Γατί το λες αυτό. Στεκόμαστε με εμβρίθεια στο θέμα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Kαταφερνετε να "τελειωνει" η σύντροφος σας;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- κυρ Παντελής
Re: Kαταφερνετε να "τελειωνει" η σύντροφος σας;
- blackpaint
"Ο σωστος ανθρωπος που εφαρμοζει την λαθος λυση εχει τις ιδιες πιθανοτητες αποτυχιας με τον λαθος ανθρωπο που εφαρμοζει τη σωστη λυση."κυρ Παντελής έγραψε: 05 Δεκ 2018, 00:41Μπορεί οι λόγοι να είναι λάθος αλλά να είναι σωστοί οι άνθρωποι.blackpaint έγραψε: 05 Δεκ 2018, 00:34σωστος στο πρωτο σκελος, λαθος στο δευτερο: υπαρχουν μονο αταιριαστα ζευγαρια που οτι και να κανουν δεν θα τους βγει γιατι βρεθηκαν μαζι για τους λαθος λογους.Beria έγραψε: 04 Δεκ 2018, 15:44
Δεν υπάρχουν ανοργασμικές γυναίκες
Υπάρχουν άντρες που δεν κάνουν καλά αυτό που πρέπει![]()
Κομφουκιος, πιθανοτατα.
- κυρ Παντελής
Αν του Κομφούκιου η σύντροφος ερχόταν σε οργασμό, θα αναθεωρήσω τον φιλοσοφικό μου προσανατολισμό και θα ενστερνιστώ τον Κομφούκιο, πιθανότατα.blackpaint έγραψε: 05 Δεκ 2018, 00:51"Ο σωστος ανθρωπος που εφαρμοζει την λαθος λυση εχει τις ιδιες πιθανοτητες αποτυχιας με τον λαθος ανθρωπο που εφαρμοζει τη σωστη λυση."κυρ Παντελής έγραψε: 05 Δεκ 2018, 00:41Μπορεί οι λόγοι να είναι λάθος αλλά να είναι σωστοί οι άνθρωποι.blackpaint έγραψε: 05 Δεκ 2018, 00:34
σωστος στο πρωτο σκελος, λαθος στο δευτερο: υπαρχουν μονο αταιριαστα ζευγαρια που οτι και να κανουν δεν θα τους βγει γιατι βρεθηκαν μαζι για τους λαθος λογους.![]()
Κομφουκιος, πιθανοτατα.
η επιγραφή στο Δαφνι θαλαμος 14blackpaint έγραψε: 05 Δεκ 2018, 00:51"Ο σωστος ανθρωπος που εφαρμοζει την λαθος λυση εχει τις ιδιες πιθανοτητες αποτυχιας με τον λαθος ανθρωπο που εφαρμοζει τη σωστη λυση."κυρ Παντελής έγραψε: 05 Δεκ 2018, 00:41Μπορεί οι λόγοι να είναι λάθος αλλά να είναι σωστοί οι άνθρωποι.blackpaint έγραψε: 05 Δεκ 2018, 00:34
σωστος στο πρωτο σκελος, λαθος στο δευτερο: υπαρχουν μονο αταιριαστα ζευγαρια που οτι και να κανουν δεν θα τους βγει γιατι βρεθηκαν μαζι για τους λαθος λογους.![]()
Κομφουκιος, πιθανοτατα.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- blackpaint
Αγις παλι προσοχοπουτανιζεις μωρη τρελογρια;
Ναι - αλλα μην με δινεις ετσι στεγνα μωρη υποτακτικοτητα
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- blackpaint
χεχεχε με ακολουθεις σε καθε νημα στα τεσσερα με το λουρακι στο στομα "μπαμπακα, δειξε μου λιγη προσοχη" και τωρα μου θες κι ανωτεροτητες.
Εγω λεω παντως να γλυψεις το πιατακι σου πρωτα. Στο πατωμα.
- κυρ Παντελής
Εγώ πάντως σας προσέχω και τους δύο ειλικρινά.
με τον καφε - που θα κερναγες τι θα γινει ; - να τα πουμε ρομαντικά με την ησυχια μαςblackpaint έγραψε: 05 Δεκ 2018, 01:12χεχεχε με ακολουθεις σε καθε νημα στα τεσσερα με το λουρακι στο στομα "μπαμπακα, δειξε μου λιγη προσοχη" και τωρα μου θες κι ανωτεροτητες.
Εγω λεω παντως να γλυψεις το πιατακι σου πρωτα. Στο πατωμα.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- blackpaint
τραβα φερτονα, τον θελω σκετο.Αγις έγραψε: 05 Δεκ 2018, 01:17με τον καφε - που θα κερναγες τι θα γινει ; - να τα πουμε ρομαντικά με την ησυχια μαςblackpaint έγραψε: 05 Δεκ 2018, 01:12χεχεχε με ακολουθεις σε καθε νημα στα τεσσερα με το λουρακι στο στομα "μπαμπακα, δειξε μου λιγη προσοχη" και τωρα μου θες κι ανωτεροτητες.
Εγω λεω παντως να γλυψεις το πιατακι σου πρωτα. Στο πατωμα.![]()
κοτα...blackpaint έγραψε: 05 Δεκ 2018, 01:18τραβα φερτονα, τον θελω σκετο.Αγις έγραψε: 05 Δεκ 2018, 01:17με τον καφε - που θα κερναγες τι θα γινει ; - να τα πουμε ρομαντικά με την ησυχια μαςblackpaint έγραψε: 05 Δεκ 2018, 01:12
χεχεχε με ακολουθεις σε καθε νημα στα τεσσερα με το λουρακι στο στομα "μπαμπακα, δειξε μου λιγη προσοχη" και τωρα μου θες κι ανωτεροτητες.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- κυρ Παντελής
Θα καταφέρετε, ο ένας τον άλλον, να τελειώσετε;Αγις έγραψε: 05 Δεκ 2018, 01:17με τον καφε - που θα κερναγες τι θα γινει ; - να τα πουμε ρομαντικά με την ησυχια μαςblackpaint έγραψε: 05 Δεκ 2018, 01:12χεχεχε με ακολουθεις σε καθε νημα στα τεσσερα με το λουρακι στο στομα "μπαμπακα, δειξε μου λιγη προσοχη" και τωρα μου θες κι ανωτεροτητες.
ενοχλείςκυρ Παντελής έγραψε: 05 Δεκ 2018, 01:20Θα καταφέρετε, ο ένας τον άλλον, να τελειώσετε;Αγις έγραψε: 05 Δεκ 2018, 01:17με τον καφε - που θα κερναγες τι θα γινει ; - να τα πουμε ρομαντικά με την ησυχια μαςblackpaint έγραψε: 05 Δεκ 2018, 01:12
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Τι ωραία που τα λέτε;; Να έρθω κι εγώ στην παρέα σας;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 275 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από jackie Daniels
-
- 4 Απαντήσεις