!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Η απίστευτη γκάφα των Χριστιανών θεολόγων, που όμως… δεν ήταν γκάφα.

Θρησκείες, Θεοί και παραδόσεις.

Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ

Άβαταρ μέλους
Άθεος

Re: Η απίστευτη γκάφα των Χριστιανών θεολόγων, που όμως… δεν ήταν γκάφα.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Άθεος »

Λοξίας έγραψε: 25 Οκτ 2024, 10:39 Θα μου πεις για ποιον λόγο πρέπει να κάνω διάλογο και να καταθέσω την άποψή μου απέναντι σε εσένα;
Επειδή εγώ λέω μαλακίες στηριζόμενος σε όσα έμαθα μελετώντας.
Εσύ δεν γνωρίζεις ούτε τα απαραίτητα για να μπορείς να πεις μαλακίες. :smt017
Η ιδέα των επουράνιων είναι δημιούργημα πανάρχαιου αστειολογήματος.
Άβαταρ μέλους
Λοξίας
Phorum.gr user: Δέλτα / Δέλτα-Λοξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λοξίας »

Άθεος έγραψε: 25 Οκτ 2024, 10:49
Λοξίας έγραψε: 25 Οκτ 2024, 10:39 Θα μου πεις για ποιον λόγο πρέπει να κάνω διάλογο και να καταθέσω την άποψή μου απέναντι σε εσένα;
Επειδή εγώ λέω μαλακίες στηριζόμενος σε όσα έμαθα μελετώντας.
Εσύ δεν γνωρίζεις ούτε τα απαραίτητα για να μπορείς να πεις μαλακίες. :smt017
Άλλη μια κωλοτούμπα σε στυλ dtango...

Και ο Καλιαμπός πετάει μαλακίες στηριζόμενος σε όσα έμαθε μελετώντας...
Και ο Τσόλκας πέταγε μαλακίες στηριζόενος σε όσα έμαθε μελετώντας...
Και ο seismic πετάει μαλακίες στηριζόμενος σε όσα έμαθε μελετώντας...
Και όλοι οι ψεκ πετάνε μαλακίες στηριζόμενοι σε όσα έμαθαν μελετώντας...

Ξέρεις όμως κάτι;
  • Πετώντας μαλακίες δεν γίνεσαι πιλότος...
Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V »

Το να προκαλεί κάποιος σε ένα άσχετο φόρουμ να του αντιπαρατεθούν για να τους ταπωσει έχει την ίδια αξία όση ο Μέσι να προκαλέσει ένα πεντάχρονο για να αποδείξει ότι είναι καλύτερος ποδοσφαιριστής

Όποιος θέλει να αποδείξει κατι και να ταπωσει τις φωνές περί του αντιθέτου προκαλεί άτομα ίσης ή μεγαλύτερης αξίας από αυτόν. Όχι άσχετους και να λέει μετά ότι τους ταπωσε.

Άρα ο ΟΡ αντί να βαυκαλιζεται εδώ ότι κατέχει την απόλυτη αλήθεια και είναι ανώτερος όλων ας προκαλέσει ακαδημαϊκούς και ας δημοσιεύσει τις ανακαλύψεις του σε επιστημονικό περιοδικό για να περάσουν από peer review.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Άβαταρ μέλους
Άθεος

George_V έγραψε: 25 Οκτ 2024, 12:00 Όποιος θέλει να αποδείξει κατι και να ταπωσει τις φωνές περί του αντιθέτου προκαλεί άτομα ίσης ή μεγαλύτερης αξίας από αυτόν. Όχι άσχετους και να λέει μετά ότι τους ταπωσε.
Μετέφερα μια πληροφορία η οποία δεν είναι διαθέσιμη στο ευρύ κοινό και η οποία ‘ταπώνει’ μόνο τους Χριστιανούς θεολόγους.
Δεν με ενδιαφέρουν οι Χριστιανοί θεολόγοι αλλά αν θίγονται από τα λεγόμενά μου και διαθέτουν το κατάλληλο μέγεθος ας παρουσιαστούν.
Το μόνο που ενδιαφέρει εμένα είναι να ακουστεί στα αυτιά των παιδιών πιστών και άπιστων ότι ο Θεός είναι μπούρδα.

