Λοξίας έγραψε: 24 Οκτ 2024, 19:50
Αγαπητέ dtango, πάσχεις από ιδεοληψίες...
Ποιον πόνεσανε και γιατί; Εμένα; Εγώ είμαι άθεος, τι να με πονέσει από αυτά που γράφει κάποιος άλλος άθεος που εναντιώνεται στις θρησκείες;
Απλώς, δεν μπορώ να διαβάζω φανατικές και αστήρικτες κουταμάρες, από όπου και αν προέρχονται.
Στο είχα τονίσει και στο παλιό φόρουμ.
Γράφεις με ένα ύφος 100 καρδιναλίων, υποτιμώντας τον όποιον θα τολμήσει να εκφέρει την παραμικρή αντίρρηση σε όλα αυτά που ισχυρίζεσαι. Ακόμα και να σε ρωτήσει από που τα έχεις συμπεράνει όλα αυτά, εσύ γίνεσαι "τούρκος" και του επιτίθεσαι με σφοδρότητα. Και αν σου ζητήσει, όπως εγώ, και πηγές (πέραν του εαυτού σου), για όλα αυτά που ισχυρίζεσαι, προσπαθείς να τον απομονώσεις με ειρωνείες και αντχομινιές.
Και τότε, μας είχες βάλει τμήματα από την αλληλογραφία που είχες με έναν αιγυπτιολόγο και ειδικό στα ιερογλυφικά, όπου επέμενες με, αγενέστατο τρόπο, ότι εσύ ερμηνεύεις σωστά τα σχετικά ιεοργλυφικά και αυτός κάνει λάθος. Του αξίζουν συγχαρητήρια που δεν σε διαολόστειλε, έστω και ευγενικά.
Το ότι μελετάς θρησκεία και θεολογία επί τριάντα χρόνια, μας το λες για να τονίσεις τα προσόντα σου; Την γνώση την μετράς μόνο με τα χρόνια μελέτης; Αν είναι έτσι, τότε εγώ έχω περισσότερες γνώσεις από εσένα, διότι μελετάω τις θρησκείες 50 χρόνια...
Καταλαβαίνεις ότι λες μπούρδες ή μπα;
Εν κατακλείδι, αν θέλεις διάλογο, κατέβασε το υφάκι του παντογνώστη και δώσε μας πηγές που να στηρίζουν τα δικά σου ισχυριζόμενα.
Στην αυτοαναφορά έχω αλλεργία...
Εδώ δεν εξετάζουμε ούτε ζητάμε πτυχία. Εξετάζουμε και κρίνουμε συμπεριφορές. Και η δική σου είναι πολύ άσχημη.