!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Μπραβο στην νεολαια.Οι μισοί σπουδαστες στην σχολη στρατου την κοπάνισαν στον πρωτο μηνα.

Συζητήσεις για τα εθνικά θέματα της Ελλάδας, τα στρατιωτικά ζητήματα και τις ένοπλες δυνάμεις.
pylothess
Phorum.gr user: pylothess

Re: Μπραβο στην νεολαια.Οι μισοί σπουδαστες την κοπάνισαν στον πρωτο μηνα.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από pylothess »

Αλιόσα έγραψε: 25 Οκτ 2024, 11:57 χεστήκαμε ειλικρινά
Παρομοίως ειλικρινά. Και όχι επι προσωπικού.
Άβαταρ μέλους
Space_Passenger

Re: Μπραβο στην νεολαια.Οι μισοί σπουδαστες στην σχολη στρατου την κοπάνισαν στον πρωτο μηνα.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Space_Passenger »

Γινονται ΤΕΡΑΤΑ στις Σχολες απο τους παλιους στους νεους. Γιαυτο φευγουν. Και καλα κανουν. Να μεινουν χωρις σπουδαστες οι Σχολες μπας και αλλαξουν καποια πραγματα. Οι Διοικητες δεν τα ξερουν????
Εμπεδοκλής

Re: Μπραβο στην νεολαια.Οι μισοί σπουδαστες στην σχολη στρατου την κοπάνισαν στον πρωτο μηνα.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

Jimmy81 έγραψε: 25 Οκτ 2024, 16:31
Golden Age έγραψε: 25 Οκτ 2024, 12:31 Ας κοιτάξουν εκεί στο υπυοργείο παιδείας την wokeαριστερή προπαγάνδα που κάνουν στα σχολεία. Τέτοια πράγματα έχουν και τις επιπτώσεις τους. Κι εμείς δεν συνορεύουμε με το Βέλγιο.
Γουκαριστεροπροπαγάνδα λέει. Α γι' αυτό δεν γίνονται στρατιωτικοί τα παιδιά μας. Η γουοκαριστεροπροπαγάνδα φταίνει και για την ποδάγρα. :smt005:
Αυτό ακριβώς. Πιάνει όμως μόνο για το στρατό. Για πυροσβεστική, αστυνομία, λιμενικό δεν πιάνει. :lol:
pylothess
Phorum.gr user: pylothess

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από pylothess »

όνειρα όνειρα ζηλεύω πολύ πολύ.
Άβαταρ μέλους
Bandit59

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bandit59 »

Μαδουραίος έγραψε: 25 Οκτ 2024, 11:59 Ουτε ωρα στον στρατο

Εγω εχω γνωστο ιατρο ψυχιατρικης και με 3 εξαμηνες αναβολες πηρα οριστικη απολυση.

ΠΟΝΑΤΕ?ΠΗΖΕΤΕ?ΠΑΤΩΝΕΤΕ?
Α οκ έτσι εξηγούνται οι μαλακίες που ποστάρεις συνέχεια.... Συγγνώμη δεν ήξερα το πρόβλημά σου.... :c040:
Άβαταρ μέλους
southern
Phorum.gr user: southern

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από southern »

οποιος δεν τη παλευει στο στρατο κουβαλαει προβληματα απο το σπιτι του
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
Άβαταρ μέλους
Bandit59

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bandit59 »

Space_Passenger έγραψε: 25 Οκτ 2024, 16:42 Γινονται ΤΕΡΑΤΑ στις Σχολες απο τους παλιους στους νεους. Γιαυτο φευγουν. Και καλα κανουν. Να μεινουν χωρις σπουδαστες οι Σχολες μπας και αλλαξουν καποια πραγματα. Οι Διοικητες δεν τα ξερουν????
:smt005: :smt005: :smt005: :smt005:
Άβαταρ μέλους
OANNHSEA

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από OANNHSEA »

Bandit59 έγραψε: 25 Οκτ 2024, 17:25

Εγω εχω γνωστο ιατρο ψυχιατρικης και με 3 εξαμηνες αναβολες πηρα οριστικη απολυση.

ΠΟΝΑΤΕ?ΠΗΖΕΤΕ?ΠΑΤΩΝΕΤΕ?
Α οκ έτσι εξηγούνται οι μαλακίες που ποστάρεις συνέχεια.... Συγγνώμη δεν ήξερα το πρόβλημά σου.... :c040:

Ε... μα....
Η αλήθεια είναι ότι όλοι είχαμε φανταστεί το πρόβλημα του - τώρα που μας το είπε ο ίδιος αλλάζουν τα πράγματα με τον ψυχασθενή...

.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
zteo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo »

ΠΟΝΑΤΕ?ΠΗΖΕΤΕ?ΠΑΤΩΝΕΤΕ?
Γατάκι σε τρώω. Πήγα 4 μήνες και με διωξαν μόνοι τους :a015:
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Άβαταρ μέλους
panos291

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 »

Τα εχουμε ξαναπει οτι λογω της ιδιιαιτεροτητας τους οι στρατιωτικές σχολες πρέπει να βγουν από το σύστημα των πανελληνιων.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

Στον στρατό πλεον πας μόνο αν είσαι σίγουρος πως έχεις αποτύχει στη ζωή. Πρέπει να το κάνουν κάτι σαν λεγεώνα των ξένων. Κανείς λογικός 18αρης δεν πάει σε αυτό το μπουρδέλο. Εκτός αν αρχίσουν να δίνουν εξωφρενικους μισθούς.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios »

southern έγραψε: 25 Οκτ 2024, 17:29 οποιος δεν τη παλευει στο στρατο κουβαλαει προβληματα απο το σπιτι του
Γιατι;
Εγώ που δεν την πάλευα κανένα πρόβλημα δεν είχα σπίτι
Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V »

panos291 έγραψε: 25 Οκτ 2024, 18:51 Τα εχουμε ξαναπει οτι λογω της ιδιιαιτεροτητας τους οι στρατιωτικές σχολες πρέπει να βγουν από το σύστημα των πανελληνιων.
Mα ηταν εκτος Πανελληνιων μεχρι το 1984 με δικο τους συστημα εισαγωγης.

Ο Παπανδρεου και ο Κακλαμανης το 1984 καταργησαν τις εξετάσεις των Στρατιωτικων Σχολων και τις εβαλαν στις Πανελληνιες.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Άβαταρ μέλους
southern
Phorum.gr user: southern

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από southern »

nyxtovios έγραψε: 25 Οκτ 2024, 19:08
southern έγραψε: 25 Οκτ 2024, 17:29 οποιος δεν τη παλευει στο στρατο κουβαλαει προβληματα απο το σπιτι του
Γιατι;
Εγώ που δεν την πάλευα κανένα πρόβλημα δεν είχα σπίτι
εσυ εισαι η εξαιρεση :P εγω δεν ειχα προβλημα στο Λαγο Διδυμοτειχου
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εθνικά Θέματα”