!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Νου γου μου ο αντιευρωπαιστής

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Αγχίαλος

Νου γου μου ο αντιευρωπαιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγχίαλος »

Ο... συγγραφέας του βιβλίου μια μεγάλη ελλάδα σε μια ελεύθερη ευρώπη και νυν πουτινοτσολιάς ενημερώνει τα ανήλικα που μόνο αυτά μπορεί και κοροιδεύει πλεον καθώς οι άλλοι τον πήρανε χαμπάρι οτι
Για τους εθνικιστές Ευρώπη και Πατρίδα ΔΕΝ πάνε μαζί!
προφανώς πατρίδα και ρωσία πάνε μαζί

https://xrisiavgi.com/2024/10/08/21/165786/
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Re: Νου γου μου ο αντιευρωπαιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης »

Αγχίαλος έγραψε: 10 Οκτ 2024, 21:54 πουτινοτσολιάς
Θα υιοθετηθεί από το πχωρουμ ο όρος ?
Έχει πλειοδοτήσει το : χαμασοπουτινικος

Αγχίαλος έγραψε: 10 Οκτ 2024, 21:54
προφανώς πατρίδα και ρωσία πάνε μαζί
Εεε δεν είναι το ίδιο δεσμευτικό με την ΕΕ

:102:
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Άβαταρ μέλους
Αγχίαλος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγχίαλος »

Ποιός το λέει; ο βελό ο χριστιανός της νίκης ο νου γου μου;

θα εμπιστευόσουν τέτοια άτομα; αυτοί που εμπιστευθήκανε τον νου γου μου κατέληξαν στην φυλακή
AOC
Phorum.gr user: AOC

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AOC »

Εγώ συνήθως σας αποκαλω σπερματορουφηχτες της cia όντας σχετικά Πουτινικος . Αλλά έχω καταγωγή από εκεί για αυτό στηρίζω κυρίως και επειδη θεωρώ τον αγώνα του ουκρανικού πολέμου δίκαιο.

Γενικα σαν πρότζεκτ βλέπω την ΕΕ να αποτυγχάνει σε πολλά. Παρατηρώ πως όλοι οι νέοι ταλαντούχοι Έλληνες μετακομίζουν είτε στο ΗΒ είτε στις ΗΠΑ. Γιατί πολύ απλα η αγγλική γλωσσα αποτελεί σημαντικό κίνητρο. Γιατί να πάει Έλληνας η ο οποιοσδήποτε ευρωπαίος άλλης χώρας στον Γαλλογερμανικό βιομηχανικό αξονα να δουλέψει όταν υπάρχουν οι ΗΠΑ με πιο πολλά φράγκα και γλωσσα τα αγγλικά ; Αυτό είναι brain drain από το οποίο χάνει η ΕΕ. Πως να ανταγωνιστεί η ΕΕ την Κίνα και τις ΗΠΑ σε βιομηχανία όταν δεν υπάρχει κοινή γλωσσα που να ενώνει τους ευρωπαίους. Αυτόματα δηλαδή, για να επιτευχθεί το ευρωπαϊκό πρότζεκτ θα επρεπε να υπάρξει μια κοινή γλωσσα, που θα παραμέριζε την τοπική γλωσσα. Όποτε η ισχυρή Ευρώπη θα χρειαζόταν ακόμη περισσότερη απόσυρση της εθνικης ταυτότητας.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”