Εννοείς ότι στην Κρήτη, δεν παίζουν περιπτώσεις ψαροκαλύβων που έγιναν τουριστικές μονάδες;Niki έγραψε: 27 Οκτ 2024, 18:40Αυθαίρετες κατασκευές , έλλειψη πιστοποίησης εικάζω.panos291 έγραψε: 27 Οκτ 2024, 18:34Κατι για συντηρήσεις δεν ειπε? Εμενα παλι δεν μου φαίνεται ως θεμα συντήρησης, γιατι η καμιναδα καυσαεριων του καυστηρα δεν εχει καμια σχεση με τους σωληνες που πανε στα δωματια. Γι'αυτο μου φαινεται τελειως κουφο αυτο που συνέβη.enaon έγραψε: 27 Οκτ 2024, 18:19
τα εξήγησε η νικη, θα εχουν γινει όλα πολυ προβλεπόμενα. Μπερδεύει και η εννοια ιδιοκτήτης λιγο, αν ειναι θέμα κτιρίου την ευθύνη την εχει ο ιδιοκτήτης ακινήτου νομιζω, οχι επιχείρησης.
Θυμάμαι τότε στα Ιόνια νησιά είχα διαβάσει τί είχε κάνει του έβαλε ο μηχανικός τον Καυστήρα δίπλα από τα κτίρια συντήρησης δηλαδή ηλεκτρολογείο , τα εργαλεία του κηπουρού τρία κτίρια για τα συνεργεία του πίσω από το ξενοδοχείο.
Αυτά τα κτίρια με τα χρόνια γίνανε σουίτες και μπήκανε πελάτες και έγινε ότι έγινε από πίσω δούλευε ο καυστήρας για το ζεστό νερό των ντούζ , είχε βουλώσει η καμινάδα και το έβγαζε από την πόρτα τα παράθυρα των μπάνιων ήτανε από πίσω και πέθανε η οικογένεια.
Γίνετε μάθημα το συγκεκριμένο στους τεχνικούς ασφαλείας προς αποφυγή.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ντροπη.Συνελαβαν ξενοδοχο για δηλητηριαση 14 πελατων απο CO.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ντροπη.Συνελαβαν ξενοδοχο για δηλητηριαση 14 πελατων απο CO.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Κατά τα άλλα, κάτι λέγαμε για χρυσόβουλα σε άλλο θέμα. 
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Παντού παίζει με τέτοια ανάπτυξη στον τουρισμό , εδώ έχουμε κόσμο που νοικιάζει ξαπλώστρες το βράδυ με 30 ευρώ και κοιμάται στις ξαπλώστρες στα αστέρια.ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Οκτ 2024, 19:07Εννοείς ότι στην Κρήτη, δεν παίζουν περιπτώσεις ψαροκαλύβων που έγιναν τουριστικές μονάδες;Niki έγραψε: 27 Οκτ 2024, 18:40Αυθαίρετες κατασκευές , έλλειψη πιστοποίησης εικάζω.panos291 έγραψε: 27 Οκτ 2024, 18:34
Κατι για συντηρήσεις δεν ειπε? Εμενα παλι δεν μου φαίνεται ως θεμα συντήρησης, γιατι η καμιναδα καυσαεριων του καυστηρα δεν εχει καμια σχεση με τους σωληνες που πανε στα δωματια. Γι'αυτο μου φαινεται τελειως κουφο αυτο που συνέβη.
Θυμάμαι τότε στα Ιόνια νησιά είχα διαβάσει τί είχε κάνει του έβαλε ο μηχανικός τον Καυστήρα δίπλα από τα κτίρια συντήρησης δηλαδή ηλεκτρολογείο , τα εργαλεία του κηπουρού τρία κτίρια για τα συνεργεία του πίσω από το ξενοδοχείο.
Αυτά τα κτίρια με τα χρόνια γίνανε σουίτες και μπήκανε πελάτες και έγινε ότι έγινε από πίσω δούλευε ο καυστήρας για το ζεστό νερό των ντούζ , είχε βουλώσει η καμινάδα και το έβγαζε από την πόρτα τα παράθυρα των μπάνιων ήτανε από πίσω και πέθανε η οικογένεια.
Γίνετε μάθημα το συγκεκριμένο στους τεχνικούς ασφαλείας προς αποφυγή.![]()
Για μένα είναι οι καλύτεροι.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
-
stergiosbik
Πολύ εύκολα.panos291 έγραψε: 27 Οκτ 2024, 17:59 Ρε σεις πως γίνεται το καυσαέριο του καυστηρα να καταλήξει στα δωματια? Λογικα τα καυσαέρια πρέπει να φεύγουν κατευθείαν εξω. Πως διαολο πηγαν στα δωματια.?
