!!! DEVELOPMENT MODE !!!
70 παιδιά με τροφική δηλητηρίαση από τρόφιμα κομματικού ντόγκ της ΝΔ
Re: 70 παιδιά με τροφική δηλητηρίαση από τρόφιμα κομματικού ντόγκ της ΝΔ
Ετούτοι εδώ είναι ικανοί να κάνουν τη Πισπιρίγκου νηπιαγωγό.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Μαδουραίος
Και τον Μίχο που είναι δικό μας παιδί υπουργό Παιδείας
- Μαδουραίος
Δεν πετας "στα σκυλιά" έναν πιστό του κόμματος, επειδή έτυχε μια φορά να δηλητηριάσει μερικούς εκατοντάδες μαθητές.Αλλωστε δεν πέθανε και κάποιο.
Σοβαροί να ήμαστε.
Σοβαροί να ήμαστε.
-
Εμπεδοκλής
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- hellegennes
Βρε το ανίσχυρο κράτος. Τελικά γιατί έχουμε κυβέρνηση και πληρώνουμε έναν σκασμό δισεκατομμύρια αφού είναι ανήμπορη να κάνει οτιδήποτε όσον αφορά την λειτουργία του κράτους;Otto Weininger έγραψε: 26 Οκτ 2024, 19:24 Ειλικρινά εχώ απορία πως θα σταματήσουν αυτά τα περιστατικά.
Αλλαγή νόμων; Αλλαγές στο Σύνταγμα για να χάσουν εξουσίες οι Δήμοι;
Στην "ειλικρινή" σου απορία, τώρα... νόμοι του κράτους που να απαγορεύουν συμβάσεις οποιουδήποτε κομματιού του δημόσιου τομέα με εταιρείες στις οποίες έχουν επιβληθεί πρόστιμα για σοβαρές παραβάσεις; Λέμε, τώρα...
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Στο επόμενο επεισόδιο ο Ότο θα αναρωτιέται πώς θα αποτρέπονται τα τροχαία, πώς θα γίνει να απομακρύνονται από την κοινωνία άτομα που κλέβουν και σκοτώνουν και πώς θα γίνει οι άνθρωποι να σταματάνε κάποτε την εργασία τους αλλά να συνεχίζουν να έχουν εισόδημα. Καλωσήρθατε στο 20.000 π.Χ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Είναι προφανές ότι τις δηλητηριάσεις τις κάναν συριζαιοι για να πλήξουντονκυριακομας.
Ε το βρήκε η δικαιοσύνη και το διορθωσε
ΚάΠΣανε και το εργοστάσιο γιατί το πέρασαν για δάσος.nyxtovios έγραψε: 27 Οκτ 2024, 22:39 Είναι προφανές ότι τις δηλητηριάσεις τις κάναν συριζαιοι για να πλήξουντονκυριακομας.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Otto Weininger
Πάλι μαλακίες γράφεις;hellegennes έγραψε: 27 Οκτ 2024, 22:29Βρε το ανίσχυρο κράτος. Τελικά γιατί έχουμε κυβέρνηση και πληρώνουμε έναν σκασμό δισεκατομμύρια αφού είναι ανήμπορη να κάνει οτιδήποτε όσον αφορά την λειτουργία του κράτους;Otto Weininger έγραψε: 26 Οκτ 2024, 19:24 Ειλικρινά εχώ απορία πως θα σταματήσουν αυτά τα περιστατικά.
Στην "ειλικρινή" σου απορία, τώρα... νόμοι του κράτους που να απαγορεύουν συμβάσεις οποιουδήποτε κομματιού του δημόσιου τομέα με εταιρείες στις οποίες έχουν επιβληθεί πρόστιμα για σοβαρές παραβάσεις; Λέμε, τώρα...
Let them make the first mistake. We make the last move.
- hellegennes
Εσύ γράφεις μαλακίες, που αναρωτιέσαι κιόλας πώς θα μπορούσε το κράτος, που δίνει άδεια λειτουργίας σε επιχειρήσεις και έχει νόμους, για το πώς θα μπορούσε να αποτρέπει εγκληματίες από το να δρουν ανενόχλητοι.Otto Weininger έγραψε: 28 Οκτ 2024, 20:49Πάλι μαλακίες γράφεις;hellegennes έγραψε: 27 Οκτ 2024, 22:29Βρε το ανίσχυρο κράτος. Τελικά γιατί έχουμε κυβέρνηση και πληρώνουμε έναν σκασμό δισεκατομμύρια αφού είναι ανήμπορη να κάνει οτιδήποτε όσον αφορά την λειτουργία του κράτους;Otto Weininger έγραψε: 26 Οκτ 2024, 19:24 Ειλικρινά εχώ απορία πως θα σταματήσουν αυτά τα περιστατικά.
