Κατακριβειαν σε βοηθάμε για να βοηθήσεις την σκραμ μάστερ. Μάνατζερς δεν έχετε; Δεν βλέπουν πως η φάση δεν πάει καλά;Casp έγραψε: 19 Οκτ 2024, 19:21Κατακρίβειαν, δεν είναι καν δική μου δουλειά. Είναι δουλειά της σκραμ μάστερ αλλά την βοηθάωΑνδροπαραδίνομαι έγραψε: 19 Οκτ 2024, 14:28 Ναι βοηθάτε την, μην κουραστεί να ψάχνει μόνη της, να έχει χρόνο να ετοιμάσει το τριημεράκικαι δεν έχω κάτι για να ψάξω μόνη μου. Είναι αναλόγως το πώς δουλεύει ο καθένας, αν διάβασες έστω και ελάχιστα κόμμεντς.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Προγραμματιστική δουλειά χωρίς training
Re: Προγραμματιστική δουλειά χωρίς training
Το γατούλι είναι μια χαρά! ΚανονικόταταFeindflug έγραψε: 19 Οκτ 2024, 19:31 Καλά όλα αυτά ρε τύπισσα, αλλά το γατί, τι κάνει;
Ακόμα έχει τσιρλιό ή χέζει κανονικά πλέον;
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Η εταιρία από οργάνωση δεν το χει και πολύGoBzi έγραψε: 19 Οκτ 2024, 19:33Κατακριβειαν σε βοηθάμε για να βοηθήσεις την σκραμ μάστερ. Μάνατζερς δεν έχετε; Δεν βλέπουν πως η φάση δεν πάει καλά;Casp έγραψε: 19 Οκτ 2024, 19:21Κατακρίβειαν, δεν είναι καν δική μου δουλειά. Είναι δουλειά της σκραμ μάστερ αλλά την βοηθάωΑνδροπαραδίνομαι έγραψε: 19 Οκτ 2024, 14:28 Ναι βοηθάτε την, μην κουραστεί να ψάχνει μόνη της, να έχει χρόνο να ετοιμάσει το τριημεράκικαι δεν έχω κάτι για να ψάξω μόνη μου. Είναι αναλόγως το πώς δουλεύει ο καθένας, αν διάβασες έστω και ελάχιστα κόμμεντς.
Αφού στο meeting με τον CTO πέρασε 1.5 ώρα και δεν βγάλαμε άκρη
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
- Ανδροπαραδίνομαι
- Phorum.gr user: Λατ
Δεν βγάλαμε άκρη επειδή με την συζήτηση καταλάβαμε ότι η κάθε ομάδα τα χρησιμοποιεί αλλιώς ενώ πρέπει να αποφασιστεί μια κοινή γραμμή που θα τους ικανοποιεί όλους. Η δουλειά της scrum master αυτή είναι κυρίως, όπως και το να φανούν τα προβλήματα και πώς θα επιλυθούν - έστω σε βάθος χρόνου.
Μετά το meeting κάηκε τόσο πολύ ο εγκέφαλος που πήγαμε και οι 2 κατευθείαν για break. Την επόμενη μέρα ήρθε δουλειά και με το καλημέρα μου είπε πως έβλεπε στον ύπνο της τα statuses του project. Την αγαπώ, είναι τόσο εγώ
-
Δημοκράτης
Λιπαρές οσους δουλευουν σε αυτη την εταιρία,θα ψάχνουν σύντομα για δουλειάCasp έγραψε: 19 Οκτ 2024, 23:13Δεν βγάλαμε άκρη επειδή με την συζήτηση καταλάβαμε ότι η κάθε ομάδα τα χρησιμοποιεί αλλιώς ενώ πρέπει να αποφασιστεί μια κοινή γραμμή που θα τους ικανοποιεί όλους. Η δουλειά της scrum master αυτή είναι κυρίως, όπως και το να φανούν τα προβλήματα και πώς θα επιλυθούν - έστω σε βάθος χρόνου.