Αν πχ.σε κάποια δωμάτια έχει τζάκι μπορεί να γυρίσει ο καπνός απο την καμινάδα του λέβητα και ν μπει μέσα στις καμινάδες των τζακιών και από εκεί στα δωμάτια.
Πρέπει να υπάρχει υψομετρική διαφορά στις καμινάδες.
Το ξέρω ότι παίζει παντού. Και ακριβώς γι' αυτό γέλασα με την αναφορά στην ΑΝΑΠΤΥΞΗ (και όχι καταπάτηση) στο Ιόνιο και όχι στη λεβεντογέννα.Niki έγραψε: 27 Οκτ 2024, 19:10ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Οκτ 2024, 19:07Εννοείς ότι στην Κρήτη, δεν παίζουν περιπτώσεις ψαροκαλύβων που έγιναν τουριστικές μονάδες;Niki έγραψε: 27 Οκτ 2024, 18:40
Αυθαίρετες κατασκευές , έλλειψη πιστοποίησης εικάζω.
Γίνετε μάθημα το συγκεκριμένο στους τεχνικούς ασφαλείας προς αποφυγή.![]()
Παντού παίζει με τέτοια ανάπτυξη στον τουρισμό , εδώ έχουμε κόσμο που νοικιάζει ξαπλώστρες το βράδυ με 30 ευρώ και κοιμάται στις ξαπλώστρες στα αστέρια.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Αναφέρθηκα στο Ιόνιο για τον θάνατο θαμώνων από τον ίδιο λόγο.ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Οκτ 2024, 19:14Το ξέρω ότι παίζει παντού. Και ακριβώς γι' αυτό γέλασα με την αναφορά στην ΑΝΑΠΤΥΞΗ (και όχι καταπάτηση) στο Ιόνιο και όχι στη λεβεντογέννα.Niki έγραψε: 27 Οκτ 2024, 19:10ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Οκτ 2024, 19:07
Εννοείς ότι στην Κρήτη, δεν παίζουν περιπτώσεις ψαροκαλύβων που έγιναν τουριστικές μονάδες;![]()
Παντού παίζει με τέτοια ανάπτυξη στον τουρισμό , εδώ έχουμε κόσμο που νοικιάζει ξαπλώστρες το βράδυ με 30 ευρώ και κοιμάται στις ξαπλώστρες στα αστέρια.
![]()
Αναφέρθηκα στην Κρήτη και είπα ότι οι περισσότεροι ξενοδόχοι δεν έχουν άδεια λειτουργίας.
Δεν έχω πρόβλημα να λέω τα προβλήματα όπου και να είναι.
Αναφέρθηκες σε κτίρια.Niki έγραψε: 27 Οκτ 2024, 19:17Αναφέρθηκα στο Ιόνιο για τον θάνατο θαμώνων από τον ίδιο λόγο.ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Οκτ 2024, 19:14Το ξέρω ότι παίζει παντού. Και ακριβώς γι' αυτό γέλασα με την αναφορά στην ΑΝΑΠΤΥΞΗ (και όχι καταπάτηση) στο Ιόνιο και όχι στη λεβεντογέννα.Niki έγραψε: 27 Οκτ 2024, 19:10
![]()
Αναφέρθηκα στην Κρήτη και είπα ότι οι περισσότεροι ξενοδόχοι δεν έχουν άδεια λειτουργίας.
Δεν έχω πρόβλημα να λέω τα προβλήματα όπου και να είναι.
Κατά τα άλλα, τα χαιρετίσματα μου στους περισσότερους ξενοδόχους ή ρουμλετάδες στην Κρήτη, που απέκτησαν άδεια λειτουργίας σε καταπατημένες περιοχές πρώην δημόσιας ιδιοκτησίας.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ο νηματοθέτης γιατί έβριζε το κράτος και τις αρχές; Δεν οφείλει μία συγνώμη;
Σαν άνθρωπος είναι ο Θεός σας. Δεν τον θέλω.
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Σταματα να διαβαζεις μαλακιεςΜαδουραίος έγραψε: 27 Οκτ 2024, 14:32![]()
![]()
![]()
SeaHawk ΡΟΜΠΑ
ΖΗΤΆ ΣΥΓΝΏΜΗ ΞΕΦΤΊΛΑ
Φλώρινα: Χωρίς άδεια λειτουργίας φέρεται το ξενοδοχείο με τη διαρροή μονοξειδίου του άνθρακα
https://www.newsit.gr/ellada/florina-xo ... a/4218128/
- SeaHawk
Re: Παράνομο ξενοδοχείο προκαλεί σοβαρό ατύχημα σε 14 άτομα.
Niki έγραψε: 27 Οκτ 2024, 15:46 Μόλις το άκουσα στις ειδήσεις.
Για να δούμε θα έχει τα κότσια να μου ζητήσει συγνώμη ο τύπος για την ειρωνεία του και για τον τρόπο που μου απάντησε με τόση αγένεια και τόση υπεροψία;
Η απλά θα κάνει τον Κινέζο;
Δυστυχώς είχα δίκιο.
Το εννοώ το δυστυχώς αν και οι περισσότεροι δεν θα μπορείτε να το καταλάβετε.
Έβαλα και τον σωστό τίτλο.
Καποια στιγμη πρεπει να σταματησεις να γραφεις ασυναρτησιες
Re: Παράνομο ξενοδοχείο προκαλεί σοβαρό ατύχημα σε 14 άτομα.
Δηλαδή να μην διαβάζω αυτά που γράφεις;SeaHawk έγραψε: 27 Οκτ 2024, 20:20Niki έγραψε: 27 Οκτ 2024, 15:46 Μόλις το άκουσα στις ειδήσεις.
Για να δούμε θα έχει τα κότσια να μου ζητήσει συγνώμη ο τύπος για την ειρωνεία του και για τον τρόπο που μου απάντησε με τόση αγένεια και τόση υπεροψία;
Η απλά θα κάνει τον Κινέζο;
Δυστυχώς είχα δίκιο.
Το εννοώ το δυστυχώς αν και οι περισσότεροι δεν θα μπορείτε να το καταλάβετε.
Έβαλα και τον σωστό τίτλο.
Καποια στιγμη πρεπει να σταματησεις να γραφεις ασυναρτησιες
Εγώ δεν γράφω ασυναρτησίες εσύ γράφεις για προχώρα εγώ ξέρω τι θα γράψεις πριν το γράψεις αμα θες να το στείλω και pm σε κάποιον ουδέτερο.
- SeaHawk
Εδω ανακαλυψες λεγιονελλα σε αεροψυκτα συστηματα κλιματισμου δεν θα εχεις μαντικες ικανοτητες;
Η παπαρια παει συννεφο
Η παπαρια παει συννεφο
Για πάμε θα σου άρεσε να γράφει κάποιος στην γυναίκα σου πίπες , παπάρια κ.λ.π επειδή δεν μπορεί να απαντήσει με επιχειρήματα;SeaHawk έγραψε: 27 Οκτ 2024, 20:34 Εδω ανακαλυψες λεγιονελλα σε αεροψυκτα συστηματα κλιματισμου δεν θα εχεις μαντικες ικανοτητες;
Η παπαρια παει συννεφο
Αν έχεις γυναίκα γιατί τέτοιος μαλάκας σίγουρα δεν μπορεί να έχει γυναίκα εκτός αν τα κέρατα σου χτυπάνε ταβάνι και σε έχει κάποια απλά για να πληρώνεις τις κάρτες της.
Για πες θα σου άρεσε να γράφει και να εκφράζετε έτσι κάποιος στην γυναίκα σου ή στην κόρη σου επειδή δεν έχει επιχειρήματα;
Για πές ρε μαγκάκο.
Θα μπορούσες να μου μιλήσεις στο ένα μέτρο με αυτές τις εκφράσεις;
Για πές ρε μαλάκα του πληκτρολογίου.
Από το πρωί βρίζεις ασχημονείς και νομίζεις ότι θα την γλυτώσεις;
Για καμ του δώθε ψευτόμαγκα.
Γίναμε όλοι ίσα και όμοια.
- SeaHawk
Οταν καποιος λεει παπαριες και ουρανομηκεις πιπες τις λεει ειτε ειναι αντρας ειτε ειναι γυναικα
Τζαμπα παιζεις το χαρτι αυτο δεν πιανει δοκιμασε κατι αλλο.
Εχω εγκαταστησει πανω απο 2.000 κλιματιστικα και εσυ με μαστερ στην παπαρολογια πας να μου κανεις μαθημα
Τζαμπα παιζεις το χαρτι αυτο δεν πιανει δοκιμασε κατι αλλο.
Εχω εγκαταστησει πανω απο 2.000 κλιματιστικα και εσυ με μαστερ στην παπαρολογια πας να μου κανεις μαθημα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 38 Απαντήσεις
- 732 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saturn
-
- 242 Απαντήσεις