Έχεις ξεφύγει σε άλλο σύμπαν.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Otto Weininger
Είναι προφανές ότι δεν έχεις την παραμικρή ιδέα.hellegennes έγραψε: 28 Οκτ 2024, 22:20Εσύ γράφεις μαλακίες, που αναρωτιέσαι κιόλας πώς θα μπορούσε το κράτος, που δίνει άδεια λειτουργίας σε επιχειρήσεις και έχει νόμους, για το πώς θα μπορούσε να αποτρέπει εγκληματίες από το να δρουν ανενόχλητοι.Otto Weininger έγραψε: 28 Οκτ 2024, 20:49Πάλι μαλακίες γράφεις;hellegennes έγραψε: 27 Οκτ 2024, 22:29
Βρε το ανίσχυρο κράτος. Τελικά γιατί έχουμε κυβέρνηση και πληρώνουμε έναν σκασμό δισεκατομμύρια αφού είναι ανήμπορη να κάνει οτιδήποτε όσον αφορά την λειτουργία του κράτους;
- hellegennes
Ποια ιδέα; Ότι εσένα αν βρούνε ποντίκια στο φαρμακείο σου μπορεί να σου αναστείλουν για πάντα την άδεια λειτουργίας αλλά τον εργοστασιάρχη που δηλητηρίασε ένα μικρό χωριό όχι μόνο δεν του κλείνουν την επιχείρηση αλλά ξανακάνει μαζί του μπίζνες το δημόσιο;Otto Weininger έγραψε: 28 Οκτ 2024, 22:39Είναι προφανές ότι δεν έχεις την παραμικρή ιδέα.hellegennes έγραψε: 28 Οκτ 2024, 22:20Εσύ γράφεις μαλακίες, που αναρωτιέσαι κιόλας πώς θα μπορούσε το κράτος, που δίνει άδεια λειτουργίας σε επιχειρήσεις και έχει νόμους, για το πώς θα μπορούσε να αποτρέπει εγκληματίες από το να δρουν ανενόχλητοι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Γιατί επιμένεις να κάνεις διάλογο με το κομμάτοσκυλο; Αν αύριο οι Τούρκοι φταναν στη Θεσσαλονίκη θα σου έλεγε ότι χωρίς ΝΔ θα φτάνανε στην Σπάρτη ,χαίρε σωτήρα του έθνους Μητσοτακηhellegennes έγραψε: 28 Οκτ 2024, 23:03Ποια ιδέα; Ότι εσένα αν βρούνε ποντίκια στο φαρμακείο σου μπορεί να σου αναστείλουν για πάντα την άδεια λειτουργίας αλλά τον εργοστασιάρχη που δηλητηρίασε ένα μικρό χωριό όχι μόνο δεν του κλείνουν την επιχείρηση αλλά ξανακάνει μαζί του μπίζνες το δημόσιο;Otto Weininger έγραψε: 28 Οκτ 2024, 22:39Είναι προφανές ότι δεν έχεις την παραμικρή ιδέα.hellegennes έγραψε: 28 Οκτ 2024, 22:20
Εσύ γράφεις μαλακίες, που αναρωτιέσαι κιόλας πώς θα μπορούσε το κράτος, που δίνει άδεια λειτουργίας σε επιχειρήσεις και έχει νόμους, για το πώς θα μπορούσε να αποτρέπει εγκληματίες από το να δρουν ανενόχλητοι.
under έγραψε: 08 Νοέμ 2022, 13:37 Ερωτηση : ποιος μας λεει οτι το predator δεν το χρησιμοποιει ο ιδιος ο Βαξεβανης ;
- Otto Weininger
Έστω ότι επεμβαίνει ο Μητσοτακης και ακυρώνει την σύμβαση (αν υποθέσουμε ότι μπορεί).hellegennes έγραψε: 28 Οκτ 2024, 23:03Ποια ιδέα; Ότι εσένα αν βρούνε ποντίκια στο φαρμακείο σου μπορεί να σου αναστείλουν για πάντα την άδεια λειτουργίας αλλά τον εργοστασιάρχη που δηλητηρίασε ένα μικρό χωριό όχι μόνο δεν του κλείνουν την επιχείρηση αλλά ξανακάνει μαζί του μπίζνες το δημόσιο;Otto Weininger έγραψε: 28 Οκτ 2024, 22:39Είναι προφανές ότι δεν έχεις την παραμικρή ιδέα.hellegennes έγραψε: 28 Οκτ 2024, 22:20
Εσύ γράφεις μαλακίες, που αναρωτιέσαι κιόλας πώς θα μπορούσε το κράτος, που δίνει άδεια λειτουργίας σε επιχειρήσεις και έχει νόμους, για το πώς θα μπορούσε να αποτρέπει εγκληματίες από το να δρουν ανενόχλητοι.
Εγώ, ακριβώς επειδή θεωρώ απαράδεκτο αυτό που έγινε, αναρωτιέμαι ποιοι είναι οι μηχανισμοί που πρέπει να αλλάξουν. Είναι σαν όλες τις συμβάσεις με το δημόσιο. Παραθυράκια στα παραθυράκια και στο τέλος μπορεί να το αποζημιώσεις κιόλας για διαφυγόντα κέρδη.
Εκεί αποσκοπούσε η ερώτηση μου.
Τέτοιες (και μεγαλύτερες) μαλακιες γίνονται από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου.
Δεν ήταν πάντα ο Μητσοτακης πάνω που το θεωρείς υπεύθυνο ακόμα και για το ότι κάποιος πέρασε με κόκκινο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 154 Απαντήσεις
- 4512 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ασέβαστος
-
- 66 Απαντήσεις