Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 29 Οκτ 2024, 11:26
Υπάρχουν χώρες που δεν έχουν διχασμούς και διαμάχες. Πχ η βόρεια Κορέα η το Τουρκμενιστάν. Δεν πάει εκεί να την παίζουν όλη μέρα με υπότιτλους με την εκνευριστικη φωνή της, να ησυχάσει κι αυτή, κι εμείς.
Σε αυτες τις χωρες εχουν μια ισχυρη πατερναλιστικη φιγουρα που καταπιεζει καθε διαφορετικη φωνη.
Αυτο θελουμε και για μας?
Όταν αποκαλείς εμφύλιο την γκρίνια για μια κυβέρνηση που νίκησε με 30% διάφορα από τον δευτερο, μάλλον αυτό θες.
Αναφερομουν στις ισχυρες πατερναλιστικες φιγουρες?
Ο Κουλης το πολυ πολυ να ειναι φιγουρα Καραγκιοζη.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Καραμελίτσα έγραψε: 29 Οκτ 2024, 12:11
Δεν έχει κανένα λογικό ειρμό αυτό που λέει και άμα τα στρογγυλεύεις όλα και λες εμφύλιο τις άοπλες πολιτικές πολώσεις, αγνοείς τη διαφορά των πολιτικών φορέων και των κοινωνικών στρωμάτων και των προσώπων στις πολώσεις, μπορείς να βρεις ότι θέλεις.
Συμφωνώ.
ΓΑΛΗ έγραψε: 29 Οκτ 2024, 11:11
Νομίζω ότι η "εμφύλια" σύγκρουση που αναφέρει η Ευθυμίου σαφώς και έχει ιστορική βάση αλλά από την μεταπολίτευση και μετά, παίζει κυρίως σε λεκτικές αψιμαχίες που έχουν περισσότερο εθιμικό χαρακτήρα.
Ήταν άλλο οι συγκρούσεις μεταξύ βασιλικών/δεξιών, άλλο μεταξύ κομμουνιστών/δεξιών, όπου το κοντράστ ήταν ορατό και άλλο η εξέλιξη του μεταπολιτευτικού πεδίου, που η πλειοψηφία κινείται πλέον στο χώρο του γκρίζου και το κκε είναι διακοσμητικό.
Beria έγραψε: 29 Οκτ 2024, 12:12
Η διατύπωση της Ευθυμίου είναι καφενειακή
Καλα ουτε γω την εχω σε εκτιμηση.
2-3 εκπομπες που ειδα στο ΕΤ-3 και μεχρι εκει.
Αλλα εν μερει εχει δικιο.
Στην Ελλάδα παντα βρισκουμε κατι να πλακωνομαστε μεταξυ μας και ακομα και αν δεν εχουμε εφευρισκουμε κατι στο ποδι για να παιξουμε μπουνιες.
Από το ότι βρίσκουμε αφορμές να τσακωνόμαστε στα καφενεία, μέχρι το 'Στην Ελλάδα εχουμε Εμφυλιο απο το 1915', έχει μια διαφορά
Ο Εμφύλιος τελείωσε το 1974 και οριστικά το 1981
Εαν η κυρια Ευθυμίου δεν το έχει καταλάβει κάποιος πρέπει να της το πει
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12
Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
nemo έγραψε: 29 Οκτ 2024, 12:01
εχω μια δεκατετραχονη κορη που μου ζηταει την αδεια να παει
σε νυχτερινο κλαμπ στην βουλιαγμενη - εσυ τι λες να τις δωσω την αδεια ;
Απλά θυμήσου το έκανες εσύ στα 14.
δεν εχω κορη αλλα και να ειχα δεν θα ημουν μλκς να την στειλω οπως τις εστειλαν καποιοι και μετα τις μαζεψαν λιπόθυμες και τι αλλο που δεν μας ειπαν
Γιατί εμείς στα 90ς δεν πηγαίναμε στο λυκειο σε διάφορα άθλια μπιτελληναδικα, πίναμε Γιόκο τσοκο και κοιμομασταν από της δέκα. Δηλαδή ακόμα και για εμένα που ήμουν τότε τελειωμένος φλώρος, μου φαίνεσαι τελειωμένος φλώρος.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Στην Ελλάδα παντα βρισκουμε κατι να πλακωνομαστε μεταξυ μας και ακομα και αν δεν εχουμε εφευρισκουμε κατι στο ποδι για να παιξουμε μπουνιες.
Από το ότι βρίσκουμε αφορμές να τσακωνόμαστε στα καφενεία, μέχρι το 'Στην Ελλάδα εχουμε Εμφυλιο απο το 1915', έχει μια διαφορά
Ο Εμφύλιος τελείωσε το 1974 και οριστικά το 1981
Εαν η κυρια Ευθυμίου δεν το έχει καταλάβει κάποιος πρέπει να της το πει
Δεν θα διαφωνησω οτι το τραβηξε απο τα μαλλια και το γάμησε αλλα σιγουρα εφευρηματα για διχασμους βρισκουμε στο πιτς φυτιλι.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Πού τις είδες τις μπουνιές εκτός πχόρουμ;
Καταλαβαινεις τι θελω να πω...
Όχι, δεν καταλαβαίνω. Ο διαδικτυακός εμφύλιος και τα αου αου, είναι απλώς μια εικονική πραγματικότητα, που δεν έχει την παραμικρή σχέση με εμφύλιες συγκρούσεις.
Προσπάθησε να αφαιρέσεις από την εικόνα το τι παίζει στο διαδίκτυο και τι γίνεται στην καθημερινότητα των ίδιων ανθρώπων και θα καταλάβεις τι εννοώ.
Το αν η αποφόρτιση στο διαδίκτυο λειτουργεί ως βαλβίδα εκτόνωσης, που η απουσία της θα κατέληγε σε πιο βίαιες αντιδράσεις, δεν το ξέρω.
Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
Εγώ θα έλεγα το αντίθετο. Είναι εντυπωσιακό ότι ην προηγούμενη δεκαετία που έπεσε το ΑΕΠ κατά ένα τρίτο, ούτε εμφύλιος έγινε, ούτε φτιάξαμε στρατόπεδα εξόντωσης για μειονότητες. Αν εξαιρέσεις δυο τρία μαχαιρώματα, ούτε μπουνιές δεν έπεσαν. Οι κρεμάλες στην πλατεία συντάγματος ήταν μόνο διαδικτυακές.