!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πώς φαντάζεσαι τους χρήστες;
- Cecily Anne
Re: Πώς φαντάζεσαι τους χρήστες;
Aυτό που τους χαλάτε την φαντασίωση με ξεπερνά. Ρε άστον άνθρωπο να έχει τη φαντασίωσή του όπως τη γουστάρει.
Τι'στε σεις ρε.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
ritzeri
Γιατί εκπλήσσεσαι;Cecily Anne έγραψε: 05 Δεκ 2018, 01:43ritzeri έγραψε: 05 Δεκ 2018, 01:38Δεν αναφέρομαι ποτε σε προσωπικά.Cecily Anne έγραψε: 05 Δεκ 2018, 01:34
Άμα χωρίσω μετά από τόσα χρόνια σχέση, πιθανότατα να ξαναπάω βέγκας και αυτή τη φορά όχι για βόλτα πριν το Κάνιον.
Σίγουρα, όμως δε θα σκίσω τίποτα.
Το λουκ προσπαθούμε να μαντέψουμε.
Ήθελα κάτι σε φάση σαμιαμιδι με γλώσσα μεγαλύτερη από το μπόι του
Έψαξα μήπως βρω τίποτα από καμιά 10η εντολή ή κόκκινο κύκλο αλλά δεν βρήκα.Μ'έχει το μισό φόρουμ σε φβ και ίνστα και ακόμα δεν έχω φτάσει σε σένα; Εκπλήσσομαι
![]()
Κατ αρχάς δεν ήξερα ότι το μισό φόρουμ έχει τα στοιχεία σου.
Κατά δεύτερον δεν είμαι ούτε η κουτσομπολιά της γειτονιάς, ούτε ο ματάκιας να παρακολουθώ τις ζωές των άλλων.
-
ritzeri
Που ρε;
Έχεις κανένα λίνκ;
Θυμάσαι τι συζητήσαμε τελευταία φορά;
Cecily Anne έγραψε: 05 Δεκ 2018, 01:54Aυτό που τους χαλάτε την φαντασίωση με ξεπερνά. Ρε άστον άνθρωπο να έχει τη φαντασίωσή του όπως τη γουστάρει.
Τι'στε σεις ρε.

the end
- Cecily Anne
Το μισό φόρουμ θα έμπαινε ή σε μσν παλιότερα ή στο φβ και στο ίνστα αργότερα, ειδικά οι παλιοί ήταν όλοι στην ομάδα του φόρουμ που υπήρχε στο φβ, οπότε λογικό μετά από τόσα χρόνια εδώ μέσα, λίγο πολύ να να έχουμε συμπέσει όλοι στα μέσα.ritzeri έγραψε: 05 Δεκ 2018, 01:55
Γιατί εκπλήσσεσαι;
Κατά δεύτερον δεν είμαι ούτε η κουτσομπολιά της γειτονιάς, ούτε ο ματάκιας να παρακολουθώ τις ζωές των άλλων.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
ritzeri
Αν λες εκεί που ανέβαζαν φώτο για 2 λεπτά και μετά τις κατέβαζαν, δεν είχε τύχει να την δω.
Εγώ απέχω από τα σόσιαλ. Δεν έχω δει πολλούς...έχω όμως συναντηθεί με πολλούς.Cecily Anne έγραψε: 05 Δεκ 2018, 01:58Το μισό φόρουμ θα έμπαινε ή σε μσν παλιότερα ή στο φβ και στο ίνστα αργότερα, ειδικά οι παλιοί ήταν όλοι στην ομάδα του φόρουμ που υπήρχε στο φβ, οπότε λογικό μετά από τόσα χρόνια εδώ μέσα, λίγο πολύ να να έχουμε συμπέσει όλοι στα μέσα.ritzeri έγραψε: 05 Δεκ 2018, 01:55
Γιατί εκπλήσσεσαι;
the end
- Cecily Anne
Ε καλά εσύ ζεις επικίνδυνα.Πάνας έγραψε: 05 Δεκ 2018, 02:00
Εγώ απέχω από τα σόσιαλ. Δεν έχω δει πολλούς...έχω όμως συναντηθεί με πολλούς.
Ναι και μάλιστα έχει διατηρηθεί πολύ καλύτερα από την Joan γιατί δεν έκανε καταχρήσεις. : )
the end
Οι άλλοι, όχι εγώ.Cecily Anne έγραψε: 05 Δεκ 2018, 02:01Ε καλά εσύ ζεις επικίνδυνα.Πάνας έγραψε: 05 Δεκ 2018, 02:00
Εγώ απέχω από τα σόσιαλ. Δεν έχω δει πολλούς...έχω όμως συναντηθεί με πολλούς.![]()
the end
-
μη επανδρωμένη σέλφι
σου εχω σιγουρη λυση στο θεμα σου
πρωην συντονιστρια λεγεται οτι κρατουσε σε αρχειο ολα τα μελη απο φωτο που ανεβαζαν οι ιδιοι ή της εστελναν αλλοι κλπ
δεν λεμε τωρα περιπτωση goback να αποθηκευει το κουλουρι να χτενιζεται
μιλαμε για πληρες αρχειο, σιγουρα θα σε βοηθησει
-
μη επανδρωμένη σέλφι
πανα για την σεσιλ λενε οχι για την μπλουΠάνας έγραψε: 05 Δεκ 2018, 02:01Ναι και μάλιστα έχει διατηρηθεί πολύ καλύτερα από την Joan γιατί δεν έκανε καταχρήσεις. : )
- Cecily Anne
Ήταν πολλοί εναντίον ενός. Τι ανάγκη είχαν;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Cecily Anne την 05 Δεκ 2018, 02:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 122 Απαντήσεις
- 5261 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από lonelyrider
-
- 575 Απαντήσεις