήν στην οποία το f35 μμπορεί να αφήσει τον harm
Τα F35 ουσιαστικά είναι στην δύση τους. Είδη ΗΠΑ, Ρωσία, Κίνα και κάποιοι άλλοι έχουν μπει στην διαδικασία να φτιάξουν μαχητικά 6 γενιάς που θα μπουν στην παραγωγή το 2030.![]()
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Οργισμένος
ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΗ ΕΙΝΑΙ εδω και 3 χρονια. Αν δεν με πιστευεις βεβαια μπορεις να επενδυσεις σε ρουβλια. Οικοπεδα σπιτια χωραφια πουλα για να στοκαρεις ρουβλια.Στρακαστρουκας έγραψε: 29 Οκτ 2024, 10:51Εσυ που εισαι ειδικος στα οικονομικα, μας λες τελικα ποτε χρεωκοπει η Ρωσια?Οργισμένος έγραψε: 29 Οκτ 2024, 10:41ποναει η μαμα ρωσσια που ξαντεριαζουν τον σουλτανο της;;;dna replication έγραψε: 29 Οκτ 2024, 00:12 φαίνεται πως θέλει να ξαναδοκιμάσει να προκαλέσει πόλεμο
Zlatti71
@Zlatti_71
- "The Israeli cabinet has decided to conduct another response against Iran soon due to the earlier drone attack on Netanyahu's residence." - Channel 13
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
Αστο να παει , αστο...zteo έγραψε: 29 Οκτ 2024, 14:40Με ποιο από όλα γελάς?Bazoomba έγραψε: 29 Οκτ 2024, 13:34zteo έγραψε: 29 Οκτ 2024, 13:03
Δεν υπάρχουν απόλυτα αόρατα μαχητικά είναι απλά αεροπλάνα χαμηλής ανιχνευσιμοτητας. Έχει αποδειχθεί ότι οι s400 μπορούν να τα ανιχνεύσουν το ερώτημα είναι εάν μπορούν να τα ακολουθήσουν. Σίγουρα θα μπορούν οι s500.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Όχι δεν το αφήνω τι θεωρείς από όλα αυτά μαλακιες?
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Εσύ στοκάρεις δολλάρια? Ποιά είναι η πρόβλεψή σου, μάγε του χρηματιστηρίου?Οργισμένος έγραψε: 29 Οκτ 2024, 14:42ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΗ ΕΙΝΑΙ εδω και 3 χρονια. Αν δεν με πιστευεις βεβαια μπορεις να επενδυσεις σε ρουβλια. Οικοπεδα σπιτια χωραφια πουλα για να στοκαρεις ρουβλια.Στρακαστρουκας έγραψε: 29 Οκτ 2024, 10:51Εσυ που εισαι ειδικος στα οικονομικα, μας λες τελικα ποτε χρεωκοπει η Ρωσια?
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Το Ιράν τριπλασιάζει τις αμυντικές του δαπάνες
https://www.aljazeera.com/news/2024/10/ ... 0eKJKLef6w
https://www.aljazeera.com/news/2024/10/ ... 0eKJKLef6w
- Οργισμένος
Βρε αστο σου λεω..zteo έγραψε: 29 Οκτ 2024, 14:43Όχι δεν το αφήνω τι θεωρείς από όλα αυτά μαλακιες?
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ενημερωτικα οι Σερβοι κατερριψαν F 117 - το οποιο δεν εχει καμια σχεση με Β52 κ Β2zteo έγραψε: 29 Οκτ 2024, 13:03Δεν υπάρχουν απόλυτα αόρατα μαχητικά είναι απλά αεροπλάνα χαμηλής ανιχνευσιμοτητας. Έχει αποδειχθεί ότι οι s400 μπορούν να τα ανιχνεύσουν το ερώτημα είναι εάν μπορούν να τα ακολουθήσουν. Σίγουρα θα μπορούν οι s500.Lord Brum έγραψε: 29 Οκτ 2024, 11:23όλα αυτά είναι θεωρητικά. Και τα Β52 ήταν θεωρτηικά αόρατα μέχρι που οι σέρβοι κατέρριψαν ένα. όχι οι ρώσοι με την παράδοση στα πυραυλικά συστήματα, οι σέρβοι με σαπάκια. Μέχρι να καταρριφθεί έστω και ένα f35 δεν πιστεύω ότι το βλέπει το S400 τουλάχιστον όχι σε απόσταση μεγαλύτερη από αυτήν στην οποία το f35 μμπορεί να αφήσει τον harmzteo έγραψε: 29 Οκτ 2024, 11:18
Τα s400 ανιχνεύουν τα F35 όχι τα s300. Και σε λίγο καιρό θα αρχίσει η παραγωγή των s500.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 71 Απαντήσεις
- 2075 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
-