!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Phorum Forumvision #1
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
- Misty_Blue
Re: Phorum Forumvision #1
Ε, έφερα εδώ τη συζήτηση γιατί εκεί ήμασταν εκτός θέματος 
To scare myself with my own desert places.
Νόμιζα ότι ήδη σχολιάζετε τα πχωρουβιζια και πως είχα μείνει στην απέξω
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Όταν ολοκληρωθεί ο γύρος οι βαθμολογίες και τα σχόλια θα φαίνονται στην σελίδα σας. Και ταυτόχρονα θα ποστάρονται κι εδώ (εκτός αν είναι down το forum εκείνη τη στιγμή, οπότε θα ανέβουν εδώ όταν επανέλθει).
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
- Ανδροπαραδίνομαι
- Phorum.gr user: Λατ
Μας φέρνεις τα νέα απέξω-απεξω;;micmic έγραψε: 24 Οκτ 2024, 17:36 (εκτός αν είναι down το forum εκείνη τη στιγμή, οπότε θα ανέβουν εδώ όταν επανέλθει).
- Misty_Blue
Ε θα τα σχολιάσουμε σε λίγο..χαχαχαχαΜπίστης έγραψε: 24 Οκτ 2024, 17:34Νόμιζα ότι ήδη σχολιάζετε τα πχωρουβιζια και πως είχα μείνει στην απέξω![]()
![]()
Φαντάζομαι δεν επιτρέπεται τώρα.3 νομίζω έμειναν να βαθμολογήσουν οπότε θα βγουν οσονούπω τ"αποτελέσματα.
Εγώ δεν έγραψα σχόλια
To scare myself with my own desert places.
- Ανδροπαραδίνομαι
ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ σαν να είμαι 35αρης που παίζει σε παιχνίδι που φτιάχτηκε για λυκειοπαιδα ή για κατασκήνωση και σαν να μην έφτανε αυτή η ντροπή, έχει πάρει μαζί του να παίξει τον ιδιόρρυθμο παππού του που ανάμεσα σε ξαφνικά ροχαλητά, ξυπνάει να πει σοκιν ανέκδοτα.Μπίστης έγραψε: 24 Οκτ 2024, 17:34Νόμιζα ότι ήδη σχολιάζετε τα πχωρουβιζια και πως είχα μείνει στην απέξω![]()
![]()
Ζήτησα από το ChatGPT να βρει ένα τραγούδι που θα άρεσε σε όλα τα μέλη μιας παρέας που ως αγαπημένα τους τραγούδια θα διάλεγαν τα τραγούδια αυτού του γύρου. Και πρότεινε αυτό:
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
περίμενα πιο μέινστριμ κομμάτια, και με αυτό το σκεπτικό
επέλεξα κι εγώ το δικό μου (τώρα θ αλλάξω στρατηγική μουαχαχαχαχα)
έχει ενδιαφέρον ν ακούς -έστω και σχεδόν υποχρεωτικά- άγνωστα κομμάτια
στα οποία χρειάζεται να δώσεις κάποια σημασία και να τα αξιολογήσεις
δυστυχώς τα περισσότερα ήταν εκτός των μουσικών ενδιαφερόντων μου,
κάτι που είχα υποψιαστεί εκ των προτέρων, μα ακόμη και τα 2-3 που βρήκα
όμορφα, είναι κέρδος για μένα
καλή επιτυχία σε όλους
επέλεξα κι εγώ το δικό μου (τώρα θ αλλάξω στρατηγική μουαχαχαχαχα)
έχει ενδιαφέρον ν ακούς -έστω και σχεδόν υποχρεωτικά- άγνωστα κομμάτια
κάτι που είχα υποψιαστεί εκ των προτέρων, μα ακόμη και τα 2-3 που βρήκα
όμορφα, είναι κέρδος για μένα
καλή επιτυχία σε όλους
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Το ChatGPT έπεσε έξω με μένα.
- Ανδροπαραδίνομαι
νύχτα έγραψε: 24 Οκτ 2024, 18:17 έχει ενδιαφέρον ν ακούς -έστω και σχεδόν υποχρεωτικά- άγνωστα κομμάτια
κάτι που είχα υποψιαστεί εκ των προτέρων
Πρέπει να είναι λίγο άγνωστα αλλιώς ούτε μπορείς να αγνοήσεις τους Stones ούτε να μην δώσεις το 12 αλλού 
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Νομίζω λίγο απίθανο να βρεθεί κομμάτι που να αρέσει σε όλους τους συμμετέχοντες.micmic έγραψε: 24 Οκτ 2024, 18:01 Ζήτησα από το ChatGPT να βρει ένα τραγούδι που θα άρεσε σε όλα τα μέλη μιας παρέας που ως αγαπημένα τους τραγούδια θα διάλεγαν τα τραγούδια αυτού του γύρου. Και πρότεινε αυτό:
Ο κάθε παίκτης παίζει με τα δικά του κριτήρια.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Σε όλους-όλους, όντως δύσκολο. Από την άποψη ότι ακόμα και τα κομμάτια που έχουν πάρει την υψηλότερη βαθμολογία σε διάστημα πολλών παιχνιδιών, είχαν κι αυτά πάρει μηδέν από κάποιους. Επίσης παίζει ρόλο και ο ανταγωνισμός στον συγκεκριμένο γύρο. Αν τα περισσότερα είναι χάλια σε έναν συγκεκριμένο γύρο, ένα μέτριο κομμάτι μπορεί να πάρει πολλά 12άρια που δεν θα τα έπαιρνε αν ο γύρος ήταν καλύτερος.aLiCat έγραψε: 24 Οκτ 2024, 19:47 Νομίζω λίγο απίθανο να βρεθεί κομμάτι που να αρέσει σε όλους τους συμμετέχοντες.
Ο κάθε παίκτης παίζει με τα δικά του κριτήρια.
Μια ενδιαφέρουσα περίπτωση ήταν ένα κομμάτι που σε ένα παιχνίδι με 15 παίκτες πριν κάτι χρόνια είχε πάρει μόνο ένα 4άρι και ένα 7άρι, και όλα τα υπόλοιπα ήταν 8, 10 και 12. Αυτό εδώ:
Not bad, αν εξαιρέσει κανείς τα προκαταρκτικά.micmic έγραψε: 24 Οκτ 2024, 20:02
Σε όλους-όλους, όντως δύσκολο. Από την άποψη ότι ακόμα και τα κομμάτια που έχουν πάρει την υψηλότερη βαθμολογία σε διάστημα πολλών παιχνιδιών, είχαν κι αυτά πάρει μηδέν από κάποιους. Επίσης παίζει ρόλο και ο ανταγωνισμός στον συγκεκριμένο γύρο. Αν τα περισσότερα είναι χάλια σε έναν συγκεκριμένο γύρο, ένα μέτριο κομμάτι μπορεί να πάρει πολλά 12άρια που δεν θα τα έπαιρνε αν ο γύρος ήταν καλύτερος.
Μια ενδιαφέρουσα περίπτωση ήταν ένα κομμάτι που σε ένα παιχνίδι με 15 παίκτες πριν κάτι χρόνια είχε πάρει μόνο ένα 4άρι και ένα 7άρι, και όλα τα υπόλοιπα ήταν 8, 10 και 12. Αυτό εδώ:
Το θέμα είναι ότι αν ισχύει κάποιου είδους "μυστική συμφωνία" σύμφωνα με την οποία να ανεβάζουμε άγνωστα /νέα/περίεργα κομμάτια, δεν θα'πρεπε να ήταν εξ αρχής στους όρους του διαγωνισμού;
Γιατί είπαμε να ελπίζουμε σ έναν βαθμουδάκο (σε νίκη δεν προσμένουμε βέβαια), αλλά όχι και να πατώσουμε.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση