!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ίακχε για σένα - Χατζηδάκης: Δεν θα ισχύει για πάντα το τεκμαρτό εισόδημα στους ελεύθερους επαγγελματίες

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Ληστοσυμμορίτης

Re: Ίακχε για σένα - Χατζηδάκης: Δεν θα ισχύει για πάντα το τεκμαρτό εισόδημα στους ελεύθερους επαγγελματίες

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης »

Τελικά δεν μπορεί να προσφέρει δουλειά για όλους ο καπιταλισμός; δεν είχε δουλειά λέει. Οι σιδερένιοι νόμοι της καπιταλιστικής οικονομίας καταστρέφουν οικογενειες, αυτό το αποδέχεται ο καθένας.
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει

Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Άβαταρ μέλους
Ληστοσυμμορίτης

Re: Ίακχε για σένα - Χατζηδάκης: Δεν θα ισχύει για πάντα το τεκμαρτό εισόδημα στους ελεύθερους επαγγελματίες

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης »

SeaHawk έγραψε: 20 Οκτ 2024, 12:19 Για να σου απαντησω πρεπει πρωτα να αναλυσω επι τρεις μηνες τα στοιχεια του κλαδου τα οποια δεν εχω.
Δεν ειμαι Χελις να βγαζω απαντησεις απο τον κωλο μου.

Επειδη ομως μιλαμε για μαυρα εσοδα που ενδεχομενως αναγκαστικα δηλωνονται πλεον τα σουπερ μαρκετ δεν ειχαν μαυρα εσοδα απο πωλησεις
Εμ πως αφού αυξήθηκαν οι τζίροι τους όπως σε ταξιτζήδες και ότι επαγγέλματα θέλει να επιτεθεί.
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει

Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Άβαταρ μέλους
Ίακχος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίακχος »

SeaHawk έγραψε: 20 Οκτ 2024, 12:28 Οχι δεν ειχες δουλεια για να εξασκησεις ελευθερο επαγγελμα
Ακομη και τωρα δεν εχεις καταλαβει ποιο ηταν το προβλημα σου
Εξασκούσα το ελεύθερο επαγγελμα 25 χρόνια. Τώρα έκλεισα. Τώρα είμαι άνεργος και είμαι πολύ χειρότερα.
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

SeaHawk έγραψε: 20 Οκτ 2024, 12:19 Για να σου απαντησω πρεπει πρωτα να αναλυσω επι τρεις μηνες τα στοιχεια του κλαδου τα οποια δεν εχω.
Δεν ειμαι Χελις να βγαζω απαντησεις απο τον κωλο μου.

Επειδη ομως μιλαμε για μαυρα εσοδα που ενδεχομενως αναγκαστικα δηλωνονται πλεον τα σουπερ μαρκετ δεν ειχαν μαυρα εσοδα απο πωλησεις
Χέλις δεν είσαι αλλά στην διαστρέβλωση μια χαρά τα πας :smt005:

Αλλού τα σάπια.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”