Δεν είπα ότι είπες ότι θα αλλάξεις τον κόσμο, ούτε ζητούσα πιστοποιητικό προοδευτικών φρονημάτων. Δεν νομίζω να είμαι ιδιαίτερα προοδευτικός έτσι και αλλιώς.Gherschaagk έγραψε: 03 Δεκ 2018, 08:53Δεν με κατάλαβες, δεν λέω πως θ' αλλάξω τον κόσμο, ο κύβος ερρίφθη χρόνια πριν κι έχω δει από κοντά πετυχημένα και ανεπυτηχή τρανσφορμεησιονς. Λέω απλά πως ότι και να κάνω σε μια τέτοια περίπτωση θα μου είναι σε προσωπικό επίπεδο δύσκολο έως αδύνατο να γίνω κάτι που δεν είμαι. Από κει και πέρα αν βρεθώ στο δίλημμα να υποστηρίξω το παιδί μου σε μια τέτοια αλλαγή, σαφώς και θα το κάνω γιατί θα μ' ενδιαφέρει η προσωπική του ευτυχία και όχι το κουτσομπολιό των ηλίθιων που θα έχουν άποψη ξαφνικά για τα οικογενειακά μου. Όπως έχω δει πατέρα να υποστηρίζει το δικό του παιδί ηθικά, συναισθηματικά, οικονομικά και σε ότι άλλο επίπεδο μπορείς να φανταστείς. Και το σέβομαι άσχετα αν το παιδί είναι και θα συνεχίσει να είναι στα τοπ γκοσιπς της περιοχής για χρόνια.
Η παρατήρηση μου ήταν στην Narnjita (sp?) διότι είναι ιδιαίτερο ειρωνικό να έχεις γυναίκες να κρατάνε τέτοια στάση προς τις διεμφυλικές.