!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Συνέπειες εμβολίων

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
giotis2005
Phorum.gr user: Giotis2023

Re: Συνέπειες εμβολίων

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από giotis2005 »

The Rebel έγραψε: 16 Οκτ 2024, 21:40 Οκτ 14, 2024
«Το εμβόλιο της Covid-19 μου κατέστρεψε τη ζωή».

Εικόνα

Με σοβαρές παρενέργειες μετά το εμβόλιο του κορονοϊού, που άλλαξαν την ποιότητα της ζωής και της υγείας του, ισχυρίζεται πως ζει ένας 54χρονος άνδρας από τη Βρετανία τα τελευταία τρία χρόνια.

Ο 54χρονος Larry Lowe ήταν απόλυτα υγιής και ένας άνθρωπος, που συνήθιζε να τρέχει 10 χλμ τη μέρα. Όμως όλα στη ζωή του άλλαξαν τον Δεκέμβριο του 2021, όταν έκανε την τρίτη δόση του εμβολίου της Pfizer κατά του κορονοϊού. Τα επόμενα εικοσιτετράωρα εκδήλωσε μούδιασμα στην αριστερή πλευρά του προσώπου και άρχισε να αισθάνεται πόνο.

«Είχα χάσει όλη την αίσθηση στο πρόσωπό μου, τα δόντια, τη μύτη, τη γλώσσα, το μάτι, σε όλη την πλευρά αυτή του κεφαλιού μου», περιγράφει, μιλώντας στο BBC (https://www.bbc.com/news/articles/c0kj1pmr7jdo).

Πώς εξηγούν οι γιατροί τις παρενέργειες.
Οι γιατροί στο νοσοκομείο Guy’s and St Thomas του Λονδίνου του είπαν ότι το σώμα του αναγνωρίζει το εμβόλιο ως «τοξίνη εισβολέα». Με την πάροδο των χρόνων η κατάσταση της υγείας του έχει επιδεινωθεί, με τα συμπτώματα να έχουν επεκταθεί σε ολόκληρο το σώμα του και να έχουν ενταθεί.

Ο κ. Λόου είπε ότι ενώ δεν ήταν αντίθετος με τα εμβόλια, η ζωή του είχε καταστραφεί.

Ο Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (PHA) δήλωσε ότι τα οφέλη των εμβολίων στην πρόληψη του Covid-19 και των σοβαρών επιπλοκών που σχετίζονται με αυτόν υπερτερούν κατά πολύ των γνωστών παρενεργειών στην πλειονότητα των ασθενών.

Τελικά, τον Απρίλιο του 2024, ο Λάρι Λόου διαγνώστηκε με «νευραλγία του τριδύμου», η οποία είχε «ως κύριο αίτιο το εμβόλιο κατά του κορονοϊου». Ανέπτυξε, επίσης, περιφεριακή νευροπάθεια μικρών ινών, η οποία «είναι επίσης μία από τις νευρολογικές αντιδράσεις που σχετίζονται με το εμβόλιο».

«Η γυναίκα μου και εγώ καθόμασταν σε αυτό το μικρό δωμάτιο στο Γουέστμινστερ με συμβούλους, που μου έλεγαν ότι το εμβόλιο είχε καταστρέψει το νεύρο στη δεξιά πλευρά του προσώπου μου και ήταν πολύ απίθανο να συνέλθω ποτέ από αυτό», είπε.

Ο 54χρονος λέει ότι ουδέποτε υπήρξε αντιεμβολιαστής, για αυτό άλλωστε έκανε και τρεις δόσεις, αλλά το εμβόλιο του κατέστρεψε τη ζωή. «Δυσκολεύομαι όταν σκέφτομαι το πώς θα είμαι σε 10 χρόνια, γιατί στα 3 περίπου χρόνια που έχω τα προβλήματα από το εμβόλιο, διαπιστώνω πως η υγεία μου όλο και χειροτερεύει».

Η νευροπάθεια των μικρών ινών έχει επηρεάσει ολόκληρο το σώμα του, από τα δάχτυλα των ποδιών μέχρι τα ακροδάχτυλα. Αντιμετωπίζει επίσης σοβαρή ξηροφθαλμία, που τον αναγκάζει να φοράει γυαλιά ηλίου μέσα και έξω από το σπίτι λόγω της ευαισθησίας του στο φως.

Σε επιστολές, που δημοσίευσε το BBC News NI, οι ειδικοί στη διαχείριση του πόνου στο Λονδίνο επιβεβαίωσαν ότι η εμφάνιση των συμπτωμάτων θα μπορούσε να αποδοθεί στην ενισχυτική δόση του εμβολίου για Covid.

«Με έχουν αφήσει να σαπίσω».
«Αισθάνομαι λες και έχω ένα σφιγκτήρα και στις δύο πλευρές του κεφαλιού μου που συνέχεια κλείνει. Μου είπαν ότι η κατάστασή μου θα επιδεινωθεί με την πάροδο του χρόνου. Δεν το φανταζόμουν αυτό. Πήρα το εμβόλιο με καλή πίστη και τώρα νιώθω πως με αφήνουν να σαπίσω», ξεσπά.

Εικόνα
Ο Λάρι Λόου έβγαλε σέλφι την ημέρα που έκανε την ενισχυτική δόση του εμβολίου τον Δεκέμβριο του 2021.

«Πονάω τόσο πολύ, που η ζωή μου σχεδόν δεν αξίζει τον κόπο και τον πόνο, εκτός από την οικογένειά μου. Δεν είμαι πια ο εαυτός μου. Πριν από αυτό ήμουν σε ένα ροκ συγκρότημα, έπαιζα κιθάρα, τραγουδούσα, έγραφα τραγούδια, ηχογραφούσα άλμπουμ, αγαπούσα τη ζωή. Τώρα όλα αυτά είναι μια ανάμνηση», τόνισε.

Ο Λάρι τονίζει ότι έχει εξαντλήσει όλες τις θεραπείες που είναι διαθέσιμες και ζητά να του δοθεί «ιατρική και ψυχολογική βοήθεια». «Θέλω κάποιος να αναγνωρίσει επίσημα ότι το εμβόλιο μου το έκανε αυτό. Αυτή είναι η αποζημίωση που θέλω».
https://katohika.gr/diethni/to-emvolio- ... se-ti-zoi/
Once Again , το Ψέκι της ημέρας
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

Ingi Doyle, 56 ετών [Triathlon]> Τα εμβόλια της Pfizer έκαναν κομμάτια τη ζωή μου

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

https://kourdistoportocali.com/news-des ... ngi-doyle/

.
Άβαταρ μέλους
The Rebel
Phorum.gr user: Wild Rebel

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel »

19 Οκτωβρίου, 2024
Σοκ στη Βρετανία! Η κυβέρνηση κηρύσσει «κρίση υγείας» του «τούρμπο» καρκίνου αφού εμφανίζεται σε χιλιάδες άτομα που προχώρησαν στον εμβολιασμό κατά του Covid.

Εικόνα

Η βρετανική κυβέρνηση κηρύσσει «Κρίση υγείας του καρκίνου Turbo» καθώς διαγιγνώσκονται χιλιάδες κάθε μέρα περιστατικά.

Η βρετανική κυβέρνηση έχει κηρύξει «turbo υγειονομική κρίση καρκίνου» στη χώρα καθώς χιλιάδες εμβολιασμένα άτομα κατά του Covid διαγιγνώσκονται με σπάνιες και επιθετικές μορφές καρκίνου κάθε 24 ώρες, σύμφωνα με νέα στοιχεία του NHS.

Τα κρούσματα καρκίνου έχουν φτάσει σε ιστορικό υψηλό, με σχεδόν 1.000 άτομα την ημέρα να διαγιγνώσκονται αφού είχαν προχωρήσει σε εμβολιασμούς.

Η απότομη αύξηση σημειώθηκε λίγο μετά την κυκλοφορία των πειραματικών εμβολίων mRNA σε ολόκληρη τη χώρα.

Η Dailymail.co.uk αναφέρει: Η Dame Cally Palmer, εθνική διευθύντρια καρκίνου στο NHS England, δήλωσε: «Η δουλειά μας οδηγεί σε περισσότερους ανθρώπους να ξεκινούν έγκαιρα τη θεραπεία – ενδεχομένως σώζοντας ζωές.

«Κάποιοι εξακολουθούν να περιμένουν πολύ καιρό για να λάβουν μια διάγνωση ή την πλήρη ξεκάθαρη διάγνωση, και πρέπει να γίνουν περισσότερα για να διασφαλιστεί ότι όλοι οι ασθενείς λαμβάνουν υψηλής ποιότητας και έγκαιρη φροντίδα».

Προκαλεί τεράστια ανησυχία και έχει κινητοποιήσει τις υγειονομικές αρχές της χώρας πού δηλώνουν έκπληκτες για τα αποτελέσματα.
https://karditsastakra.com/2024/10/19/% ... %b5%ce%b9/
giotis2005

Τι σχέση έχουν αυτά που γράφεις βρε ψέκι με τα μπόλια? Ακόμα μια φορά εκτίθεστε

Για του λόγου το ασφαλές στοιχεία από το ινστιτούτο Institute for Health Metrics and Evaluation της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Ουάσιγκτον δείχνουν ότι τις τελευταίες τρεις δεκαετίες (1990-2019) ο καρκίνος έχει αυξηθεί κατά 22% στην ηλικιακή ομάδα των 25-29 ετών στα ανεπτυγμένα κράτη, ενώ στους 20-34 έχει χτυπήσει αριθμούς ρεκόρ. Αντίθετα στις μεγαλύτερες ηλικιακά ομάδες, και συγκεκριμένα σε όσους είναι άνω των 75 ετών, έχει μειωθεί από την κορύφωση του που ήταν το 2005.

Αυτή την ηλικιακή μετατόπιση του καρκίνου την διαπίστωσε και ο ίδιος ο Σκοτ, αφού όταν η περιπέτεια του ξεκίνησε ήταν ο νεότερος μεταξύ όσων πήγαιναν στο Εθνικό Σύστημα Υγείας (NHS) του Ηνωμένου Βασιλείου για χημειοθεραπεία, ενώ πρόσφατα κοιτώντας ολόγυρα του συνειδητοποίησε ότι η αίθουσα ήταν γεμάτη 20άρηδες.

Οι ερευνητές δεν έχουν μέχρι στιγμής κάποια συγκεκριμένη εξήγηση, γιατί οι νέοι στην καλύτερη φάση της ζωής τους αποδεικνύονται τόσο ευάλωτοι στον καρκίνο σε σχέση με τους μεγαλύτερους τους.

Πιθανότατα μπορούν να βρεθούν εξηγήσεις στους τύπους του καρκίνου που αφορούν τους νεότερους ανθρώπους, εκτιμούν οι προαναφερόμενοι. Για παράδειγμα, ο καρκίνος του παχέος εντέρου έχει αυξηθεί κατά 70% στην ομάδα των G20 πλουσιοτέρων χωρών του κόσμου στις ηλικίες 15-39 ετών από το 1990 μέχρι το 2019 σε σχέση με τους άλλους καρκίνους. Στοιχεία από την American Cancer Society επιβεβαιώνουν ότι φέτος το 13% των καρκίνων του παχέος εντέρου και το 7% των σχετικών θανάτων αφορούν άτομα κάτω των 50 ετών.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

giotis2005 έγραψε: 21 Οκτ 2024, 12:27 Τι σχέση έχουν αυτά που γράφεις βρε ψέκι με τα μπόλια? Ακόμα μια φορά εκτίθεστε

Για του λόγου το ασφαλές στοιχεία από το ινστιτούτο Institute for Health Metrics and Evaluation της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Ουάσιγκτον δείχνουν ότι τις τελευταίες τρεις δεκαετίες (1990-2019) ο καρκίνος έχει αυξηθεί κατά 22% στην ηλικιακή ομάδα των 25-29 ετών στα ανεπτυγμένα κράτη, ενώ στους 20-34 έχει χτυπήσει αριθμούς ρεκόρ.

Πολυ λογικο αφου τις δεκαετιες αυτες ολοκληρωθηκε το ρευμα προς τις πολεις και η εγκαταλειψη της φυσικης ζωης της υπαιθρου.

Κατσε να δουμε ομως και τις στατιστικες για καρδιοπαθειες και τουρμπο καρκινους στους νεους την δεκαετια 2021-2031.

.
giotis2005

Αρίστος έγραψε: 21 Οκτ 2024, 14:42
giotis2005 έγραψε: 21 Οκτ 2024, 12:27 Τι σχέση έχουν αυτά που γράφεις βρε ψέκι με τα μπόλια? Ακόμα μια φορά εκτίθεστε

Για του λόγου το ασφαλές στοιχεία από το ινστιτούτο Institute for Health Metrics and Evaluation της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Ουάσιγκτον δείχνουν ότι τις τελευταίες τρεις δεκαετίες (1990-2019) ο καρκίνος έχει αυξηθεί κατά 22% στην ηλικιακή ομάδα των 25-29 ετών στα ανεπτυγμένα κράτη, ενώ στους 20-34 έχει χτυπήσει αριθμούς ρεκόρ.

Πολυ λογικο αφου τις δεκαετιες αυτες ολοκληρωθηκε το ρευμα προς τις πολεις και η εγκαταλειψη της φυσικης ζωης της υπαιθρου.

Κατσε να δουμε ομως και τις στατιστικες για καρδιοπαθειες και τουρμπο καρκινους στους νεους την δεκαετια 2021-2031.

.
Ακόμα ένα άσχετο post με το νήμα όμως.
Άβαταρ μέλους
The Rebel

giotis2005 έγραψε: 16 Οκτ 2024, 21:53
Spoiler
The Rebel έγραψε: 16 Οκτ 2024, 21:40 Οκτ 14, 2024
«Το εμβόλιο της Covid-19 μου κατέστρεψε τη ζωή».

Εικόνα

Με σοβαρές παρενέργειες μετά το εμβόλιο του κορονοϊού, που άλλαξαν την ποιότητα της ζωής και της υγείας του, ισχυρίζεται πως ζει ένας 54χρονος άνδρας από τη Βρετανία τα τελευταία τρία χρόνια.

Ο 54χρονος Larry Lowe ήταν απόλυτα υγιής και ένας άνθρωπος, που συνήθιζε να τρέχει 10 χλμ τη μέρα. Όμως όλα στη ζωή του άλλαξαν τον Δεκέμβριο του 2021, όταν έκανε την τρίτη δόση του εμβολίου της Pfizer κατά του κορονοϊού. Τα επόμενα εικοσιτετράωρα εκδήλωσε μούδιασμα στην αριστερή πλευρά του προσώπου και άρχισε να αισθάνεται πόνο.

«Είχα χάσει όλη την αίσθηση στο πρόσωπό μου, τα δόντια, τη μύτη, τη γλώσσα, το μάτι, σε όλη την πλευρά αυτή του κεφαλιού μου», περιγράφει, μιλώντας στο BBC (https://www.bbc.com/news/articles/c0kj1pmr7jdo).

Πώς εξηγούν οι γιατροί τις παρενέργειες.
Οι γιατροί στο νοσοκομείο Guy’s and St Thomas του Λονδίνου του είπαν ότι το σώμα του αναγνωρίζει το εμβόλιο ως «τοξίνη εισβολέα». Με την πάροδο των χρόνων η κατάσταση της υγείας του έχει επιδεινωθεί, με τα συμπτώματα να έχουν επεκταθεί σε ολόκληρο το σώμα του και να έχουν ενταθεί.

Ο κ. Λόου είπε ότι ενώ δεν ήταν αντίθετος με τα εμβόλια, η ζωή του είχε καταστραφεί.

Ο Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (PHA) δήλωσε ότι τα οφέλη των εμβολίων στην πρόληψη του Covid-19 και των σοβαρών επιπλοκών που σχετίζονται με αυτόν υπερτερούν κατά πολύ των γνωστών παρενεργειών στην πλειονότητα των ασθενών.

Τελικά, τον Απρίλιο του 2024, ο Λάρι Λόου διαγνώστηκε με «νευραλγία του τριδύμου», η οποία είχε «ως κύριο αίτιο το εμβόλιο κατά του κορονοϊου». Ανέπτυξε, επίσης, περιφεριακή νευροπάθεια μικρών ινών, η οποία «είναι επίσης μία από τις νευρολογικές αντιδράσεις που σχετίζονται με το εμβόλιο».

«Η γυναίκα μου και εγώ καθόμασταν σε αυτό το μικρό δωμάτιο στο Γουέστμινστερ με συμβούλους, που μου έλεγαν ότι το εμβόλιο είχε καταστρέψει το νεύρο στη δεξιά πλευρά του προσώπου μου και ήταν πολύ απίθανο να συνέλθω ποτέ από αυτό», είπε.

