Αν δεν μπορείς να καταλάβεις κάποιον που είναι αμόρφωτος και ηλίθιος έχεις σοβαρό πρόβλημα.Otto Weininger έγραψε: 22 Οκτ 2024, 13:38Και ολα αυτά επειδή τα λες εσύ, η διάνοια του σύμπαντος.hellegennes έγραψε: 22 Οκτ 2024, 13:37Καταρχήν αυτό είναι ψέμα. Και για τον Σαμαρά έχω πει και για τον ΓΑΠ και για τον Τσίπρα και για τον Σημίτη.Otto Weininger έγραψε: 22 Οκτ 2024, 13:32 Για όλους τους παραπάνω ουδέποτε είπε κάτι τέτοιο ο Χέλης.
Από κεί και ύστερα, στα παπάρια μου τα βιογραφικά τους. Όλοι απόφοιτοι πανεπιστημίων είναι. Πώς αποφοίτησαν ας μην το πιάσουμε τώρα.
Εντούτοις κανείς δεν ήταν τόσο ηλίθιος και αμόρφωτος σαν τον Μητσοτάκη. Κυριολεκτικά δεν ξέρει βασικά πράγματα που μαθαίνει κανείς στο δημοτικό. Έχει πει τέτοιες επικές μαλακίες που μόνο σαν παρωδία μπορεί να το εκλάβει κανείς. Το άτομο δεν έχει βασικές γνώσεις. Χώνεψέ το.
Οκ.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αν ξαφνικά τα βροντούσε ο Μητσοτάκης, τι χάος θα ακολουθούσε στην Ελλαδα χωρίς την ηγεσία του;
- hellegennes
Re: Αν ξαφνικά τα βροντούσε ο Μητσοτάκης, τι χάος θα ακολουθούσε στην Ελλαδα χωρίς την ηγεσία του;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Re: Αν ξαφνικά τα βροντούσε ο Μητσοτάκης, τι χάος θα ακολουθούσε στην Ελλαδα χωρίς την ηγεσία του;
Ο χέλης απλώς έπαθε στέρηση από την ευρυμάθεια των ζαίων και την απότομη πτώση της πγιότητας στο πολιτικό γίγνεσθαι.
Κατανοητόν.
Κατανοητόν.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Otto Weininger
Άμα δε σε νοιάζει τι λένε οι άμεσα εμπλεκόμενοι, τότε να καλούν εσένα από υπουργείο σε υπουργείο και μα πορεύονται βάσει των βιωμάτων σου.hellegennes έγραψε: 22 Οκτ 2024, 13:40Ρε τι με νοιάζουν οι συνδικαλιστές; Στα ΠΑΠΑΡΙΑ μου. Πηγαίνω τον πατέρα μου με πνευμονία και περιμένουμε 7 ώρες για να τον δουν. Η υπάλληλός μου περιμένει ΕΝΑΝ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΧΡΟΝΟ για να μπει ο πατέρας της χειρουργείο και πάει από αναβολή σε αναβολή.Otto Weininger έγραψε: 22 Οκτ 2024, 13:351. Την αλητεία να κόβεις κείμενα, κοίτα να την σταματήσεις κάποια στιγμή.hellegennes έγραψε: 22 Οκτ 2024, 13:29
Τώρα αυτό το είπες σοβαρά δηλαδή;
Δεν υπάρχει ΕΣΥ. Όταν επείγοντα χειρουργεία κάνουν 1 χρόνο να γίνουν, δεν έχεις σύστημα υγείας. Καλύτερα να το κλείσουμε τελείως να μην πληρώνουμε τελείως τζάμπα λεφτά.
2. Είπα του Άδωνη με όλους τους συνδικαλιστές, κυρίως αριστεράτζες.
Σύρε δες την, άκου τι είπαν, άκου τι παραδέχτηκαν όλοι και έλα να μας τα ξαναπείς.
Γάμησέ μας με τα παπαγαλάκια, τον άχρηστο τον μαλακισμένο Άδωνη και τι έχουν πει σε μια μαλακία συνάντηση που πιπιλίζεις.
Δεν έχουμε, ρε φίλε, ΕΣΥ. Τέλος.
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Όλες οι χώρες της κεντρικής και βόρειας Ευρώπης που έχουν κυβερνήσεις συνεργασίας καταρρέουν, παλιά καλά που ζω στη δυνατή Ελλάδα και τον Κούλη ηγέτη.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Από πρωθυπουργούς της μεταπολίτευσης μόνο Σημίτης και ο Ανδρέας είχαν κάποια μόρφωση. Όλοι οι άλλοι ήταν ντουγανια από γνώσεις. Αν και βέβαια αυτό δεν παίζει καποιο τεράστιο ρόλο.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
Εγώ απλά έγραψα αυτά που έζησα και ζω.Otto Weininger έγραψε: 22 Οκτ 2024, 12:17Πως αισθάνεσαι που κατάφερες να γράψεις ένα ποστ με αποκλειστικά ψέματα και παραπληροφόρηση;Niki έγραψε: 22 Οκτ 2024, 11:44Αν έφευγε ο Μητσοτάκης ;
Πιστεύω ότι θα γινότανε ο χαμός.
Τα τραίνα θα συγκρουόντουσαν και θα πέθαιναν νέα παιδία.
Τα δάση θα καιγόντουσαν δέντρο δεν θα έμενε.
Θα πλημύριζαν χωριά.
Τα τρόφιμα με τους μεσάζοντες θα πήγαιναν στα ύψη.
Με τα καρτέλ η ενέργεια θα πήγαινε στα ύψη.
Διάφοροι διαπλεκόμενοι θα γέμιζαν την χώρα αλλοδαπούς.
Άσε που στα Ελληνοτουρκικά θα ήταν οι καινούργιοι όλο υποκλίσεις και υποχωρήσεις.
Το χρέος της χώρας θα αυξανότανε.
Τις παραλίες μας θα τις διαχειριζόντουσαν μπράβοι Αλβανοί.
Οι καινούργιοι σίγουρα θα αγόραζαν ακίνητα ακριβά , χαλιά δεν ξέρω και γω τι.
Τα νοσοκομεία και η υγεία θα πήγαιναν στο διάολο.
Τα νέα παιδιά γεμάτα απογοήτευση θα ξέπεφταν στην βία και στα ναρκωτικά.
Λοιπόν φίλε Otto ο σωστός ΝΔ κράτης πρώτα είναι Έλληνας και μετά ΝΔ κράτης.
Ποτέ δεν βάζει το κόμμα πάνω από την πατρίδα του.
Ενημερωτικά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Niki την 22 Οκτ 2024, 13:50, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
- hellegennes
Εσένα μπορεί να σου αρκεί να λέει κάποιος "όλα καλά πάνε", εγώ θέλω να πηγαίνουν καλά στην πραγματικότητα.Otto Weininger έγραψε: 22 Οκτ 2024, 13:43 Άμα δε σε νοιάζει τι λένε οι άμεσα εμπλεκόμενοι, τότε να καλούν εσένα από υπουργείο σε υπουργείο και μα πορεύονται βάσει των βιωμάτων σου.
Στον πούτσο μου τι λέει ο μαλάκας ο Άδωνης και τι έχεις καταλάβει εσύ από μια συνέντευξη που έχεις μεταφράσει στο μυαλό σου όπως θέλεις γιατί φοράς κομματικές παρωπίδες. Μακάρι να μην χρειαστείς ποτέ νοσηλεία. Μόνο αυτό.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Πάμε πάλι.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 22 Οκτ 2024, 13:44 Όλες οι χώρες της κεντρικής και βόρειας Ευρώπης που έχουν κυβερνήσεις συνεργασίας καταρρέουν, παλιά καλά που ζω στη δυνατή Ελλάδα και τον Κούλη ηγέτη.
Γενικώς, έχετε κάποιο σοβαρό θεματάκι με τους συσχετισμούς.ΓΑΛΗ έγραψε: 22 Οκτ 2024, 12:43 Απ' ό,τι ξέρω στις δυτικές χώρες, η πλειοψηφία των κυβερνήσεων απαιτεί συνεργασίες.
Πράγμα που στο τεταρτοκοσμικό μπουρδέλο που αναφέρεις, θεωρείται κατιτίς το προδοτικόν.![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Kauldron έγραψε: 22 Οκτ 2024, 13:42Δε το είχα δεί (τουλάχιστον δε το θυμάμαι) οτι το είχες πεί κι εσύ, συγγνώμη. Αλλά χαίρομαι να βλέπω οτι συμφωνούμε.hellegennes έγραψε: 22 Οκτ 2024, 13:41Να με κουοτάρεις όταν χρησιμοποιείς ιδέες μου.Kauldron έγραψε: 22 Οκτ 2024, 13:33
Μακάρι να μην υπήρχε καθόλου κομματική κυβέρνηση στην Ελλάδα. Να υπήρχε υπηρεσιακή.
Θα λειτουργούσε ΑΠΕΙΡΩΣ καλύτερα το κράτος. Βασικά θα είχαμε Κράτος, οχι Κόμμα.![]()
![]()
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- hellegennes
Δεν ξέρω σε ποια χώρα ζούσες τα τελευταία 5 χρόνια, αλλά αυτά είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου. Ποιο είναι ψέμα;Otto Weininger έγραψε: 22 Οκτ 2024, 12:17Πως αισθάνεσαι που κατάφερες να γράψεις ένα ποστ με αποκλειστικά ψέματα και παραπληροφόρηση;Niki έγραψε: 22 Οκτ 2024, 11:44Αν έφευγε ο Μητσοτάκης ;
Πιστεύω ότι θα γινότανε ο χαμός.
Τα τραίνα θα συγκρουόντουσαν και θα πέθαναν νέα παιδία.
Τα δάση θα καιγόντουσαν δέντρο δεν θα έμενε.
Θα πλημύριζαν χωριά.
Τα τρόφιμα με τους μεσάζοντες θα πήγαιναν στα ύψη.
Με τα καρτέλ η ενέργεια θα πήγαινε στα ύψη.
Διάφοροι διαπλεκόμενοι θα γέμιζαν την χώρα αλλοδαπούς.
Άσε που στα Ελληνοτουρκικά θα ήταν οι καινούργιοι όλο υποκλίσεις και υποχωρήσεις.
Το χρέος της χώρας θα αυξανότανε.
Τις παραλίες μας θα τις διαχειριζόντουσαν μπράβοι Αλβανοί.
Οι καινούργιοι σίγουρα θα αγόραζαν ακίνητα ακριβά , χαλιά δεν ξέρω και γω τι.
Τα νοσοκομεία και η υγεία θα πήγαιναν στο διάολο.
Τα νέα παιδιά γεμάτα απογοήτευση θα ξέπεφταν στην βία και στα ναρκωτικά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Θα ξυπνήσει ο Godzilla, θα κολλήσουμε όλοι γονόρροια, το τραπεζικό σύστημα θα καταρρεύσει.georgebi έγραψε: 22 Οκτ 2024, 00:33
https://www.liberal.gr/d-kampoyrakis/ki ... mitsotakis
Να κάνουμε μια υπόθεση εργασίας; Ο Μητσοτάκης απηυδισμένος από όσα αντιμετωπίζει, τα βροντάει ξαφνικά και πάει σε μια θέση στην Ευρώπη. Ή κατεβαίνει στα Χανιά, την αράζει στην αυλή του και χαζεύει από δω τη Σούδα κι από κει τα Λευκά Όρη, γράφοντας τα απομνημονεύματα του.
Ύστερα η ΝΔ χωρίζεται σε κεντρώους και λαϊκούς δεξιούς, που αρχίζουν να αλληλοσκοτώνονταικατά τα πρότυπα του Σύριζα. Και μη μου πείτε ότι θα βγάλουν κάποιον άλλον στη θέση του κι όλα καλά, διότι έτσι έλεγαν και στην Κουμουνδούρου για τη μετά Αλέξη εποχή κι είδαμε την κατάντια τους.
Τι απομένει πίσω; Όχι μια ΝΔ χωρίς αρχηγό, αλλά μια χώρα χωρίς ηγεσία.
Όταν ο γέρο Καραμανλής αποσυρόταν το 1980 στην προεδρία της Δημοκρατίας, υπήρχε ένας Ανδρέας που ερχόταν. Κι όταν ο Ανδρέας κατέρρεε το 1989, υπήρχε ένας γέρο Μητσοτάκης να αναλάβει τη χώρα.![]()
Όταν το 1996 ο Ανδρέας ψυχομαχούσε στο Ωνάσειο, ερχόταν πίσω του ένας Σημίτης κι όταν η εποχή Σημίτη έφαγε τα ψωμιά της, ακολουθούσε ένας Κώστας Καραμανλής.![]()
Τι θέλω να πω; Πως ακόμα κι εκείνοι που έκλειναν τους κύκλους τους, συνέχιζαν να έχουν πίσω τους μεγάλα και στιβαρά κόμματα, αυτοί δε που έρχονταν να τους διαδεχτούν είχαν ακόμα μεγαλύτερους και στιβαρότερους πολιτικούς σχηματισμούς στο κουμάντο τους. Έφευγαν αυτοί που έπεφταν κάτω από το 40% και αναλάμβαναν εκείνοι που είχαν ένα 45%. Για την τύχη της χώρας μιλάμε τώρα, όχι για την τύχη των κομμάτων.
Ρίξτε τώρα μια ματιά στο σημερινό πολιτικό σκηνικό. Έχει μια κυρίαρχη πολιτική προσωπικότητα κι ύστερα ακολουθεί το χάος. Ας πούμε ότι εξαϋλώνεται ξάφνου ο Κυριάκος, ποιος θα αναλάβει ο τιμόνι; Όχι της ΝΔ, αλλά της χώρας. Κατ’ αρχήν θα γίνει πογκρόμ μέσα στο κυβερνόν κόμμα, οι κεντρώοι Πασοκογενείς θα αλληλοσφαχτούν με τους λαϊκούς δεξιούς. Στο 15% θα την κατεβάσουν την ΝΔ.
Μήπως θα αναλάβει η κεντροαριστερά;Για να ηγηθεί της χώρας ποιος; Ο Ανδρουλάκης; Με το σκάρτο 13-15% που έχει; Ή τον θεωρεί κανείς ικανό να φτιάξει μεγάλο κεντροαριστερό συνασπισμό; Με ποιους; Με τα απομεινάρια του Σύριζα ή με την Ζωή Κωνσταντοπούλου και τον Χαρίτση; Όποιος πιστεύει κάτι τέτοιο είναι ευτυχισμένος.
Ποιον θα στείλουμε λοιπόν, να κάτσει απέναντι στον Ερνογάν ή να διαπραγματευτεί στα σοβαρά με Ευρωπαίους και Αμερικάνους; Την Λατινοπούλου μήπως, για την οποία ακούω όλους να λένε ότι «έρχεται με φόρα»;
Εδώ αγαπητοί μου, η χώρα έχει σοβαρό πρόβλημα. Έχει ξεμείνει με έναν και μοναδικό στην κορυφήτης, τον οποίον μάλιστα όλο και περισσότεροι καταλήγουν να μην χωνεύουν. Άλλος γιατί είναι πολύ κεντρώος κι άλλος γιατί είναι πολύ δεξιός, άλλος γιατί είναι πολύ μεταρρυθμιστής κι άλλος γιατί δεν κάνει πολλές μεταρρυθμίσεις, άλλος γιατί δεν μοιράζει χρήμα κι άλλος γιατί δίνει πολλά επιδόματα.
Και κανένας δεν λέει «αυτός μπορεί να τον αντικαταστήσει».
Διότι ο «αυτός» δεν υπάρχει, όμως κανένας δεν το σκέφτεται.
![]()
![]()
![]()
Ψύχραιμοι οι νεοδημοκράτες.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
θα κολλήσετε;
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Δεν είναι δουλειά του Μητσοτάκη να φτιάξει την αντιπολίτευση.Αυτή πρέπει να κοιτάξει να ανασυγκροτηθεί.Μπίστης έγραψε: 22 Οκτ 2024, 13:24 Είστε τρελλοί ?
Ακόμα και ο Βενιζέλος είχε αντίπαλο, και ο Αντρέας, και το ζαβο θα κυβερνά ισόβια ?
Η σημερινή κατάσταση δεν οφείλεται στον Μητσοτάκη αλλά σε μια ιστορική συγκυρία : στη διάψευση της πασοκικής ιδεολογίας από το μνημόνιο.Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος της κατάστασης στην αντιπολίτευση και όχι ο Μητσοτάκης.
Τα μνημόνια και το γεγονός ότι τα ψήφισε το ΠΑΣΟΚ και τελικά τα δέχθηκε και ο ΣΥΡΙΖΑ που ουσιαστικά ήταν το ΠΑΣΟΚ Νο 2 διέψευσαν πανηγυρικά την επικρατούσα στη μεταπολίτευση ιδέα ότι αρκεί να πάρουμε τα λεφτά των πλουσίων ή να ρίξουμε λεφτά στην αγορά για να περνάμε καλά.Ο ελληνικός λαός μέχρι το 2010 είχε μια στρεβλή αντίληψη για το πως λειτουργεί η οικονομία και ο κόσμος.Ασφαλώς δεν τα έχει κατανοήσει όλα με τα μνημόνια και πολλοί αντιστέκονται στην πραγματικότητα αλλά έχουν καταρρεύσει βεβαιότητες και μαζί το βασικό αφήγημα της κεντροαριστεράς.Πρέπει να βρουν άλλο και στο μεταξύ παίζουν μπάλα όλοι οι περίεργοι κληρονόμοι από Ζωή και Βαρουφάκη μέχρι και ΝΕΑΡ που δεν λένε τίποτε ή μάλλον επαναλαμβάνουν με διάφορους τρόπους την παπανδρεική κραυγή ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ενώ ο κόσμος δεν πιστεύει πια ότι υπάρχουν.
Golden Age έγραψε: 22 Οκτ 2024, 13:02
Πάντως αυτά που ισχυρίζεται ο Καμπουράκης ότι η ΝΔ θα γινόταν μπάχαλο απο σύγκρουση λαϊκοδεξιών και κεντρώων δεν ισχύουν. Απλά θα τον διαδεχόταν κάποιος, πχ Δένδιας.
Και να σημειώσω πως απ όλους εισαι ο μόνος που αναφέρει ένα όνομα
Όλοι οι υπόλοιποι οι αντιμητσοτακικοί δεν λένε τίποτα για αυτούς που θα πρέπει να συνεργαστούν για να κυβερνήσουν
Βελο με Αφρουλα και Νατσιο;
Ανδρουλακης με Κασσελ και Ζωη;
Και οι εξι τους όλοι μαζί;
Απλά αν φύγει ο Κουλης όλα θα φτιάξουν
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
- Otto Weininger
Δεν έχω μεταφράσει τίποτα στο μυαλό μου. Οι συνδικαλιστές έλεγαν τα προβλήματα, την κατάσταση πριν το 2019, την κατάσταση πριν τον Άδωνη και το σήμερα.hellegennes έγραψε: 22 Οκτ 2024, 13:48Εσένα μπορεί να σου αρκεί να λέει κάποιος "όλα καλά πάνε", εγώ θέλω να πηγαίνουν καλά στην πραγματικότητα.Otto Weininger έγραψε: 22 Οκτ 2024, 13:43 Άμα δε σε νοιάζει τι λένε οι άμεσα εμπλεκόμενοι, τότε να καλούν εσένα από υπουργείο σε υπουργείο και μα πορεύονται βάσει των βιωμάτων σου.
Στον πούτσο μου τι λέει ο μαλάκας ο Άδωνης και τι έχεις καταλάβει εσύ από μια συνέντευξη που έχεις μεταφράσει στο μυαλό σου όπως θέλεις γιατί φοράς κομματικές παρωπίδες. Μακάρι να μην χρειαστείς ποτέ νοσηλεία. Μόνο αυτό.
Αν είδες δει την (μεγάλη εκπομπή) αυτή την περασμένη βδομάδα δεν θα τσαμπουναγες όσα λες.
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 26 Απαντήσεις
- 759 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dwarven Blacksmith
-
- 1 Απαντήσεις