Μετά το meeting κάηκε τόσο πολύ ο εγκέφαλος που πήγαμε και οι 2 κατευθείαν για break. Την επόμενη μέρα ήρθε δουλειά και με το καλημέρα μου είπε πως έβλεπε στον ύπνο της τα statuses του project. Την αγαπώ, είναι τόσο εγώ![]()
Δεν το νομίζω. Ο CTO δεν είναι ηλίθιος. Τα παιδιά στο τμήμα του δουλεύουν 5-7 χρόνια εκεί. Ούτε η κοπέλα ήρθε για κακό. Αυτό που μάλλον δεν καταλαβαίνουν πολλοί, είναι ότι δεν είμαστε ακόμα δημοτικό. Συνεχώς μου λέει (για "πλάκα") "θα με μισήσουν, θα έρχομαι δουλειά με κουκούλα", ή στα meetings μαζί τους τους λέει πως αν δεν έκανε αυτές τις συζητήσεις, τον επόμενο μήνα δεν θα είχε δουλειά. Και εγώ της λέω πως είμαστε ενήλικες. Αλίμονο να μας πει το αφεντικό "από σήμερα θα ακολουθείτε αυτή την διαδικασία" και εμείς να μην μπορούμε να την ακολουθήσουμε.Δημοκράτης έγραψε: 19 Οκτ 2024, 23:18Λιπαρές οσους δουλευουν σε αυτη την εταιρία,θα ψάχνουν σύντομα για δουλειάCasp έγραψε: 19 Οκτ 2024, 23:13Δεν βγάλαμε άκρη επειδή με την συζήτηση καταλάβαμε ότι η κάθε ομάδα τα χρησιμοποιεί αλλιώς ενώ πρέπει να αποφασιστεί μια κοινή γραμμή που θα τους ικανοποιεί όλους. Η δουλειά της scrum master αυτή είναι κυρίως, όπως και το να φανούν τα προβλήματα και πώς θα επιλυθούν - έστω σε βάθος χρόνου.
Μετά το meeting κάηκε τόσο πολύ ο εγκέφαλος που πήγαμε και οι 2 κατευθείαν για break. Την επόμενη μέρα ήρθε δουλειά και με το καλημέρα μου είπε πως έβλεπε στον ύπνο της τα statuses του project. Την αγαπώ, είναι τόσο εγώ![]()
Για τους προγραμματιστές της παρέας, η απάντηση είναι πώς we don't care. Όταν έχει custody ενός item το QA το που θα το κάνουν test είναι δικό τους πρόβλημα. Σε κάθε περίπτωση πάντως δεν το κάνουν στο production environment.Casp έγραψε: 18 Οκτ 2024, 18:50 Για τους προγραμματιστες της παρεας σας εχω ερωτηση.
Οταν σας λεει καποιος οτι το status του project σας ειναι σε QA Testing, εσεις πως το αντιλαμβανεστε; Οτι θα γινει test στο staging, στο production, και στα 2;
Οταν το status ειναι σε "Deployment Pending"? Εννοειτε για production?
Θελω να ακουσω πώς τα αντιλαμβανεστε (ή και τα χρησιμοποιειτε) εσεις.
Ειχαμε meeting σημερα με τον CTO και την scrum master μαζι με εναν manager μιας αλλης ομαδας και αντιληφθηκαμε οτι η καθε ομαδα τα χρησιμοποιει διαφορετικα.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
Thank you Google Translate.
Συμφωνουμε. Αυτο ειναι και το πιο λογικο.klg έγραψε: 24 Οκτ 2024, 09:31Για τους προγραμματιστές της παρέας, η απάντηση είναι πώς we don't care. Όταν έχει custody ενός item το QA το που θα το κάνουν test είναι δικό τους πρόβλημα. Σε κάθε περίπτωση πάντως δεν το κάνουν στο production environment.Casp έγραψε: 18 Οκτ 2024, 18:50 Για τους προγραμματιστες της παρεας σας εχω ερωτηση.
Οταν σας λεει καποιος οτι το status του project σας ειναι σε QA Testing, εσεις πως το αντιλαμβανεστε; Οτι θα γινει test στο staging, στο production, και στα 2;
Οταν το status ειναι σε "Deployment Pending"? Εννοειτε για production?
Θελω να ακουσω πώς τα αντιλαμβανεστε (ή και τα χρησιμοποιειτε) εσεις.
Ειχαμε meeting σημερα με τον CTO και την scrum master μαζι με εναν manager μιας αλλης ομαδας και αντιληφθηκαμε οτι η καθε ομαδα τα χρησιμοποιει διαφορετικα.
Εκτος απο την περιπτωση των hotfixes που θα πανε κατευθειαν production αλλα εκει 90% η διαδικασια δεν περναει απο το QA Testing (αφου τα fixes γινονται κατευθειαν).
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 6 Απαντήσεις
- 353 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
-
- 133 Απαντήσεις