Ζεις στον κόσμο σου. Δεν το λέω ειρωνικά.Σπίρτο έγραψε: 25 Οκτ 2024, 12:43Γιατί τα βάζεις έτσι ή το ένα ή το άλλο; Μια χαρά κάνουν και τα δύο.ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Οκτ 2024, 21:39Αυτό είναι κάτι που μόνον κάποιοι πανάσχετοι δεν έχουν εμπεδώσει. Δεν είναι επιστημονικό μυστικό.Σπίρτο έγραψε: 24 Οκτ 2024, 21:20
Ότι τα παιδιά που κακοποιούνται έχουν πολλές πιθανότητες να κάνουν κακό όταν μεγαλώσουν.
Αλλά οι δομές ή φορείς που έχουν περιθάλψει αυτά τα παιδιά τί κάνουν; Τα αμολάνε χωρίς επιτήρηση στο πλαίσιο της κοινωνικής τους ενσωμάτωσης κι όποιον πάρει ο χάρος;
Ή προσπαθούν να κρύψουν κάτω από το χαλάκι το γεγονός ότι τελικώς πολλές υπηρεσίες που προσφέρουν (με το αζημίωτο πάντα) δεν επιτελούν το "θεραπευτικό" ή "προστατευτικό" έργο που τους έχει ανατεθεί για να μην αμαυρωθει η εικόνα τους στο κοινό;
Γιατί από περιπτώσεις που έχει ανατεθεί η επιμέλεια των παιδιών σε σαφώς εξαρτημένα άτομα και κάποιοι κάνουν τα στραβά μάτια ακόμη και σε κακοποιήσεις παιδιών (και όχι θανάτους) άλλο τίποτα.
Για τους γονείς που εμπιστεύονται τα παιδιά τους σε περιπτώσεις σαν την εν λόγω, που αρκεί μια ματιά για να βγει πόρισμα κατά 95% ακριβές, τί να πω;
Ωστόσο καλό είναι ο μέσος νους να προβληματίζεται για τα κακοποιημένα παιδιά και να προσπαθεί να κάνει κάτι. Όχι να βρίζει τους θύτες για να δείξει πόσο πολύ νευρίασε. Έχουμε χορτάσει από αγανακτισμένους.
Οι γονείς που αφήνουν τα παιδιά σε τέτοια άτομα, μπορεί να μην ξέρουν ότι είναι τέτοια άτομα. Δεν μπορώ να το κρίνω αυτό χωρίς να ξέρω.
Εγώ θα πρότεινα μαζί με αυτήν που θα μπει φυλακή να μπουν και όσοι την έκαναν τέτοιο ζώο.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Νεα υποθεση Πισπιριγκου με 5 νεκρα παιδια
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Νεα υποθεση Πισπιριγκου με 5 νεκρα παιδια
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Μιλάμε για 5 μωρά που ενώ τα είχε στην επίβλεψη της πέθαιναν με πρώτο το αδελφάκι της το 2014 ,μετά της κουμπάρας ,μετά τα 2 δικά της και τέλος ο Παναγιωτάκης της φίλης της ..
Δεν ξέρει τι έγινε λέει ,έτσι ήταν η μοίρα της ,το κακό το ριζικό της κι ο ανάδρομος Ερμής.
Ελπίζω ,αν της μπει η ιδέα να κάνει κι άλλο μωρό, να φροντίσουν οι κοινωνικές υπηρεσίες να της το πάρουν πριν το περιλάβει ο ανάδρομος ..
Δεν ξέρει τι έγινε λέει ,έτσι ήταν η μοίρα της ,το κακό το ριζικό της κι ο ανάδρομος Ερμής.
Ελπίζω ,αν της μπει η ιδέα να κάνει κι άλλο μωρό, να φροντίσουν οι κοινωνικές υπηρεσίες να της το πάρουν πριν το περιλάβει ο ανάδρομος ..
Να την ψάξουν, να την κάνουν φύλλο- φτερό και να πάει μπουζού με την Πισπιρίγκου.
Δεν υπάρχει λόγος φυσικά να εκφράσω ακόμη μια φορά, την απέχθειά μου για τέτοια απογαμήδια.
Δεν υπάρχει λόγος φυσικά να εκφράσω ακόμη μια φορά, την απέχθειά μου για τέτοια απογαμήδια.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Υποτίθεται ότι όταν πεθαίνει παιδί γίνεται λεπτομερής νεκροτομή. Έχουν βρει πώς πέθαναν; Ή θα αρχίσουμε πάλι τις μαλακίες που έγιναν με την Πισπιρίγκου, να τσακώνονται οι ιατροδικαστές μεταξύ τους;
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Ε;;
Να είσαι σίγουρος, πως θα γίνει το ίδιο σκηνικό. Θα σκάσει μετά και η Νικολούλη, ο Κουσουλός ήδη έχει αρχίσει να ασχολείται και θα ζήσουμε επικές στιγμές για την τηλεθέαση.. Κρίμα κι άδικο για τα μωρά, αυτό λέω μόνο.micmic έγραψε: 25 Οκτ 2024, 13:55 Υποτίθεται ότι όταν πεθαίνει παιδί γίνεται λεπτομερής νεκροτομή. Έχουν βρει πώς πέθαναν; Ή θα αρχίσουμε πάλι τις μαλακίες που έγιναν με την Πισπιρίγκου, να τσακώνονται οι ιατροδικαστές μεταξύ τους;
Α, καλάαα..Για τον πέοντα.
