Τα πάντα ρεChupacabra έγραψε: 02 Σεπ 2024, 07:37Λαβρεντι Παβλοβιτς Beria τι εχουμε εδω;20--- έγραψε: 01 Σεπ 2024, 11:42Τα πάντα ρη. Εγώ είμαι Straight. Εχω κάποιες ενδιαφέρουσες εμπειρίες (δε θα πω περισσότερα). Αλλά ξέρω πολλούς straight που τελικά το γύρισαν και έγιναν πούστηδες.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Mε ποιό τρόπο προτιμάτε να σας ''ικανοποιούν'' ?
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Mε ποιό τρόπο προτιμάτε να σας ''ικανοποιούν'' ?
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Ξερεις ποιος ειναι δαυτος, ε;Beria έγραψε: 02 Σεπ 2024, 09:39Τα πάντα ρεChupacabra έγραψε: 02 Σεπ 2024, 07:37Λαβρεντι Παβλοβιτς Beria τι εχουμε εδω;20--- έγραψε: 01 Σεπ 2024, 11:42
Τα πάντα ρη. Εγώ είμαι Straight. Εχω κάποιες ενδιαφέρουσες εμπειρίες (δε θα πω περισσότερα). Αλλά ξέρω πολλούς straight που τελικά το γύρισαν και έγιναν πούστηδες.![]()
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
-
τα ριχνω μέσα
προτιμώ με τα βυζιά
ωστε το στόμα της να είναι ελεύθερο και να την φτύνω εκει
ωστε το στόμα της να είναι ελεύθερο και να την φτύνω εκει
Αυτό κοίτα το.Feindflug έγραψε: 22 Ιούλ 2024, 21:56 Την βρίσκω με νήματα στο πχώρουμ, τύπε.
Εθνοζαίες σε reverse cowgirl με προχωκάγκουρες, παρτούζες metooδων με λεκανατζούδες της κυβέρνησης και κοθμοθνιών, ψεκ τραμπικοί να συνευρίσκονται δημόσια με φιλελέφτ sluts...
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 71 Απαντήσεις
- 12351 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Allah
-
- 0 Απαντήσεις