Εικόνα
https://qr.ae/p2ZUWg
Άβαταρ μέλους
Άθεος

Λοξίας έγραψε: 25 Οκτ 2024, 11:47
Ετοιμάζω άλλους να γίνουν πιλότοι, κοροϊδαρες!
George_V έγραψε: 25 Οκτ 2024, 12:00 Όποιος θέλει να αποδείξει κατι και να ταπωσει τις φωνές περί του αντιθέτου προκαλεί άτομα ίσης ή μεγαλύτερης αξίας από αυτόν. Όχι άσχετους και να λέει μετά ότι τους ταπωσε.
Μετέφερα μια πληροφορία η οποία δεν είναι διαθέσιμη στο ευρύ κοινό και η οποία ‘ταπώνει’ μόνο τους Χριστιανούς θεολόγους.
Δεν με ενδιαφέρουν οι Χριστιανοί θεολόγοι αλλά αν θίγονται από τα λεγόμενά μου και διαθέτουν το κατάλληλο μέγεθος ας παρουσιαστούν.
Το μόνο που ενδιαφέρει εμένα είναι να ακουστεί στα αυτιά των παιδιών πιστών και άπιστων ότι ο Θεός είναι μπούρδα.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

Άθεος έγραψε: 25 Οκτ 2024, 10:37
Πασιφάη έγραψε: 24 Οκτ 2024, 22:23 Πάντως εδώ μέσα να ξέρεις οτι με το υφάκι που έχεις επιλέξει, θα τρως αβέρτα δούλεμα. :lol:
Το «εδώ μέσα» είναι τρεις-τέσσερεις μπουρδολόγοι χωρίς άποψη;
Η ανάρτηση είχε γύρω στις 60 προβολές πριν εσείς αρχίσετε την μπουρδολογία. Αυτό σημαίνει ότι εγώ αυτό που θέλω να περάσω το περνάω, και ότι εσείς είστε γνωστοί μπουρδολόγοι που δεν σας δίνουν σημασία, κοροϊδάκια! :003:
Να αναφέρω και το παρακάτω σχετικά με το «Ο Θεός είναι μπούρδα».

Εικόνα
Οι αντίπαλοι μετατρέπονται σε υποστηρικτές, και για του λόγου το αληθές, ιδού και ο σχετικός σύνδεσμος: https://qr.ae/p2ZUWg
Μπουρδολόγοι επειδή αυτα που γράφεις είναι σαφέστατα μια δική σου ''πετριά''; Δίχως αποδείξεις, δίχως το ο,τιδήποτε που να συνάδει με τη λογική; Μας πυροβολείς κατά ριπάς με παπαριές ρε άρχοντα. Κάνε λίγο κράττει. :lol:
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

George_V έγραψε: 25 Οκτ 2024, 12:00 Το να προκαλεί κάποιος σε ένα άσχετο φόρουμ να του αντιπαρατεθούν για να τους ταπωσει έχει την ίδια αξία όση ο Μέσι να προκαλέσει ένα πεντάχρονο για να αποδείξει ότι είναι καλύτερος ποδοσφαιριστής

Όποιος θέλει να αποδείξει κατι και να ταπωσει τις φωνές περί του αντιθέτου προκαλεί άτομα ίσης ή μεγαλύτερης αξίας από αυτόν. Όχι άσχετους και να λέει μετά ότι τους ταπωσε.

Άρα ο ΟΡ αντί να βαυκαλιζεται εδώ ότι κατέχει την απόλυτη αλήθεια και είναι ανώτερος όλων ας προκαλέσει ακαδημαϊκούς και ας δημοσιεύσει τις ανακαλύψεις του σε επιστημονικό περιοδικό για να περάσουν από peer review.
Γιώργη, όπως ορθώς επισήμανες χθες, ο τύπος είναι ο Σεισμίκ της Θρησκειολογίας. Αρκεί να μην το πάρει πάνω του και το δει σαν τίτλο τιμητικό και φτάσει το νήμα στις 100.567 σελίδες. Τη βάψαμε, καταλαβαίνεις. :lol:
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Άβαταρ μέλους
George_V

Άθεος έγραψε: 25 Οκτ 2024, 12:51

Εικόνα
Aρα λοιπον δεν σε ενδιαφέρει η ακαδημαικη πλευρα του θεματος ουτε η ιστορικη του αξια, ουτε καν η θρησκευτικη του.

Παραδέχεσαι στεγνα και χωρις περιστροφές οτι κανεις (κακη μαλιστα) προπάγανδα των θεσεων σου.