Θέλησε να προλάβει το θέμα, πριν το ανεβάσει κι άλλος και αναρωτηθεί τι ψηφίζει η λεγάμενη.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Η Ειρήνη πρόσεχε την αδερφή της που πέθανε (και αυτή) από διάμεση πνευμονίτιδα – «Μπορεί να προκληθεί από την εισπνοή ναρκωτικών»
https://www.newsbreak.gr/ellada/745163/ ... arkotikon/
https://www.newsbreak.gr/ellada/745163/ ... arkotikon/
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Στον ίδιο κόσμο ζούμε όλοι. Θα λέμε γνώμες και θα ακούμε γνώμες. Δεν γίνεται αλλιώς να προχωρήσουμε.ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Οκτ 2024, 13:06Ζεις στον κόσμο σου. Δεν το λέω ειρωνικά.Σπίρτο έγραψε: 25 Οκτ 2024, 12:43Γιατί τα βάζεις έτσι ή το ένα ή το άλλο; Μια χαρά κάνουν και τα δύο.ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Οκτ 2024, 21:39
Αυτό είναι κάτι που μόνον κάποιοι πανάσχετοι δεν έχουν εμπεδώσει. Δεν είναι επιστημονικό μυστικό.
Αλλά οι δομές ή φορείς που έχουν περιθάλψει αυτά τα παιδιά τί κάνουν; Τα αμολάνε χωρίς επιτήρηση στο πλαίσιο της κοινωνικής τους ενσωμάτωσης κι όποιον πάρει ο χάρος;
Ή προσπαθούν να κρύψουν κάτω από το χαλάκι το γεγονός ότι τελικώς πολλές υπηρεσίες που προσφέρουν (με το αζημίωτο πάντα) δεν επιτελούν το "θεραπευτικό" ή "προστατευτικό" έργο που τους έχει ανατεθεί για να μην αμαυρωθει η εικόνα τους στο κοινό;
Γιατί από περιπτώσεις που έχει ανατεθεί η επιμέλεια των παιδιών σε σαφώς εξαρτημένα άτομα και κάποιοι κάνουν τα στραβά μάτια ακόμη και σε κακοποιήσεις παιδιών (και όχι θανάτους) άλλο τίποτα.
Για τους γονείς που εμπιστεύονται τα παιδιά τους σε περιπτώσεις σαν την εν λόγω, που αρκεί μια ματιά για να βγει πόρισμα κατά 95% ακριβές, τί να πω;
Ωστόσο καλό είναι ο μέσος νους να προβληματίζεται για τα κακοποιημένα παιδιά και να προσπαθεί να κάνει κάτι. Όχι να βρίζει τους θύτες για να δείξει πόσο πολύ νευρίασε. Έχουμε χορτάσει από αγανακτισμένους.
Οι γονείς που αφήνουν τα παιδιά σε τέτοια άτομα, μπορεί να μην ξέρουν ότι είναι τέτοια άτομα. Δεν μπορώ να το κρίνω αυτό χωρίς να ξέρω.
Εγώ θα πρότεινα μαζί με αυτήν που θα μπει φυλακή να μπουν και όσοι την έκαναν τέτοιο ζώο.
Γιατί δεν λες μια δική σου κουβέντα και βάζεις κάτι που είπε μια άλλη στο τουίτερ; Τι θα γίνει πια μ' αυτή τη μαλακία; Έτσι θα επικοινωνούμε από δω και πέρα;
Για τη φωτογραφία το έβαλα.Σπίρτο έγραψε: 25 Οκτ 2024, 16:43Γιατί δεν λες μια δική σου κουβέντα και βάζεις κάτι που είπε μια άλλη στο τουίτερ; Τι θα γίνει πια μ' αυτή τη μαλακία; Έτσι θα επικοινωνούμε από δω και πέρα;
Από 'κει και πέρα, τί να πώ? Η τύπισσα είχε χάσει παιδί, και λίγους μήνες μετά τραγούδαγε τράπ σε βιντεάκι που ανέβαζε στο τίκ τόκ (ή κάποιο άλλο σόσιαλ). Εντάξει, θα μου πείς, ο καθένας διαχειρίζεται το πόνο διαφορετικά, αλλά μου φαίνεται κάπως παράξενο.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση