!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Αν ξαφνικά τα βροντούσε ο Μητσοτάκης, τι χάος θα ακολουθούσε στην Ελλαδα χωρίς την ηγεσία του;

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Niki
Phorum.gr user: Niki

Re: Αν ξαφνικά τα βροντούσε ο Μητσοτάκης, τι χάος θα ακολουθούσε στην Ελλαδα χωρίς την ηγεσία του;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Niki »

hellegennes έγραψε: 22 Οκτ 2024, 13:50
Otto Weininger έγραψε: 22 Οκτ 2024, 12:17
Niki έγραψε: 22 Οκτ 2024, 11:44
Αν έφευγε ο Μητσοτάκης ;
Πιστεύω ότι θα γινότανε ο χαμός.
Τα τραίνα θα συγκρουόντουσαν και θα πέθαναν νέα παιδία.
Τα δάση θα καιγόντουσαν δέντρο δεν θα έμενε.
Θα πλημύριζαν χωριά.
Τα τρόφιμα με τους μεσάζοντες θα πήγαιναν στα ύψη.
Με τα καρτέλ η ενέργεια θα πήγαινε στα ύψη.
Διάφοροι διαπλεκόμενοι θα γέμιζαν την χώρα αλλοδαπούς.
Άσε που στα Ελληνοτουρκικά θα ήταν οι καινούργιοι όλο υποκλίσεις και υποχωρήσεις.
Το χρέος της χώρας θα αυξανότανε.
Τις παραλίες μας θα τις διαχειριζόντουσαν μπράβοι Αλβανοί.
Οι καινούργιοι σίγουρα θα αγόραζαν ακίνητα ακριβά , χαλιά δεν ξέρω και γω τι.
Τα νοσοκομεία και η υγεία θα πήγαιναν στο διάολο.
Τα νέα παιδιά γεμάτα απογοήτευση θα ξέπεφταν στην βία και στα ναρκωτικά.
Πως αισθάνεσαι που κατάφερες να γράψεις ένα ποστ με αποκλειστικά ψέματα και παραπληροφόρηση;
Δεν ξέρω σε ποια χώρα ζούσες τα τελευταία 5 χρόνια, αλλά αυτά είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου. Ποιο είναι ψέμα;
Θα προσθέσω ακόμα κανένα δυο.
Γυναίκες θα τρέχουν να σωθούν ζητώντας βοήθεια στα αστυνομικά τμήματα και θα τις σφάζουν μπροστά στην σκοπιά του αστυνομικού.
Ελικόπτερα θα πηγαινοέρχονται στην Γαύδο και θα μεταφέρουν αλλοδαπούς και πλήρωνε μαλάκα Έλληνα.
Οι βορειοηπειρώτες θα χάνουν τα σπίτια τους.
Ο πρωθυπουργός της Αλβανίας θα κάνει μάζωξη μέσα στην Αθήνα και θα μιλάει για τους τσάμηδες και τις αλύτρωτες πατρίδες.
Η δικαιοσύνη τρείς λαλούν και δυο χορεύουν.
Οι δημοσιογράφοι θα είναι όλοι τους λαδωμένοι.
Η δημοκρατία θα καταρρεύσει.

Φοβάμαι πως όλα αυτά θα γίνουν αν φύγει ο Μητσοτάκης.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Niki την 22 Οκτ 2024, 14:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Αν ξαφνικά τα βροντούσε ο Μητσοτάκης, τι χάος θα ακολουθούσε στην Ελλαδα χωρίς την ηγεσία του;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Αν έφευγε ο Μητσοτάκης ;
Θα πλημύριζαν χωριά.
Άσε που στα Ελληνοτουρκικά θα ήταν οι καινούργιοι όλο υποκλίσεις και υποχωρήσεις.
Πως αισθάνεσαι που κατάφερες να γράψεις ένα ποστ με αποκλειστικά ψέματα και παραπληροφόρηση;
Δεν ξέρω σε ποια χώρα ζούσες τα τελευταία 5 χρόνια, αλλά αυτά είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου. Ποιο είναι ψέμα;
Το ότι αυτά δεν είναι η κορυφή αλλά το παγόβουνο της Ελλάδας, χρόνια τώρα.

Και το ότι αγνοούνται βασικά στοιχεία, όπως η πανδημία και το ουκρανικό, που προκάλεσαν οικονομική κρίση και σε άλλες χώρες.

Για το μεταναστευτικό, τη νεανική βία, τα ναρκωτικά, τα εθνικά κλπ κλπ ειλικρινά δεν έχω λόγια. Απλώς νοιώθω ειλικρινά εντυπωσιασμένη από το ποσοστό των ζαίων που προέκυψαν εθναμύντορες και υπερασπιστές της "ησυχίας, τάξης και ασφάλειας" των πολιτών.

Προσωπικώς, νοιώθω πραγματικά θυμωμένη με τη νδ, όχι για αυτά που έκανε επειδή ήταν απαραίτητα εντός του ευρωπαϊκού πλαίσιου αλλά γι' αυτά που έκανε και ανέχεται, χωρίς να είναι καν απαραίτητα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
micmic
Phorum.gr user: micmic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από micmic »

georgebi έγραψε: 22 Οκτ 2024, 13:58
Golden Age έγραψε: 22 Οκτ 2024, 13:02

Πάντως αυτά που ισχυρίζεται ο Καμπουράκης ότι η ΝΔ θα γινόταν μπάχαλο απο σύγκρουση λαϊκοδεξιών και κεντρώων δεν ισχύουν. Απλά θα τον διαδεχόταν κάποιος, πχ Δένδιας.
:smt023

Και να σημειώσω πως απ όλους εισαι ο μόνος που αναφέρει ένα όνομα

Όλοι οι υπόλοιποι οι αντιμητσοτακικοί δεν λένε τίποτα για αυτούς που θα πρέπει να συνεργαστούν για να κυβερνήσουν

Βελο με Αφρουλα και Νατσιο; :-?

Ανδρουλακης με Κασσελ και Ζωη; :-?

Και οι εξι τους όλοι μαζί; :-? :-? :-?

Απλά αν φύγει ο Κουλης όλα θα φτιάξουν :g030:
Αν φύγει ο Κούλης ή αν φύγει η ΝΔ; Έχει διαφορά. Αν φύγει ο Κούλης, δεν θα αλλάξει απολύτως τίποτα. Θα κάνουν κάτι εκλογές της πούτσας όπου θα βγει πάλι κανένα σόι (Κεφαλογιάννη πιθανόν, ίσως η Ντόρα αν και γιαγιά, δεν ξέρω από άλλα σόγια τί διάδοχοι υπάρχουν) και μετά it's business as usual.

Αν φύγει η ΝΔ προφανώς θα έχουν ανέβει άλλα κόμματα μέχρι τότε, δεν θα φύγει από μόνη της. Εκτός αν γίνει καμμιά δικτατορία. Οπότε είναι πολύ φλου το σενάριο για να κάνουμε κάποια πρόβλεψη. Αλλά ένα είναι σίγουρο: Με το που φύγει η ΝΔ, αμέσως θα πέσει η σχετιζόμενη με το κράτος διαφθορά σε ένα ποσοστό που μπορεί να είναι και πάνω από 90%.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Αν έφευγε ο Μητσοτάκης ;
Θα πλημύριζαν χωριά.
1.Τρένα συγκρούονται παντού. Εσύ πίστευε ότι είναι ευθύνη του Μητσοτάκη.

2. Δαση καίγονταν πάντα. Με την διαφορά ότι πριν καίγονταν και εκατοντάδες ή δεκάδες άνθρωποι. Ξέρεις πότε λέω, τότε που εσύ και η Νίκη γουστάρατε την φάση.

3. Πλημμύρες είχαμε πάντα. Πλημμύρες και καταστροφές γίνονταν και γίνονται μέχρι σήμερα σε όλη την Ευρώπη (και τον κόσμο). Για εσάς, φταίει ο Μητσοτάκης.

4. Η ενέργεια έχει πάει στα ύψη σε όλη την Ευρώπη και τις ΗΠΑ. Είτε και εκεί καρτέλ/Μητσοτάκης είτε λέτε μαλακίες.

5. Διαπλεκόμενοι γεμίζουν την χώρα με αλλοδαπούς. Ασχολίαστο.

6. Υποχωρήσεις στα ελληνοτουρκικά. Είστε ψεύτες.

7. Το χρεος της χώρας αυξάνεται. Έχετε μείνει εσύ και η Νίκη να μετράτε το χρέος σε απόλυτη τιμή. Το πως πάει η οικονομία το κρίνουν άλλοι, απείρως πιο σχετικοί από σας.

8. Μπράβοι διαχειρίζονται τις παραλίες. Πες ότι παίζουν μπραβιλίκια και στην παραλιακή μα φαρμακωθω. Εννοείται φταίει ο Μητσοτάκης.

9. Τα νοσοκομεία και η υγεία πάνε στον διάολο. Έχουν απαντήσει άλλοι για αυτό, πολύ ειδικότεροι από σας και σίγουρα όχι νεοδημοκράτες.

10. Ο Μητσοτάκης έριξε τα παιδιά στη βία και τα ναρκωτικά.

Εκτυπώστε το παραπάνω, και δείξτε το χαρτί στην πύλη του Αιγινήτειου. Τα άλλα θα έρθουν μόνα τους.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Αφήστε τι έγινε. Αυτά έγιναν και θα κριθούν.

Το θέμα είναι ποιος θα έρθει όταν φυγει η ΝΔ, τι θα είναι αυτός; Τι θα ακολουθήσει; τι θα τάξει;
Εκεί θα παιχτεί η ιστορία όλη
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

georgebi έγραψε: 22 Οκτ 2024, 13:58 Και να σημειώσω πως απ όλους εισαι ο μόνος που αναφέρει ένα όνομα

Επειδή θεωρείται ο πιο πιθανός διάδοχος και αντίθετα με όσα λέει ο Καμπουράκης,η ΝΔ έχει αποδείξει ότι δεν διασπάται εύκολα.
Όντως εάν φύγει ο Μητσοτάκης η ΝΔ θα βγάλει κάποιον άλλο αρχηγό,τον Δένδια ή κάποιον άλλον.Οι υπόλοιποι είναι το θέμα εάν θα επανασυγκολληθούν και σε ποιά βάση από τη στιγμή που μας τελείωσε το λεφτά υπάρχουν.
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

Otto Weininger έγραψε: 22 Οκτ 2024, 14:11
Εκτυπώστε το παραπάνω, και δείξτε το χαρτί στην πύλη του Αιγινήτειου. Τα άλλα θα έρθουν μόνα τους.
:smt005:
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

Ερμής έγραψε: 22 Οκτ 2024, 14:13 Αφήστε τι έγινε. Αυτά έγιναν και θα κριθούν.

Το θέμα είναι ποιος θα έρθει όταν φυγει η ΝΔ, τι θα είναι αυτός; Τι θα ακολουθήσει; τι θα τάξει;
Όπως έγραψα το αφήγημα της κεντροαριστεράς κατέρρευσε με τα μνημόνια.Αυτό προκάλεσε πολυδιάσπαση στον χώρο και σχετική συρρίκνωσή του με αντίστοιχη άνοδο της ακροδεξιάς.Αυτό προδικάζει ιταλικές καταστάσεις (προ Μπερλουσκόνι και Μελόνι) που οι κυβερνήσεις άλλαζαν κάθε εξάμηνο αλλά η Ελλάδα δεν έχει συνηθίσει σε αυτά και η πίεση από την κοινωνία μόλις καταλάβει τι σημαίνει αυτό για μονοκομματική σταθερότητα θα είναι μεγάλη.
Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

micmic έγραψε: 22 Οκτ 2024, 14:07
Spoiler
Golden Age έγραψε: 22 Οκτ 2024, 13:02

Πάντως αυτά που ισχυρίζεται ο Καμπουράκης ότι η ΝΔ θα γινόταν μπάχαλο απο σύγκρουση λαϊκοδεξιών και κεντρώων δεν ισχύουν. Απλά θα τον διαδεχόταν κάποιος, πχ Δένδιας.

Όλοι οι υπόλοιποι οι αντιμητσοτακικοί δεν λένε τίποτα για αυτούς που θα πρέπει να συνεργαστούν για να κυβερνήσουν

Αν φύγει ο Κούλης ή αν φύγει η ΝΔ; Έχει διαφορά. Αν φύγει ο Κούλης, δεν θα αλλάξει απολύτως τίποτα. Θα κάνουν κάτι εκλογές της πούτσας όπου θα βγει πάλι κανένα σόι (Κεφαλογιάννη πιθανόν, ίσως η Ντόρα αν και γιαγιά, δεν ξέρω από άλλα σόγια τί διάδοχοι υπάρχουν) και μετά it's business as usual.

Αν φύγει η ΝΔ προφανώς θα έχουν ανέβει άλλα κόμματα μέχρι τότε, δεν θα φύγει από μόνη της. Εκτός αν γίνει καμμιά δικτατορία. Οπότε είναι πολύ φλου το σενάριο για να κάνουμε κάποια πρόβλεψη. Αλλά ένα είναι σίγουρο:
Με το που φύγει η ΝΔ, αμέσως θα πέσει η σχετιζόμενη με το κράτος διαφθορά σε ένα ποσοστό που μπορεί να είναι και πάνω από 90%.
Ε να...αυτές τις βεβαιότητες έχεις.....και δεν μου επιτρέπεις να σου απαντησω σοβαρά στα υπόλοιπα (που έχουν ως ένα βαθμό λογική) και τα εχω στο σποιλερ

Βλέπεις εγώ δεν είμαι των βεβαιοτήτων....και απ το αβαταρ μου ακομα....γεμάτος ερωτηματικά είμαι

Εικόνα

:102: :102: :102:
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

2. Δαση καίγονταν πάντα. Με την διαφορά ότι πριν καίγονταν και εκατοντάδες ή δεκάδες άνθρωποι. Ξέρεις πότε λέω, τότε που εσύ και η Νίκη γουστάρατε την φάση.

3. Πλημμύρες είχαμε πάντα. Πλημμύρες και καταστροφές γίνονταν και γίνονται μέχρι σήμερα σε όλη την Ευρώπη (και τον κόσμο). Για εσάς, φταίει ο Μητσοτάκης.

4. Η ενέργεια έχει πάει στα ύψη σε όλη την Ευρώπη και τις ΗΠΑ. Είτε και εκεί καρτέλ/Μητσοτάκης είτε λέτε μαλακίες.

7. Το χρεος της χώρας αυξάνεται. Έχετε μείνει εσύ και η Νίκη να μετράτε το χρέος σε απόλυτη τιμή. Το πως πάει η οικονομία το κρίνουν άλλοι, απείρως πιο σχετικοί από σας.

8. Μπράβοι διαχειρίζονται τις παραλίες. Πες ότι παίζουν μπραβιλίκια και στην παραλιακή μα φαρμακωθω. Εννοείται φταίει ο Μητσοτάκης.

9. Τα νοσοκομεία και η υγεία πάνε στον διάολο. Έχουν απαντήσει άλλοι για αυτό, πολύ ειδικότεροι από σας και σίγουρα όχι νεοδημοκράτες.

Γενικά ο Μητσοτάκης για τι ακριβώς θεωρείς ότι ευθύνεται ως 5 χρόνια πρωθυπουργός;
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Otto Weininger έγραψε: 22 Οκτ 2024, 14:00 Αν είδες δει την (μεγάλη εκπομπή) αυτή την περασμένη βδομάδα δεν θα τσαμπουναγες όσα λες.
Εσύ πάλι και να πήγαινες σε νοσοκομείο να δεις την κατάσταση τα ίδια θα τσαμπούναγες γιατί είσαι yes man. Φωτιά να έρθει να σου βάλει στο φαρμακείο θα υποκλίνεσαι στα πόδια του. Στ' αλήθεια το πιστεύω ότι αυτό θα έκανες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Zelda

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Zelda »

Ερμής έγραψε: 22 Οκτ 2024, 14:13 Αφήστε τι έγινε. Αυτά έγιναν και θα κριθούν.

Αν υπήρχαν πραγματικες ιδεολογικές διαφορές μακροπρόθεσμα η ΝΔ θα πήγαινε μαρς για διάσπαση σε ενα οριζοντα 5-10 ετών

Ενα δεξιό κομμάτι σε ένα κομμα μεταξύ EPP-ECR αντιστοιχο αυτών που υπάρχουν σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες.
Λογω μεταναστευτικού και δημογραφικου η κοινωνια θα συνεχίσει να γίνεται ολο και πιο συντηρητική.

Και το κεντρώο κομμάτι θα πήγαινε μαζί με αυτό που λεμε εκσυγχρονιστικό ΠΑΣΟΚ.

Ομως η ΝΔ είναι κυρίως μηχανισμός εξουσίας και μπροστά στην καρέκλα κάνουν όλοι γαργάρα τις διαφορές τους

Εγω ποντάρω οτι το Μητσοτακικό κομμάτι της ΝΔ θα σπρώξει τον Πιερρακάκη ως διάδοχο, ασχετα αν θα τα καταφερει.
Αυτες οι επισκέψεις του στην Πρώτη Σερρών και στο Μετσοβο για τον Αβερωφ, μου κανουν για προσπάθεια δημιουργία ΝΔου προφιλ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Zelda την 22 Οκτ 2024, 14:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

foscilis έγραψε: 22 Οκτ 2024, 14:25 Γενικά ο Μητσοτάκης για τι ακριβώς θεωρείς ότι ευθύνεται ως 5 χρόνια πρωθυπουργός;
Για τίποτα. Ως γνωστόν ο αρχηγός της χώρας δεν ευθύνεται για τίποτα που συμβαίνει στην χώρα του.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
micmic
Phorum.gr user: micmic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από micmic »

georgebi έγραψε: 22 Οκτ 2024, 14:21
micmic έγραψε: 22 Οκτ 2024, 14:07
Spoiler

Αν φύγει η ΝΔ προφανώς θα έχουν ανέβει άλλα κόμματα μέχρι τότε, δεν θα φύγει από μόνη της. Εκτός αν γίνει καμμιά δικτατορία. Οπότε είναι πολύ φλου το σενάριο για να κάνουμε κάποια πρόβλεψη. Αλλά ένα είναι σίγουρο:
Με το που φύγει η ΝΔ, αμέσως θα πέσει η σχετιζόμενη με το κράτος διαφθορά σε ένα ποσοστό που μπορεί να είναι και πάνω από 90%.
Ε να...αυτές τις βεβαιότητες έχεις.....και δεν μου επιτρέπεις να σου απαντησω σοβαρά στα υπόλοιπα (που έχουν ως ένα βαθμό λογική) και τα εχω στο σποιλερ
Επειδή συμβαίνει να γνωρίζω για ορισμένα κομμάτια της διαφθοράς (σε δύο βασικά τομείς) κάνω μια λογική γενίκευση και για τα υπόλοιπα. Και με βάση αυτά που ξέρω, βλέπω ότι μετά από την κατάρρευση του ΠΑΣΟΚ η κρατικώς χρηματοδοτούμενη διαφθορά είναι κατά 90% Νεοδημοκρατική. Οι υπόλοιποι πιθανώς να θέλουν, αλλά δεν μπορούν. Κανένας άλλος δεν έχει αυτή τη στιγμή τον μηχανισμό της ΝΔ, που εκτείνεται από το Μαξίμου μέχρι την τελευταία τοπική οργάνωση. Ούτε κατά διάνοια. Και τέτοιος μηχανισμός δεν φτιάχνεται σε μια τετραετία, ούτε καν αν είσαι το ΠΑΣΟΚ του '81.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

foscilis έγραψε: 22 Οκτ 2024, 14:25

Γενικά ο Μητσοτάκης για τι ακριβώς θεωρείς ότι ευθύνεται ως 5 χρόνια πρωθυπουργός;
Για την οργάνωση των γουικεντ του.

Ομολογουμένως, είναι εξαιρετικός.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”