Το θεωρείς κάτι σαν "ιεροσυλία";micmic έγραψε: 23 Οκτ 2024, 09:10 Σήμερα κλείνουν 99 χρόνια από τη γέννηση του Μάνου Χατζιδάκι. Γι'αυτό θα αποφύγω ν'ακούσω τον γύρο σήμερα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Phorum Forumvision #1
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Re: Phorum Forumvision #1
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
ποιος ισόθεος εβαλε τον Νικο Μπίρη, Μπίστη εσύ; Αυτο λεει η νύχτα οτι λάτρεψε ε;
Όχι, είναι "φύλαγε τα ρούχα σου για νά'χεις τα μισά".
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
εννοει οτι ειναι σιγουρος οτι τα τραγουδια θα ειναι υπέροχα, τόσο καλά που θα μειώσουν την αξία του Χατζιδάκι, οπότε με πόνο ψυχής θα τα αφήσει για μια αλλη μέρα, που δεν θα εχει δικαιολογία να αποφυγει την ακρόαση.
Αφού δεν ξέρω ακόμα τί έχετε βάλει, δεν μπορώ να ξέρω αν θα βγάλω φλύκταινες σε μια τέτοια ιστορική μέρα. Αλλά επειδή έχω μάθει από προηγουμένα παιχνίδια να μην έχω εμπιστοσύνη στις επιλογές των παικτών, θα το παίξω safe. Αύριο θα δοκιμάσω την τύχη μου
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Ναι, κι αυτό!enaon έγραψε: 23 Οκτ 2024, 09:31εννοει οτι ειναι σιγουρος οτι τα τραγουδια θα ειναι υπέροχα, τόσο καλά που θα μειώσουν την αξία του Χατζιδάκι, οπότε με πόνο ψυχής θα τα αφήσει για μια αλλη μέρα, που δεν θα εχει δικαιολογία να αποφυγει την ακρόαση.
εγω εχω περιέργεια ποιο αρεσε στον χανιμπαλ του πχωρουμ.
Έχει η σκέψη σου ένα point, δε λέω...micmic έγραψε: 23 Οκτ 2024, 09:33Αφού δεν ξέρω ακόμα τί έχετε βάλει, δεν μπορώ να ξέρω αν θα βγάλω φλύκταινες σε μια τέτοια ιστορική μέρα. Αλλά επειδή έχω μάθει από προηγουμένα παιχνίδια να μην έχω εμπιστοσύνη στις επιλογές των παικτών, θα το παίξω safe. Αύριο θα δοκιμάσω την τύχη μου![]()
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
- Ανδροπαραδίνομαι
- Phorum.gr user: Λατ
Τι εννοείς; Τι σε προβλημάτισε; Αν εννοείς την έλλειψη μουσικής σου παιδείας και ότι τα μισά σου τραγούδια στην ενότητα είναι ό,τι πρόλαβε το σαζαμ στο κομμωτήριο, δεν υπάρχει θέμα.aLiCat έγραψε: 23 Οκτ 2024, 08:48 Ήρθε κάποια στιγμή που σκέφτηκα πώς μου'ρθε και δήλωσα συμμετοχή.![]()
Μετά συνήλθα.![]()
Στην αρχή έλεγα να του βάλω το 12ρι μου(έτσι για την αλητείαenaon έγραψε: 23 Οκτ 2024, 09:23 ποιος ισόθεος εβαλε τον Νικο Μπίρη, Μπίστη εσύ; Αυτο λεει η νύχτα οτι λάτρεψε ε;
Για Μπίστη λες; Θα μπορούσε και Μένιος..,
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
εσυ εβαλες το σεξι τραγουδι που θελει επιβεβαίωση και ετσι δεν παιζει η λιστα απο το σαιτ;Ανδροπαραδίνομαι έγραψε: 23 Οκτ 2024, 09:35 Τι εννοείς; Τι σε προβλημάτισε; Αν εννοείς την έλλειψη μουσικής σου παιδείας και ότι τα μισά σου τραγούδια στην ενότητα είναι ό,τι πρόλαβε το σαζαμ στο κομμωτήριο, δεν υπάρχει θέμα.
μπορει, αλλα μετα τι εβαλε ο Μπιστης, δεν βλεπω κανενα εκκλησιαστικό
επρεπε να εχεις και fantasy Phorum Forumvision #1 σιτε μικμικ, να κανουμε προβλέψεις ποιος εβαλε τι, να εχουμε και απο εκει νικητή.
Επειδή επιλέγω τραγούδια, όχι για το πόσο νέα ή σπάνια είναι, αλλά με μοναδικό κριτήριο εκείνα που μου αρέσουν.Ανδροπαραδίνομαι έγραψε: 23 Οκτ 2024, 09:35Τι εννοείς; Τι σε προβλημάτισε; Αν εννοείς την έλλειψη μουσικής σου παιδείας και ότι τα μισά σου τραγούδια στην ενότητα είναι ό,τι πρόλαβε το σαζαμ στο κομμωτήριο, δεν υπάρχει θέμα.aLiCat έγραψε: 23 Οκτ 2024, 08:48 Ήρθε κάποια στιγμή που σκέφτηκα πώς μου'ρθε και δήλωσα συμμετοχή.![]()
Μετά συνήλθα.![]()
Εκείνα που μπορώ ανά πάσα στιγμή να ανακαλέσω στη μνήμη μου το ρυθμό, τη μελωδία τους (ακόμα κι όταν βρίσκομαι στο κομμωτήριο).
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση