δεν είναι επιλογή μου, αλήθεια, κι εγώ ιστορικονέρντουλας είμαι όπως μπορείς να δεις στο "Τι διαβάζετε τώρα;", αλλά κοίτα μόνο τι μού έβγαλε χτες ο αλγόριθμος του γιουτιούμπ στα προτεινόμεναChilloutbuddy έγραψε: 24 Οκτ 2024, 04:46Κατά τ'άλλα μου λες για Πιρς Μόργκαν και τέτοια, παλιότερα μου είπες για κάποιους άλλους, μου δείχνεις τι λέει το τουίτερ
Spoiler
"Ιστορία (κωμικοτραγική) του νεοελληνικού κράτους, 1830-1974" - Βασίλης Ραφαηλίδης (κεφ.1-4) audiobook
"Wouldn't YOU Resist?" Bassem Youssef Returns To Piers Morgan Uncensored
Barry Lyndon (1975) - Handel - Sarabande Theme
Radio Los Santos Full OST (GTA San Andreas)
Μαυρα Μεσανυχτα - Σιλβη - Ατακες επεισοδιων 41-45
OLYMPIAKOS-PAOK-BASKET stojakovic 3 point by alexakossss
Norman Finkelstein vs Benny Morris debate Palestine history
Audiobook:”Nietzsche as Founder of Irrationalism” by Georg Lukacs (1952)
Was THIS The Best LeBron We've Ever Seen - 2018 Playoff Run Highlight Compilation
Gynaikokavgas stou Mikroutsikou
Nick Cave & The Bad Seeds Greatest Hits
πωσ να φτιαξω την αυλη μου χωρισ να αγορασω τιποτα καινουριο
“You're Defending a MONSTER” Mohammed Hijab vs Alan Dershowitz on Israel-Hamas
Εντωμεταξύ κι ο Μπένι έχει βγει στου Πιρσάκου αλλά η δομή της εκπομπής είναι τέτοια που νομοτελειακά καταλήγει σε ξεκατίνιασμα και όχι σε σοβαρή ιστορική αντιπαράθεση, του Μέρντοχ είναι το κανάλι γαρ. Από ιστορικά βιβλία για Παλαιστίνιους γραμμένα από Παλαιστίνιους, θα σού πρότεινα ό,τι έχει γράψει ο Mouin Rabbani (που ήταν κι ο μόνος σοβαρός στο άλλο κατινοdebate που είχε στήσει ο Lex Fridman πριν κάτι μήνες με Μόρις και Φινκελστάιν), ο Yezid Sayigh, και η Rosemarie Sayigh (με τον γιο τους μιλάω μέρα παρά μέρα διαδικτυακά, είναι από τη Γάζα, Χριστιανός, έχει φύγει τώρα από εκεί αλλά επικοινωνεί κάθε τόσο με συγγενείς).