Ο 54χρονος λέει ότι ουδέποτε υπήρξε αντιεμβολιαστής, για αυτό άλλωστε έκανε και τρεις δόσεις, αλλά το εμβόλιο του κατέστρεψε τη ζωή. «Δυσκολεύομαι όταν σκέφτομαι το πώς θα είμαι σε 10 χρόνια, γιατί στα 3 περίπου χρόνια που έχω τα προβλήματα από το εμβόλιο, διαπιστώνω πως η υγεία μου όλο και χειροτερεύει».

Η νευροπάθεια των μικρών ινών έχει επηρεάσει ολόκληρο το σώμα του, από τα δάχτυλα των ποδιών μέχρι τα ακροδάχτυλα. Αντιμετωπίζει επίσης σοβαρή ξηροφθαλμία, που τον αναγκάζει να φοράει γυαλιά ηλίου μέσα και έξω από το σπίτι λόγω της ευαισθησίας του στο φως.

Σε επιστολές, που δημοσίευσε το BBC News NI, οι ειδικοί στη διαχείριση του πόνου στο Λονδίνο επιβεβαίωσαν ότι η εμφάνιση των συμπτωμάτων θα μπορούσε να αποδοθεί στην ενισχυτική δόση του εμβολίου για Covid.

«Με έχουν αφήσει να σαπίσω».
«Αισθάνομαι λες και έχω ένα σφιγκτήρα και στις δύο πλευρές του κεφαλιού μου που συνέχεια κλείνει. Μου είπαν ότι η κατάστασή μου θα επιδεινωθεί με την πάροδο του χρόνου. Δεν το φανταζόμουν αυτό. Πήρα το εμβόλιο με καλή πίστη και τώρα νιώθω πως με αφήνουν να σαπίσω», ξεσπά.

Εικόνα
Ο Λάρι Λόου έβγαλε σέλφι την ημέρα που έκανε την ενισχυτική δόση του εμβολίου τον Δεκέμβριο του 2021.

«Πονάω τόσο πολύ, που η ζωή μου σχεδόν δεν αξίζει τον κόπο και τον πόνο, εκτός από την οικογένειά μου. Δεν είμαι πια ο εαυτός μου. Πριν από αυτό ήμουν σε ένα ροκ συγκρότημα, έπαιζα κιθάρα, τραγουδούσα, έγραφα τραγούδια, ηχογραφούσα άλμπουμ, αγαπούσα τη ζωή. Τώρα όλα αυτά είναι μια ανάμνηση», τόνισε.

Ο Λάρι τονίζει ότι έχει εξαντλήσει όλες τις θεραπείες που είναι διαθέσιμες και ζητά να του δοθεί «ιατρική και ψυχολογική βοήθεια». «Θέλω κάποιος να αναγνωρίσει επίσημα ότι το εμβόλιο μου το έκανε αυτό. Αυτή είναι η αποζημίωση που θέλω».
https://katohika.gr/diethni/to-emvolio- ... se-ti-zoi/
Once Again, το Ψέκι της ημέρας

Εικόνα

23 Οκτωβρίου, 2024
Σοκάρει Καθηγητής Ογκολογίας στο Λονδίνο: Καρκίνοι, θρόμβοι, καρδιακές προσβολές και αυτοάνοσα νοσήματα από τους εμβολιασμούς κατά του Covid.

Εικόνα

Angus Dalgleish: Καθηγητής Ογκολογίας στην Ιατρική Σχολή του St George’s Hospital του Λονδίνου:

«Στα τέλη του περασμένου έτους ανέφερα ότι έβλεπα ασθενείς με μελάνωμα που ήταν σταθεροί για χρόνια να υποτροπιάζουν μετά την πρώτη τους αναμνηστική (την τρίτη τους ένεση).

Άλλοι ογκολόγοι επικοινώνησαν μαζί μου από όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της Αυστραλίας και των ΗΠΑ. Η συναίνεση είναι ότι δεν περιορίζεται πλέον στο μελάνωμα, αλλά ότι παρατηρείται αυξημένη συχνότητα εμφάνισης λεμφωμάτων, λευχαιμιών και καρκίνων των νεφρών μετά από αναμνηστικές ενέσεις. Επιπλέον, οι συνάδελφοί μου για τον καρκίνο του παχέος εντέρου αναφέρουν μια επιδημία εκρηκτικών καρκίνων (αυτών που παρουσιάζουν πολλαπλή μεταστατική εξάπλωση στο ήπαρ και αλλού).

Είναι πολύ σαφές και πολύ τρομακτικό ότι αυτές οι ενέσεις έχουν πολλά στοιχεία που προκαλούν μια τέλεια καταιγίδα στην ανάπτυξη καρκίνου σε εκείνους τους ασθενείς που έχουν την τύχη να έχουν αποφύγει καρδιακές προσβολές, θρόμβους, εγκεφαλικά, αυτοάνοσα νοσήματα και άλλες κοινές ανεπιθύμητες αντιδράσεις στα εμβόλια Covid

Όλα τα εμβόλια mRNA πρέπει να σταματήσουν και να απαγορευθούν τώρα».

https://x.com/robinmonotti/status/1845551874495090780

https://karditsastakra.com/2024/10/23/% ... %bf%ce%bd/

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
The Rebel

October 26, 2024
Greek-JEW Pfizer CEO Facing Life in Prison for Lying to Billions About COVID Vaccine.
Ο Ελληνοεβραίος Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer αντιμετωπίζει ισόβια κάθειρξη για ψέματα σε δισεκατομμύρια για το εμβόλιο COVID.

Εικόνα

Pfizer’s CEO Albert Bourla’s bare-faced lies that fueled one of the biggest health scandals in recent history. Bourla assured the world that COVID-19 vaccines were safe and effective, raking in hundreds of billions of dollars as a result.

https://rumble.com/v5k8vwl-pfizer-ceo-f ... ccine.html

But for countless individuals, those assurances have come at a devastating cost—vaccine injuries, careers cut short, lives lost, and children left without parents, with many children collapsing from heart failure themselves.

While the mainstream media continues gaslighting the masses into believing children have always suffered cardiac arrests, a Dutch judge is taking the first steps towards holding the Covid cabal accountable.
https://thepeoplesvoice.tv/pfizer-ceo-f ... d-vaccine/
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος »

ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΗΛΙΘΙΟΣ
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
giotis2005

βρε μαλάκες ψάχνετε θανάτους και θανάτους σαν τα κοράκια για να επιβεβαιώσετε την ψέκα σας κι έρχεται ξαφνικά η ΕΛΣΤΑΤ που την είχε επικαλεστεί τόσες φορές ο Αρβανίτης που κυνηγούσε ψήφους από τα ψέκια και σας βάζει στην θέση σας!
Τζάμπα τόση έρευνα σε κηδειόχαρτα.
Κοράκια της κακιάς ώρας!
ύμφωνα με τα στοιχεία αυτά, οι θάνατοι στην Ελλάδα κατά τις πρώτες τριάντα μία (31) εβδομάδες του 2024
(1/1/2024 – 4/8/2024) ανήλθαν σε 76.036 (38.149 άνδρες και 37.887 γυναίκες), ενώ κατά το αντίστοιχο διάστημα
του 2023 (2/1/2023 – 6/8/2023) είχαν ανέλθει σε 78.254 (39.486 άνδρες και 38.768 γυναίκες) σημειώνοντας μείωση
κατά 2.218 θανάτους (-2,8%). Μείωση κατά 3.276 θανάτους (-4,1%) σημειώθηκε σε σχέση με το μέσο όρο των
συνολικών θανάτων κατά τις πρώτες τριάντα μία (31) εβδομάδες των ετών της περιόδου 2018 – 2023 (79.312
θάνατοι). Τα αντίστοιχα ποσοστά μεταβολής, ανά έτος, για την περίοδο 2018 - 2023 ανέρχονται σε -11,3% το 2023 σε
σχέση με το 2022 (88.226), 5,1% το 2022 σε σχέση με το 2021 (83.955), 9,6% το 2021 σε σχέση με το 2020 (76.567), -
0,5% το 2020 σε σχέση με το 2019 (76.950) και 7,0% το 2019 σε σχέση με το 2018 (71.919
Άβαταρ μέλους
The Rebel

Νοέ 1, 2024
Τζέι Ντι Βανς: «Από τότε που έκανα το εμβόλιο για τον COVID-19 άρχισα να αισθάνομαι πολύ άσχημα – Αρρώστησα τουλάχιστον 5 φορές».

Εικόνα

Ο υποψήφιος αντιπρόεδρος των ΗΠΑ περιέγραψε την εμπειρία του από τα εμβόλια COVID.

Τη ζημιά που έπαθε από το εμβόλιο για τον COVID-19 περιέγραψε ο υποψήφιος αντιπρόεδρος με τους Ρεπουμπλικάνους Τζέι Ντι Βανς σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Τζο Ρόγκαν.

Όπως είπε ο Βανς απο τότε που έκανε το εμβόλιο για τον COVID έχει αρρωστήσει τις περισσότερες φόρες από ποτέ.

«Έκανα το εμβόλιο μόνο, χωρίς κάποια ενισχυτική, αλλά από τότε που έκανα το εμβόλιο άρχισα να αισθάνομαι πιο άρρωστος εδώ και τουλάχιστον 15 χρόνια. Έχω νοσήσει από CO|V|ID τουλάχιστον 5 φορές, έμεινα στο κρεβάτι για δύο ημέρες, η καρδιά μου αντιμετώπιζε προβλήματα

Το γεγονός ότι δεν μπορούμε να μιλήσουμε για αυτά τα θέματα είναι αρκετό. Πολλοί είναι αυτοί που αναφέρουν ότι μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου αρρώστησαν πολύ. Αυτό είναι παρενέργειες», είπε ο Βανς.
https://www.facebook.com/permalink.php? ... 2176061465
https://katohika.gr/diethni/tzei-nti-va ... n-5-fores/
Άβαταρ μέλους
Libre arbitre
Phorum.gr user: Βασίλης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Libre arbitre »

giotis2005 έγραψε: 31 Οκτ 2024, 12:14 βρε μαλάκες ψάχνετε θανάτους και θανάτους σαν τα κοράκια για να επιβεβαιώσετε την ψέκα σας κι έρχεται ξαφνικά η ΕΛΣΤΑΤ που την είχε επικαλεστεί τόσες φορές ο Αρβανίτης που κυνηγούσε ψήφους από τα ψέκια και σας βάζει στην θέση σας!
Τζάμπα τόση έρευνα σε κηδειόχαρτα.
Κοράκια της κακιάς ώρας!
ύμφωνα με τα στοιχεία αυτά, οι θάνατοι στην Ελλάδα κατά τις πρώτες τριάντα μία (31) εβδομάδες του 2024
(1/1/2024 – 4/8/2024) ανήλθαν σε 76.036 (38.149 άνδρες και 37.887 γυναίκες), ενώ κατά το αντίστοιχο διάστημα
του 2023 (2/1/2023 – 6/8/2023) είχαν ανέλθει σε 78.254 (39.486 άνδρες και 38.768 γυναίκες) σημειώνοντας μείωση
κατά 2.218 θανάτους (-2,8%). Μείωση κατά 3.276 θανάτους (-4,1%) σημειώθηκε σε σχέση με το μέσο όρο των
συνολικών θανάτων κατά τις πρώτες τριάντα μία (31) εβδομάδες των ετών της περιόδου 2018 – 2023 (79.312
θάνατοι). Τα αντίστοιχα ποσοστά μεταβολής, ανά έτος, για την περίοδο 2018 - 2023 ανέρχονται σε -11,3% το 2023 σε
σχέση με το 2022 (88.226), 5,1% το 2022 σε σχέση με το 2021 (83.955), 9,6% το 2021 σε σχέση με το 2020 (76.567), -
0,5% το 2020 σε σχέση με το 2019 (76.950) και 7,0% το 2019 σε σχέση με το 2018 (71.919
Φέτος η Σουηδία έσπασε όλα τα ρεκόρ συμμετοχής στον εμβολιασμό.
:a0452: Οι Ρώσοι αφαίμαξαν την Ευρώπη ανεβάζοντας το φυσικό αέριο 20 φορές μέσα σε 2 χρόνια!!!
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Άβαταρ μέλους
Libre arbitre
Phorum.gr user: Βασίλης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Libre arbitre »

31/10/2024

Ποιες χώρες έχουν τη μεγαλύτερη κάλυψη από το εμβόλιο της Covid
Είναι ξεκάθαρο ότι χώρες με την καλύτερη υγειονομική υποδομή και συστήματα στα οποία οι πολίτες έχουν εμπιστοσύνη, μπορούν να επιτύχουν υψηλότερη κάλυψη του εμβολιασμού της Covid.

Για παράδειγμα, στους άνω των 80 η Σουηδία πέτυχε εμβολιαστική κάλυψη 93,9%, η Δανία 88,6% και το Βέλγιο 64,6%. Στον αντίποδα βρίσκονται χώρες όπως η Βουλγαρία με 1,4%, η Μάλτα με 0.8% και η Ουγγαρία με 0,5%.

Ενδεικτικά η εμβολιαστική κάλυψη για την Covid σε διάφορες χώρες
Ο μέσος όρος κάλυψης για τις ηλικίες 60 έως 80 ετών είναι 14%

Δανία: 43,8%
Σουηδία: 39,5%
Φινλανδία: 32,9%
Βέλγιο: 35,6%
Πολωνία: 4%
Κύπρος: 6%
Ιταλία: 6%
Ελλάδα: 7,1%
Μάλτα: 0,8%
Ουγγαρία: 0,5%
Βουλγαρία: 1,4%
Ρουμανία: 0,02%
Ο μέσος όρος κάλυψης για τις ηλικίες 80 ετών και άνω είναι 21,5%

Σουηδία: 93,9%
Δανία: 88,6%
Βέλγιο: 64,6%
Φινλανδία: 64,4%

Ιταλία: 15,8%
Λιχτενστάιν: 11,5%
Ελλάδα: 8,9%
Λιθουανία: 7,6%
Πολωνία: 5,7%
Βουλγαρία: 2,6%
Σλοβακία: 1,6%
Μάλτα: 1,2%
Ουγγαρία: 1,3%
:a0452: Οι Ρώσοι αφαίμαξαν την Ευρώπη ανεβάζοντας το φυσικό αέριο 20 φορές μέσα σε 2 χρόνια!!!
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Άβαταρ μέλους
The Rebel

Εικόνα

Εικόνα

2 Νοεμβρίου, 2024
Σάλος στα γερμανικά ΜΜΕ! Αναφέρουν για μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού με τα εμβόλια Covid.

Εικόνα

Γερμανικά ΜΜΕ άρχισαν δειλά να αναφέρουν για πιθανή στοχευμένη μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού.

«Από την εισαγωγή των εμβολίων κατά του Covid_19 αυξήθηκε η συχνότητα εμφάνισης παθήσεων των αναπαραγωγικών οργάνων.

Επιπλέον, η συχνότητα εμφάνισης του καρκίνου έχει αυξηθεί κατά 700% και ο αριθμός των αποβολών έχει αυξηθεί περισσότερο από 300%.

Αύξηση παρατηρείται επίσης στις συγγενείς γενετικές ασθένειες κατά Αύξηση παρατηρείται επίσης στις συγγενείς γενετικές ασθένειες κατά 275%».

[https://www.facebook.com/watch/?v=810179524470416]

https://karditsastakra.com/2024/11/02/% ... %b9%ce%b1/

2 Νοεμβρίου, 2024
Τα γυρνάνε όλα με τον φόβο των διώξεων – ΠΟΥ: «Ποτέ δεν σας επιβάλαμε εμβόλια, lockdown και μάσκες».

Εικόνα

Δηλαδή μόνοι μας, με πρωτοβουλία μας και εθελοντικά οδηγηθήκαμε στην αυτοκαταστροφή μας..

Δεν μας υπέβαλαν τίποτα αυτοί..
Μόνοι μας «αυτομαστιγωθήκαμε».

Tedros: «Ο ΠΟΥ δεν επέβαλε ΤΙΠΟΤΑ σε κανέναν κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

“Όχι lockdown, όχι εντολές με μάσκα, όχι εντολές εμβολίων. Δεν έχουμε τη δύναμη να το κάνουμε αυτό. Δεν το θέλουμε και δεν προσπαθούμε να το κάνουμε”.

[https://www.facebook.com/watch/?v=1076880497149780]

https://karditsastakra.com/2024/11/02/% ... %89%ce%bd/
giotis2005

1759 μέρες από το πρώτο εμβόλιο και ακόμα να πεθάνουν άνθρωποι που έκαναν 14 δις δόσεις που έλεγε και ο αμπόλιαστος συγχωρεμένος μοντανιέ...
Ακόμα μια θεωρία ψεκιάς!
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”