Απο μενα ειναι ιγκνορ μετα απο αυτην την αδιαντροπη παραδοχη.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

George_V έγραψε: 25 Οκτ 2024, 13:15

Εικόνα
Aρα λοιπον δεν σε ενδιαφέρει η ακαδημαικη πλευρα του θεματος ουτε η ιστορικη του αξια, ουτε καν η θρησκευτικη του.

Παραδέχεσαι στεγνα και χωρις περιστροφές οτι κανεις (κακη μαλιστα) προπάγανδα των θεσεων σου.

Απο μενα ειναι ιγκνορ μετα απο αυτην την αδιαντροπη παραδοχη.
Από τη στιγμή που διευκρινίζει ο ίδιος το τάργκετ γκρουπ που στοχεύει, δεν αξίζει καν τον κόπο για ιγκνορ.
ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Οκτ 2024, 14:55
Ένας καρακαημένος συγγραφίσκος είναι με εμφανή ιδψ θεματάκια, που έκανε κοπυπάστε βιβλία άλλων, προσθέτοντας και τη δική του επιλεκτική μετάφραση στα ελληνικά και φέρνει γύρα στο διαδίκτυο σαν πακιστανός που πουλάει καπέλα στις παραλίες.

Ως επιβήτωρ θεός ή ημίθνητος, έχει όντως πλάκα.
Μετά τις έξυπνες σφουγγαρίστρες, μας προέκυψε και η έξυπνη θεολογία. :lol:

Είναι σαφώς πιο σοβαρός ο πακιστανός.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Λοξίας
Phorum.gr user: Δέλτα / Δέλτα-Λοξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λοξίας »

Ό,τι να 'ναι με πατάτες...αποφεύγεις, όπως ο διάολος το λιβάνι, να τοποθετηθείς επί της ουσίας.
Αλλά τι να τοποθετηθείς και τι να πεις...πρόσεξε πως αυτοναιρείσαι μέσα σε ένα ποστ...
Άθεος έγραψε: 16 Οκτ 2024, 00:02
Spoiler
Λοξίας έγραψε: 15 Οκτ 2024, 21:37 Το ότι οι ακαδημαϊκοί ομολογούν πως δεν γνωρίζουν τις απαρχές της θρησκείας, είναι προς τιμήν τους. Όπως και όταν ομολογούν πως δεν γνωρίζουν τι υπήρξε πριν το Big Bang...Βλέπεις η επιστήμη (σαν σύνολο) δεν είναι φανατισμένη σαν θεολόγος και δεν παριστάνει την παντογνώστρια.
Οι απαρχές της θρησκείας αποτελούν μέρος της ανθρώπινης ιστορίας.
Τα προ-Big Bang δικαιούνται να μην τα γνωρίζουν. Την ανθρώπινη ιστορία δεν δικαιούνται να μην την γνωρίζουν.
Γνωρίζουν τα πάντα για την θρησκεία διότι δεν είναι ανόητοι.
Δεν λένε όμως τίποτα επειδή είναι ανέντιμοι, ή επειδή φοβούνται ότι θα έχουν την τύχη του Bruno αν μιλήσουν.
Αυτή την εκδοχή δεν την σκέφτηκες. Γιατί;
Επειδή δεν θεωρείς το θέμα σοβαρό και το αγνοείς παντελώς.
Το ότι η επιστήμη κάνει πλάτες στα εγκλήματα της θρησκείας θα αποκαλυφτεί κάποτε και δεν θα συγχωρεθεί ποτέ.
https://www.thepetitionsite.com/takeact ... d=facebook
Υπεύθυνη και συνένοχη είναι η επιστήμη και στα εγκλήματα των θεοκρατικών κυβερνήσεων ανά τον κόσμο. Τα εγκλήματα γίνονται στο όνομα του Θεού που οι επιστήμονες φοβούνται να αποκαλύψουν ότι δεν είναι παρά το προϊόν ενός αρχαίου καλαμποριού.
Λοξίας έγραψε: 15 Οκτ 2024, 21:37 Από την άλλη, εσύ έχεις μία θεωρία για την οποία τα μόνα σου τεκμήρια είναι η αυτοαναφορά στο βιβλίο σου.
Έχεις κάποια υποστήριξη εκτός από τις δικές σου ερμηνείες;
Ούτε υποστήριξη ούτε άρνηση, αφού οι επιστήμονες δεν έχουν ιδέα επί του θέματος. :smt005:
Μιλάγαμε για το τι γνωρίζουν οι επιστήμονες...και εσύ στο ίδο ποστ, κάνεις δύο αντιφάσκουσες δηλώσεις...
Αποφάσισε ρε dtango, οι επιστήμονες γνωρίζουν ή δεν έχουν ιδέα;

Και μου θέλεις και διάλογο και κατάθεση απόψεων...
Ψάξε πρώτα να βρεις την έξωθεν καλή μαρτυρία, ψάξε να βρεις έναν δυο επιστήμονες, ειδικούς επί του θέματος, που θα στηρίξουν τα όσα ισχυρίζεσαι και τα όσα ερμηνεύεις και μετά έλα να μας κάνεις τον καμπόσο...
Προς το παρόν, μοιάζεις σαν μυρμήγκι που απειλεί ελέφαντα...

Και όπως είπαμε:
Άβαταρ μέλους
Άθεος

:P
Άθεος έγραψε: 25 Οκτ 2024, 12:51 Το μόνο που ενδιαφέρει εμένα είναι να ακουστεί στα αυτιά των παιδιών πιστών και άπιστων ότι ο Θεός είναι μπούρδα.
Ακριβώς!
Κανόνισε την ώρα του φαγητού να πεις μπροστά στα παιδιά σου «Σήμερα ένας μαλάκας στο φόρουμ είπε ότι ο Θεός είμαι μια μπούρδα, προϊόν μπούρδας, και με σύγχισε».
Το έργο μου θα έχει στεφθεί με επιτυχία, πάτερ Γεώργιε! :P
Άβαταρ μέλους
George_V

Άθεος έγραψε: 25 Οκτ 2024, 14:48 :P
Άθεος έγραψε: 25 Οκτ 2024, 12:51 Το μόνο που ενδιαφέρει εμένα είναι να ακουστεί στα αυτιά των παιδιών πιστών και άπιστων ότι ο Θεός είναι μπούρδα.
Ακριβώς!
Κανόνισε την ώρα του φαγητού να πεις μπροστά στα παιδιά σου «Σήμερα ένας μαλάκας στο φόρουμ είπε ότι ο Θεός είμαι μια μπούρδα, προϊόν μπούρδας, και με σύγχισε».
Το έργο μου θα έχει στεφθεί με επιτυχία, πάτερ Γεώργιε! :P
Αυτο το lapsus calami ειπε ολη την αληθεια.

Σε χαρακτηρισε ακριβως.

Ακομα και μονος σου το γραφεις οτι εισαι μια μπουρδα.
Άβαταρ μέλους
Αλιόσα
Phorum.gr user: Αλιόσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αλιόσα »

Άθεος έγραψε: 24 Οκτ 2024, 12:10 Οι άθεοι στηρίζουν τις γνώσεις τους με ντοκουμέντα και αποδείξεις.
:p3:
BOOMER έγραψε: 24 Οκτ 2024, 12:25 Ο υποτιθέμενος κάτοχος της απόλυτης αλήθειας ,Θεός των ορθοδόξων ΓιαχΒέ ,υποτίθεται ότι γκάστρωσε χωρίς να ζητήσει συναίνεση από μια 14χρονη για να του κάνει τον μοναχογιό του τουν Γέσουα,η οποία υποτίθεται ότι θέλει να υπάρχει μια χερσόνησος με ρασοφόρους λυγδιάρηδες όπου απαγορεύεται να επισκέπτονται άλλες γυναίκες ,πράγμα στο οποίο συναινεί τόσο ο Γιαχβέ ,όσο και ο Γέσουα. Για να περνούν την ώρα τους ,οδηγούν σε αιώνια βασανιστήρια παρέα με τον Αδόλφο ,τον Στάλιν ,τον Νέρωνα κλπ ,όλους όσους τρώμε μπιφτέκια ή φέτα τις Παρασκευές ή πίνουμε καπουτσίνο με κανονικό γάλα τη Μεγάλη Εβδομάδα ,χωρίς να μετανιώσουμε και να ζητήσουμε συγχώρεση ποτέ γι αυτό.
οχετός
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Αλιόσα έγραψε: 25 Οκτ 2024, 14:57
Άθεος έγραψε: 24 Οκτ 2024, 12:10 Οι άθεοι στηρίζουν τις γνώσεις τους με ντοκουμέντα και αποδείξεις.
:p3:
BOOMER έγραψε: 24 Οκτ 2024, 12:25 Ο υποτιθέμενος κάτοχος της απόλυτης αλήθειας ,Θεός των ορθοδόξων ΓιαχΒέ ,υποτίθεται ότι γκάστρωσε χωρίς να ζητήσει συναίνεση από μια 14χρονη για να του κάνει τον μοναχογιό του τουν Γέσουα,η οποία υποτίθεται ότι θέλει να υπάρχει μια χερσόνησος με ρασοφόρους λυγδιάρηδες όπου απαγορεύεται να επισκέπτονται άλλες γυναίκες ,πράγμα στο οποίο συναινεί τόσο ο Γιαχβέ ,όσο και ο Γέσουα. Για να περνούν την ώρα τους ,οδηγούν σε αιώνια βασανιστήρια παρέα με τον Αδόλφο ,τον Στάλιν ,τον Νέρωνα κλπ ,όλους όσους τρώμε μπιφτέκια ή φέτα τις Παρασκευές ή πίνουμε καπουτσίνο με κανονικό γάλα τη Μεγάλη Εβδομάδα ,χωρίς να μετανιώσουμε και να ζητήσουμε συγχώρεση ποτέ γι αυτό.
οχετός
Άγνοια. Ο οποιοσδήποτε "ψαγμένος" δεν έχει ιδέα από τις άλλες θρησκείες ή τις βλέπει με ρομαντική ή επική νοοτροπία :lol: βλέπει φως, ανεβαίνει και αραδιάζει τα συνήθη τσιτάτα για τον χριστιανισμό.

Κάποιες φορές το κάνουν και χριστιανοί για τις άλλες θρησκείες ή προσεγγίσεις. Ό,τι δεν είναι χριστιανικό είναι του οξαποδώ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

Λοξίας έγραψε: 24 Οκτ 2024, 19:50 Αγαπητέ dtango, πάσχεις από ιδεοληψίες...
Ποιον πόνεσανε και γιατί; Εμένα; Εγώ είμαι άθεος, τι να με πονέσει από αυτά που γράφει κάποιος άλλος άθεος που εναντιώνεται στις θρησκείες;
Απλώς, δεν μπορώ να διαβάζω φανατικές και αστήρικτες κουταμάρες, από όπου και αν προέρχονται.

Στο είχα τονίσει και στο παλιό φόρουμ.
Γράφεις με ένα ύφος 100 καρδιναλίων, υποτιμώντας τον όποιον θα τολμήσει να εκφέρει την παραμικρή αντίρρηση σε όλα αυτά που ισχυρίζεσαι. Ακόμα και να σε ρωτήσει από που τα έχεις συμπεράνει όλα αυτά, εσύ γίνεσαι "τούρκος" και του επιτίθεσαι με σφοδρότητα. Και αν σου ζητήσει, όπως εγώ, και πηγές (πέραν του εαυτού σου), για όλα αυτά που ισχυρίζεσαι, προσπαθείς να τον απομονώσεις με ειρωνείες και αντχομινιές.

Και τότε, μας είχες βάλει τμήματα από την αλληλογραφία που είχες με έναν αιγυπτιολόγο και ειδικό στα ιερογλυφικά, όπου επέμενες με, αγενέστατο τρόπο, ότι εσύ ερμηνεύεις σωστά τα σχετικά ιεοργλυφικά και αυτός κάνει λάθος. Του αξίζουν συγχαρητήρια που δεν σε διαολόστειλε, έστω και ευγενικά.

Το ότι μελετάς θρησκεία και θεολογία επί τριάντα χρόνια, μας το λες για να τονίσεις τα προσόντα σου; Την γνώση την μετράς μόνο με τα χρόνια μελέτης; Αν είναι έτσι, τότε εγώ έχω περισσότερες γνώσεις από εσένα, διότι μελετάω τις θρησκείες 50 χρόνια...
Καταλαβαίνεις ότι λες μπούρδες ή μπα;

Εν κατακλείδι, αν θέλεις διάλογο, κατέβασε το υφάκι του παντογνώστη και δώσε μας πηγές που να στηρίζουν τα δικά σου ισχυριζόμενα.
Στην αυτοαναφορά έχω αλλεργία...
Εδώ δεν εξετάζουμε ούτε ζητάμε πτυχία. Εξετάζουμε και κρίνουμε συμπεριφορές. Και η δική σου είναι πολύ άσχημη.
Π,ως γίνεται και δεν θυμάμαι τέτοιο μαλάκα? :smt017
Μάλλον γερνάω.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Θρησκειολογία”