!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Phorum Forumvision #1
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
- NovaLacertae
Re: Phorum Forumvision #1
ΟΦ ΤΟΠΙΚ
Προς τα μέλη Kauldron, Μπίστης, Cecily Anne, ΓΑΛΗ, Otto Weininger, Αkirav, Αρίστος
Εχετε τους χαιρετισμούς από εναν παλιό σας γνώριμο που δεν συμμετέχει πλέον στο Phorum τον Cas
καθώς και σε οσους ακόμα τον γνωρίζατε και τον θυμόσταστε
τελος ΟΦ ΤΟΠΙΚ
Υ.Γ. Εγω με τον Cas γνωριζόμαστε απο άλλο φόρουμ
Προς τα μέλη Kauldron, Μπίστης, Cecily Anne, ΓΑΛΗ, Otto Weininger, Αkirav, Αρίστος
Εχετε τους χαιρετισμούς από εναν παλιό σας γνώριμο που δεν συμμετέχει πλέον στο Phorum τον Cas
τελος ΟΦ ΤΟΠΙΚ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος NovaLacertae την 24 Οκτ 2024, 22:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
O δελφινης ?
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Μάλιστα, τωρα θα πέσουν 12άρια στον Μπίστη, τυχαία, καταλάβαμε. 
Nα τους ανταποδώσεις.NovaLacertae έγραψε: 24 Οκτ 2024, 22:08 ΟΦ ΤΟΠΙΚ
τελος ΟΦ ΤΟΠΙΚ
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Otto Weininger
Τι λες τώρα!!!NovaLacertae έγραψε: 24 Οκτ 2024, 22:08 ΟΦ ΤΟΠΙΚ
τελος ΟΦ ΤΟΠΙΚ
Να του στείλεις τα χαιρετίσματά μου και να είναι πάντα καλά!
Let them make the first mistake. We make the last move.
Χάρηκα
Όσο κι αν ξεχνάμε πια να τον αναφέρουμε είχε πάντα λογικά και ευχάριστα ποστ
Θυμήθηκα παλιές εποχές
Γιατί δεν ξαναμπαίνει ?
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Ένα δωδεκαρι θα πάρω
Συνολικά
Μα πού πήγε το πονηρό μυαλό σου!
Το παιχνίδι αυτό έχει οριστεί εξ αρχής ως αδιάβλητο!
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
ναι, καλη επιτυχία Μπίστη, και ας ειναι στημένο, δεν πειράζει.
mojorisin έγραψε: 21 Οκτ 2024, 20:52Αν δεν φαίνεται ποιος έβαλε κάθε κομμάτι σε κάθε γύρο και δεν φαίνεται η βαθμολογία που πήρε από κάθε παίχτη δεν υπάρχει διαφάνεια στο παιχνίδι όπως καταλαβαίνεις .. άρα ενισχύεται η καχυποψία έτσι δεν είναι ; αν κάποιοι μεταξύ τους έχουν κάνει συμμαχία να δίνουν 12άρια ο ένας στον άλλον δεν θα φαίνεται αν είναι κρυφή η βαθμολογία όπως καταλαβαίνεις [/b].Πάντως όπως και να χει είναι λιγάκι τραβηγμένο όλο αυτό . Λες και υπάρχει κανένα βραβείοaLiCat έγραψε: 21 Οκτ 2024, 20:44
Επειδή ήδη γνωρίζουμε λίγο-πολύ τι είδους τραγούδια ανεβάζει ποιος/α εδώ στο πχόρουμ, μήπως ενδεχομένως η επιβεβαίωση (με την ανακοίνωση των ονομάτων) ενισχύσει τυχόν στρατηγικές; (λέμε τώρα...)![]()
![]()
Αδιάβλητο παιχνίδι είπαμε. Μας προστατεύει η μη ανωνυμία.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
το ζεις κανονικά παιδί μου ε; Σταμάτα βρε, δεν ειναι βέβαιο οτι θα παρεις μηδεν, μην σε πιανει αγχος απο τωρα. Μπορει να κάνουμε λάθος, να μην κανουν μυστικές συνεννοήσεις, να υπαρχει αι βασίλης κλπ.
Τιιιι;;enaon έγραψε: 24 Οκτ 2024, 22:42το ζεις κανονικά παιδί μου ε; Σταμάτα βρε, δεν ειναι βέβαιο οτι θα παρεις μηδεν, μην σε πιανει αγχος απο τωρα. Μπορει να κάνουμε λάθος, να μην κανουν μυστικές συνεννοήσεις, να υπαρχει αι βασίλης κλπ.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
- Cecily Anne
Κι από εμένα πολλούς χαιρετισμούς! Ελπίζω να είναι καλά και να περνάει τέλεια !NovaLacertae έγραψε: 24 Οκτ 2024, 22:08 ΟΦ ΤΟΠΙΚ
τελος ΟΦ ΤΟΠΙΚ
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση