!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Phorum Forumvision #1
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Re: Phorum Forumvision #1
Είμαστε έτοιμοι για απογείωσηηηη .. 13 σύνολο .. Μικ δεν πατάς το κουμπί να αρχίσουμε ; περιμένουμε κανέναν άλλον ; 
Some are born to sweet delight some are born to the endless night ..
Απλά να το πάμε λίγο λαου, δεν θα τα προκανουμε σε μια βδομάδα 
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Απορία για βαθμολογία: έχουμε 12ρι, 10ρι, 8ρι...μέχρι 0.
11 νούμερα σύνολο
και είμαστε 13. Μπορούμε να βάζουμε 2 φορές την ίδια βαθμολογία; ΄Η μόνο τα μηδενικά επιτρέπεται πάνω από 1;
Νομίζω βαθμολογούμε όλα τα κομμάτια.
11 νούμερα σύνολο
και είμαστε 13. Μπορούμε να βάζουμε 2 φορές την ίδια βαθμολογία; ΄Η μόνο τα μηδενικά επιτρέπεται πάνω από 1;
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
θα εχεις περισσότερα μηδενικά τωρα, το εχει πει και αυτο. 
- Misty_Blue
Δήλωσε και συ συμμετοχή..Απ"ότι φαίνεται τα κατάλαβες καλύτερα απ' όλους μας..
To scare myself with my own desert places.
δεν το εχω με τα ανταγωνιστικά παιχνίδια πια, εχω γεράσει, αλλα μου αρέσει πολύ αυτο που εχει κανει με το github κλπ, και μου αρέσει να ακουω τραγουδάκια, θα είμαι με σημαιάκια πρώτη σειρά στους θεατές.
Ζητα από Γολδεν σημαία Ισραήλ να είμαστε φουλ Γιουροβυζenaon έγραψε: 21 Οκτ 2024, 21:30δεν το εχω με τα ανταγωνιστικά παιχνίδια πια, εχω γεράσει, αλλα μου αρέσει πολύ αυτο που εχει κανει με το github κλπ, και μου αρέσει να ακουω τραγουδάκια, θα είμαι με σημαιάκια πρώτη σειρά στους θεατές.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- NovaLacertae
Για τα 13 κομματια η βαθμολογία θα έχει 12, 10, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1, 0, 0, - (το δικο μας)aLiCat έγραψε: 21 Οκτ 2024, 21:17 Απορία για βαθμολογία: έχουμε 12ρι, 10ρι, 8ρι...μέχρι 0.
11 νούμερα σύνολο
και είμαστε 13. Μπορούμε να βάζουμε 2 φορές την ίδια βαθμολογία; ΄Η μόνο τα μηδενικά επιτρέπεται πάνω από 1;![]()
- Misty_Blue
Μα δεν είναι ανταγωνιστικό. To know us better είναι.
Ευκαιρία ν'ανακαλύψουμε μουσικές που δεν είχαμε ξανακούσει.
Και άτομα που ταιριάζουμε μουσικά 
Ευκαιρία ν'ανακαλύψουμε μουσικές που δεν είχαμε ξανακούσει.
To scare myself with my own desert places.
Άντε να ξαναβρείς την σελίδα όταν θα πάει πίσω από τις νέες ειδοποιήσεις ... 
Επίτρεψέ μου να διαφωνήσω.Misty_Blue έγραψε: 21 Οκτ 2024, 21:35 Μα δεν είναι ανταγωνιστικό. To know us better είναι.![]()
![]()
Ευκαιρία ν'ανακαλύψουμε μουσικές που δεν είχαμε ξανακούσει.Και άτομα που ταιριάζουμε μουσικά
![]()
Για τον σοσιαλισμό, τη νίκη αγωνιζόμαστε όλοι (ή σχεδόν όλοι).
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
καλα καλα, το πρόβλημα με τα παιχνδια που εχουν νικητή ειναι οτι αρκει να τα ορίσει ως ανταγωνιστικά ένας χαμένος.
αλλα θεωρίες ειναι αυτα οκ, στην πράξη και να σκοτωθείτε λίγο δεν πειράζει, κανει καλό στην ακροαματικότητα
aLiCat έγραψε: 21 Οκτ 2024, 21:40Επίτρεψέ μου να διαφωνήσω.Misty_Blue έγραψε: 21 Οκτ 2024, 21:35 Μα δεν είναι ανταγωνιστικό. To know us better είναι.![]()
![]()
Ευκαιρία ν'ανακαλύψουμε μουσικές που δεν είχαμε ξανακούσει.Και άτομα που ταιριάζουμε μουσικά
![]()
Αν ήταν για του νόου ασ μπέτερ, είχαμε όλο το χρόνο και μέσα από το πχόρουμ.
Για τον σοσιαλισμό, τη νίκη αγωνιζόμαστε όλοι (ή σχεδόν όλοι).![]()
Α εγώ παλεύω για την δόξα των κομματιών μου
enaon έγραψε: 21 Οκτ 2024, 21:41καλα καλα, το πρόβλημα με τα παιχνδια που εχουν νικητή ειναι οτι αρκει να τα ορίσει ως ανταγωνιστικά ένας χαμένος.
αλλα θεωρίες ειναι αυτα οκ, στην πράξη και να σκοτωθείτε λίγο δεν πειράζει, κανει καλό στην ακροαματικότητα![]()
Λείπουν εριστικά άτομα από το πάνελ, ελπίζω να φανούμε αντάξιοι
Το ίδιο ισχύει και για μένα, καθότι θεωρώ τη δόξα ως νίκη.Μπίστης έγραψε: 21 Οκτ 2024, 21:42aLiCat έγραψε: 21 Οκτ 2024, 21:40Επίτρεψέ μου να διαφωνήσω.Misty_Blue έγραψε: 21 Οκτ 2024, 21:35 Μα δεν είναι ανταγωνιστικό. To know us better είναι.![]()
![]()
![]()
Αν ήταν για του νόου ασ μπέτερ, είχαμε όλο το χρόνο και μέσα από το πχόρουμ.
Για τον σοσιαλισμό, τη νίκη αγωνιζόμαστε όλοι (ή σχεδόν όλοι).![]()
![]()
Α εγώ παλεύω για την δόξα των κομματιών μου
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση