!!! DEVELOPMENT MODE !!!

RIP Wrathchild, Now You are running Free

Νέες κυκλοφορίες, προτάσεις για νέα ακούσματα, κριτικές
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Στρακαστρουκας
Phorum.gr user: Στρακαστρουκας

Re: RIP Wrathchild, Now You are running Free

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στρακαστρουκας »

Το πρωτο αλμπουμ των iron maiden ισως ειναι και το καλυτερο
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
Zundapp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Zundapp »

Εικόνα
ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιουν 2024, 00:37

Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Αυτη η φωτό πρέπει να είναι στη μεταMaiden εποχή
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

F

μορφάρα
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Άβαταρ μέλους
Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7
Phorum.gr user: Αφροδιτη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7 »

Και γαμω τα παιδια
Χαρηκα που εμαθα οτι ειναι πολυτεκνος
Αυτοι οι πρωτοι δυο δισκοι των Maiden ειναι και οι καλυτεροι τους (το Seventh Son.. και το υποτιμημενο X-Factor ακολουθουν στα Νο3 και Νο4).
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7 έγραψε: 22 Οκτ 2024, 21:57 Και γαμω τα παιδια
Αυτοι οι πρωτοι δυο δισκοι των Maiden ειναι και οι καλυτεροι τους (το Seventh Son.. και το υποτιμημενο X-Factor ακολουθουν στα Νο3 και Νο4).
Το BNW ειναι υποτιμημένο, κατα την αποψη μου. Το χ-φακτορ ειναι όντως μέτριο, ισως και οριακά κατω του μετρίου για λεβελ μέιντεν.

υγ. Ο Ντι Αννο δεν μ'άρεσε. Ουτε σαν βοκαλιστ μ'αρεσει οπως ο Ντικινσον, ούτε ως φιλοσοφία καλλιτέχνη σχετικα με το πως "διέσχισε" τη ζωή του απο τοτε μεχρι σημερα γενικως. Ο αυτοκαταστροφικός καλλιτέχνης μπορω να πω οτι μου αρέσει μόνο αν ειναι ρόλος. Οκ οταν εισαι πανω στη σκηνη, λειτουργει ψυχολογικώς αποσυμπιεστικά τόσο για τον καλλιτέχνη τον ίδιο όσο και για το κοινό του, αλλά να εισαι στην πραγματικότητα ετσι στη ζωή σου, δεν λέει, ωραια η μουσικη αλλα δεν θα πεθανουμε και πριν την ωρα μας.
Η μουσικη υπάρχει για να μη μπαίνουμε ποτέ στα σκατά, ή αν μπαινουμε, αυτη να μας βγάζει, οχι να μας ριχνει.
Ετσι το αντιλαμβάνομαι εγω τουλαχιστον. Αλλά ίσως και να παιζει ρολο που ουδέποτε μου άρεσε η πανκ.
Άβαταρ μέλους
Ανδροπαραδίνομαι
Phorum.gr user: Λατ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ανδροπαραδίνομαι »

vantono έγραψε: 22 Οκτ 2024, 23:14 υγ. Ο Ντι Αννο δεν μ'άρεσε. Ουτε σαν βοκαλιστ μ'αρεσει
Όπως θα έλεγε και κάποιος συμπαθεστατος συριζαίος κοψοχερης γιατρός, "ένα Μπαν στον κύριο"
Casp έγραψε: 29 Νοέμ 2024, 01:17Ερωτας ειναι να ερωτευεσαι το οτι μπορεις να τον κανεις ο,τι θελεις
Άβαταρ μέλους
exiledd
Phorum.gr user: exiledd

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από exiledd »

Μορφάρα...

Νταξει δε θα το παίξω αλάνι, γνωστής και ειδήμων, όταν έβρεχε ο Θεός Maiden , κάπου εκεί στα 90's, εγώ κρατούσα ομπρέλα (κρατούσα ομπρέλα =την έψαχνα τη φάση με Simon and Garfunkel, λίγο Dylan και τέτοια από ξένη μουσική, άντε και λίγο Rainbow, πολύ μα πολύ Scorpions, Ace of base (αααχχχ Lynn Bergrenn, η ομορφότερη ποπ τραγουδίστρια μπάντας στα 90's,και συρέτε γαμηθήτε,δεν ακούω κουβέντα), και φυσικά ο Βασιλεύς ο Jacko,Dangerous η πρώτη μου κασέτα :o :o :o (ζέχνω μπουμερίλα, I know, I know...)

Γενικά μιλάω για maiden, ξέρω ότι mid nineties τραγούδαγε ήδη lead vocalist ο Bruce
Η μόνη τριβή μου με το μέταλ ήταν οι ψιλοφλώροι, για πολλούς αν και πιο πολύ ροκάδες πάρα μέταλλα, Halloween, και λίγο Runnin'Wild, (Conquistadores, Calico Jack κσι δε συμμαζεύεται...)

Αλλά ναι,Di Anno μορφάρα...
Ακόμα κι εγώ ο άνιωθος υποκλίνομαι...
Άβαταρ μέλους
Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7
Phorum.gr user: Αφροδιτη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7 »

vantono έγραψε: 22 Οκτ 2024, 23:14
Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7 έγραψε: 22 Οκτ 2024, 21:57 Και γαμω τα παιδια
Το BNW ειναι υποτιμημένο, κατα την αποψη μου. Το χ-φακτορ ειναι όντως μέτριο, ισως και οριακά κατω του μετρίου για λεβελ μέιντεν.

υγ. Ο Ντι Αννο δεν μ'άρεσε. Ουτε σαν βοκαλιστ μ'αρεσει οπως ο Ντικινσον, ούτε ως φιλοσοφία καλλιτέχνη σχετικα με το πως "διέσχισε" τη ζωή του απο τοτε μεχρι σημερα γενικως. Ο αυτοκαταστροφικός καλλιτέχνης μπορω να πω οτι μου αρέσει μόνο αν ειναι ρόλος. Οκ οταν εισαι πανω στη σκηνη, λειτουργει ψυχολογικώς αποσυμπιεστικά τόσο για τον καλλιτέχνη τον ίδιο όσο και για το κοινό του, αλλά να εισαι στην πραγματικότητα ετσι στη ζωή σου, δεν λέει, ωραια η μουσικη αλλα δεν θα πεθανουμε και πριν την ωρα μας.
Η μουσικη υπάρχει για να μη μπαίνουμε ποτέ στα σκατά, ή αν μπαινουμε, αυτη να μας βγάζει, οχι να μας ριχνει.
Ετσι το αντιλαμβάνομαι εγω τουλαχιστον. Αλλά ίσως και να παιζει ρολο που ουδέποτε μου άρεσε η πανκ.
Φωνητικα ειναι στο επιπεδο και τον τυπο του Blaze Balley
Ενας μεσου ευρους τραγουδιστης σε μια τυπικη χαρντ-ροκ μπαντα
Απλα,τα τραγουδια ειναι γαματα, και σ' αυτα που ειπε τον προτιμω απ' τον Bruce, αλλα ειναι μονο θεμα γουστου
Το αυτοκαταστροφικο του στοιχειο ειναι μαλλον αδιαφορο χαρακτηριστικο για τον ακροατη. Τη μουσικη κρινεις, οχι τον τυπο που τη φτιαχνει
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

Ποιοτικά είμαι της άποψης πως τα 5 άλμπουμ μετά είναι καλύτερα, ωστόσο επειδή πλέον δεν έχω και τόσο υπομονή, όπως και με τα τελευταία το ξεφτιλησαν με την τραβηγμένη τραμπαριφα, αν βάλω μειντεν , βάζω συνήθως τα δύο πρώτα. Έχουν μια δύναμη και μια ενέργεια που σε αρπαζει αμέσως.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

φωνητικά ο Μπρους εννοείται παίζει σε άλλο επίπεδο που ξεπερνά τα στεγανά μέταλ/ροκ.
ο Di'Anno ήταν αυτο που λεμε sex drugs n rock n roll , παρόλο που έγερνε πιο πολύ προς το πανκ.
Φωνητικά όμως δεν ήταν κακός, προσωπικά μάρεσε πολύ περισσότερο απο τον Μπέιλι.
Και όχι το x-factor δεν ειναι υποτιμημένο, πατάτα είναι. Και ειδικά οταν ειναι το επόμενο του Fear of the Dark.
Συμφωνώ πως το Brave new world ειναι παρα πολύ καλό και ειδικά το άσμα Ghost of Navigator
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Zundapp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Zundapp »

Εικόνα
ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιουν 2024, 00:37

Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Μουσική”