Bazoomba έγραψε: 27 Οκτ 2024, 22:11
Δεν το γεμιζεις το σακακι, σε γεμιζει.
Απο μενα νο
Μάλλον έχεις συνηθίσει στα μεσάτα, τσίτα σακάκια των κλαρινογαμπρών, δικέ μου, που πήγανε 3 μήνες γυμναστήριο και ψάχνουν να τα φοράνε όλα εφαρμοστά. Καλά κάνουν, αφού τους παίρνει στα μέτρια μεγέθη που φοράνε.
Εγώ όμως παίζω σε άλλη κατηγορία με την σωματοδομή μου. Sorry, not sorry.
Αυτό που παρατήρησα και σήμερα στην πάρελαση είναι πως παρά πολλοί άνδρες είναι πολύ κακοντυμένοι. Και μιλάμε για ευγενές προάστιο και καλά. Οι γυναίκες είναι οκ σε μεγαλύτερα ποσοστά.
Ρε πστ μου τζιν φαρδουλο με αθλητικό παπούτσι και τσαντάκι στη μέσα; ρε Ήμαρτον που έλεγε μια πσυχη και ξανάμανα ήμαρτον ρε πστ μου
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Εμένα μου αρέσει πολύ το σακάκι. Αλλά πιο πολύ μου αρέσει η αυτοπεποίθηση των απαντήσεων, δικέ μου. Έρχεται ενίοτε και σε μια χαριτωμένη αντίθεση με την περσόνα σου, η οποία ασφαλώς υπό άλλες συνθήκες θα ρωτούσε σχετικά με την τσαλάκα της τελευταίας φωτο, αν το τινάζεις το σακάκι (δικέ μου).
Casp έγραψε: 29 Νοέμ 2024, 01:17Ερωτας ειναι να ερωτευεσαι το οτι μπορεις να τον κανεις ο,τι θελεις
Εμένα μου αρέσει πολύ το σακάκι. Αλλά πιο πολύ μου αρέσει η αυτοπεποίθηση των απαντήσεων, δικέ μου. Έρχεται ενίοτε και σε μια χαριτωμένη αντίθεση με την περσόνα σου, η οποία ασφαλώς υπό άλλες συνθήκες θα ρωτούσε σχετικά με την τσαλάκα της τελευταίας φωτο, αν το τινάζεις το σακάκι (δικέ μου).
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 03 Νοέμ 2024, 15:48
Μιας και πέφτουμε στή περίσταση δικέ μου σκέφτομαι να εισάγω αυτά τα Πολωνέζικα Κοκόρια.....ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ .
Ποιό πιστεύεις οτι είναι το κοινό που πρέπει να απευθυνθώ ;;;
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 03 Νοέμ 2024, 15:48
Μιας και πέφτουμε στή περίσταση δικέ μου σκέφτομαι να εισάγω αυτά τα Πολωνέζικα Κοκόρια.....ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ .
Ποιό πιστεύεις οτι είναι το κοινό που πρέπει να απευθυνθώ ;;;
Η ακροδεξιά (επειδή φαίνονται ψιλογκέη).
.
Ο πρώτος είναι τόσο ΡόκΣτάρ που τον βγάζεις με λουράκι στο ΝταΚάπως καί του ζητάνε αυτόγραφα γονατιστοί..... .
Καί θά ραμφίσει και το βλάχο με το Λόαφερ τσαρούχι και τη κυράτσα με το μαύρο νύχι το χαλκά στη μύτη κ ταττού με έντομα.....
Φωτό για Ινσταγκραμ χρεώνεις 5.....αγκαλιά 10ρικάκι.....μάθε μπαλίτσα.....
Μιλάμε γιά πολυεργαλείο ο ΤΥΠΑΚΛΑΣ.....βάλε και το Αλτερ Εγκο του τη Πριγκίπισσα δίπλα του και μόλις βρήκες δουλειά.....
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία